Spannendverhaaltje.nl

Biljart

-
21-08-2010
Het was een paar jaar geleden. Al meer dan een jaar was Jaap mijn vaste vriend. Hij was een echte bink en kon ook gezellig zijn, maar niet op vrijdagavonden: dan zat hij in zijn stamkroeg. Ik vond het daar nooit leuk en de meeste van Jaaps vrienden vond ik saai (steeds weer van die opmerkingen over neuken en zo). Daarom vond ik het nooit erg om die avond voor de TV te blijven hangen en vroeg in bed te duiken. Steevast werd ik dan uit een diepe slaap wakker doordat Jaap mijn benen uit elkaar schoof, mij helemaal nat maakte met zijn tong en zijn vingers en dan zijn knalharde pik bij me naar binnen schoof. Ik hoefde niets te doen. Zodra hij klaar was, viel hij in een diepe slaap. Ik lag dan vaak nog wakker en vingerde mezelf om lekker klaar te komen, voordat ik ook weer in slaap viel.
Toen ik er achter kwam dat hij op die vrijdagavonden altijd eerst Cindy neukte voordat hij naar de kroeg ging, werd ik onbeschrijfelijk kwaad. Natuurlijk was ik ook wel een beetje trots op mijn ventje, dat zo maar twee vrouwen op één avond tevreden kon houden, maar je zult begrijpen dat mijn kwaadheid de boventoon hield. Ik besloot eerst niets tegen hem te zeggen en onverwacht meteen goed wraak te nemen. Mijn eerste gedachte, om op zo’n vrijdagavond iets met hem te doen nadat hij in slaap was gevallen, vond ik te makkelijk. Nee, ik kreeg een veel beter plannetje. Luister maar. Na mijn ontdekking over Cindy hield ik Jaap af. Ik wilde niet meer met hem vrijen, nu ik wist dat hij dezelfde pik in Cindy stak. Duidelijk was aan hem te merken dat hij daar niet aan gewend was. Hij werd sikkeneurig en zenuwachtig. Ik begreep ook goed waarom hij die vrijdagavond als een speer onder douche ging en al om acht uur het huis uit was, zogenaamd naar de kroeg.
Hij had de deur nog niet achter zich dicht geslagen, of ik stond in onze slaapkamer en haalde de doos met spulletjes, die ik eerder die dag had gekocht, onder ons bed vandaan. Het duurde even voordat ik alles op z’n plaats had, want het was nieuw voor mij. Toen ik na een uitgebreide inspectie in de spiegel tevreden was, deed ik een korte loszittende jurk aan en stapte naar buiten. Ik voelde de plooien van de jurk om mijn dijen. Op de fiets was ik in nog geen tien minuten bij Het Duistere Hart. Toen ik de deur open deed en het geroezemoes me tegemoet kwam, twijfelde ik even. Ik weet niet waarom ik doorzette, waarschijnlijk de woede. De kroeg zat vol met mannen, en de weinige vrouwen die er waren hadden een duidelijke peervorm, ze waren zo te zien 50 jaar of ouder. Jaap was er niet. Ook zijn vrienden waren er niet. Het verhaal over Cindy klopte dus. Ik rekende uit dat ik nog een uur of zo de tijd had en bestelde een wodka-jus, om mezelf moed in te drinken.
Al meteen kwam een oudere man op me af, maar ik had hem al van een afstand zien komen en kon hem makkelijk afpoeieren. Even later propbeerde nog iemand het, maar nadat ik duidelijk had gemaakt dat ik hem maar een minkukel vond, droop hij af en werd het rustiger om me heen. Toen het biljart vrij kwam, gooide ik een paar euro in de automaat en pakte een keu. In mijn eentje begon ik onhandig met de ballen en de keu om te gaan. Ik zorgde ervoor dat ik steeds ver voorover boog, waardoor mijn jurk aan de voorkant open viel. Al snel had ik bekijks en zaten de mannen met hun rug naar de bar om te zien hoe ik biljartte. Heupwiegend liep ik rond het biljart. Met mijn vinger streek ik langs de punt van de keu en met mijn tong maakte ik mijn lippen vochtig. Thuis had ik dit tijdens de dagen daarvoor al vaak geoefend. Ik boog me steeds in een andere richting voorover, en hoorde de gesprekken om me heen van toon veranderen.
