Spannendverhaaltje.nl

Blind van geilheid

-
16-08-2010
Ik kwam net onder de douche vandaan, waar ik mezelf al lekker opgegeild had en bedacht me wat ik vanavond eens aan zou trekken. Ik had me voorgenomen om deze zaterdagavond eens alleen te stappen en hoopte dat ik een geile vent tegen zou komen. Het was alweer te lang geleden dat ik eens goed genomen was. Ik koos voor een strak zwart jurkje, waarvan ik wist dat het mijn borsten goed deed uitkomen. Uiteraard trok ik geen bh aan. Het jurkje reikte tot net over mijn strakke billen en ik trok een zwarte string aan. Aan mijn voeten schoof ik zwarte schoenen met naaldhakken. Mijn lange blonde haren liet ik los over mijn schouders en rug vallen.
Ik was tevreden met hetgeen ik zag in de spiegel. Even later was ik op weg naar die nieuwe tent in onze stad. Daar aangekomen zag ik dat het al behoorlijk druk was. Gelukkig was er nog een kruk aan de bar vrij, want ik wilde de boel eerst op m'n gemak bekijken. Ik bestelde een wodka-jus en keek op m'n gemak rond. Even later zag ik een stel dat wel erg erotisch aan het dansen was. De goedgebouwde knappe jongen had zijn hand op de buik van een al even knappe meid liggen, terwijl hij zijn onderlijf tegen haar billen drukte. Onder het dansen gleden zijn handen richting haar borsten en streelden er over heen. Haar tepels waren duidelijk zichtbaar door de stof van haar jurkje.
Zijn handen gleden naar haar heupen en trokken haar billen steviger tegen zijn onderlijf, waarmee hij daarna stotende bewegingen maakte. Het geheel wond me ontzettend op en ik kon mijn ogen niet van hen afwenden. Op een gegeven moment kreeg de jongen door dat ik hen zat te bekijken. Terwijl hij me aankeek gingen zijn handen opnieuw over haar borsten om vervolgens in een strelende beweging over haar buik en haar heupen naar haar benen te gaan, waar ze net onder de rand van haar jurkje bleven rusten. Hij bleef me daarbij uitdagend aankijken en ik wilde mijn blik afwenden. Daarom bestelde ik een nieuwe wodka-jus, maar mijn ogen werden als vanzelf weer naar het dansende stel getrokken.
De jongen keek nog steeds naar mij terwijl zijn handen langzaam onder haar jurkje verdwenen. Het scheen het meisje niet te deren dat ze niet alleen waren, want ze draaide met haar billen tegen hem aan. Ze had haar ogen gesloten en het wond haar zichtbaar op, want ze streelde inmiddels zelf haar borsten. Het schouwspel liet mij ook niet koud, want ik voelde dat m地 kutje flink nat geworden was ondertussen. Hij bleef me uitdagend aankijken terwijl hij haar jurkje optilde en met zijn vinger langs de rand van haar string streek. Ik hield m地 adem even in toen zijn vinger onder haar string glipte. De mond van het meisje ging een beetje open en haar vingers pakten haar tepels door de stof van haar jurkje. Inmiddels was zijn hele hand onder haar string verdwenen en ik zag duidelijk hoe zijn hand tussen haar benen gleed.
Wat het was, de wodka, de aanblik van het schouwspel, ik weet het nog steeds niet, maar ineens was ik het besef van alle mensen om me heen helemaal kwijt. Als vanzelf gingen m地 benen uit elkaar en verdween m地 hand tussen m地 benen. Mijn ogen lieten die van de jongen niet los. Het was alsof zijn ogen me dwongen om hetgeen te doen wat mijn hand van plan was. Mijn hand verdween in m地 string en vond al gauw m地 kletsnatte kut. Ik liet mijn vinger in mijn kutje glijden, dat warm en nat aanvoelde. Ondertussen zag ik de ritmische bewegingen van zijn hand in haar slipje. Met zijn andere hand trok hij het slipje opzij en gunde mij (en waarschijnlijk vele anderen) een blik op zijn vinger die in haar kutje op en neer ging.
Een hand van het meisje was inmiddels achter haar rug verdwenen en ik stelde me voor hoe die hand zijn pik aan het kneden was. Ik werd steeds geiler van dat schouwspel en bracht een tweede vinger in m地 kutje. Ik voelde de kutsappen langs m地 vingers lopen en haalde mijn vingers steeds sneller op en neer. Ik voelde een orgasme naderen, beet op m地 lip en ramde m地 vingers diep in m地 kut. Even sloot ik mijn ogen en toen ik ze weer opendeed kreeg ik de schrik van m地 leven. Om me heen stonden een heleboel mannen zich te vergapen aan mij. Ik keek geschrokken rond, maar zag de jongen en het meisje nergens. Beschaamd deed ik m地 rokje naar beneden en rende, onder luid applaus van de mannen, naar de uitgang.
Aantal keer gelezen:
507
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)