Spannendverhaaltje.nl

bijles voor haar dochter

-
21-08-2010
Ik sprak laatst Jolanda, ze vertelde me dat het niet zo goed ging op school met haar dochter Cherry. O de een of andere manier kon zij haar concentratie er niet bij houden wat ertoe leidde dat ze waarschijnlijk zou moeten blijven zitten.
"Ik snap er niets van…. als ze interesse heeft in het vak dan gaat het goed… maar de exacte vakken… daar bakt ze niets van….." zei Jolanda.
Haar dochter is een lieve tiener, blonde haren, mooie ogen en bij mij broeide al gelijk een plannetje om aan te sturen op bijles geven. Het idee dat ik een hele avond met Cherry zou mogen doorbrengen, het idee wondt me ter plekke al op.
"Ik heb dat wel vaker meegemaakt Jolanda, ik heb in het verleden menig scholiere bijles gegeven die problemen met het leren hadden…." meteen sprong haar moeder op.
"Oh dat wist ik niet dat jij bijles geeft…. wat interessant… "
"Als je wilt kan ik een avondje even over haar schouder meekijken en kijken wat het probleem is?…." stelde ik meteen voor.
"Nou Carl als je dat wilt doen, heel graag, ik wil je er ook best voor betalen hoor… Jean heeft de laatste tijd helemaal geen tijd hiervoor vanwege zijn werk in het buitenland…." op dat moment kwam Cherry de kamer in.
"Zeg Cherry….. we hadden het net over je… Carl gaat jou helpen bij het leren….." riep haar moeder.
"Oh?…. " zei het meisje een beetje ongeinteresseerd.
"Nou zeg…. je mag wel wat meer interesse tonen Cherry…. we doen dit voor jou hoor…." zei Jolanda waarop Cherry me aankeek en ik met begerige ogen naar haar terug keek.
"Goh wat fijn mam!…" zei Cherry ironisch daarop en vluchtte uit de kamer. Jolanda keek me aan.
"Dat bedoel ik nou…." zuchtte ze.
"Kom van week met haar langs en dan kijken we wat er aan de hand is….."

