Spannendverhaaltje.nl

Bijles - Deel 2

-
21-08-2010
‘Zo, hè hè,’ zucht Jacqueline als ze mijn inmiddels wat geslonken lul uit haar kutje laat glijden, ‘dat was even lekker om te beginnen.’ Om te beginnen? Om mee te eindigen was het voor mij anders ook al goed. Vervolgens klimt ze naast haar zus op tafel, waarbij ze een hand plat tegen haar kutje druk. Met de andere begint ze aan het shirtje van haar zus te trekken: ‘Kom op, uit dat ding, anders komen er maar vlekken in.’ Op haar rug liggend trekt Jessica het verfrommelde ding over haar hoofd, waarna haar bh’tje er ook aan moet geloven. Ze grijpt onder haar rug om de sluiting los te maken terwijl Jacqueline het blauwe ding al tussen de cups heeft beetgepakt om hem meteen weg te kunnen trekken. Als Jessica daarna met ontbloot bovenlijf op tafel licht, zie ik pas goed wat voor prachtige tieten ze heeft. Nu die niet meer klem zitten tussen het opgesjorde shirtje en de naar beneden getrokken cups (een boordevolle C, dat is wel duidelijk) liggen ze in al hun schoonheid te wachten op nader onderzoek. Ze zijn zo stevig dat ze niet eens helemaal uitzakken maar duidelijk overeind staan, bekroond door nog steeds keiharde tepels die helemaal vurig zien van het stevige trek- en knijpwerk dat die geile donder er zelf mee heeft gedaan. ‘Kom op, opschieten! Ik voel het al te lopen,’ zegt Jacqueline gehaast en Jessica gaat weer plat op haar rug liggen met haar mond uitnodigend open. Ze zouden toch niet…? Jawel, dat gaan ze dus wel. Nog steeds met haar hand tegen haar kutje kruipt Jacqueline op haar knieën over haar zus, totdat haar kutje precies boven Jessicas open mond hangt. Dan pas haalt ze haar hand weg en de eerste sliert van mijn sperma dat er ik vlak daarvoor nog in had gespoten drupt traag in haar mond. ‘Lekker, Jess?’ vraagt ze belangstellend. ‘Mmm,’ zucht die geile sloerie van een Jessica als ze mijn eerste kwak uit het kutje van haar zus luid smakkend en met een verheerlijkte glimlach heeft doorgeslikt. ‘Meer, meer!’ roept ze dan tegen het grotje boven haar hoofd.
Maar nu haar kutje veilig kan leeglopen zonder iets verloren te laten gaan, heeft Jacqueline wat minder haast. De combinatie van wat ik net gezien heb en de geile blik in haar ogen doen mijn gepijnigde lul weer met schokjes omhoogkomen. ‘Dat zie je niet alle dagen, hè lekker ding?’ zegt ze zwoel. Ze maakt de laatste knoopjes van haar wat verfomfaaide blouse open en gooit hem op de grond. Dan gaan haar handen achter haar rug om ook haar bh los te maken. Ze houdt de cups nog op hun plaats als ze de bandjes van haar schouders laat glijden. Wat een wijf! Tergend langzaam onthult ze haar memmen. Twee net zulke prachtige kanjers als haar zus, precies hetzelfde, al hebben die van haar niet van die rode striemen en van die gloeiende tepels van het knijpen. ‘Zijn de mijne net zo mooi als die van Jess?’ wil ze weten en ze masseert haar tieten uitdagend. ‘Ja hoor, die van jou zijn net zo mooi. Ze zijn precies hetzelfde… jullie zijn precies hetzelfde, ik zie echt geen verschil. Jullie zijn allebei even knap en geil,’ reageer ik nog wat nahijgend. ‘Ja lekker hè, zo’n tweeling. Maar we zien er niet precies hetzelfde uit hoor, kijk maar,’ zegt ze. En inderdaad er is een klein verschil: Jacqueline heeft vlak rechtsboven haar kutje een kleine moedervlek. Dat is wel goed om te onthouden, dan weet ik tenminste altijd zeker in welk pruimpje ik hap. ‘En we delen ook altijd alles,’ zegt ze dan, ‘let maar op. Jess, ik voel het weer lopen hoor… komt-ie!’ Ik zie hoe ze haar buik spant en jawel hoor, de volgende vette klodder komt langzaam uit haar kutje lopen.
