Spannendverhaaltje.nl

Bioscoopje pakken

-
16-08-2010
Ze is er helemaal klaar voor. Niet teveel make-up, maar wel genoeg om haar mooie ogen te accentueren en dankzij de lippenstift komen ook haar volle lippen goed uit. Haar haar zit goed. Eigenlijk is het een vrij simpel kapsel, maar toch staat het haar erg goed. Sinds ze van lang haar is overgestapt op halflang zit het een stuk minder in de weg en het is nog even makkelijk om er adembenemend uit te zien. Omdat het een simpel avondje uit is draagt ze geen jurk. Al heeft ze een paar mooie dingen in haar kast hangen. In plaats daarvan heeft ze voor iets eenvoudigers gekozen: een simpele zwarte broek en een bijpassend bloesje. Al met al is ze zeer tevreden met wat ze in de spiegel ziet. Dan klinkt de deurbel. Precies op tijd, want ze is net helemaal klaar.
Ze werpt nog een laatste blik in de spiegel en dan loopt ze naar beneden. Ze hoort haar vader al tegen haar vriend zeggen dat ze er zo aankomt. Als ze boven aan de trap verschijnt hoort ze haar vriend zachtjes fluiten. Lachend loopt ze naar beneden en slaat haar armen om zijn schouders. Een heftige tongzoen volgt. Zijn zoenkunsten zijn n van de redenen dat ze zo dol hem is. Hoe hij zachtjes haar tong met de zijne streelt en ook haar lippen niet vergeet, heerlijk. Ze voelt de vlinders gelijk weer in haar buik en laat zich even helemaal gaan. Naar adem happend is hij het die een stapje terug doet. Ze lacht en knipoogt naar hem. "Zullen we gaan?" Het ritje naar het centrum duurt niet lang met zijn auto. Onderweg denkt ze met een glimlach terug aan hun eerste keer. In de auto is niet zo comfortabel als in bed, maar wel erg opwindend.
Een geluisterde opmerking over die eerste keer doet ook hem lachen. Een parkeerplek blijkt op een maandagavond redelijk makkelijk te vinden en ver van de bioscoop zitten ze niet eens af. Het is alleen wel wat kouder dan ze gedacht had en ze heeft er niet aan gedacht een jas mee te nemen. Maar nadat ze zijn uitgestapt staat hij onmiddellijk zijn jas aan haar af. Het levert hem een korte kus op. Dat was een andere reden dat ze zo verliefd op hem is, hij is altijd zo lief. Eenmaal in de bioscoop is een kaartje snel gekocht en een plaats al even snel gevonden. Misschien komt het omdat maandag nu eenmaal niet de drukste dag is of misschien doordat de film al een tijdje draait, maar de zaal is niet erg goed gevuld. Slechts een handje vol mensen zitten in het toch al niet al te grote zaaltje. Op verzoek van haar vriend nemen ze achterin plaats, op de allerlaatste rij in het hoekje. Ondanks de leuning tussen hen in lukt het haar om haar hoofd op zijn schouder te leggen.
Ze voelt zich heerlijk op haar gemak met zijn arm om haar heen geslagen. Lang hoeven ze niet te wachten. Al snel gaan de lichten uit en na de reclames begint de film. Met haar haar hoofd op zijn schouder kijkt ze naar de film. Zachtjes streelt hij haar haar. Een tijdlang bekijken ze de film. Zijn hand streelt nog steeds haar nek, maar steeds vaker streelt hij ook haar hals. Langzaam krijgt ze door dat hij meer oog voor haar heeft dan voor de film en eigenlijk kan ze zich dat wel voorstellen. De film is dodelijk saai en al snel concentreert ze zich zelf ook meer op zijn strelingen dan op het scherm. Ze draait haar hoofd en kijkt hem even aan. Langzaam buigt hij zich naar haar toe en ze voelt hoe zijn lippen zachtjes de hare raken. Even laat ze haar tong langs zijn lippen glijden en dan voelt ze ook zijn tong. Ze maken er een tedere rustige kus van waarbij ze hun tongen zachtjes langs elkaar laten gaan. Al snel voelt ze hoe hij weer zachtjes haar haar en even later ook haar hals weer streelt.