Toen ik mezelf met de keu vooruit plat op mijn buik op het biljart neerlegde en mijn kont een stukje omhoog hield, deed ik mijn benen iets uit elkaar en wiebelde zo even heen en weer. Ik gokte erop dat ze mijn slipje net niet konden zien. Het werd erg stil en iemand floot een langgerekte lage toon. Plotseling streek een hand over mijn zij. ‘STOMME KLOOTZAK, dacht je dat je mij zo maar kon pakken?’, zei ik terwijl ik het gezicht dat bij de hand hoorde dreigend aankeek. De hand ging slap terug naar zijn eigenaar. Zo had ik de aandacht van iedereen. Opnieuw stapte ik zo sexy mogelijk rond het biljart, zogenaamd bestuderend hoe ik de volgende stoot zou geven. Toen een leuke gozer vroeg wat ik wilde drinken, zei ik dat ik wel champagne lustte. De duurste champagne werd opengerukt en ik kreeg een feestelijk glaasje, dat ik koket naast mijn gezicht hield terwijl ik de gulle gever dankbaar aankeek en proostte. Nadat de gever mij ongevraagd had verzekerd dat ik helemaaaaaal niets van hem hoefde, merkte een scharminkel dat naast hem stond op dat hij wel wat wist. ‘Oh, wat dan, ventje?’vroeg ik. Het werd muisstil. ‘Met me meegaan!’, bracht de simpele ziel na een paar seconden uit. Ik keek hem droevig aan. Hij wilde duidelijk het liefste door de grond zakken.
‘Nee, ik weet iets veel beters’, zei ik. De mannengezichten om me heen kregen opeens een gretige blik. ‘Volgens mij hebben jullie al jaren niets nieuws meegemaakt. Als jullie daar iets voor over hebben, dan regel ik dat vanavond en hebben jullie iets om nog maanden aan te denken als je alleen in je bed ligt.’ Terwijl ik dit zei, streek ik met mijn hand over mijn billen, alsof ik mijn jurkje recht wilde trekken. Ik zag tientallen ogen smachtend naar die hand kijken en wist dat ik beet had. Al snel had iemand een kartonnen doosje gepakt, dat door de zaak ging en waarin biljetten van verschillende kleuren werden gestopt. Toen het doosje rond was geweest keek ik er niet eens in, maar propte het hele stapeltje biljetten in mijn handtasje. Er zaten wat munten in, die ik minachtend op de vloer smeet. ‘OK’, zei ik, ‘één regel: zodra iemand me aanraakt, stopt de show meteen’. Een instemmend gemompel maakte duidelijk dat ze dit wel eerlijk vonden.
Ik sprong op het biljart en trok de lampen, die daarboven hingen, opzij. De eigenaar van de zaak pakte ze aan en bond ze vast. Nu kon ik rechtop over het hele biljart lopen en ik deed dat ook meteen met een soort catwalk. Ook de drie ballen gaf ik hem, maar ik vroeg de champagnefles en nam een diepe teug. Vol spanning keek een menigte mannen naar wat er ging gebeuren. ‘Zet dit eens op’, zei ik terwijl ik een CD-the naar de barman gooide. De smartlap hield op en al snel hijgde het ‘Je t’aime, mois non plus’ door de luidsprekers. Ik begon op de maat van de muziek mee te wiegen en zorgde ervoor dat iedereen me van alle kanten goed kon bekijken. Na een paar rondjes over het biljart, waarbij steeds meer mannen probeerden onder mijn jurkje te kijken, ging ik met zitten met mijn benen goed tegen elkaar en begon ik mezelf op te vrijen door met een hand over mijn buik te wrijven, eerst naar beneden vanaf mijn maag over mijn buik, mijn heupen en langs mijn benen tot bij het rode leren laarsje aan die voet. Ik speelde even met de veters, die daar voor de sier op zaten, en schoof toen mijn hand weer langzaam naar boven. Onderweg hield ik de onderkant van mijn jurkje even vast, zodat het een klein stukje omhoog schoof. Ik hoorde hoe meerdere mannen hun adem inhielden, maar lette op dat het niet genoeg was voor inkijk. Met mijn hand streek ik over mijn buik en ging nu langzaam naar boven. Ik keek de mannen één voor één in hun geile ogen toen ik mijn tepel tussen duim en wijsvinger hield.
Ik voelde hoe dit me opwond, meer dan ik had gedacht.
Nu liet ik mijn hand naar boven gaan, waar de bandjes zaten waarmee het jurkje op zijn plaats werd gehouden. Even speelde ik daarmee, maar ik maakte niets los. De teleurstelling droop van de gezichten toen mijn hand weer naar beneden ging, maar opnieuw begonnen ze te glimmen toen deze bij de andere borst stopte en nu wat wilder heen en weer wreef. Mijn beide tepels staken nu duidelijk zichtbaar uit en ik voelde hoe dit zijn uitwerking had in mijn buik. Na een broeierige tien seconden, waarin de CD ook duidelijke neukgeluiden begon te maken, liet ik mijn hand weer naar beneden gaan, dit keer over mijn kruis en vervolgens langs de binnenzijde van een been naar beneden. Langzaam trok ik het been omhoog en gaf zo een deel van de mannen een volle blik op mijn slipje. Hun ogen werden als schotels zo groot. Maar er was meer publiek, dus trok ik beide benen bij elkaar op, zodat ik mij op mijn achterwerk kon omdraaien. Een ander gezelschap keek me begerig aan terwijl ik een bandje van mijn jurk losmaakte. Aan die kant viel het jurkje open, maar net niet zó ver dat mijn BH zichtbaar werd. Hierop had ik het jurkje uitgezocht. Ik stond op en maakte mijn rug hol, zodat mijn kont goed uit stak. Nu maakte ik mijn andere bandje los, maar hield het een tijdje vast. De mannen ademden allemaal tegelijk uit toen het jurkje viel en als een floddertje om mijn laarsjes bleef hangen.
