Spannendverhaaltje.nl

Bijna getrouwd

-
30-03-2015
Ze liep langzaam de kerk binnen. Haar prinsessenjurk oogde bewondering van de aanwezigen. Stap voor stap liep ze aan de zijde van haar emotionele vader richting het altaar. De ogen van haar aanstaande waren niet van haar af te houden. Zelf keek ze de kerk ook rond. Zou hij er ook zijn? Snel zag ze hem zitten tussen wat kennissen van haar kant. Hun ogen kruisten elkaar en ze wisten wat ze beide dachten. Wat gisteren was gebeurd, was hun geheimpje. Dit is een waargebeurd verhaal waarbij de namen veranderd zijn. De dame in kwestie, op wiens verzoek dit is uitgeschreven, wordt voor het gemak Angela genoemd. De overige namen zijn ook veranderd.

Angela baalde ontzettend toen ze ’s middags hoorde dat haar man nog moest overwerken. Hij zou de klus moeten afmaken, omdat hij na het huwelijk ook drie weken op huwelijksreis naar de Canarische Eilanden wilde. Zijn baas was daarom niet mild. Angela baalde daar regelmatig van. Toch was haar toekomstige man haar ware. De nu bijna 25-jarige meid was al bijna tien jaar met de drie jaar oudere Peter samen. Vorig jaar had hij haar romantisch ten huwelijk gevraagd. Morgen was de dag. Ze was er helemaal klaar voor. Ze had eigenlijk gedacht dat ze meer last zou hebben van de zenuwen. Misschien kwam het doordat Peter niet thuis was en dat ze er daarom minder op gefocust was. Angela had net wat eten voor zichzelf opgewarmd, toen haar telefoon het sein gaf van een binnenkomend appje. Snel pakte ze haar telefoon van het aanrecht en opende het. Lucas?

Angela was al lang samen met Peter. Ze was als een perfecte vriendin. Sinds ze met haar aanstaande was, had ze nooit meer met andere mannen wat ondernomen. Dat betekende dat ze vanaf haar vijftiende alleen nog seks had gehad met Peter. Door die jonge leeftijd, had daarom weinig ervaring met andere mannen. Lucas had altijd een speciaal plekje bij haar. Het was haar vlam geweest toen Peter haar versierde. Die avond was ze eigenlijk op het schoolfeest om Lucas aan de haak te slaan. Lucas was een jaar jonger dan haar vriend. Hij was tegen de 1.90 en zijn Italiaanse afkomst had hem tot een ware charmeur gemaakt. Angela werd altijd warm van binnen als ze aan hem dacht. Doordat ze toen ineens voor Peter was gevallen, had ze Lucas minder aandacht gegeven. Toch bleef er altijd een magische kracht tussen hen. Dat was ontstaan bij de keer dat ze op een schoolfeest zeer gepassioneerd in de garderobe hadden staan zoenen. Zijn handen op haar billen was een gevoel dat ze nooit meer zou vergeten. Die Lucas was langzaam uit het oog gegaan. Angela stortte zich vol op Peter en Lucas op zijn studie en het reizen.Lucas? Dat was een verrassing. Angela typte verlegen ‘hoi’ terug. Al snel kwam het gesprek op gang en bleek dat Lucas haar wilde feliciteren met haar aanstaande huwelijk. Hij had vernomen dat dit morgen was. Daarop kwam Angela er achter dat hij weer in de stad was. Ze merkte gedurende het gesprek dat ze hem best nog even zou willen zien. Blijkbaar had hij dat gevoel ook. Toen Angela voorstelde aan hem om even langs te komen en bij te kletsen, zei hij wel erg snel ja. Hij kon er binnen vijftien minuten zijn. Angela ging akkoord. Ze snelde zich daarop naar boven, trok het jurkje aan dat ze het afgelopen weekend voor een etentje aan had gedaan. Waarom weet ze niet, maar ze trok haar slipje dat ze nu aan had onder het zwarte jurkje vandaan. Waarschijnlijk stond het zo nog mooier. Angela betrapte zichzelf erop dat ze nog steeds goed voor de dag wilde komen voor de jongen die ze eens had aanbeden als God.

