Spannendverhaaltje.nl

Boswachter

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Dick meer verhalen van Dick Een poosje terug viel ik in voor een vriend als toezichthouder of boswachter in een groot bosgebied. Dagelijks liep ik een rondje door een groot en rustig bosgebied. Mensen mochten er niet komen, het was een rustgebied voor grote dieren. Op een zondagmiddag liep ik weer m’n rondje en liep langs een vast en rustig pad. Plotseling hoorde ik wat kirrend gelach en een donkere mannenstem. Ik stond als versteend wat zou dat zijn? Voorzichtig liep ik iets verder en kwam in struikgewas rond een open plek in het bos. Het zonnetje scheen op de open plek en vlak bij me lag een stelletje te vrijen. Ze lagen heerlijk in het zonnetje op een plaid te vrijen en praten. Ik wilde ze eerst wegsturen, bedacht me en besloot om even te blijven kijken. Het leken me een stel jonge tieners die op ontdekkingsavontuur waren. Toen ik beter keek kwam het meisje overeind, maakte haar spijkerbroek los en de jongen hielp lacherig haar broek naar beneden te trekken. Haar borsten waren al bloot. Het meisje ging staan en trok haar spijkerbroek helemaal uit en ging weer liggen. Ze had een rosé slipje aan. De jongen zijn spijkerbroek was los. Het meisje stak haar hand in de spijkerbroek in de jongen moedigde haar wat aan.
Langzaam verdween de spijkerbroek en kwam een fiere lul tevoorschijn. ‘Hap er eens in, neem hem eens in je mond’ zei de jongen en het meisje boog zich naar de lul toe en nam hem in haar mond. Ze bewoog ritmisch stopte af en toe en vroeg of hij het lekker vond. ‘Heerlijk’ zei de jongen en duwde het meisje weg van hem. Hij trok zijn broek en onderbroek in 1 beweging helemaal uit waardoor zijn fiere lul strak vooruit stond. ‘Wat ga je doen’ kirde het meisje waarop de jongen zei ‘Jou verwennen’. Hij ging in standje 69 bij haar liggen en trok haar slipje naar beneden zodat ze nu beiden naakt lagen. Ik had inmiddels een stevige jongheer en twijfelde wat te doen. Wegsturen, bekeuren of…? Hij boog zich over haar kutje, weelderig schaamhaar zag ik tussen de heerlijke bruinen benen en dijen. Een ros plekje verraadde haar kutje waar hij aan begon te likken. Ze kreunde en hapt weer in zijn lul. Beiden gingen helemaal in elkaar op. Zou ik mee gaan doen, dat was wel het leukste leek me. Ik stapte naar voren en zei ‘Hallo jongelui’. Ze schrokken, dat was duidelijk. De jongen kwam wat overeind en het meisje bedekte met haar handen haar kutje en sloeg een arm voor haar borsten. ‘Jullie mogen hier niet komen’ zei ik ‘maar je mag wel afmaken waar je mee bezig bent als ik mee mag doen’. Langzaam trok ik mijn jas uit. Het stelletje sputterde wat tegen. ‘Ik kan jullie ook ieder een boete geven van 60 Euro en dat is lang niet zo leuk’. De jongen grijnsde nu wat en het meisje zuchtte. Inmiddels was ik naakt en ging bij het stel liggen zodat ook mijn hoofd bij het meisje haar dijen waren. Voorzichtig duwde ik haar benen weer iets uit elkaar. Duwde haar hand iets weg en ging met een vinger langs haar schaamlippen en langs de binnenkant van haar wijdopenstaande kutje. Ze rilde en kreunde licht. “Ga door’ zei ik tegen de jongen en duwde mijn lul in de vrije hand van het meisje. De jongen begon weer te likken. Het meisje opende haar benen en ik kon met mijn rechterhand bij het klitje van het meisje. Langzaam begon ik met twee vingers over haar klitje te masseren terwijl de likkende tong vooral haar kutje bewerkte. ‘Ooohh, ooooh ooohh’ kreunde ze steeds harder.