Jessica is het wachten op haar traktatie moe en trekt het gevulde mosseltje van haar zus open en begint en haar leeg te zuigen. Smakkend slikt ze de ene klodder na de andere door. Als ze haar zusje helemaal heeft leeggezogen begint ze haar zachtjes te beffen. Van genot masseert Jacqueline met gesloten ogen haar tieten, maar ze heeft ook een beetje aandacht, hoewel dat niet meevalt: ‘Maar je denkt toch niet dat je je er zo makkelijk vanaf kunt maken hè?... oh, ja Jess, lekker… Ik zei toch dat we alles samen delen… mmm, ja, lik me maar… Dus je moet Jess net zo lekker neuken als je mij hebt gedaan… Kom maar een even staan.’ Eindelijk trek ik me dan aan de dijen van Jessica omhoog, zodat mijn halfstijve leuter als vanzelf voor haar kutje komt. Maar van neuken komt het nog even niet. Genietend van de tong van haar zus, buigt Jacqueline zich naar voren om zich over mijn pik-in-oprichting te ontfermen. Ze likt zorgvuldig eerst alle kutslijm en sperma eraf voor ze hem in haar mond laat glijden. Als dank neem ik haar tieten die volle meloenen voor me komen hangen met beide handen beet en speel met die paradijselijke vruchten en de harde knopjes die erop zitten. Dat bevalt haar wel: ‘Ahhh… mmm…’ kreunt ze, terwijl ze haar ogen naar me opslaat. Langzaam beweeg ik mijn paal, die al weer aardig hard begint te worden, heen en weer in haar mond. Dan laat ze hem er even uitglippen: ‘En als je echt lief voor ons bent en goed je best doet en Jess en ik echt in een geile bui zijn, dan mag je ons ook nog lekker plompzakken… als je dat wilt natuurlijk.’ Ze wacht niet op antwoord en valt meteen weer op mijn pik aan, ondertussen met haar heupen boven het gezicht van Jessica draaiend. Terwijl haar zus haar beft en vingert, neuk ik haar in haar mond en kneed ik haar memmen. Als ik dat plompzakken hoor is mijn lul inmiddels weer net zo hard als toen hij net in Jacquelines kutje zat. ‘Plompzakken?’ grom ik hijgend, ‘godverdegodver wat een geil stel hete bliksems zijn jullie. Reken maar dat ik mijn best zal doen.’
Door het gebef van haar zus gaan Jacquelines ogen steeds waziger staan en ze snuift steeds harder terwijl ze me diep in haar keel pijpt. Dan begint Jessica ongeduldig met haar heupen te bewegen en er klinkt een gesmoord ‘neuken!’ van tussen Jacquelines dijen. ‘Je kunt wel weer, hè Wouter?’ neemt Jacqueline aan en een antwoord verwacht ze niet want ze gaat verder: ‘Even wachten dan, dan zal ik haar even openmaken.’ Openmaken? Wat bedoelt dat sletje nou dan weer? Maar dat wordt me meteen duidelijk. Jacqueline duwt me iets naar achteren zodat ze beter bij het kutje van haar zus kan, waar eerder die vreugdefontein uit was gekomen. Haar dijen en billen zijn nog helemaal nat van haar eigen sappen. Jacqueline steekt eerst nog even gauw twee vingers in dat spuitkutje en wrijft dan alles nog even goed in: lippen, klitje (ahhh, jaaa!) en lager naar het sterretje. Jessica trekt meteen haar benen op. Dan kan ik alweer mijn ogen niet geloven. Jacqueline masseert het strakke gaatje even goed en drukt dan moeiteloos een vinger naar binnen. Ze draait hem even rond voor de haar andere middelvinger er ook in laat verdwijnen. Ik hap naar adem van opwinding. Maar het is nog niet genoeg. Ze blijft met haar vingers draaien, spuugt er nog een keer op en trekt dan langzaam het gaatje open. Jessica reageert met korte, ingehouden kreetjes: ‘ah, ah, ah’. Als ik dan in een peilloos diep zwart gat kijk, is Jacqueline tevreden. ‘Kom maar,’ zegt ze en als ik weer een stap naar voren doe en mijn gezwollen eikel op het gat richt haalt ze haar handen weg, pakt mijn kloppende paal en drukt hem tegen het kontgaatje van Jessica. Zo’n lekkere stoot in haar kontje neuken, wie had dat gedacht? Dat is heel wat beter dan bijles over integreren en differentiëren. Langzaam duw ik door. ‘Ohhh, jaaa…’ slaakt Jessica een verlossende kreun. Als haar spieren zich om mijn eikel sluiten schuif ik mijn pik zonder problemen een stukje naar binnen. God nog aan toe, wat is dat lekker strak! ‘Dieper, dieper!’ spoort Jessica me aan vanonder haar zusjes kutje.