De bel ging. Voor de spiegel in de woonkamer trok ze nog even aan haar jurkje, ging ze met haar hand snel door haar losse blonde haren en spoot ze een beetje parfum op. Toen haalde ze diep adem en besloot ze dat ze toch echt moest proberen normaal te doen. Met een zwaai trok ze de voordeur open. Even sloeg haar hart over. Lucas zag er zowaar nog beter uit. De jaren hadden hem goed gedaan. Zijn lichaam was nog steeds even strak, maar wat breder. Zijn blauwe ogen fonkelden en zijn donkere haren waren wat langer dan voorheen. Dat stond hem goed. De witte blouse en bruine broek met witte gympen waren heel anders dan de wijde shirts en jeans die hij op de middelbare altijd droeg. Angela smolt. Maar dat mocht ze niet laten merken.

Lucas gaf haar een stevige hand en drie zoenen. Dat de laatste van die drie kussen net wat dichterbij haar mond was, zorgde ervoor dat Angela een beetje kleurde. Snel draaide ze zich om en leidde de man naar binnen. Zonder te vragen schonk ze twee thee in. Daarop grapte de man dat ze dat vast nog wist van die leuke tijd op de middelbare school. Angela moest lachen. Lucas dronk toen zelfs op het schoolfeest thee!

Met de thee in hun handen gingen de twee naar de woonkamer. Angela ging op de tweepersoonsbank zitten. Lucas plofte naast haar neer. De thee werd op tafel gezet en beide draaide zich een beetje naar elkaar toe. De tijd vloog. Hun hele levens werden besproken. Hier en daar liet de mannelijke bezoeker weten dat hij het nog steeds jammer vond dat Peter in haar leven was gekomen. Angela pikte eerst de subtiele hints niet op, maar na een poos kon ze er niet meer omheen. Ondanks dat Lucas het niet met die woorden zei, wist ze dat hij haar stiekem nog had gewild. En dat vleide haar. Toch reageerde ze er niet op.

Toen Angela een tweede kop thee had gepakt voor beide en weer ging zitten, lag de arm van Lucas over de rugleuning. Hierdoor kwam ze als het ware in zijn armen te zitten. Ze moest een beetje gniffelen bij die gedachten. Hij boog zijn hoofd ineens naar haar toe. Haar hart sloeg over.

‘Nu ben je nog niet getrouwd he?’ fluisterde hij met een hese stem in haar oor.Wat bedoelde hij? Haar hart sloeg over. Bedoelde hij…? Nee, dat kon niet. Dat mocht niet. Maar wat als hij wel…? De gedachten kwamen met tienduizenden tegelijk door haar hoofd. Die verslokte toen hij een kus, een hele tedere kus, in haar hals gaf. Gevolgd door nog een kus, iets lager, op de huid waar de aanzet van haar borst begon. Nu wist ze zeker dat ze smolt.

‘Ik zou nooit een getrouwde vrouw willen verleiden…,’ vervolgde hij even hees. Daarbij voelde Angela zijn hand op haar bovenbeen. Zijn tong tikte even haar oorlelletje aan. Wat was dit gemeen. Hoe durfde hij! Maar wat was het ook bijzonder lekker. Na al die jaren van verlangen van vroeger, na nu het stiekem nog met weemoed terugdenken aan hem en dan duikt hij de avond voor haar bruiloft, haar zo perfect geregelde bruiloft weer op. Juist nu haar man moest overwerken. Angela besloot dat het gewoon een teken was. Het moest zo zijn. Genieten. Puur genieten.

