Spannendverhaaltje.nl

Buitenlands toernooi

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Rob meer verhalen van Rob We hadden een handbaltoernooi in Oostenrijk en die zou 1.5 week duren. Daar aangekomen na een lange busreis werden we ondergebracht bij gastgezinnen. Ik werd samen met een pupil ondergebracht bij de fam. Knigs. Aardige mensen, maar in het begin voel je je toch niet op je gemak in een vreemd huis. Andreas en Sara deden er alles aan om het gemoedelijk te maken.
Na een week was de sfeer echt gezellig en leerden we elkaar beter kennen. Sara was een een lieve moeder die niet heel knap was, maar ze had iets. Dat iets is niet te beschrijven, noem het mysterieus. Goed figuur voor haar 43 lentes en mooie volle borsten die ze graag liet zien in strakke truitjes en blousjes. Op een dag gingen mijn pupil samen met Andreas en Jrgen [hun zoon] alvast naar de vereniging. Ik zou iets later komen omdat ik die nacht de wc-pot van heel dichtbij had gezien. Toen ik om 09.00 uur mijn bedje uit kwam wilde ik gelijk douchen om snel naar het toernooi te gaan. In de veronderstelling dat ik alleen thuis zou zijn [Sara moest gaan werken volgens Andreas] pakte ik mijn toilettas en liep de badkamer in. Ik schrok me rot!!!! Sara was dus niet naar haar werk maar zat naakt op de rand van het bad haar bikinilijn te scheren. Met haar benen wijd en haar kutje half in het schuim keek ze me vragend aan wat ik in hemelsnaam in de badkamer kwam doen. Om n of andere reden bleef ik staan en probeerde ik antwoord op haar vraag te geven in mijn boerenkool Duits. Ook Sara bleef gewoon zitten met haar benen wijd en haar borsten priemden in mijn ogen. Ik wilde niet kijken, maar MOEST er naar kijken! Omdat ik niet van steen ben gemaakt kwam er in mijn boxershort al snel een reactie. Ik probeerde deze niet op te laten vallen maar ik zag aan Sara haar blik dat dat te vergeefs was. Ze vroeg of het mooi was wat ik zag aan haar en melde haar dat dit mij helaas niet elke dag overkomt deze situatie. Ze glimlachte lief en haalde het laatste restje schuim weg van haar kutje. Ze keek me even aan om te kijken of ik nog stond te kijken. Toen dit bevestigd was pakte ze een soort washandje en maakte deze nat, wreef enkele keren heel langzaam over haar gladgeschoren kutje. Daarna keek ze me aan of ze wilde vragen of ik het glad genoeg vond. Mijn blik wisselde van haar gezicht, borsten naar haar heerlijk glimmende kutje waarvan haar clit goed zichtbaar was.
Ze doorbrak de kleine korte stilte die was gevallen met de vraag of ik nog wilde douchen. Zo ja, dan moest ik wel mijn boxershort uitdoen. Ze wilde wel eens zien wat mijn lichamelijke reactie was al kon ze die ook zo wel raden. Twijfelend deed ik mijn boxer uit en stapte langzaam het bad / douche in, Ik zag haar mijn harde lul volgen. "Darf ich?" vroeg ze en ze streelde mijn lul met de bovenkant van haar hand. "Sehr schn" vervolgde ze en draaide haar hand om en begon langzaam mijn voorhuid naar achter te strelen. Ze bleef maar met haar benen wijd zitten en terwijl ze me langzaam aan het aftrekken was, speelde ze met haar clit waarbij af en toe een vinger in haar natte kut schoof. Soms met een klein soppend geluidje. Ze masseerde mijn lul met haar duim en wijsvinger en haar andere hand streelde mijn ballen. Geweldig, heerlijk, geil etc etc. kon er geen woorden voor vinden. Helemaal niet toen ze mijn eikel begon te zoenen en speels haar tong rond de kop van mijn eikel kroop. Langzaam begon ze me te pijpen, eerst heel zacht en steeds wat harder waarbij er telkens een hand mijn ballen kneedde. ik gaf al snel aan dat het niet lang zo duren zo en gaf aan dat ik haar wilde neuken. "bitte nicht bumsen, no fucking please" keek ze me aan en ze schoof met haar rug naar achteren tegen de wand. Ze zette haar linkerbeen op de rand van het bad en gaf aan dat wel gelikt wilde worden. Ik zoende mij langzaam via de benen naar haar gladde, natte kutje. Haar clit stond uitnodigend iets naar buiten en die ik dus maar als eerste begon te likken met de punt van mijn tong. Kleine zachte korte likjes tot lang en hard, af en toen n of twee vingers in haar natte kut. Hard gekreun klonk in de badkamer en Sara begon steeds meer te schokken en onreglmatig te ademen. ik schonk nog eens meer aandacht aan haar clitje en plots trok ze zich weg van me en begon zichzelf heftig en hard te vingeren. Schokkend kwam ze klaar en haar ogen keken me aan of ze veel gedronken had. Ze gaf een lekkere geile tongzoen en begon me wederom te pijpen en af te trekken. Het duurde niet lang en gaf te kennen dat ik klaar ging komen. Tot op het moment dat ik klaar kwam zoog ze elke keer met een andere druk op mijn eikel, heerlijk kwam ik klaar op haar borsten. We wasten elkaar nog eens en gingen snel naar het handbalveld.
Aantal keer gelezen:
349
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)