Dieper wil ze het, dieper zal ze het krijgen. Ik trek een stukje terug en stoot dan weer toe, niet al te hard, want ik wil het niet overdrijven, maar Jessica is niet zo gauw tevreden. ‘Harder… dieper, dieper!’ roept ze nog een keer. Dat moet dan maar. Weer trek ik mijn lul zover terug dat mijn eikel net achter haar sluitspier blijft hangen. Ik sla mijn armen onder haar knieën om haar dijen heen om haar goed vast te kunnen houden en stoot dan met gesmoorde grom hard toe. Met een geweldige stoot verdwijnt mijn paal over de volle lengte in haar kont. Dat is kennelijk beter naar haar zin, want in plaats van ongeduldige aansporingen klink er nu een vergenoegd ‘mmm… jaaa…’ vanonder Jacqueline. Ik trek weer terug en weer met een flinke klap er helemaal in. Ondanks die strakke spier rond mijn leuter gaat het verassend soepel, maar dat is natuurlijk ook te danken aan het voorbereidende werk dat Jacqueline heeft verricht. In een steeds sneller tempo neuk ik Jessica diep in haar reet. Met doffe kletsen beuk ik tegen haar billen. Die strakke maar goed gesmeerde spier rond mijn paal geeft me het gevoel of ik supervakkundig wordt afgetrokken, en het schuiven van mijn eikel langs de warme darmwand maakt het nog beter. Ik had nooit gedacht dat reetkezen zo lekker zou zijn – zeg maar gerust rete-lekker!
Nu Jessica in de gaten heeft dat ik eindelijk begrijp wat de bedoeling is (haar gewoon hard in haar kont neuken) kan ze zich helemaal overgeven aan haar genot en aan het beffen van haar zus. Ze valt met hernieuwd enthousiasme op haar kutje aan: wild happend, likkend en zuigend bewerkt ze haar gladde lipjes en gezwollen klitje, zodat Jacqueline steeds geiler wordt: ‘Oh, ja, Jess, bef me… ahhh… jajaja… lekker, owowow, ahhh.’ Hijgend en kreunend laat Jacqueline haar pruimpje verwennen door haar zus, die tussen haar benen ligt te schudden onder mijn pompende stoten in haar kont. Als Jacqueline rechtop gaat zitten en met open mond en gesloten ogen haar tieten en tepels begint te wrijven, zie ik Jessicas tieten schudden als heerlijke vanillepuddingen bekroond met een donkerrode kers. Het uitzicht op die vier identieke schuddende memmen maakt me nog geiler dan ik al ben en stoot mijn pik steeds harder in Jessicas kontje. Mijn voorzichtigheid heb ik laten varen, want hoe harder en dieper ik mijn staaf naar binnen pomp, hoe geiler ze wordt. Het sap loopt uit haar kutje naar beneden over mijn schuivende paal, zodat die lekker gesmeerd blijft. Ze mag dan op het vwo zitten, het is gewoon een geile neukslet die het liefst keihard genomen wordt.