Door zijn zachte strelingen krijgt ze zin in heel wat anders dan naar die saaie film kijken. Nog even kijkt ze naar de film terwijl hij haar zachtjes blijft strelen, maar als hij verder gaat en zachtjes haar borsten streelt kan de film haar eigenlijk niets meer schelen. Haar ademhaling versnelt een beetje. Hierdoor merkt hij dat er geen reden is om op te houden en rustig gaat hij verder. Als de strelingen verder gaan en hij duidelijk uit probeert hoe ver ze durft te gaan aarzelt ze even. Dan besluit ze het hem wat makkelijker te maken en ze maakt de bovenste knoopjes van haar bloesje los. Zijn handen gaan gelijk over haar bh heen en ze moet toegeven dat dat al een hele verbetering is. Al kan het altijd nog beter. Dat vindt hij ook en ze hoeft niet lang te wachten voor hij haar bh omlaag doet. De onderste knoopjes van haar bloesje zijn nog dicht, maar ze weet dat als iemand nu omkijkt diegene wel erg veel te zien krijgt. Het kan haar niet eens zoveel schelen. Juist de spanning maakt het zo lekker. Zachtjes blijft hij haar borsten strelen en ze voelt hoe hij rondjes draait om haar tepels.
Soms neemt hij ze zachtjes tussen zijn vingers en dan draait hij haar weer rondjes er omheen of streelt hij de rest van haar borsten. Ook hij vindt deze situatie wel spannend en hij besluit een stapje verder te gaan. Hij gaat iets verzitten zodat hij overal beter bij kan en dan laat hij zijn ene hand omlaag gaan, over het gesloten deel van haar bloesje heen. Even stokt haar adem. Zou hij hier echt zo ver durven gaan? Ze beseft dat het antwoord ja is als hij het knoopje van haar broek begint los te maken. Bijna zonder geluid te maken opent hij haar broek en laat zijn hand erin glijden. Hiertegen protesteren komt niet eens bij haar op, het voelt veel te lekker. Ze weet haar broek een heel klein stukje omlaag te krijgen zodat hij er goed bij kan en spreidt haar benen iets. Door de wat lastige positie waarin ze zitten streelt hij haar eerst nog een beetje onhandig, maar al snel heeft hij de juiste houding gevonden. Nog altijd heeft niemand hen door. Zachtjes wrijft hij over de stof van haar slipje.
Tot zijn verbazing voelt hij dat de stof nu al vochtig is en even kijkt haar aan. Met een knipoog geeft ze hem aan dat ze wil dat hij doorgaat. Dit doet hij maar wat graag en voorzichtig laat hij zijn vingers in haar slipje glijden. Hij voelt haar zachte schaamhaar en laat zijn vingers er teder doorheen gaan. Verder omlaag tot hij haar kutje voelt. Ze is inderdaad al behoorlijk vochtig en ook haar klitje kan hij al duidelijk voelen. Zachtjes streelt hij er even langs en dan tussen haar lipjes door. Zijn hele hand heeft hij in haar slipje laten glijden en zij is intussen begonnen haar eigen borsten een beetje te strelen. Dat ze ieder moment door andere mensen in de zaal gezien kunnen worden maakt het erg spannend. Juist die spanning zorgt ervoor dat ze wel heel snel heel opgewonden is geraakt. Zijn vingers gaan behendig langs haar gevoelige plekjes. Ze zakt nog wat verder onderuit en door deze houding wordt het voor hem makkelijk zijn vingers bij haar naar binnen te laten glijden. Hij realiseert zich wat ze wil en doet het dan ook. Hij voelt de vochtige warmte om zijn vingers en langzaam glijdt hij dieper.
In een heel rustig tempo, zodat hij zo min mogelijk geluid maakt, laat hij zijn vingers op en neer gaan. Met haar hoofd in haar nek en gesloten ogen zit ze onderuit gezakt te genieten. Hij voelt haar vocht langs zijn vingers lopen en ook hij geniet van haar geilheid. Heel zachtjes hijgt en kreunt ze, maar ze zorgt er wel voor dat niemand dat kan horen. Hij verhoogt het tempo ietsje. Aan haar reacties kan hij wel zien hoe lekker te dit vindt en ook ziet hij dat haar orgasme nadert. Ook zij merkt dit natuurlijk en even vraagt ze zich af of ze dat wel durft, klaar komen in een bioscoop, maar ze is veel te geil om er lang bij stil te staan. Zijn vingers die haar verwennen maken haar gek. Hij draait zijn hand ietsje en dan voelt ze hoe zijn duim haar klitje raakt. Ze wil opveren uit haar stoel, maar gelukkig kan ze zich nog net beheersen. Zachtjes blijft hij in en uit gaan terwijl zijn duim nu over haar klitje wrijft. Dan buigt hij zich voorover en druk zijn mond op de hare. Ze voelt zijn tong naar binnen glijden op het moment dat ze klaarkomt.
