Spannendverhaaltje.nl

Boedhete sex in Parijs

-
16-08-2010
Het was een hete dag in het centrum van Parijs, over liepen de mensen te puffen. Voor mij was alles nieuw en ik keek mijn ogen uit. Mijn lieve vriend die ik toen nog maar twee maanden kon, zag er in zijn strakke hempje en heerlijk vallende spijkerbroek erg geil uit. Hij kon zijn ogen ook niet van mij afhouden. Omdat ik al wakker was geworden met een kletsnat kutje, had ik me ook zodanig gekleed, aan ondergoed had ik alleen een kanten stringetje aan en een kort rokje een topje en een paar hooggehakte sandalen. Ik merkte goed dat hij ook steeds meer tegen mij aan kwam lopen en soms stiekum onder mijn rokje voelde. Ik was doorweekt.
Toen ik stiekum naar zijn jeans keek, kreeg ik in de gaten dat deze strakgespannen stond. Dit kon zo niet langer doorgaan. In mijn rugtasje zocht ik naar een paar franc, toen ik deze gevonden had, en we bij de eerst volgende openbare toilet aan kwamen, sleurde ik hem naar binnen. Deur op slot en het feest kon beginnen. Ik ging op mijn knieen zitten, en opende knoop voor knoop zijn broek. Zijn penis sprong eruit als een verrassing uit een doos. Oh, wat was hij stijf. Met mijn volle mond begon ik hem te strelen en te zuigen. Hij schreeuwde het bijna uit van genot. En het geil uit mijn poesje begon harder te lopen. Wat had die vent toch een paal. Toen hij bijna kwam, duwde hij me weg en trok mij slipje uit. Likte mijn schaamlippen alsof zijn leven er vanaf hing. Ik kwam schreeuwend klaar.
Hij had zijn handen om mijn billen, en ik voelde hoe hij zijn vingers nat maakte in mijn spleetje en ze langzaam verplaatste naar mijn kontgaatje. Oh wat voelde dat toch zo geil. Hij vingerde me in beide gaatjes en befte me gelijktijdig. Na een aantal keren dat ik klaargekomen was, begon hij zichzelf af te trekken. En ik draaide me om en ik voelde hoe hij zijn hete kop tegen mijn achterste masseerde. Een ram in mijn kutje en golven van genot gingen door mij heen. Hij ramde mij een paar keer en toen stak hij zijn grote lul in mijn kontgaatje. Wat een gevoel! Hij kreunde en hijgde zo erg dat ik alleen al daarvan zou kunnen komen.
Zijn lul begon te stotteren in zijn bewegingen en hij trok zijn lul uit me en spoot de hete sperma over mijn rug. Uitgeblust stapten we uit het toilet, en gingen op een bankje zitten voor een sigaret, dit hebben we nog erg vaak over gedaan.
Aantal keer gelezen:
1004
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)