Haar geile zusje weet dat duidelijk ook, want ze laat nu haar eigen tieten los en komt naar voren hangen. Ik laat een van Jessicas benen even los om een van die hangende meloenen even lekker beet te kunnen pakken. Jacqueline doet haar mond open en laat haar tong utdagend zien. Ik begrijp haar bedoeling en we geven ons over aan een heftige, drijfnatte tongzoen. Tegelijkertijd gaat ze met een hand tastend op zoek naar het kutje van haar beffende zus. Dat heeft ze snel gevonden en ze begint er stevig over te wrijven. Als vanzelf wijken de glibberige kale lipjes uiteen en haar dieproze grotje ligt open boven haar kontje waar mijn glanzende paal in een vast tempo in verdwijnt. Jacqueline laat een vinger naar binnen glijden om de binnenkant even te verkennen. Beide zusjes kreunen van genot, de een bij het voelen van zoveel zachte en vochtige warme, de ander door de aanraking van de tastende vinger in haar pruim. Maar voel ook de druk van haar vinger door de dunne wand tussen haar neukgleuf en haar darmen. Jacqueline duwt haar vinger wat dieper en draait hem wat rond, voor ze een tweede vinger naar binnen schuift. En nog een… en nog een! Pompend in Jessicas reet zie ik hoe haar zus de vier vingers van haar hand in kut drukt, tot haar duim rechtop tegen haar klitje komt. Jessica probeert te gillen van geilheid, maar met haar gezicht ingeklemd tussen de dijen van haar zus en met haar druipende kut in haar mond komt ze niet verder dan een soort slurpend gesputter. Door de extra vulling van Jessicas kutje is ook de ruimte voor mijn pik wat minder en voel ik de druk op mijn staaf toenemen. Maar nog zijn die twee tienersletjes niet tevreden. Jacqueline trek haar hand met een zuigend geluid naar buiten om dan haar duim naar binnen te laten glijden. Haar vingers sluiten zich gedeeltelijk om mijn paal, zodat ik niet zo diep meer kan doorstoten, maar nu wordt ook mijn schacht gestimuleerd als hij niet in die donkere diepte zit.
Als ik een paar slagen heb gemaakt trekt Jacqueline haar duim weg, vouwt hen in de palm van haar hand en drukt de toppen van haar vingers weer naar binnen. ‘Je gaat toch niet…?’ hijg ik nog ongelovig. Het haar plakt Jacqueline tegen het hoofd. Haar zus beft, zuigt en vingert haar als een bezetene, en ik zie dat het niet lang kan duren voor ze klaar komt. ‘Jawel… mmm…,’ kreunt ze, ‘geil… vindt ze lekker… ahhh… hele hand… ohhh…’ en langzaam wringend en draaiend verdwijnt haar hand centimeter voor centimeter in de steeds verder opgerekte kut van Jessica. Bij de knokkels is het even moeilijk, maar Jacqueline laat het kwijl uit haar mond lopen en dan schuift ze haar hand tot aan haar pols naar binnen. Hoewel mijn pik bijna klem komt te zitten, lijkt Jessica er geen last van te hebben. Ik ben gedwongen mijn pik diep in Jessica stil te houden en kan genieten van de voorzichtig bewegende vingers van Jacquelines hand. Terwijl Jacqueline haar zus voorzichtig vuistneukt en mij daarbij een onvergetelijke sensatie bezorgt, geeft ze zich volledig over aan het genot dat de mond en vingers van haar zus haar geven. Steeds zwaarder begint ze te ademen, ze hijgt als een marathonloopster. Nu ik aan de druk ben gewend begin ik weer te bewegen. Eerst langzaam, maar dan steeds sneller neuk ik Jessica het strakste gat waar ik mijn luk ooit in heb gehad. Om Jacqueline ook een beetje van dienst te zijn pak ik met beide handen haar bungelende tieten beet en rol haar harde tepels tussen mijn vingers. Dat is net wat ze nodig heeft, want ze begint meteen met overslaande stem te gillen: ‘Ja, Jess, ja… ik kom ik kom ik kom ik ohhh… ahhh… arghh…’ en een heftig orgasme spoelt door haar lichaam. Schuddend en bevend rijdt ze zichzelf klaar op haar zus, met haar hand wringend in haar kut.
