Spannendverhaaltje.nl

Buren

-
21-08-2010
Mijn ouders waren een weekendje weg. Juist nu kwamen de buren er wonen, op zaterdag ochtend pakten ze de laatste dingen uit. Ik had Pat al een paar keer gezien, zonde dat hij homo was. Maar ja het is niet anders. Ik ging douchen en pakte daarbij mijn "speelsetje". Ik heb namelijk een voorliefde voor dildo's en gebruik ze vaak tijdens het douchen of badderen als mijn ouders er niet zijn. Ik vind het heerlijk om goed gevuld te worden. Ik stond op het punt te komen toen de deurbel ging. Mijn orgasme verdween direct. Ik pakte snel mijn kymono jasje en liep naar de voordeur. Het was Pat. Shit dacht ik, komt mijn pakketje weer niet. Ik had een nieuwe dildo besteld en had gehoopt dat hij vandaag zou komen. Kon ik hem even goed inwijden in zijn nieuwe omgeving. Pat wou even kennis maken. Ik zei dat ik net had gedoucht en dat ik me even wou aankleden. Nou dat hoefde voor hem niet, hij stoorde zich er niet aan. Ik dacht er verder niet bij na en dacht nog, ach ja hij is homo dus wordt hij er niet heet of koud van. Ik vroeg of zijn vriend niet kwam."Eh mijn vriend, oh ja die komt ook zo", was zijn antwoord. Ik schonk hem een beetje een kop koffie in en pakte een onderzetter uit de la van de tafel. Hierbij bukte ik voorover, waardoor hij een prachtig uitzicht kreeg op mijn geschoren poes en stevig kontje. Al zeg ik het zelf, ik zie er goed uit, bent nog maar achttien, maar mijn borsten 85 C mogen er zijn en mijn billen zijn stevig en mals. Ik ben "slechts" 70 kilo en 1 meter 80 groot. Niet mager maar dun, lig graag onder de zonnebank en ben dus licht getint en heb bruine lange haren. Geneukt heb ik al heel wat keren. Vanaf mijn 16e jaar bedrijf ik al veelvuldig de liefde, maar een echte vriend(buiten mijn vertrouwde dildo collectie) heb ik niet. Daar belde zijn vriend. Johan zo stelde hij zich voor. Zag er ook leuk uit, maar mijn voorkeur ging uit naar Pat. Hij ging naast Pat zitten en we spraken wat over ditjes en datjes.
Ik vond ze eigenlijk totaal niet "verwijfd", gn van tween. Maar goed. Ik ken verder ook geen homo's en je mag niet generaliseren. Dus schonk ik er verder geen aandacht aan. Ik had niet door dat ik af en toe mijn benen te ver uiteen deed als ik mijn koffie pakte, maar Pat keek elke keer naar mijn benen. Ik verstond het als een hint en dat hij daarmee beleefd wilde zijn. Ik ging vervolgens even naar de wc en toen ik terug kwam keek ik eens goed naar Pat en zag dat hij een ongelooflijke bobbel in zijn broek had. "Tjee die heeft mee een knoert van een staaf", dacht ik. Pat vroeg waar de wc was. Ik vertelde het hem en hij liep er heen. "Shit", dacht ik:"mijn dildo ligt er nog." Want beneden hebben wij de douche bij de wc inzitten. Ik lipe snel achter hem aan en deed de douche open, hij was nog niet afgesloten en zag dat het te laat was. Hij had de dildo al beet en was tevens al aan het plassen. Ik kon mijn ogen er niet van af houden. Dat was nog eens een lul. "Je mag hem wel even lenen hoor" zei ik tegen Pat. Hij keek me verbaasd aan, "hoezo lenen.....", vroeg hij. "Ja, voor jou en Johan", antwoorde ik gevat:" kunnen jullie elkaar eens laten genieten op een andere manier". "Ooh...je denkt.....", en hij begon te lachen en kwam bijna niet meer bij. Toen pakte hij mij beet en zoende mij. "Johan is een collega van mij, en een vriend, maar gewoon een vriend. Ik woon hier alleen. Hij is bij zijn vrouw weg en logeert een tijdje bij mij. Ik geil meer op vrouwen zoals jij. En ik geniet van geschoren poesjes". En voor ik het wist zat hij op zijn knien mijn poesje te verwennen. Ik kwam al snel klaar en schokte helemaal. Ik ging er even bij liggen. Zijn tong had heel snel mijn klitje te pakken en met zijn handen opende hij mijn schaamlipjes.
