Spannendverhaaltje.nl

Bij een Portugees meer

-
21-08-2010
Het was heet die dag, ernstig heet. Het was eind juli en dus zouden er vast nog wel meer warme dagen volgen, maar deze was voor mij toch echt het heetst. We waren vanuit huis met de auto richting Portugal gereden. Uiteraard hadden we er drie dagen over gedaan om er te komen, maar het was de moeite waard. Na wat dagen strand in de Algarve besloten we richting Lissabon te gaan. Daar was het ook al zo superheet. De stad was mooi, maar we besloten er niet lang te blijven en ook Porto hadden we snel gezien. We reden naar het Noorden en kwamen in een nationaal park terecht met mooie meren en bossen. De camping was mooi en we zetten onze tent neer op een stukje waar verder nog niemand stond. Wat een rust hier. Rond etenstijd besloten we de omgeving te verkennen en liepen naar het meer dat vlak bij de camping lag. Het was waanzinnig mooi en rustig. Het enige geluid dat hoorbaar was, was het geluid van de wind die plagend met mijn haar speelde. Ik voelde een rilling door mijn lijf gaan, raakte licht opgewonden door het idee dat wij hier samen liepen, zonder dat iemand ons zag. Ik vroeg me af of Tim het ook voelde. Plots stonden we stil en genoten we samen van het fantastische uitzicht. Vanaf hier konden we bijna het hele meer overzien. In de verte zag ik mensen op een strandje liggen.
Zouden ze ons ook zien? Tim was inmiddels heel dicht achter me komen staan en had zijn armen om me heen geslagen. Ik had het idee dat hij zijn onderlijf net iets te stevig tegen me aandrukte. Het maakte me nog geiler. Ik voelde een lichte spanning tussen mijn benen. Zo te voelen werd het daar beneden al behoorlijk vochtig. Tim zoende me in mijn nek. Ik gooide mijn hoofd achterover en genoot van het moment. Plots gleden zijn handen naar beneden. Mijn hemdje ging even omhoog en voor ik het wist omsloten zijn handen mijn goed gevulde borsten. Een lichte zucht ontglipte me en ik duwde mijn bovenlijf wat naar voren om duidelijk te maken dat ik het meer dan fijn vond. Plagend gleed hij met zijn vingertoppen langs de zijkant van mijn rondingen. Hij maakte me helemaal gek. Af en toe kneep hij even in mijn tepels. Ik wilde hem. Hier en nu. Mijn hand zocht zijn broek. Tering, was was zijn lul hard. Ik kneep er even in. Hij kreunde. Het was overduidelijk dat hij mij ook wilde. De mensen in de verte kwamen in beweging. Stiekem hoopte ik dat ze weg zouden gaan, zodat we hier op het pad in de bergen onze gang konden gaan. Ergens bekroop me het gevoel dat zij ons ook gewoon konden zien. Ik besloot me er niet druk om te maken en gleed met mijn hand in de broek van Tim. mijn hand omsloot zijn lul en het liefst had ik hem gelijk bij mezelf naar binnen geschoven.
Ik draaide me even om en zag hoe geil hij uit zijn ogen keek. Heerlijk. Daar geniet ik altijd extra van. Ik haalde mijn hand eerst langzaam, maar later sneller heen en weer, waarbij ik af en toe lekker over zijn eikel gleed. Tim drukte zijn onderlijf hard tegen mijn hand. Zijn lul werd stond op knappen van geilheid. Inmiddels had Tim ook mijn broek gevonden en gleed met zijn hand richting mijn slipje. Ik sidderde en spreidde mijn benen een beetje, zodat hij er beter bij kon. Toen zijn wijsvinger langs mijn clitoris gleed, hield ik het niet meer. Ik begon zijn vingertoppen te berijden. Ik maakte kronkelende bewegingen om alles goed te kunnen voelen. Het sap vloeide ondertussen rijkelijk tussen mijn lipjes vandaan en ik hoorde aan de ademhaling van Tim dat hij daar behoorlijk van genoot. We besloten een stukje verder te lopen, omdat we wel erg in het zicht stonden. Door de spanning en de warmte was ik behoorlijk gaan zweten. Mijn voeten gleden uit mijn slippertjes en dat was niet echt handig met al die stenen hier. Gelukkig hoefden we niet ver te lopen. De mensen van het strandje waren nog steeds beneden ons en ik had het idee dat ze ons bekeken. Dat idee maakte me nog geiler. Ik ging voor Tim staan en stroopte zijn korte broek naar beneden. Zijn eikel kwam net niet boven het randje van zijn slip uit. Ik haalde zijn lul tevoorschijn en zoog er zachtjes op.
Tim kreunde luid. Ik was echter zo geil dat ik geen zin had om dit lang vol te houden. Ik wilde zijn warme paal in me voelen. We zochten de juiste positie. Ik schoof mijn broek wat naar beneden, draaide me om en ging bij Tim op zijn schoot zitten. Met gemak gleed zijn warme lul bij me naar binnen. Oh, wat was dit lekker. We stonden echter niet makkelijk en ik moest al mijn spieren spannen om overeind te blijven staan. Zachtjes bewoog ik op en neer. Mijn clitoris was behoorlijk gezwollen en ik masseerde hem met mijn linkerhand. Oh, wat was dit geil. Ik keek midden in het gezicht van de mensen beneden ons. En de wind blies zachtjes langs ons zachte vlees. Ik heb altijd wat moeite met klaarkomen en op deze manier zou het helemaal niet lukken, dat wist ik zeker, maar ik genoot van de omstandigheden en vaak krijg ik daar een nog grotere kick van dan van klaarkomen. We voerden het ritme wat op en ik bleef strak naar de mensen kijken. Waarschijnlijk kwam het door het wazige standje, maar Tim spoot al gauw zijn warme zaad in me. Heerlijk om hem zo te voelen spuiten. Hij stootte zijn heupen ongecontroleerd tegen me aan. Toen hij zijn lul uit me haalde, voelde ik het goedje langs mijn dijen lopen. Ik schoof mijn slipje omhoog en genoot van het natte gevoel. We liepen bedwelmd terug naar de camping. Af en toe gaven we elkaar een lekkere tongzoen en dachten we terug aan onze vrijpartij van net. Toen we 's avonds na het eten eindelijk in de tent lagen, was ik uiteraard nog steeds supergeil. Ik kon het dan ook niet laten mezelf daar even lekker te verwennen. De volgende dag zou echter nog meer spannende dingen voor ons in petto hebben.
Aantal keer gelezen:
1424
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)