Het was erg warm die dag, hoogzomer 30 graden plus als de deurbel ging. Daar stonden Jolanda en haar dochter voor de deur.
"Hai……." zei Jolanda als ze me kustte. Cherry had haar schooltas bij, aan haar blik te zien was het wel duidelijk dat ze hier geen zin in had!
"Zoooo hoelaat zal ik haar ophalen?….." vroeg haar moeder.
"Nou…. ik weet het niet… eh… ik zal haar wel thuis brengen Jolanda…"
"Oh zou je dat willen doen? dank je wel!…" zei Jolanda dankbaar. Cherry ging aan de grote tafel zitten met de handen over elkaar als in een schoolbank. Ik ging tegenover haar zitten.
"Zooo Cherry, met welke vakken heb je een probleem?…." zei ik.
"Met wiskunde, scheikunde, alles….." De blonde meid pakte een boek en schrift en toonde me haar huiswerk. Ik stond op en ging naast haar staan. Hierdoor kon ik in haar bloesje kijken en zag een paar kleine borstjes erin zitten, het rokje dat ze aan had was wat omhoog gekropen zodat haar dijbenen bijna geheel zichtbaar waren; uiteraard had ze dat ook opgemerkt en een beetje onhandig trok ze zonder me aan te kijken het rokje weer omlaag.
"Kijk dit snap ik niet….." zei Cherry en wees een vraag aan. Na een korte bestudering legde ik het principe en de oplossing aan haar uit en zienderogen zag ik dat Cherry het begon te snappen. Er verscheen een glimlach op haar gezicht ten teken dat ze het snapte.
"Ik snap het!…..'' riep ze triomfantelijk en begon aan de som. En terwijl ze de rest van haar vragen begon te maken, schonk ik wat te drinken voor haar in.
"Zeg… Carl…. heb jij al een vriendinnetje?…" vroeg het meisje plots zonder me aan te kijken.
"Nee helaas…." zei ik.
"Oh….." meteen daarop bracht Cherry haar benen van elkaar en nam een slok. In een mum van tijd had ze het huiswerk klaar en haalde een ander boek uit haar tas.
"Ik snap ook niets van biologie……" zei ze als ze het boek open sloeg en ik las met haar mee. Het ging over bevruchting en ik voelde al waar ze naar toe wilde.
"Kijk Carl….. ik snap hier niets van!…." zei ze zogenaamd dom en wees naar een doorsnee-plaatje van een penis die in een vagina zat. "… wat is nou van de man en wat is nou van de vrouw?….." zei ze glimlachend als ze me nu aankeek.
"Eh eh…. nou eh dat ligt toch voor de hand Cherry?….." zei ik een beetje stotterend. "… kijk dit is de penis,…. die is van de man… eh….." zei ik.
"Oh?…. dus eh jij hebt daar een penis?….." zei het meisje en legde ineens haar handje op mijn kruis en wreef erover.
"Hey Cherry!… eh ja eh dat is mijn penis…" zei ik als het kind maar doorging met strelen. Nu keek ze omlaag als ze haar benen had gespreid en het rokje omhoog had getrokken en met haar andere hand over haar in haar onderbroekje gehulde kruisje streek. "…. en dit is mijn vagina?… oooh…" zei ze fluisterend.
Ik had wat moeten doen, ik had dit tegen moeten houden maar haar slanke vingertjes hadden voordat ik er erg in had mijn gulp omlaag getrokken en raakten nu mijn paal aan, over mijn slip heen.
"Cherry arch…. ik denk niet dat dit een goed idee is hoor arch.….." kreunde ik half.
"Waarom niet?…. dit is toch ook huiswerk?…." zei ze kalm als ze mijn broek losknoopte waardoor mijn broek op de enkels gleed en het meisje nu over de enorme bobbel in mijn slip wreef.
"Mag ik jouw penis zien?…… anders maak ik tijdens het proefwerk fouten….." zei ze met een meisjes-achtig stemmetje en trok mijn slip omlaag waardoor mijn paal n de vrijheid kreeg en tegen mijn buik op sprong.
"Oooh wow! dus dat is jouw penis! wow!…" zei het kind vol indruk als ze de onder de indruk van de grootte van mijn pik was. Er was niet veel voor nodig om mijn voorhuid over mijn snikkel te krijgen zodat de blonde babe nu naar mijn stijve hamer staarde! Het meisje had inmiddels haar andere hand in haar broekje gewerkt en zat zich ook te strelen. Er werd niets gezegd als minuten lang ik naast haar stond en Cherry, het schatje aan mijn pik aan het trekken was. Zonder iets te zeggen stond ze op en ging wijdbeens op de tafel zitten en trok aan mijn lul, mij naar haar toe en hield mijn pik heel dicht bij haar kruisje.
"Dus…. dit hoort hierin?… kan dat?…. Jouw plasser is veel te groot…." kreunde Cherry als ze nu mijn snikkel over haar zachte onderbroekje aan wreef.
"Cherry…. niet doen arch……" kreunde ik. "arch… maar toch kan dat wel hoor…." en ik trok nu haar onderbroekje opzij zodat haar kutje nu zichtbaar werd! Kaal helemaal kaal geschoren! Rose schaamlipjes die inmiddels al behoorlijk opgezwollen waren!
Cherry keek me aan als ik haar een kusje gaf en automatisch haar mondje opn gleed zodat we nu begonnen te tongen.
"Hmm hmmp hmmp …. oh Carl hmmp hmmp…." kreunde het geile meisje.
"Oooh hmmp Cherry ooh schatje hmmp hmmp.." zei ik op mijn beurt als ik wat naar voren kwam en mijn snikkel nu tegen de ingang van haar nauwe neukgleufje aan prikte. Nu spreidde Cherry haar benen helemaal wijd en ik duwde naar voren.
"Aaaarchh! OOOH!…." kreunde Cherry luid als mijn lul nu in haar nauwe schachtje gleed! Een tropische hiite omsloot mijn lul als ik steeds dieper mijn lul in dit schatje schoof!
"Ooh Cherry toch! stout meisje! arch!…" kreunde ik als ik nu haar bij de enkels greep en mijn lul nu met langere halen in haar kutje joeg!
"Ooooooh jaaach…." stamelde het meisje als ze nu achterover op de tafel ging liggen en haar ogen van genot sloot en ik op haar inragde! Ik zag hoe het meisje zich nu met haar vingertoppen over haar buikje streelde en zicht ontspande zodat ik mijn paal nog dieper erin kon pompen, tot aan de ballen zelfs en Cherry kreunde lang en diep als ze plots begon te schokken en zag dat ze haar ogen ineens wijd opende en het uitgilde!
"Ik kom! Wat is dit? Oooh!!! AAH!!! Carl! AHH!" en ze kreeg haar eerste orgasme!
"Oooh schatje toch!…." kreunde ik "….voel je mijn ballen tegen je kontgaatje aan ketsen schatje?…" vroeg ik haar.
"Ja Carl heel goed! Ik voel je grote ballen ooh ooh grote ballen! grote ballen!…" zong ze bijna!
Ik liet haar benen los en leunde over haar heen als ik het tempo tot een maximum opschroefde, heel haar lijfje trilde en schokte; van pure geilheid viel haar tongetje uit haar mond en staarde opzij.
"Cherry!? Cherry!!? Ooooh Cherry!!! ik kom!! Ik kom in je Cherry!…" gilde ik en likte haar hals als ik begon te spuiten!
"AAAAH ik rek helemaal open, hij word nog groter! oooh wat is ie dik! ooooh Carl!!! Carl kom dan!!!! kom!!!!…." gilde het schatje als ik diep in haar mijn sperma in haar nauwe neukgleufje naar binnen spoot!
"OOOOOOH………… Oh Cherry!….." jankte ik als Cherry ineens haar boek erbij pakte en de plaatjes bestudeerde. Dit meisje is gek!
"Oooh jaaach dus nu spuit je je sperma bij mij naar binnen oooh jaach…." kreunde ze geil. "….. hmmm dus op deze manier worden kindjes gemaakt hmm hihi oh dan heb je zojuist een babietje in mij gemaakt he?…." fluisterde ze als ze het boek opzij legde. Ik knikte als ik mijn lul eruit haalde, hij glom helemaal van het meisjesgeil van Cherry. Ik boog me nog verder voorover en we kustten elkaar.
"Ik denk dat je dit vak wel goed beheerst Cherry…" fluisterde ik en Cherry glimlachte lief.
"Ja…. ik heb je gefopt he?…. Maar ik zou graag nog wat meer lessen hierin willen hebben…. kan dat?…"
"Moet ik je niet naar huis brengen?…." fluisterde ik.
"Het is toch nog vroeg?…… " bracht ze ertegen in.
Ik trok haar omhoog waarop Cherry haar armen om mijn nek sloeg en me tongde.
"Hmmmp ik wil meer te weten komen….." zei ze en sloeg ook haar benen om mijn middel heen. De hoogste tijd om de slaapkamer op te gaan zoeken…
Aantal keer gelezen:
2398
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)