Ze sloeg haar armen om hem heen. Hij trok haar aan haar bovenbeen iets dichter tegen zich aan. Zijn mond was weer verdronken in haar hals en gaf kusjes tot de rand van haar jurkje. Hierdoor kon hij best wat huid van haar geile cup C meepakken. Angela voelde hoe haar tepels hard werden en verlangden om bevrijd te worden uit haar bh. Ze pakte hem bij zijn haren en trok hem zo iets overeind. Hun monden vonden elkaar. Gepassioneerd zoenden ze elkaar. Hun monden gingen steeds verder open. Langzaam namen hun tongen de leiding. Wat zoende hij heerlijk! De wasmachine van vroeger was verdwenen! Terwijl ze zo heerlijk lagen te tongen, had zijn hand haar billen gevonden. Hierdoor zakten ze wat onderuit op de bank. Hij lag nu half boven haar. Zijn hand verplaatste zich naar de voorkant van haar benen. Langzaam streelde hij haar huid. Hierbij schoof hij heel subtiel haar jurkje telkens iets hoger. En nu had ze geen slipje aan! Wat zou hij moeten denken? Haar hand streelde zijn bovenlichaam. Hij had inmiddels de zoom van haar rokje tot net onder haar hunkerende kutje geschoven. Wat wilde ze hem graag! Ze wilde hem overal voelen. Angela begon ondertussen zijn blouse open te knopen. Een gespierd bovenlichaam kwam langzaam tevoorschijn. Dit was heerlijk. Sneller begon ze zijn blouse uit te doen. Ze trok het van zijn schouders. Hij hing nu met zijn ontblote, imposante torso half boven haar. Zijn lippen en tong zaten nog steeds aan die van haar gekluisterd.

Toen gleed zijn hand tussen haar benen. Ze merkte aan hem dat hij verrast was geen slipje aan te treffen. Haar glad geschoren kutje was misschien wel vochtiger dan ooit. Ze gloeide helemaal van opwinding in die streek. Zijn handpalm nam plaats op haar natte lippen. Rustig begon hij haar te masseren. Ondertussen was zijn mond naar beneden gegaan. De stof van het jurkje werd ook daar van zijn plaats gehaald. Steeds meer blanke huid kwam tevoorschijn. Met de schouders van het jurkje nam hij ook gelijk haar bh-bandjes mee. Met zijn mond duwde hij de cups was omlaag. Daarop begon hij aan haar harde knopjes te sabbelen. Deze man wist wat verwennen was! Angela was compleet in de zevende hemel. Haar handen konden niet veel meer. De hand tussen haar benen en de mond bij haar borsten waren betoverend. Ze werd gek van opwinding.Zijn vingers gleden met twee naar binnen. Wat ging dat makkelijk. Doordat zijn handpalm bleef wrijven over haar klitje, werd Angela helemaal gek. Ze hoorde zichzelf gewoon soppen. Lucas had niet veel bewegingen nodig om haar tot een goddelijk hoogtepunt te brengen. Angela begon met haar lichaam te schokken. Lucas ging sneller met zijn hand. Dieper ramde hij zijn vingers in haar kletsnatte doosje. Toen klemde ze met haar benen zijn hand vast. Ze sloot haar ogen. Lucas voelde veel vocht vrijkomen. Vervolgens ontspande Angela. Ze keek Lucas verzadigd aan. Die liet zijn vingers uit haar geile kutje glijden. Zij begon op haar beurt zijn riem los te sjorren. Zijn broek moest uit. Ze wilde zijn pik. Nu.

Wild bevrijdde ze zijn opgewonden staaf uit zijn strakke boxer. Zijn lange leuter voelde heerlijk in haar hand. Hij schopte zijn broek uit terwijl Angela met lange bewegingen aan zijn pik trok. Wat zag hij er naakt goed uit! Angela begon zijn torso te zoenen. Steeds ging ze een beetje lager. Plagend ging ze om zijn pik heen. Haar hand trok nog steeds rustig aan zijn machtige staaf. Ze zag hem genieten. Net toen ze aan zijn ballen begon te likken, ging haar telefoon. Angela liet het ding op tafel overgaan. Nu had ze andere dingen te doen. De telefoon stopte op het moment dat ze bij zijn eikel was. Ze sloot haar lippen om zijn pik en schoof deze langzaam naar binnen. Zoiets groots had ze nog nooit in haar mondje gehad. Rustig begon ze hem te pijpen.

Op dat moment ging haar telefoon weer. Ze begreep dat het telefoontje urgent was. Angela liet de staaf uit haar mondje glippen en reikte naar de tafel. Terwijl ze met haar rechterhand de telefoon pakte, bleef ze met haar linker hand de man trekken. Met haar ogen gebaarde ze hem stil te zijn. Even zorgde ze dat ze haar stem op de juiste toon had.

