Spannendverhaaltje.nl

Bij het zwembad

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door spuitertje meer verhalen van spuitertje Reeds te lang ben ik niet meer langs geweest bij Piet en Elza. Een bevriend koppel dat ik op ooit op reis ben tegen gekomen. Ze wonen een eindje van mij van daan in een mooie villa met een zwembad. Zaterdag had ik niets te doen en dacht ik ga nog eens langs Piet en Elza en hun dochter Marijke. Zo gezegd zo gedaan. Rond drie uur stond ik aan hun deur. Toen ik aanbelde deed Marijke de deur open. Ze herkende mij en vroeg me binnen. Het was zo lang geleden dat ik Marijke nog gezien had, dat ik verwonderd was dat ze er nu zo echt vrouwelijk begon uit te zien. Ik vroeg Marijke hoe oud ze nu eigenlijk was. “Ik ben net 18 geworden. “ zei ze.
Dat was aan haar te zien. Omdat ze een dun bloesje droeg waren haar beginnende borstjes duidelijk te zien. Ik begon kriebels in mijn onderbuik te voelen. “Pa en Ma zijn er niet “ zei ze nog, “ze zijn in het buitenland voor het weekend”. “Dat is vervelend” zei ik “ik stap dan maar eens op”. “Niet nodig” zei ze “we kunnen toch gezellig wat praten”. We nestelde ons in de zetel. Marijke had ook een kort rokje aan. Toen ze ging zitten met een been op de zetel kon ik haar slipje zien. Mijn lul begon te reageren. Ik hoopte dat Marijke dat niet zou zien. Toen stelde ze voor om wat in het zwembad te gaan zwemmen. “Ik heb geen zwembroek bij” zei ik. “Niet erg” vond Marijke, “ wij zwemmen ook altijd naakt”. Dit wond me nog meer op. Marijke zag dat en zei dat afkoeling mij wel wat deugd zou doen. Uiteindelijk stemde ik toe. We liepen naar het zwembad waarbij Marijke zicht tegen me aandrukte. Ik voelde haar jonge borsten. Ze nam mijn hand en legde dit op haar borst. “Voel maar even, dat vind ik fijn”. Ik kon me niet meer houden en zoende Marijke op haar mond. Haar tong zocht dadelijke een weg naar de mijne. Zo stonden we te tongen.
Haar hand bewoog zich langzaam naar mijn kruis. Ze streelde mijn lul zachtjes. Toen deed ik haar bloesje open en nam haar jonge borstjes in mijn handen. Ze kreunde van genot. “Ja” zei ze “streel mijn borstjes, ik zal je pik eens verwennen.” Ze deed mijn broek uit en haalde mijn pik boven. Deze was ondertussen al een flinke knots geworden. Marijke deed haar bloesje helemaal uit en ging door de knieën. Ze streelde mijn lul heerlijk. Toen begon ze hem zachtjes te likken. Ze schoof de voorhuid van mijn eikel en likte het voorvocht dat te voorschijn kwam zachte op. Ze duwde haar lipjes over mijn eikel en gleed met haar tong over mijn gaatje. Toen begon ze me heerlijk te pijpen. Ik nam haar vast en legde haar op de grond en ging naast haar zitten. Greep onmiddellijk terug naar mijn neukstaaf en liet hem weer in haar mond verdwijnen. Ik streelde haar billen en benen en gleed met mijn hand onder haar rokje. Ze kreunde weer maar bleef met afzuigen. Ze zoog mijn pik helemaal in haar mond. Mijn vingers hadden ondertussen haar slipje bereikt. Ik voelde dat het nat was. Ik trok haar rokje uit en streelde haar poesje. Mijn handen gleden in haar slipje. Ik voelde hier een kale natte kut. Haar slipje volgde de weg van haar rokje. Ze spreidde haar benen zodat ik nog beter haar poesje kon strelen. Haar lipjes glinsterden van haar geil. Ik begon haar borstjes te beroeren met mijn tong. Zachtjes zoog ik de tepeltjes in mijn mond en streelde ze met mijn tong. Ik voelde haar buik verstrakken. “Heerlijk” riep ze, “ga maar door.
