Spannendverhaaltje.nl

Bij mijn vriendin thuis....

-
20-01-2011
Ik zei natuurlijk ja! Met het idee dat we de hele dag films konden kijken en chips eten. Ik belde gelijk mijn ouders om te vragen. Mijn ouders zijn altijd al een beetje streng in dat soort dingen geweest maar tot mijn grote verbazing hoorde ik een 'ja' aan de andere kant van de lijn! De rest van de middag heb ik natuurlijk met Moniek gepraat over welke films we zouden kijken en van alles en nog wat. Ik had er zoveel zin in! Een paar uurtjes later was het dus zover. Ik had mijn spullen gepakt en stond op het punt om naar Moniek te gaan. Maar ik miste nog n ding. Ohja natuurlijk! Mijn tandenborstel. Zou wel handig zijn als je de hele avond chips gaat eten en cola drinken. Zo gezegd zo gedaan pakte ik mijn tandenborstel, zei gedag tegen mijn ouders en fietste ik met volle vaart naar Moniek. Eenmaal daar aangekomen zag ik dat Moniek hele andere kleren had aangedaan dan dat ze op school aan had vandaag. Om eerlijk te zijn zag het er best leuk uit. Niet iets om op school te dragen maar gewoon een leuke strakke spijkerbroek, een strak T-shirtje met een mooi jackje eroverheen. Gewoon iets best wel normaals alleen stond het bij haar een beetje apart als je het vergelijkt met wat ze dagelijks draagt. We gingen naar boven en ze vroeg aan mij in welke kamer we wouden slapen. We konden in haar slaapkamer maar daar stond maar 1 bed dus dat betekende dat n iemand op de grond moest slapen. f we konden in haar ouders kamer slapen. Die waren tenslotte toch weg en die kamer was enorm. Ik zei dat de grote kamer prima was. Er stond wel een tweepersoons bed maar die bestond uit twee bedden tegen elkaar aan geschoven dus die schoven we gewoon weer uit elkaar. "Zo, spullen uitgepakt?" Vroeg Moniek aan mij. "Ja, ik ben er helemaal klaar voor." Antwoordde ik. We gingen naar beneden en Moniek vroeg aan mij welke film we als eerste wilden zien. Ze had een aantal willekeurige films gedownload dus ze wist niet wat ze van de films moest verwachten. We kozen er eentje uit en gingen hem kijken.

Het was zo'n liefdesfilm over een meisje dat op het punt stond om te trouwen alleen ze realiseerde zich op het laatste moment dat ze toch de verkeerde keuze had gemaakt. Naja, je kent het wel. Zo'n super saaie film. Ookal ben ik een meisje, ik hou helemaal niet van dat soort films. Te veel gelul.... Ondertussen zaten we al aan onze derde chipszak. De eerste film was zo saai dat ik twee zakken leeg had gegeten. De tweede film was iets leuker. Een iets meer actie/komedie film. Op een gegeven moment kwam er een stukje dat er een vrouw aan het strippen was. Een hele mooie vrouw die een ontzettend (al zeg ik het zelf) mooi figuur had. Toen het stukje was afgelopen zei Moniek dat ze even naar de WC moest. Dus we zetten de film op pauze en ik eet maar een beetje chips. Na 10 minuten vond ik het wel heel lang duren dus ging ik even kijken wat er was. Het bleek dat ze zich ook was gaan omkleden. Ze had dit keer een rokje aangedaan dat nogal redelijk kort was. Terwijl ze de trap af liep zag ik tot mijn grote verbazing de rede waarom ze zich steeds verkleedde. Haar slipje was helemaal nat! Ik zei maar niets maar ik zat er wel de heletijd aan te denken. Waarom is haar slipje nou nat? Heeft ze last van iets of was het dat stukje van de film? Ik zei maar niks en ik zette de film weer op afspelen. Niet heel veel later kwam er weer een stukje met dezelfde vrouw. Weer zat ze heel "sexistisch" te spelen en te doen. Toen het stukje afgelopen was moest mijn vriendin weer naar de WC! Ik zei tegen haar: "Wat is dat toch met jou?". Ze antwoordde niet. Ze stond daar maar een beetje met een rood hoofd en liep naar boven. Vanwege mijn enorme nieuwsgierigheid besloot ik toch heel stilletjes de trap op te gaan. Ik kwam steeds dichterbij onze kamer en hoe dichterbij ik kwam hoe steeds duidelijker het werd wat voor een geluiden ik hoorde op de trap. Ze was aan het vingeren! Mijn eigen vriendin. En wel voor de tweede keer! Ik wist niet wat ik moest doen maar na nog geen minuut te hebben staan kijken kwam ik erachter dat ik het ook wel opwindend vond. Ik voelde even aan mijn slip en die was tot mijn verbazing ook een beetje nat. Eigenlijk vond ik het zelfs zo opwindend dat ik zo die kamer zou binnen kunnen stormen. En waarom ook niet? Ik deed het gewoon. Allereerst schrok ze zich dood en schaamde ze zich. Maar zodra ik begon met het uittrekken van mijn kleren ontspande ze zich weer. Ze vroeg aan mij: "Wat doe je?". Ik antwoordde: "We zijn hier toch met z'n tween? Ga dan niet iets doen zonder mij...". Ze lachte een beetje en wachtte op mij tot ik was uitgekleed. Ik ging op het bed liggen. Zonder kleren aan ging ik heel dicht tegen haar aan liggen.

Ik legde mijn had op haar kont en begon langzaam naar haar anus te gaan met mijn vinger. Net voordat ik er was zoende ze mij. Ik wist niet wat ik moest doen dus ik liet me gewoon gaan. Ik vond het z lekker! Eenmaal mijn vinger in haar anus ging mijn andere hand naar haar vagina. Ik draaide met mijn hand rondjes met haar clitoris totdat ik een vinger in mijn vagina voelde. Ik stopte gelijk met alles wat ik deed want ik had dit nog nooit eerder gehad. Moniek zakte met haar lichaam totdat haar hoofd op gelijke hoogte zat met mijn kut. Ze begon te likken en hmmmmm. Wat was dat lekker! Gelijk daarna deed ze niet 1, niet 2, maar 3 vingers in mijn kut! Ohh wat was dat lekker. Ze ging steeds sneller heen en weer totdat ik al mijn lichaamssappen in haar mond spoot. Ik ben nog nooit zo geweldig klaar gekomen zei ik tegen haar. Ze lachte schamper en ik zei: "Nu is het mijn beurt!". Ik zakte ook met mijn mond totdat ik haar vagina zag. Het was zo'n mooie gladde vagina dat gelijk begon te likken. Ook ik deed 3 vingers in haar kut. Ik haalde ze eruit en deed ze er weer in. Steeds sneller en harder tot ze luidschreeuwend en schokken klaar kwam. Sindsdien hebben we nog heel veel logeerpartijtjes.
Aantal keer gelezen:
484
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)