‘Met Angela… hi schat… ja… ok… dat valt mee dan… nee ik vermaak me wel… nog wat ontspannen voor morgen…. Ja… jij… over driekwartier?’ Lucas had zich opgericht en speelde nu met de borsten van Angela terwijl deze nog met haar man aan te telefoon zat. Ze moest moeite doen om niet te kreunen van genot. ‘Oke.. dan zie ik je straks… houdoe!’

Daarop trok Lucas haar direct stevig op zijn schoot. Hun monden vonden elkaar en zijn pik drukte tegen haar natte lipjes. Ondanks dat zijn staaf erg groot was, gleed deze er gemakkelijk helemaal in. Rustig begon ze over zijn pik te schuiven. Zijn handen waren op haar billen. Hierdoor liet hij haar het tempo een beetje opvoeren. Angela ging met hem mee voorover toen hij zijn rug weer plat legde. Nu begon hij het tempo te bepalen. En hoe! Hard naaide hij haar met lange halen in haar kutje. Langdurig voelde ze hoe hij haar flink uitwoonde. Ze genoot met haar ogen dicht. De stoten waren te hard om hem lekker te zoenen. Het gekreun kon ze nu niet meer inhouden.Lucas tilde haar ineens omhoog. Zijn pik bleef in haar kutje. Hij legde haar met haar rug op de bank. Haar benen trok hij omhoog. Een been zette hij naast haar. Half opgevouwen met haar jurkje om haar middel en haar tieten uit haar cups werd ze zo meedogenloos hard in haar kutje geneukt door de gast waar ze altijd een zwak voor had gehad. Hij wist wat neuken was! Angela voelde hoe zijn ballen nu bij elke stoot tegen haar anusje kwamen. Haar handen waren op haar eigen billen om wat meer steun te bieden. Ze zag hoe Lucas genoot. Het zweet stond hem op zijn voorhoofd. Nu was het wel een voordeel dat zij een stuk kleiner en lichter was. Haar 1.65 en 58 kilo maakte haar nu tot de ideale flexibele neukpartner van Lucas.

Een paar keer haalde hij zijn leuter helemaal uit haar kutje. Vervolgens ramde hij hem dan keihard in haar natte grotje. Toen hij haar zo een paar keer bruut had betreden, draaide hij haar om. Met haar buik kwam ze nu tegen de rugleuning aan. Haar borsten er net overeen. Ze voelde hoe hij haar benen een beetje spreidde. Met zijn hand trok hij haar heupen iets naar hem toe. Toen schoof hij zijn lange lans weer naar binnen. Ze beet op haar lippen. Dit was geweldiger dan geweldig. Zo was ze nog nooit geneukt. Dit was puur genieten. Zijn hele pik drukte hij telkens naar binnen. Ze voelde zijn leuter kloppen. Hij stond op het punt van klaarkomen. Daarop trok hij zijn pik uit haar. Ze draaide zich om en liet zich op de bank zakken. Hij duwde zijn pik in haar mondje. Net op tijd , want hij begon al te spuiten. Angela zoog aan zijn pik tot de laatste druppel zaad naar buiten was gekomen.

Even kwamen ze bij. Hij naakt zittend naast haar, zij met haar jurkje om haar middel en haar tieten nog uit de cups. Toen drukte hij ineens zijn lippen op de hare. Hij fluisterde dat ze nog iets meer dan tien minuten had voor haar man kwam. Snel gingen de twee zich fatsoeneren. Alle sporen van deze heerlijk wilde vrijpartij werden gewist. Ze namen afscheid.

Nu liep ze daar en zag ze zijn ogen. Het was goed ze. Haar jeugd was afgesloten. Het zou hun geheim blijven. Hij zat daar in de kerk om zijn zegen aan haar huwelijk met Peter te geven. Een kleine glimlach ging zijn richting op. Het altaar kwam dichterbij. Klaar voor het huwelijk.
Aantal keer gelezen:
1079
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)