Ik wil door je geneukt worden”. Mijn tong gleed tussen haar borstjes naar beneden en ik likte aan haar navel. Steeds dieper daalde ik af naar haar mooie grotje, waarop nog geen haartje te bespeuren was.Ze bleef ondertussen mijn pik bewerken. Toen duwde ik haar benen wijd uit elkaar en kuste haar kutje.Haar buik kromp in een en ik voelde dat haar eerste orgasme er zat aan te komen, nog voor ik haar klitje had gevonden. Zoete sappen dropen uit haar kutje dat nu botergeil was. Ik ging verder met mijn ontdekkingstocht en opende haar lipjes. Mijn wijsvinger ging er zachtjes in en ik begon haar te vingeren.Omdat ze heel de tijd mijn leuter hat bewerkt kon ik het niet meer houden. Mijn zaad borrelde in mijn ballen. Ze greep mijn ballen en kneep erin. Dit was te veel. Terwijl ik haar vingerde spoot mijn witte nectar in haar mondje. Ze schrok, maar hield niet op en slurpte al mijn sperma op. Ze bleef mijn pik zuigen en likken tot er geen druppel meer kwam. Ik nam haar op en droeg haar naar de rand van het zwembad. Haar benen kwamen in het water. Ik sprong in het zwembad en dook tussen haar benen, die ze wijd open hield. Zo had ik een mooi zicht op haar lekkere kale natte druipende kut. Mijn tong gleed over haar lipjes en ik proefde haar zoete geil. Terwijl ik haar poesje likte streelde ik haar gezwollen klitje. Mijn tong gleed in haar kutje en zocht haar klitje dat ik heerlijk naar binnen zoog. Mijn tong likte haar klitje. Haar buik kronkelde van genot. Haar kut werd steeds natter. Tot ze het niet meer hield en met een kreet kreeg ze haar tweede orgasme. Ik gleed zachtjes met mijn tong terug richting heuveltjes. Terwijl ik haar borstjes weer begon te bewerken, gleed mijn weer op krachten gekomen piemel in haar drijfnatte kutje. Ik neukte haar stevig en greep haar billen.
Ze zocht mijn tong en we tongzoenden terwijl ik hevig met mijn pik in haar grotje pompte. “Jaa, kom maar, spuit me vol, ik wil je voelen spuiten”. Mijn pik stootte door en ging tot de wortel in haar heerlijke geile poes. Samen kwamen we weer klaar. Terwijl haar kutlipjes zich rond mijn neukpaal sloten voelde ik haar vocht er langs lopen. Nog een stoot, en nog een, dieper duwde ik door tot ook ik het niet meer kon houden. Mijn spuit deed zijn werk en vulde haar kutje met mijn zaad. Ik bleef haar neuken. Ons geil vermengde zich met elkaar. Ik haalde mijn pik uit haar grotje en begon haar leeg te likken. Toen duwde ze haar mond weer op de mijne en likte ons geil uit mijn mond. We kwamen terug uit het water. “Dat was heerlijk” zei ze “zo heb ik het nog nooit met mijn vriendje gedaan”. We bleven elkaar nog een tijdje strelen en likken. Nu even het water in. We stoeiden het hele zwembad rond, waarbij we elkaar weer opgeilden. Na een kwartiertje zwemmen, kwamen we uit het water en droogde elkaar af.
Mijn pik stond alweer in positie. Haar tepeltjes stonden ook vooruit. Ik streelde ze weer. Ik likte haar weer van boven tot onder. Tussen haar bene was ze ook alweer nat. “Nuek me nog eens” fluisterde ze me in het ook. “Goed hoor maar nu wat anders”. Ik liet haar tegen een van de stoelen staan en ging achter haar staan. Haar natte poes duwde ze tegen mijn harde leuter. Ik streelde haar borstjes en ging verder naar haar billen. Ze spreidde haar bene weer. Haar spoesje stond alweer open en klaar om mijn leuter te ontvagen. Ik duwde hem diep in haar, terwijl ik haar kontgaatje begon te strelen. Ik haalde haar geil uit haar kut en smeerde dit over haar kontje. Toen duwde ik een vinger in haar kont en terwijl mijn leuter haar kutje bediende, neukte ik vingerde ik haar kont. Ik duwde een tweede vinger in haar kont en rekte deze uit zodat het gaatje ooi openstond. Toen lik ik haar kontje helemaal nat.
Mijn tong haalde haar geil uit haar kutje en likte dit in haar kont. Toen greep ik haar billen stevig vast. Ik duwde mijn harde pik zacht tegen haar anus. Ze kreunde. Ik duwde door en voelde mijn eikel in haar kontje schuiven. Ze schreeuwde, kreunde en riep “ja neuk mijn kontje”. Ik duwde verder mijn gladjanus in haar rozetje. Door haar geil gleed hij er eindelijk helemaal ik. Ik neukte haar kont, terwijl ik haar kutje vingerde en haar klitje streelde. Ze hijgde van genot. Mijn stamper ging op en neer. Ze draaide met haar kont en duwde deze steeds verder op mijn leuter. Ik hield het niet meer en spoot voor de derde keer. Dit maal werden haar darmen gevuld met mijn vocht. Ze kromp ineen en kwam ook schreeuwend en krijsen klaar. Na elkaar weer helemaal schoon te hebben gelikt, gingen we onder de douche.
Ik kleedde mijn aan en na beloofd te hebben nog eens langs te komen, ging ik huiswaarts.
Aantal keer gelezen:
1312
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)