Zijn tong streelde gewoonweg mijn genotsheuveltje. Vervolgens ging zijn tong over mijn dijen naar beneden en weer naar boven over mijn buik. Zijn tong maakten mijn tepeltjes vervolgens hard. Hij beet er zachtjes in en verdween weer met zijn tong naar beneden. Intussen had ik mijn hand laten zoeken naar zijn penis. "Voorzichtig hoor, ik heb al een tijdje geen meid gehad. Ik wil wel eerste even genieten voor ik jou overgiet met mijn sperma". "Ik doe ook voorzichtig, ik wil jouw sperma voelen als k eraan toe ben en niet eerder". Hij ging vleitig verder en opende mijn poes. Ik voelde iets naar binnen dringen, geen vingers en zijn lul kon ook niet. Mijn dildo verdween in mijn lekkende poes. En zijn tong verwende mijn anusje. Ooh hier kan ik van genieten. Als iemand mijn kontje zo verwend ben ik niet meer te houden. Ik had nog nooit iemand gepijpt, maar ik was inmiddels zo geil geworden dat ik mijn lippen om zijn eikel sloot. Ik kreunde en voelde hem ook kreunen, zijn vingers verdwenen nu in mijn gaatje. Ik kwam schokkend klaar. Opeens voelde ik nog twee handen op mijn borsten. Johan had zich erbij gevoegd en was begonnen met mijn borsten. Hij had ons gemist en was maar eens komen kijken waar wij bleven. Pat stopte en kleedde zich helemaal uit en deed de douche aan. Ik was al naakt en stapte er onder. Ik pakte de douche gel en liet dat over mijn borsten lopen en zeepte me helemaal in. Pat pakte de douche kop en maakte mijn haar helemaal nat en streelde mijn billen. Johan stapte er ook onder en gebood mij op mijn knien te gaan zitten. Ik deed hem die plezier en begon hem te pijpen. Zijn lul was in no time gegroeid in mijn mondje. Ik ben wat dat betreft denk ik een self made pijpster. Oefenen met dildo baart dus kunst.
Hij trok hem snel uit mijn mond. Hij wilde dus nog niet komen. Maar ik had de smaak te pakken en wilde verder, dus begon ik zijn ballen te likken en te zuigen. Pat was al die tijd druk doende mijn borsten te kneden en mijn billen te strelen. hij zoende mij ook lekker op de billen. Johan ging vervolgens liggen en gebood mij over hem heen te gaan zitten. Ik liet zijn lul in mijn soppende kutje glijden. Pat stapte uit de douche. Tijd om treurig te zijn had ik niet, ik reed namelijk weer een hoogtepunt tegemoet. Zijn lul was weliswaar niet zo groot en stevig als die van Pat, maar hij wist hem wel te gebruiken. Pat kwam vervolgens weer onder de douche en bood mij zijn lul aan. Ik begon hem te pijpen. Mijn tong ging vanaf zijn ballen naar boven en likt hem alsof het een ijsje was. Vervolgens duwde ik de puntje van mijn tong in de opening in zijn eikel. Hij zakte bijna door zijn benen. Maar had genoten aangezien hij behoorlijk kreunde van genot. Porno films van pappie zijn educatief verantwoord. Daar leer je van wat mannen lekker vinden. Hij smeerde vervolgens iets op mijn poepgaatje en ging achter mij staan. Hij duwde vervolgens zijn lul in mijn reet. Ooh ik kwam bijna klaar, zo lekker voelt het om van voren en van achteren opgevuld te worden. Het duurde niet lang of Johan spoot zijn zaad in mij. En ging onder mij weg. Zijn lul likte ik mooi schoon, maar goed onder de douche was de sperma al zo goed al weggespoeld en ik ken de smaak van sperma nog niet. Pat neukte nog even lekker door.