We lieten ons niet onbetuigd en voerden het tempo op. ‘Ohh ja, ooh ja , ohh ja, ooooh’ een lange schreeuw gaf aan dat ze het heerlijk vond en misschien wel klaar kwam. Nu stortte ze zich vol overgave op de lul van de jongen die ze goed begon af te zuigen. Plotseling stopte ze en begon aan mijn lul te zuigen. De jongen rukte zich wat af. Beurtelings nam ze ons zo onder handen en ik voelde dat mijn hoogtepunt zou komen. De jongen kreunde en ik zag dat hij klaar begon te komen. Het meisje slokte zijn lul naar binnen en ving zijn zaad op in haar mond. Ik kreunde en gelijk draaide ze haar hoofd weer en nam mijn lul in haar mond waarop ik mijn zaad ook in haar mond spoot. Geweldig dit alles zo lekker in het bos terwijl we in een warm zonnetje lagen. Ik zakte achterover weg, het duizelde me even. De jongen kwam overeind en zei ‘Zo, nu gaan we neuken’. Hij kroop tussen haar benen, het meisje ging recht op haar rug liggen en de jongen pakte de benen van het meisje en deed die aan haar voeten wijd uit elkaar en hoog in de lucht. Op zijn knieën voor haar, stond zijn lul nu voor haar open kutje. Langzaam drukte hij zijn lul naar binnen in haar kutje. Ik zat er ook op mijn knieën naast en keek vol spanning hoe die dikke lul in dat krappe kutje verdween. Beiden kreunden. De jongen begon langzaam te bewegen en ik legde mijn vlakke hand op haar buik en mijn vingers gingen weer naar haar klitje. Met mijn ene hand masseerde ik haar borsten en buik en kneep soms zachtjes in haar tepels. Met mijn andere hand begin ik mee te vingeren tussen het dikke schaamhaar. Overigens was ze wel goed verzorgd, een strakke bikinilijn verraadde een scheermesje maar er stond nog genoeg haar op de schaamheuvel. Ze kreunde weer. We gingen gewoon door. ‘Oh wat geil, wat geil, oooh nee jaaah jaaah weer oohh’ kreunde ze met toenemende stem. ‘Ooooh jaaah’ en weer kwam ze klaar. Ik zag de jongen nog even doorstoten, verkrampen en ook hij kwam diep spuitend in haar kutje klaar. Beiden vielen over elkaar heen. Zou ik ook nog een keer kunnen?? Het meisje kwam nu overeind en duwde me achterover. Wijdbeens kwam ze over me heen zitten. Ze zetten mijn lul recht onder haar kutje en langzaam liet ze mijn lul in haar warme lijf verdwijnen. ‘Het is jouw beurt’ kreunde ze naar me’ geniet er maar van’.
Langzaam begon ze me te bereiden en mijn lul in vuur en vlam te zetten. De jongen begon haar te tongzoen en streek met zijn handen over haar borsten. Een opwindend gezicht. Hij kneep in haar borsten en wreef over buik. Het meisje reageerde daar weer op en bereed mijn lul steeds wilder. Dit hield ik niet meer en sidderend spoot ik ook mijn zaad in dat krappe kutje. We vielen nu alledrie achterover en bewogen loom. Ik moest echter nu wel verder. “Blijven jullie maar lekker liggen, vandaag komt er niemand meer dus geniet er maar van. Maar ik moet gaan’. ‘Jammer dat er niemand meer komt’ zei het meisje ‘want eigenlijk vond ik dit superspannend zo al die handen aan mijn lijf en die verschillende lullen in mijn kutje’. De jongen glimlachte. Ik kleedde me weer aan groette ze vriendelijk en vervolgde mijn pad.
Aantal keer gelezen:
2032
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)