Spannendverhaaltje.nl

Brommerrijles

-
25-10-2010
Dit verhaal wat ik aan jullie vertel is ongeveer een maand terug.
Ik ben zelf een jongen van 17 jaar en woon in een klein dorpje.
Op me oude middelbare school zit een meisje. Haar naam was Nancy,
Nancy was best wel om mooi te noemen. Ze is 1.70 meter lang ongeveer. Heeft een mooi figuurtje en een mooie sexy bril.
We spreken elkaar heel vaak en ook op msn. Zo kwam ze met de vraag. Wil je me alsjeblieft helpen met me bromcertificaat. Om dat te halen, ik had natuurlijk Ja gezegt. Daar zijn vrienden voor

Dus ik sprak met haar af op een vrijdagmiddag, haar ouders waren naar huizen kijken omdat haar vader een andere baan had gekregen verder weg en ze zouden misschien gaan verhuizen. De mijne waren op vakantie dus hadden alle tijd en vrijheid!! We konden makkelijk bespreken over wat het nou precies is allemaal. Ze zei mag ik ook eens op je brommer rijden?. Ik zei van jah eigenlijk wil ik het niet.. maar ze keek me aan met haar onschuldige ogen door die mooie bril heen en zei ahh toee.. Dus ik zei naja vooruit dan maar.

We stapte op de brommer en ik reed naar een afgelegen parkeerplaats waar nooit niemand kwam. Daar aan gekomen liet ik haar rijden ik hielp haar natuurlijk met het gas geven. Want ik wou niet dat ze een dot gas gaf want het kan natuurlijk verkeerd gaan.

Toen stonden we stil. Ze zei van Nu mag jij rijden ik vind het toch wel een beetje eng. Dus ja ik gaat weer naar voren op de brommer en zij ging achter op. Ze sloeg haar armen om me onderbuik heen. We zouden nog een ritje maken. We kwamen in een stuk bos tegen waar niemand was. en ik voel ineens een hand in mijn broek gaan richting me paal. Tja ik moest op de verkeer letten dus ik kon niet ineens stoppen. Ze fluisterde zachtjes in me oor. Wist je dat ik je helemaal geil vind hoe je mij les geeft. Ik geloofde niet wat ik hoorde. Verder fluisterste zullen we naar de kant gaan kanjer. Dus ik zag ergens een parkeerplaats voor nood onderweg. Niemand was dus op de weg en besloot om naar de kant te gaan. Bij die pakeerplaats was een weggetje. Daar gingen we in en kwamen bij een bankje terecht. We gingen zitten en gingen elkaar heftig zoenen. Haar hand ging gelijk weer naar me paal toe en mijn hand naar haar grotje.

We hadden onze kleren aan. Ze zei van ik heb je altijd lekker gevonden alleen ik durfde het nooit toe te geven. Ik stond verbaast te kijken. Ik vond der zelf ook best wel een lekkere chick. Dus ik zei van Eigenlijk vind ik jou ook een lekkere meid. Toen ze dat hoorde ging me rits van me broek open en ze hield die enorme stijve van mij eruit. Ze had zelf een lekkere rokje aan getrokken. Ze deed der slipje opzij en ik ging bij haar binnen. Heel langzaam ging zij op en neer. Veel gekreun er bij wat ze deed.

Toen ging ze steeds sneller en het was geweldig. Toen wou ik haar van achteren nemen. Ik ging dus staan en zij ging dus voor het bankje staan. En zei kom lekker binnen geil beest van me. Dus ik greep me paal ging rustig bij haar van achteren er in en stoote heel langzaam tot snel. In eens voelde ik me klaar komen en zei ook. Ze zei van laten we samen komen. Ah Ah ah ik kommm ik kommm.. AHWW. En we waren beide klaar gekomen. Ze gaf me nog snel een tongzoen en we gingen opweg naar me brommer.

Thuis gekomen bij haar deden we het weer. Ik nam der weer van achteren en duurde langer dan bij het bankje. Zij wou me nog een keer berijden en dat liet ik toe. Toen ze mij aan het berijden was. was ze klaargekomen. Ze wou haar sappen proeven en likte me hele paal school. Ik befte haar weer schoon.
Toen zijn we naar beneden gegaan.

Toen helaas na een week ging ze verhuizen naar een ander dorp ergens in het oosten maar we gaan elkaar weer eens gauw bezoeken!
Aantal keer gelezen:
821
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)