Spannendverhaaltje.nl

body painting

-
24-03-2011
Dit verhaal is geschreven door Mortimer meer verhalen van Mortimer Daar was hij dan de schilder. Ze had een kamer die nu toch echt weer eens geschilderd moest gaan worden. Het was haar naaikamertje ik had er alles al uit gehaald en was leeg voor de schilder. Ze had hem we vier keer gebeld voor een afspraak en iedere keer had hij weer een ander excuus.
Daar was ik dan, Julianastraat nr.9 ik moest hier een kamertje schilderen bij dat Bazinnetje! Ik belde aan en ze deed de deur open. Daar stond ze.. niet groot ongeveer 168 en ik schatte 24 jaar oud, kort rokje en een doorzichtig hemdje waarin twee grote borsten met een zo te zien een kante bh met daarin een cup 75F zaten, nu mag het zo zijn dat ik wel van grote borsten hou en had meteen een stijve in mijn broek."Ben je daar nu eindelijk" zei ze en ze liep me vooruit de trap op en een stel mooi slanke benen gingen me vooruit naar boven naar de kamer die geschilderd moest worden.
“Ik zie het al” zei ik.
“De muren en het plafond hebben een frisse witte beurt geven”.
Daar stond hij dan in mijn naaikamertje het plafond en de muren te witten. Het viel mij al op dat hij steeds naar mijn borsten stond te kijken als ik even kwam kijken en dat had wel effect, mijn lepels begonnen al hard te worden en waren goed te zien in mijn hemd. En zo te zien heeft die schilder er ook last van. In zijn broek zie ik een behoorlijke bobbel en dat maakt me nog geiler dan dat ik al was. Het zal toch niet waar zijn hè dat ik nu uitgerekend op hem geil moest worden de schilder.. ik schatte hem op 185 lang en 41 jaar met een buikje, je moet weten dat ik daar wel op geil een man met wat inhoudt.. hi hi.
Daar komt ze weer aan! Ik hoor haar al op de trap naar boven komen, dat is nu alweer de vierde keer dat ze komt kijken. Ik heb in middels al een behoorlijke bobbel in mijn broek die maar niet weg wilt gaan, iedere keer als ze boven komt om te kijken moet ik weer naar die mooie grote borsten van haar kijken. Kijk nu eens haar tepels zijn hard en zijn goed te zien in haar dunne hemdje mijn lul reageert er meteen op en mijn broek wordt langzamerhand te klein voor mijn 19 cm lange lul en steekt langzamerhand zijn kop boven mijn onderbroek uit. Ik stap op dat moment net op de trap en ben boven de deur aan het schilderen als ze met haar hoofd om het hoekje komt kijken. Ik had net mijn kwats weer vol met verf gedoopt en er vielen een paar klodders van af.
Kijk nu, hij staat op een trap in de deuropening, ik zie zijn gezicht niet maar in die broek is nu echt die lul van hem goed te zien, ik kan er zo bij en hoef mij nieteens de bukken bedenk ik me. Mmmm geil en wordt al nat met de gedachte om op deze manier aan zijn lul te zuigen! op dat moment steek ik mijn hoofd even door de deur..
“Wat g....” er valt een klodder verf op mijn hoofd en hemd zo over mijn borsten heen, alles zat er onder!
“Kijk nu uit wat je doet, ik zit er helemaal onder” Hij komt z’n ladder af en verontschuldigd zich en pakt een lap om mij schoon te maken en wrijft over mijn borsten heen waar door het witsel nog meer over mijn borsten wordt uit gesmeert. mijn hemd zit er inmiddels helemaal onder en ik trek deze uit en sta zo voor de schilder in mijn bh waarbij mijn borsten nu goed te zien zijn en je ziet hem met grote ogen naar mijn borsten kijken even staat hij stil maar dan komt hij weer in beweging en wrijft met zijn doek nog een keer over mijn borsten en raakt hierbij ook mijn tepels aan die hierdoor nog harder worden en ik begin zacht te kreunen van genot.
Ik sta voor haar en wrijf met mijn doek zo voorzichtig mogenlijk het witsel van haar borsten. ineens hoor ik een kreun.. ik kijk naar haar ogen en zie dat ze deze gesloten heeft. Dat wijf is nog geil ook dacht ik zo en zie dat haar tepels nog harder zijn geworden ze puilen gewoon uit als tentstokken ik raak ze aan met mijn handen en masseer de tussen mijn vingers. ik voel haar rillen als ik er in knijp en ze kan zich niet meer beheersen ik voel een hand over mijn broek gaan op zoek naar mijn lul. Heerlijk wrijft ze over mijn lul heen die het maar moeilijk heeft in mijn broek. onze lippen zoeken elkaar op en een innige tongzoen is het gevolg ik laat de lap vallen en speel met haar borsten en doe haar bh uit door het witsel zijn haar borsten inmiddels helemaal wit geworden en stop mijn handen in de emmer en smeer nog meer over haar heen haar hele lichaam is onder het wit nu en doe haar rokje nu ook uit. ik zie een nat wit kanten slipje dat net zo door zichtig is als haar hemd en laat een mooi kaal kutje zien.
