Spannendverhaaltje.nl

Bij twan thuis

-
26-10-2010
Heey, Ik ben een jongen van 17 Jaar met een Heerlijke Pik van 18,5 Cm, dit is mijn verhaal over mijn ontmaagding.

Het is nu bijna 4 jaar geleden dat ik voor het eerst sex heb gehad, ik weet het nog goed, het was op 30 december 2005. ik was met 3 vrienden en 2 meiden rustig aan het chillen niet wetende dat dit zou gebeuren. Na wat gegeten en gedronken te hebben besloten we om naar Twans huis te gaan en daar verder te chillen. op een gegeven moment gingen Twan en zijn vriendin Lisa naar boven en we wisten allemaal wat dat zou gaan betekenen. Omdat Lisa ongesteld was heeft ze Twan alleen maar gepijpt.

Ondertussen zat ik op de trap met Samira een volslanke negerin (ze was op dat moment 18) omdat we niets te doen hadden pakten we de laptop en gingen we wat spelletjes doen op internet. Op een gegeven moment hoorde ik Twan en Lisa hevig kreunen en dit begon mij flink geil te maken en Samira keek me aan en we lachten. Ondertussen was ik haar heerlijke lichaam en haar dikke tieten aan het bekijken (Cup D)
Ze vroeg aan me Kun je het zien? ik schaamde me een beetje maar was ontzettend Geil dus ik zei nee laat eens wat meer zien. op dat moment zei ze: zorg er maar voor en ik wist wat me te doen stond en ik trok der shirt en BH aan de kant en begon haar tiet te masseren.
ik trok der omhoog en duwde haar twan zijn ouders kamer in en gooide mezelf op bed. Samira kwam bovenop me liggen en we begonnen te zoenen. Samira begon der broek uit te doen en ik de mijne, ze zei ik wil dat je me neukt hier en nu schijt aan Twan en Lisa PAK ME! en in een oogwenk lag ik bovenop der en stopte mijn pik in der donkere kutje ik begon haar gelijk keihard te neuken en dat gevoel was heerlijk, der kutje was lekker warm en binnen enkele minuten voelde ik dat ik ging klaarkomen en ze merkte het en zei: spuit maar in me. ik aarzelde geen moment en spot mijn warme golf van sperma in haar natte warme kutje.
Later na heeft ze mijn lul helemaal leeggezogen en zijn we op de bank tv gaan kijken, dat was de beste dag van mijn leven.!

*Namen zijn vervalst.
*Wil iemand ook zon flinke beurt hebben mail dan naar KOMBONKEN@hotmail.com
Aantal keer gelezen:
1008
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)