Het was een slimme zet van hem, want eigenlijk zou ze gillend klaar willen komen, maar zijn tongzoen verhindert dit. In plaats van te gillen zoent ze heftig terug. Een rilling trekt door haar lichaam en dan zakt haar orgasme langs weer weg. Hij trekt zijn hoofd weg en even kijkt ze hem geil aan. Dan trekt ze hem weer naar zich toe en bedankt hem met een nieuwe zoen. Na weer eens een blik op het scherm te hebben geworpen krijgt ze een ander idee. Langzaam laat ze zich van de stoel zakken op de grond. Hierbij zorgt ze er wel voor dat de stoel geen geluid maakt bij het wegklappen. Verbaasd kijkt hij wat ze doet en dan kijkt hij weer op naar de zaal. Niemand heeft nog iets gemerkt van wat ze gedaan hebben. Op haar knien zit ze naast hem op de vloer. Pas als ze de knoopjes van zijn spijkerbroek los begint te maken snapt hij wat ze wil gaan doen. Hij helpt haar en al snel is zijn spijkerbroek open. Het is nu zijn beurt om iets onderuit te zakken zodat ze er goed bij kan. Voorzichtig haalt ze zijn penis tevoorschijn.
Door alle spanning is deze al stijf en zachtjes begint ze hem af te trekken. Intussen kijkt ze hem aan. Ze kan het resultaat van haar werk duidelijk op zijn gezicht aflezen. Hij kan haar ogen in de donkere zaal niet zien, maar voelen wat ze doet vindt hij ook wel genoeg. Zachtjes gaat haar hand op en neer tot zijn pik zo stijf is als hij maar worden kan. Dan buigt ze zich verder voorover en ze voelt hoe ze zachtjes zijn eikel kust. Haar zachte lippen op zijn eikel doen hem even naar adem happen. Zonder geluid te maken gaat ze verder. Langzaam likt ze langs zijn pik om uiteindelijk traag rondjes over zijn eikel te draaien met het puntje van haar tong. Dan neemt ze heel voorzichtig zijn eikel tussen haar lippen en zachtjes begint ze te zuigen. Met haar ene hand blijft ze hem intussen zachtjes aftrekken. Hij wist al dat ze heel goed kon pijpen en hij kan niet voorkomen dat hij zachtjes kreunt. Gelukkig wordt hij overstemd door het geluid van de film. Langzaam zuigt ze wat harder en dan laat ze ook haar hoofd iets verder zakken.
Hij voelt hoe ze zijn pik dieper in haar mond laat glijden. Als ze hem een redelijk eind naar binnen heeft laten gaan zuigt ze nog wat harder en dan laat ze hem weer naar buiten glijden. Als ze weer alleen zijn eikel tussen haar lippen heeft begint ze opnieuw tot hij weer diep in haar mond is verdwenen. Steeds als zijn pik naar binnen en buiten glijdt zuigt ze er zachtjes op, als zijn pik zo diep mogelijk in haar mond is verdwenen zuigt ze zo hard mogelijk en als ze alleen zijn eikel nog tussen haar lippen heeft laat ze haar tong erlangs spelen. Haar tempo blijft heel rustig. Gedeeltelijk om zo min mogelijk geluid te maken, maar vooral omdat ze weet dat ze hem dan helemaal gek kan maken. Op haar gemak blijft ze hem pijpen terwijl ze haar ene hand nu in zijn broek heeft weten te krijgen zodat ze ook zijn ballen zachtjes kan strelen. Na een tijdje rustig pijpen laat ze zijn pik weer uit haar mond glijden en likt ze weer langs zijn stam. Ook dit voelt voor hem heerlijk aan, maar het is niets vergeleken met haar heerlijke warme mondje.
Pas als hij haar smekend aankijkt laat ze zijn pik weer in haar mond glijden. Sneller pijpt ze hem nu. Bovendien zuigt ze ook harder en met veel moeite weet hij te voorkomen dat hij teveel geluid maakt. Hij ziet haar gulzige mondje in hoog tempo over zijn pik bewegen. Zo diep als ze in deze houding kan laat ze hem naar binnen gaan. Dit lang volhouden is onmogelijk en eigenlijk is hij nog wat anders van plan. Toch stelt hij het zo lang mogelijk uit en geniet zoveel mogelijk van haar heerlijke gezuig. Pas als hij voelt dat hij bijna klaar gaat komen pakt hij haar haar vast en trekt haar zachtjes terug. Een klein beetje teleurgesteld kijkt ze hem aan. Ze hoopte dat ze hem met haar mond hier in de bioscoop kaar zou kunnen maken. Durft hij dat niet? Dan ziet ze, ondanks het gebrek aan licht, de glinstering in zijn ogen. Zou hij echt van plan zijn wat ze denkt? Hij trekt haar iets overeind en trekt haar broek nog een stukje verder omlaag.
