Spannendverhaaltje.nl

Bij de tandarts

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Fantast Nog ťťn patiŽnt en dan zit het er weer op voor deze week. Mooi weer buiten, zo te zien, echt zin aan Bike Break dit weekend. Nogal wild geweest de vorige keer, met hele- en halfblote meiden. Simone vond het niks en is weggelopen. Ook nooit weer teruggekomen. Nu dus alleen maar er zijn vrienden zat, dus geen paniek.
Wie was die laatste patiŽnt. De assistente is al vertrokken en mijn college en mentor heeft vakantie. Even op de computer kijken. Oh, ja, dat was me díer eentje, een knap mens en niet bang zo te zien. Uitdagend en toch elegant. Zoín tien jaar ouder dan ik, ongeveer vijf en dertig, maar nog een lekker stuk. Deze keer zal ze wel niet weer zoveel lippenstift opgedaan hebben, want de eerste keer zat mijn gereedschap eronder. Even naar de wachtkamer om mevrouw op te halen. Pardon?
Alles in orde, geen lippenstift deze keer, daar maakte die snotaap maar smoesjes over. Komt zijn gereedschap eronder te zitten. Het is trouwens wel een lekkere knul, zeker tien jaar jonger. Hoe zal zijn echte gereedschap eruit zien? Wat zal hij nu zeggen. Wachtkamerstoelen zijn ook overal gelijk, het rokje kruipt nu al omhoog en het T-shirt heeft wel een erg diepe V-hals. Toch een slipje aan moeten trekken? Te laat. En wie weet. En dan heeft hij nog niet eens mijn piercing gezien, met het bedelkettinkje dat net niet te zien was onder mijn rokje, of net wel? Heerlijk toch, die opwinding. Nog gauw even lekker ruiken. Nu de primaire functie van seks, het moederschap, voor me uitgesloten schijnt, hebben de bijverschijnselen zoals opwinding en genot, zich van me meestergemaakt. Henk, die kinderen wil is op zoek naar een moeder. Kijk daar komt hij, mijn tandarts, wat een vent. Lekker kontje en zoín mooie kop met donker haar.
Nee, nu geen lipstick. Maar wat een meid. Op het randje af ordinair. Wat ruikt ze lekker, opwindend. En wat een mooie lange benen. Komt natuurlijk ook omdat ze haast geen rokje aan heeft. En die billen, door het rokje heen zelfs. Wat is dat tussen haar benen, een kettinkje? De stoel maar wat extra achterover, dan komen haar tieten ook uit haar shirtje. Maar wel bij de les blijven. Het zal niet meevallen.
Lekker ligt het zo achterover, jammer dat het om mijn kies gaat. Hij is anders toch wel even van slag en krijgt het er warm van, zo te zien. Eigenlijk ook niet eerlijk van mij. Maar staat die stoel niet erg ver achterover. Mijn tieten komen haast boven mijn shirtje uit. Zouden mijn tepeltjes te zien zijn? Ja, hij moet even iets pakken. Nu even schudden, Ja, daar zijn ze, ik voel het, met de stokjes.
Hť, tepeltjes, die waren zonet nog niet te zien. Kom op, even opletten, je moet gaatjes vullen. En die dijen, waren die ook als zo bloot. Ik geloof nooit dat ze een slipje aan heeft. Poe, waar dit op uit moet draaien. Zou ze het erom doen? Ik kan me het niet voorstellen. Voor zoín vent als ik. Ze moet wel erg geil zijn. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ze draagt geen trouwring, gescheiden?
Hij ziet het, hij ziet het. En ook mijn benen. Zou hij het in de gaten hebben dat ik geen slipje aan heb. Waarom duurt die behandeling nu zo lang. Ik moet even verliggen. Even mijn benen optrekken. Oeps, daar gaat mijn rokje. Nu zal hij het vast wel zien. En de versiering ook natuurlijk, wat een feest. Maar ik weet van niks, ik ben alleen maar bij de tandarts. Zou hij geen vriendin hebben?
Verdomme, wat wil die meid toch. Zo kan ik niet werken. Ligt hier in haar blote gat op mijn stoel, haar tieten ook al bloot en wie weet wat er nog komt. Straks maak ik een fout en sta voor het tucht college. Of zou ze het erom doen en moet ik meedoen. Die borsten lijken me wel zalig, compleet met een piercing, geen siliconen zo te zien en een bh-tje hebben ze ook niet nodig. Nu krijg ik ook nog een stijve.
Nog eens een keertje verschuiven, het zal nu wel niet meer zo lang duren. Hij heeft trouwens ook mooie zwarte ogen, jammer dat hij zijn kapje voor heeft. He, kijk, krijgt hij een stijve, dan gaan we de goede kant op. Als dat zo doorgaat krijg ik hem vanavond mee naar de club. Wat zullen ze opkijken. Je zoon? Nee, zijn vriend.
Bijna klaar gelukkig, want als dat zo doorgaat kom ik direct ook nog klaar. Ze doet het erom, die geile Truus. Zou ze mee willen naar Bike Break. Zo, je moeder meegenomen? Nee haar vriendin. Nog even nalopen. Zo in orde. Die klus in ieder geval goed gelukt. Toch niet gering onder deze omstandigheden. Even bijkomen.
Klaar? Nog even blijven liggen, even ontspannen. Je kiezen laten repareren en gelijk de tandarts proberen te verleiden kost energie. Ja, doe dat kapje maar af, kan ik je smoeltje tenminste zien, knappe vent van me. Handschoenen ook uit en de rest ook maar wat mij betreft. Hij aarzelt nog, die sufferd. Hoe krijg ik hem over de streep. Nog duidelijker kan haast niet.
Allemachtig, het kan haast niet anders, ze wil en ik ook wel. Maar hoe verder, wil geen figuur slaan. Mijn pik zou er wel raad mee weten, met zijn piercing. Het zit behoorlijk krap daar beneden, dan heeft zij meer ruimte. Ja, ga maar op de rand zitten. Zie je wel, toch een kettinkje tussen haar benen. Wat een dijen. De dokterjas maar uit. Geen tandarts meer. Een koud pilsje. Zij ook, mee naar boven?
Niet te snel overeind komen, Zo, op de rand zitten. Het rokje zit me nu zowat om mijn middel. Hij koekeloert loeren naar mijn bedeltje. Laten zien waar het aan vast zit? Zijn witte jasje uit, ben ik geen patiŽnt meer. Zijn broek is te nauw geworden, wat een bobbel. Of ik meega naar boven om wat te drinken? Wat een vraag. Niet te vlug opstaan, word ik toch nog duizelig. Gelukkig, zoín sterke vent om vast te grijpen .
Toch nog duizelig. Hier houd me maar vast, ja daar. Aj, mijn ballen. Heerlijk. Ga hier maar liggen, alles uit. Wat een grappige versieringen, een bedelkettinkje. Als ik eraan kom moet ik er eentje bijhangen, geloof ik. Maar wat dacht je van mijn Prins?
Gelukt! Ja, alles uit. En kijk, Prins. Dat moet heerlijk zijn. Kom erin, diep, dieper. Goddelijk. Ik voel het, het komt, het komt, Doorgaan, doorgaan. Wat een explosie. Nu even niets meer.
Ik kom, ik kom, Ja, die benen om me heen, dan gaat hij nog dieper. Dat kettinkje kriebelt extra. Wat een heerlijke meid, Oh, daar komt het, ik houd het niet meer. Wat een explosie. Nu even niets meer.
Werd vervolgd.
Aantal keer gelezen:
1188
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)