Ik voelde de hete blikken over mijn lichaam gaan, over de vuurrode BH en het minimale slipje in dezelfde kleur. Ik keek uitdagend naar de mannen om me heen en veegde met een snelle beweging van mijn hand over het slipje, ter hoogte van mijn venusheuvel. De CD werd op repeat gezet en opnieuw begonnen Jane Birkin en haar lover met hun spel tussen haar benen. Ik danste hierop een soort buikdans en genoot van de aandacht. Toen ik door mijn knieën zakte zag iemand de donkere vlek in mijn slipje en riep: ‘die meid is kletsnat, jongens!’. Ik trok mijn kin tegen mijn nek en keek hem fronsend aan. Hij begreep het en zei zacht sorry. Opnieuw liet ik mijn handen over mijn bijna blote buik gaan. Mijn tepels staken duidelijk uit onder de BH en ik wist dat door het opengewerkte kant vaag te zien was hoe ze eruit zagen. Opnieuw speelde ik met mijn borsten en voelde hoe ik opgewonden raakte. Mijn adem ging sneller, mijn kut voelde warm en vochtig. De mannen om me heen leken steeds verder weg.
Langzaam maakte ik de sluiting van de BH open. Ik hield hem even op z’n plaats voordat ik hem met een ruk wegtrok en (zoals in de film) met een zwaai tussen de hitsige menigte gooide. Mijn borsten staken fier naar voren. Wat was ik trots op die mooie borsten! Ik ging zo recht mogelijk staan en danste, waarbij ik met billen en borsten veel bewoog. Tijdens die dans ging de deur van de kroeg open en keek ik Jaap recht in zijn ogen. Mooier kon het niet. Ik keek naar het plafond terwijl ik heel langzaam mijn slipje een eindje naar beneden schoof. Halverwege mijn billen liet ik het zitten, minstens een minuut, terwijl ik doordanste en zwoele bewegingen maakte, soms door mijn hand door mijn natte kruis te halen. Mijn billen waren nu duidelijk te zien. Toen Jane Birken alweer klaar kwam, duwde ik het slipje resoluut helemaal naar beneden. Ik moest me daarvoor voorover buigen en stak bewust mijn billen naar achteren. Even voelde ik me moeilijk toen het niet meteen lukte om het slipje over mijn laarsjes te krijgen. Ik voelde dat tientallen blikken van achteren recht op mijn kut waren gericht, die daar op dat moment tentoongesteld werd.
Maar ik onderdrukte de neiging om weg te kruipen. Ik moest het Jaap betaald zetten. Daarom ging ik op mijn rug liggen, benen strak bij elkaar, en pakte de fles. Het biljartlaken was heerlijk warm aan. Ik goot de fles op de grond leeg en rolde hem toen over mijn borsten heen en weer, en daarna langzaam over mijn buik tot op mijn kruis, waar ik hem vasthield. Bijna als vanzelf spreidden mijn benen zich. Met mijn andere hand masseerde ik mijn spleetje en voelde het vocht door mijn bilnaad op het laken stromen. Langzaam Vervolgens stak ik mijn vingers diep bij mezelf naar binnen. Ongewild slaakte ik een diepe kreun. Naast mij hoorde ik iemand de rits van zijn gulp opentrekken. Al snel hoorde ik datzelfde geluid van verschillende kanten. In een flits zag ik verschillende palen uit de broeken steken en handen die daar aan rukten. Er klonk gezucht en gekreun.
Terwijl de mannen zich aftrokken duwde ik de hals van de fles langzaam bij me naar binnen. Ik liet hem rondgaan, zodat alle kanten van mijn kutje werden gemasseerd. Een paar mannen kwamen al klaar, maar de meesten zaten nog heftig te rukken toen ik de fles eruit trok en met een sprong op stond. Ik zocht met mijn ogen Jaap. Hij stond achteraan en was vuurrood. ‘Als je het niet leuk vindt, ga dan maar naar Cindy!’ schreeuwde ik hem toe, terwijl ik mijn jurkje aantrok. Jaap draaide zich met een ruk om en sloeg de deur hard achter hem dicht. ‘Zo, wat voelde dat goed!’, dacht ik toenj ik even later ik in mijn jurkje (en verder niets aan) wegfietste. Thuis telde ik de buit: de 320 euro was genoeg om tijdens een geheel verzorgde vakantie in Turkije van mijn zojuist herwonnen vrijheid te genieten, maar daar heb ik het een andere keer nog wel over.
Aantal keer gelezen:
1726
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)