Spannendverhaaltje.nl

Bioscoop avontuur

-
02-11-2010
Ik ben 16, een jongeman uit mechelen. Dit verhaal is waargebeurd. Eindelijk! Zaterdag, mijn vriendin keert terug uit Duitsland. Al twee uur sta ik te wachten op het pleintje bij ons in de wijk. Denkend aan de laatste keer dat we elkaar zagen; ze gaf me een intense kus en zei; Schatje, ik beloof dat als ik terugkom, zal ik je eens in het wereldje van de niet-maagdjes inleiden!” Ze gaf me een lange, heftige tongkus. Toen vertrok ze. Nu; twee weken later. Ik heb al 3 dagen niet gerukt, zo erg was het nog nooit geweest!

Zou ze dat nu menen of was het een grap? Tuurlijk heb ik haar al eens gevingerd en gebeft, maar van echtte seks was er nog niets gekomen. Plotseling werd mijn concentratie verstoord door een luid gejoel. Daar was ze! Haar blonde lokken die voor haar ogen heen en weer schommelde, haar gladgeschoren en gebruinde benen en haar vooruitstekende borsten, wat heb ik dat allemaal gemist!. Ze had iets bij haar, een cadeautje? ik sprong recht en gaf haar een heftige kus. Ze kneep me in mijn zak en zei ; Ik heb je gemist! kom nu mee, ik verlang naar je!.” Ik knikte van verbasing, en volgde haar. Ze leidde me tot bij haar thuis. Haar ouders waren op familiebezoek. Ze sleurde ùme mee naar boven.


Eindbestemming; haar grote kamer. Ze duwde mij op haar bed. Ik wist niet wat zeggen. Ze nam een cd-tje en zette het op. Op het ritme begon ze heen en weer te shaken. Mijn jeansbroek was al nat van het zweet en uitgerokken van mij erectie. Toen begon ze zich zachtjes uit te kleden. Daar stond ze poedelnaakt. OOhh wat was ze nat. ze ging op haar bureau stoeltje zitten met haar ben gespreid. Ik wist wat me te doen stond. Ik ging kalm en sensueel naar haar toe en knielde me juist voor haar bureaustoel en zachtjes begon ik over haar benen te vrijven. Mijn hoofd dwaalde af naar haar poesje.

Ik begon ze zachtjes te likken. Na het proeven van haar sap kreeg ik meer en meer zin. ik zog haar kutje zowat leeg. Ze begon ineens te gillen. Al haar spieren trokken zich samen en .... BAM! Daar kwam ze. ik gaf ze nog een likje en stond recht, het was haar beurt. Zachtjes deed ze mijn broek uit. ze vreef even over de bobbel in mijn broek. Ze nam mijn lul uit mijn broek en begon zachtjes te trekken. “dit is veel te lang geleden” zei ze, “nu is het mijn beurt om je te pijpen”. zachtjes trok ze aan mijn lul. dan begon ze met haar tong te spelen op mijn lulletje. Toen begon ze te zuigen, amai, wat was dit voor heerlijk gevoel! En dan ineens spoot ik volle kracht in haar keel. Ze slikte vol genot. Toen ging ze op haar bed liggen en zei ze; kom maagdje, bereid me, NEUK me!!!!!”. Dit moest ze me geen 2 keer zeggen. In ging zachtjes in haar grotje.

Wat was het daar zalig warm! en toen begon ik te duwen terwijl ik haar borsten begon te lekkenEn toen, het belangrijste moment in mijn leven; het eerst klaarkomen in een vrouw! Zalig. Naast haar ben ik zachtjes in slaap gevallen. Eén uurtje later werden we beiden wakker en herbegonnen. Dit duurde nog lang en gelukkig! De radio speelde nog zachtjes door....
Aantal keer gelezen:
963
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)