Zijn ballen sloegen genot vol tegen mijn lekkere billen aan. Zijn vingers verdwenen in mijn soppende kut waar de sperma van Johan alweer uitliep. Hij deelt een paar harde klappen uit op mijn billen. Heerlijk voelt dat en dan streelt hij ze weer. Af en toe pakt hij mijn borsten en kneed deze. Zijn lul blijft intussen stampen in mijn reet. "Neuk me, neuk me hard in mijn kont, toe ga door roep ik" Plots stopt hij en gaat met zijn lul naar mijn mond, snel neem ik hem in mijn mond en ik heb hem nog maar net met mijn lipjes omsloten of er spuit heerlijk sperma in mijn mondje. Hij staat weer te wankelen op zijn benen, maar heeft ook genoten. Ik sta op en zoen nog even hartstochtelijk met hem. "Eh, ik weet niet of je wilt, maar vanavond is de deur open en tegen acht uur ga ik naar bed". "Ik zal tegen die tijd ook wel moe zijn", is het antwoord van Pat. Ik spoel me af als de jongens weg zijn en droog met net af als de deurbel gaat, naakt ga ik er heen met de shirt van Pat aan. "Zo dan kunnen we boven verder", zeg ik als ik de deur open. Aan de deur staat echter niet Pat maar een bostbode die verbaasd naar mij kijkt. Snel trek ik hem na binnen voor de buren mij zien en er geroddeld word tegen mijn ouders. "Ja, het pakje...... eh dat moet ik eerst testen, anders moet jij hem weer meenemen. Het is tenslotte onder rembours en ik betaal niet voor iets wat niet deugt."lulde ik mij eruit. Ik ging naar de kamer en ging op de bank zitten en gebood hem naast mij te gaan zitten. Hij was nog steeds verbouwereerd.
Ik pakte het uit en spreidde mijn benen. Het was een dp vibrator. Ik duwde hem in mijn poesje en de kleine rakker verdween lekker in mijn kontje."Wel niet wat ik had besteld, maar het gnot is even goed. Nou sta daar niet zo, doe je broek omlaag". Hij deed het en duwde zijn lul in mijn mondje. Het was een paar beste likken en een paar keer stevig zuigen en ik voelde de sperma al weer over mijn tongetje spuiten. Alweer n klaar. Ik betaalde de postbode en kleedde me aan. Een string en geen BH. Kort rokje en een kort blousje. Je kon de onderkant van mijn borsten zien, zo kort had ik hem afgeknipt. Ik liep naar Pat en bracht hem de shirt. Ik moest er zeker van zijn dat hij vanavond kwam. Het duurde een eeuwigheid die drie uurtjes. Maar alles wat er kwam, geen Pat. Tenslotte was het tien uur en ik deed het licht uit. De achterdeur was nog steeds open. Ik ging slapen, alleen, alleen met met mijn string aan. Ik viel snel in slaap. Intussen kwam Pat binnen. Hij had gewacht tot het licht gedoofd was.Hij sloeg de dekens terug en stelde een camera in. Zo dat hij alles kon opnemen. Vervolgens begon hij mijn kontje te likken en duwde zijn tong in mijn reetje. Ik begon te kreunen en draaide mij om. Duwde hem omver en scheurde zijn joggingbroek van zijn lijf. Mijn poes duwde ik in zijn gezicht en begon hem te pijpen in standje 69. Toen ik gekomen was neukte hij mij weer in mijn kontje en alle standjes probeerden wij. Het voelde alsof mijn reet scheurde. Maar de zoenen van hem en de sperma die er die nacht rijkelijk over heen vloeide maakte alles goed. We hebben die zondag weinig van buiten gezien, maar kennen daarentegen elkaar lichaam feilloos. Dus twee mannen onder n dak betekend nog geen homo's.
Aantal keer gelezen:
561
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)