Dit heeft ook een stimulerende uitwerking op Jessica en ik voel dat ook zij op het punt staat haar volgende orgasme gaat bereiken. Als een soort onderaards gerommel dat opstijgt van tussen Jacquelines dijen die stevig om Jessicas haar hoofd geklemd zijn, klinken er steeds hardere kreunen en ik voel haar onderlichaam heen en weer wringen. Ik ben nu voorbereid op wat me te wachten staat en waar ze van houdt, dus terwijl ik gebiologeerd blijf kijken naar de hand in haar kutje, druk ik Jessicas benen stevig rechtop tegen mijn borst en stoot met lange diepe halen ongenadig hard in opgerekte kont. ‘Ja… ja… ja…,’ steunt Jessica in hetzelfde ritme. Nu ze zelf is klaargekomen trekt Jacqueline haar hand plotseling uit de soppende kut van haar zus, steekt er van elke hand twee vingers in en trek hem wijd open terwijl ze haar duim hard over het opgezwollen klitje laat kwispelen. ‘Ja… ja… ja…,’ kreunt Jessica weer en dan brult ze het uit: ‘Jaaa… ohhh… ahhh!’ Dan voltrekt zich voor de tweede maal die avond het wonder van Jessica’s genotsfontein. Uit het door haar zusje zo bereidwillig opengesperde grotje spuit een straal kutsap, dat met een sierlijke boog tegen mijn buik beland. Er volgt nog meer en het druipt gewoon langs mijn pik en zak naar beneden. Jacqueline probeert het zoveel mogelijk uit te smeren: mijn buik, de dijen en buik van haar zusje en haar eigen borsten, lichaam en gezicht krijgen allemaal een glinsterend laagje. Ze doet er nog een schepje bovenop door aan haar vingers te likken en haar speeksel over ons uit te smeren. Door Jessicas orgasme trekken haar spieren zo krachtig samen dat ik het gevoel heb dat het vel van mijn snikkel gestroopt wordt. Ik voel mijn ballen weer op klappen staan en met twee of drie harde stoten zal ik mijn tweede lading in Jessicas darmen spuiten. Maar zover komt het niet. Nu haar orgasme wegebt voel ik Jessica onder me ontspannen en Jacqueline maakt van de gelegenheid gebruik om mijn keiharde kloppende paal uit haar zusjes kont te wippen. Even ben ik teleurgesteld, maar dat duurt niet lang. Een hand glibbert onder mijn ballen en tussen mijn benen, de andere danst over de volle lengte van mijn paal op en neer. Als ze dan met open mond en uitgestoken tong diep voorover buigt ben ik ook eindelijk zover. ‘Ik kom, ik kom…’ kan ik nog net uitbrengen. Ik had zoveel meer willen zeggen, zoals ‘Ik spuit je vol, lekkere slikhoer,’ of ‘Ik spuit jullie helemaal onder mijn geile zaad, lekkere neuksletjes van me,’ maar dat komt er allemaal niet van. Als ik begin te spuiten kan ik alleen maar grommen en schreeuwen, terwijl ik toekijk hoe de ene straal na de andere uit mijn paarse eikel spuit. Een paar in Jacquelines mond, maar ik schud zo hard dat het richten niet erg wil lukken, zodat de witte slierten in haar haar, in haar gezicht en op haar schuddende tieten terecht komen. Met gesloten ogen laat ik mijn gloeiend pik nog een paar keer tussen die stevig klemmende vingers door glijden. Dan klinkt het opeens verbaasd: ‘Wat is hier aan de hand?’
Margreet en haar twee vrienden Jan-Jaap en Frederieke staan in de deuropening en kijken met grote ogen naar onze lichamen die glimmen van een mengsel van speeksel, zweet, kutsap en sperma. Die geile tweeling en ik waren zo druk met onszelf bezig dat we ze niet hebben horen binnenkomen. Ik krijg en kleur van schaamte en wil het liefst in de grond zakken, maar Jacqueline kijkt met haar mond vol met mijn zaad opgewekt naar de onverwachte bezoekers. Jessica heeft haar hoofd nog steeds tussen de benen van haar zus verborgen en lijkt niet goed te zien wat er gebeurt. ‘Hoi mam,’ probeert Jacqueline te zeggen, maar met volle mond lukt dat maar half. Een sliert sperma loopt eruit en drupt van haar kin op haar tieten. Haastig slikt ze alles wat ze nog in haar mond heeft door en vist dan de sliert van haar kin om hem vervolgens in haal keel te laten glijden. ‘Hoi mam,’ probeert ze het nog een keer, ‘ben je nu al terug? We hadden je nog niet verwacht.’ Ik zie hoe een witte klodder zaad langzaam van een van haar borsten glijdt en aan de onderkant ervan een langgerekte druppel vormt, voor hij traag op haar dijbeen valt. Gedachteloos veegt ze hem van haar been en likt haar vinger af. Haar moeder doet haar jas uit en legt hem over de rugleuning van een stoel. ‘Nee, dat is wel duidelijk,’ zegt ze rustig, ‘maar jullie vermaken je wel, zo te zien. Had je me niet even kunnen vertellen wat jullie van plan waren?’ Ik weet niet wat me overkomt. Het lijkt wel of ze het over iets heel gewoons hebben. Inmiddels is Jacqueline van het gezicht van haar zus afgedraaid en zit nu op haar onderbenen, met haar hielen tegen haar billen een beetje over haar kutje te wrijven. Met de andere hand probeert ze zoveel mogelijk klodders sperma van haar borsten en uit haar gezicht op te vegen, om ze daarna duidelijk genietend door te slikken. ‘Nou ja, kijk…’ zegt Jessica die op haar zij is gaan liggen, ‘we wilden hem eerst een keer zelf proberen.’ Margreet blijft er al die tijd rustig bij staan kijken, alsof haar dochters een onverwachte gast voor het eten hadden meegenomen.