Wat was die kus heerlijk wat kan die kussen zeg onze tongen waren in een wild gevecht geweest en kon mijn handen hierbij niet stil laten, ik ritste zijn broek open en uit waar door zijn lul de vrijheid kreeg O, wat een grote lul heeft hij en in een flits bedenk ik mij wat voor een witsel zal er in die lul van hem zal zitten. -terwijl hij met zijn handen nog meer witsel over mij heen wrijft, Ooooo wat heerlijk voelt dat zeg, de verf is koud en voelt vreemd aan- ik pak hem beet en begin er lekker aan te zuigen. Wat een heerlijke lul heeft hij zo lekker dik en lang en zuig hem helemaal naar binnen en neem hem tot aan zijn ballen in mijn mond en hij begint mij in mijn mond te neuken steeds sneller..
wat kan dat wijf zuigen zeg, ik voel mijn zaad komen en kan het bijna niet meer houden ik ben mijn lul op dit moment echt in dat mondje aan het rammen en kom diep in haar keel klaar het is zo veel dat ze het niet allemaal binnen kan houden en er komt wat zaad uit haar mondhoeken. nu is de bazin aan de beurt ik trek haar slipje stuk en haar natte kutje komt te voorschijn ik ruik haar sap en lik deze op en stop mijn tong diep in haar kutje wat is deze meid geil en proef haar zoete kutsappen Mmmmmm het blijft maar komen en ze komt trillen klaar.
mijn handen hebben ook niet stil gezeten en in middels zijn we beide helemaal wit en ook de bazin heeft de smaak te pakken en heeft haar handen wit gemaakt. een heerlijke massage volgt met de verf en worden helemaal wit.
Mmmm.. wat een heerlijk witsel heeft hij in die lul van hem zitten, bedenk ik me zo.. Aahhh hij stopt op dit moment zijn tong in mijn kutje en ik kom spontaan klaar ik voel mijn sappen stromen en deze worden gretig op gelikt waardoor ik spontaan nog een keer trillend klaar kom. Twee witten handen hebben het druk met mijn tepels en ik zie er helemaal wit uit! Wat en geil gezicht en die schilder kan ook wel een kleurtje gebruiken en smeer hem ook in met het witsel uit de emmer. ik pak zijn lul beet en smeer deze eens lekker in en ook zijn ballen worden hierbij niet vergeten. Zijn benen en buik smeer ik lekker in een echte body to body massage is het inmiddels geworden en smeren elkaar met onze lichamen lekker in met de verf.
We zien er nu echt helemaal wit uit en volgend mij er er geen blank stukje meer over. ik kom nu tussen haar benen te liggen en stop mijn lul nu in haar kutje en stop hem er rustig in “O, lekker neuk me schildertje van me” hoor ik haar zeggen ”harder harder, neuk me diep schildertje van me..” terwijl ik jou hard lig te neuken schudden je grote borsten wild heen en weer en dit aanzicht wordt ik nog geiler en voel mijn lul nog harder worden.
Na een heerlijke body to body komt hij tussen mijn benen te liggen en ik doe mijn benen wijd en ontvang zijn grote lul, hier had ik zin in en wil hem melken en het laatste wit sap uit hem trekken, ik vouw mijn benen om mijn schilderte heen en roep hem toe om nog harder zijn lul in mij te rammen, Ooooooo wat heerlijk grote lul heeft die man. zijn ballen slaan tegen mijn billen en voel zijn lul groter worden “Oooooo.. wat lekker”, “neuk me, harder harder schildertje van me”.
Ik voel zijn zaad in mijn kutje stromen en ook ik kom met mijn schildertje klaar, wat kan hij lekker neuken. we liggen naast elkaar op de grond en ik ben op zoek met mijn hand naar zijn lul die maar niet slap wilt worden heb ik zo mijn vermoeden!
Als ik zo in de rond kijk is mijn kamertje is niet alleen de muren en plafon geverfd maar is de vloer wit,maar wat was dit lekker.
O, wat ben ik lekker klaargekomen in dit natte kutje en rol van haar af en ga naast haar liggen.
na een tijdje voel ik alweer een hand aan mijn lul zitten die nog steeds hard is. Mmmm heel zachtjes trekt ze aan mijn lul en wordt deze nog eens lekker gemasseerd. wat een geile meid is dit bazinnetje toch. terwijl ik zo op mijn rug lig te genieten bekijk ik mijn werk hi hi “alles is hier wit” zeg ik zo tegen haar en we moeten samen lachen!
“Laten we samen douchen” zegt ze en lopen samen naar de douche om daar van ons witsel te ontdoen. we zeepen elkaar lekker in en wassen elkaar lekker af van al dat wit.. ook ik grijp mijn kans om nog een keer haar grote borsten te spelen en neem haar tepels nog een keer tussen mijn vingers, en de bazin met mijn lul voelt spelen, “Ooo..” zucht ik en ik hoor de bazin zegen “kom maar schildertje van mij, neem me nog een keertje van achteren” ik draai haar om en stop mijn lul nu in haar kutje, ik pak haar borsten en trek aan haar tepels en neuk haar weer hard in haar kutje en mijn ballen kletsen nu lekker tegen haar billen en voel dat ik weer ga komen en laat mijn zaad diep in haar kutje achter.
Aan alles komt een einde, nadat hij mij heerlijk onder de douche heeft geneukt waarbij ook ik weer heerlijk klaar kwam, ik kon gewoon niet meer op mijn benen staan. en mijn schildertje ving me op en we zakten op de grond van de douche, heerlijk hebben genoten en al het witsel van ons afgewassen en zijn witsel loopt lekker langs mijn benen de lieverd..
hij pakt zijn spullen en vertrekt weer als de kamer klaar is. die nacht lig ik in bed en lig te denken welke kamer zal ik nu door mijn schildertje laten verven.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar mortimer1969@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1174
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)