Ze weet nu zeker dat hij het echt van plan is. Snel kijkt ze nog even naar de zaal, maar gelukkig heeft nog niemand hen in de gaten. Voorzichtig draait ze zich om zodat ze met haar rug naar hem toestaat. Dan laat ze zich heel langzaam zakken. Als ze zijn pik voelt houdt ze even stil. Hij pakt zijn pik vast en zet deze tegen haar openingetje aan. Ze haalt nog even diep adem en laat zich dan verder zakken. Ze voelt hoe zijn pik langzaam in haar warme grotje glijdt. Ze gaat door tot ze helemaal op zijn schoot zit en zijn pik dus diep in haar verdwenen is. Ze voelt zijn handen via haar heupen omhoog gaan en zachtjes streelt hij haar borsten. Ze weet dat zij nu verder het werk moet doen, maar dat betekent ook dat zij het tempo aan kan geven. Langzaam komt ze weer omhoog tot zijn pik weer bijna uit haar glijdt. Heel even houdt ze stil voor ze zich weer laat zakken. Dit rustige tempo houdt ze vast terwijl ze op en neer begint te wippen. Telkens voelt ze zijn pik diep in haar glijden en ze geniet ervan.
Ook zijn handen op haar borsten voelen erg lekker. Om dit alles te doen zonder geluid te maken is niet makkelijk, maar het lukt hen. Na een paar keer op en neer te zijn gegaan houdt ze weer even stil en draait haar hoofd. Zijn lippen komen gelijk de hare tegemoet. Na een heerlijke tongzoen gaat ze weer verder. Iets ruwer kneedt hij haar borsten. Al zorgt hij er gelukkig wel voor dat het lekker voor haar blijft. Ze weet hierdoor dat hij steeds geiler aan het worden is. Voor haar is dit een seintje om wat sneller te gaan. Even kijkt ze op. Het nadeel van sneller gaan is wel dat ze meer geluid maken. Ze besluit dat het het risico wel waard is. Zachtjes hijgt ze terwijl ze op zijn stijve pik op en neer gaat. Sneller en sneller glijdt beweegt haar hete lichaam over zijn pik. Ook op het scherm wordt het wat spannender. Het kan hen weinig schelen, maar de muziek van de film wordt ook luider en dat komt goed uit. Snel reikt ze tussen haar benen en vindt zonder moeite haar klitje.
Terwijl ze geniet van zijn stijve pik diep in haar binnenste vingert ze ook haar klitje hevig. Dan voelt ze zijn pik diep in haar wat samentrekken en ze weet dat hij ieder moment klaar kan gaan komen. Gelukkig weet hij hoe hij het een beetje uit kan stellen en hierdoor heeft ook zij de mogelijkheid zich klaar te maken. Sneller en sneller beweegt ze op en neer. Kreunend laat ze zijn pik zo diep mogelijk in haar glijden om vervolgens weer zo ver mogelijk omhoog te komen. Ook de vingers die haar klitje bewerken gaan steeds sneller. Nog een paar stoten en ze weet dat ze zelf ook zo ver zal zijn. Hij houdt het niet meer en ze voelt zijn zaad diep in haar kutje verdwijnen. En inderdaad enkele stoten later komt ook zij hevig klaar. Met heel veel moeite voorkomt ze dat ze een gilletje slaakt. Zijn handen houden haar stevig vast terwijl de schokken door haar lichaam trekken. Als ze is bijgekomen blijft ze nog even lekker zitten. Ze voelt hoe zijn pik in haar kutje langzaam verslapt. Pas als hij helemaal slap is komt ze voorzichtig overeind en laat zijn pik uit haar glijden. Ze kijkt hem even verliefd aan.
Dan maakt ze stilletjes haar kleding weer in orde. Haar slipje zal wel behoorlijk nat zijn als ze thuis is gekomen, maar dat kan haar weinig schelen. Ook hij maakt zijn broek weer vast. Net als ze weer in haar eigen stoel zit gaan de lichten weer aan. Pauze. Ze slaakt een diepe zucht, dat was op het nippertje. Langzaam staan ze allebei op en kijken elkaar lachend aan. In de hal aangekomen besluiten ze dat ze beter naar huis kunnen gaan. De rest van de film bekijken is niet de moeite waard, maar wie weet wat er thuis nog allemaal zou kunnen gebeuren.
Aantal keer gelezen:
1080
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)