Jan-Jaap daarentegen is half achter zijn Frederieke gaan staan en staat duidelijk met zijn onderlijf tegen haar aan te rijden terwijl hij ongegeneerd haar borsten heeft beetgepakt. Op haar beurt heeft Frederieke haar hand in Jan-Jaaps kruis gelegd en is dat stevig aan het masseren. ‘Ja,’ valt Jacqueline haar zus bij, ‘en ik heb hem beloofd dat als hij lief voor ons was en goed zijn best deed, dat hij dan nog mocht plompzakken.’ Ik kan mijn oren niet geloven. En mijn ogen ook niet, want Jan-Jaap heeft inmiddels het truitje van Frederieke omhoog getrokken en staat nu haar tieten door haar bh te kneden. Frederieke heeft haar hand in Jan-Jaaps gulp laten verdwijnen en om daarbinnen zachtjes zijn lul te kunnen wrijven terwijl ze beiden naar ons kijken. ‘Plompzakken nog wel,’ zegt Margreet alsof het over de keuze voor het hoofdgerecht gaat, ‘toe maar. Is dat zo Wouter?’ Ik weet me met mijn figuur geen raad en blijf maar een beetje achter de tafel met de geile tweeling staan om mijn naaktheid een beetje te verbergen. Ik kan niet veel meer dan wat onhandig stotteren. ‘Eh… ja, nee… eh… hoe bedoel je?’ Niet echt een sterke vertoning. ‘Ach, kom op Wouter, daarnet was je ook niet zo verlegen hoor,’ spoort Jacqueline me aan. ‘Nee, echt niet,’ valt Jessica haar bij, ‘hij neukt super hoor mam, en hij doet alles wat je wilt.’ Ik begin te geloven dat ik hallucinaties heb. Jan-Jaap heeft de bh van Frederieke wat naar beneden getrokken en draait nu beide tepels tussen duim en wijsvinger, zodat ze als het ware recht naar ons wijzen. Frederieke heeft inmiddels zijn lul tevoorschijn gehaald en staat hem nu gewoon langzaam af te trekken. ‘Nou Wouter,’ probeert Margreet het nog een keer, ‘is het waar wat Jess en Jackie zeggen?’ Ontkennen heeft geen enkele zin, en nu Jan-Jaap en Frederieke naast haar elkaar flink staan op te geilen krijg ik weer iets meer moed. ‘Eh, ja… eigenlijk wel,’ zeg ik dan ook maar. ‘Nou mooi is dat. En zo te zien heb je inderdaad goed je best gedaan. De dames weten wel hoe ze moeten krijgen wat ze hebben willen. Maar voor plompzakken zijn ze toch echt te jong.’ Kut, dat valt tegen. Te jong? Ik geloof er niks van, als ik zie hoe die hand in dat kutje verdween, maar het lijkt me verstandiger om mijn teleurstelling voor me te houden. ‘Daarom zal je je wat dat betreft met mij tevreden moeten stellen,’ gaat ze dan tot mijn stomme verbazing verder. ‘Jan-Jaap, wil je even,’ vraagt ze dan terwijl ze hem haar rug toekeert. Ik ben maar opgehouden me te verbazen wat er allemaal gebeurt. In plaats van uit te draaien een regelrechte ramp, blijkt haar onverwachte thuiskomst geheel nieuwe mogelijkheden te bieden. Met zichtbaar genoegen trekt Jan-Jaap de rits op haar rug naar beneden. Margreet laat haar zwarte japon rustig van haar schouders glijden, ze stapt eruit en legt hem met een elegant gebaar op haar jas over de stoel. Ze draait zich naar ons toe en ik kan een zucht van bewondering niet onderdrukken. Het is wel duidelijk waar die geile tienersletjes hun figuur vandaan hebben.
Aantal keer gelezen:
468
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)