Spannendverhaaltje.nl

Bij de klant thuis

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Zoals jullie misschien wel gelezen hebben in het verhaal “dochter van mijn klant” beleef ik nog wel eens lekker avontuur tijdens mijn werk. Nu maakte ik een paar maanden geleden weer iets fijns mee.
Het was 13.00 uur en ik kwam bij de winkel van mijn klant in een Brabants stadje. Ik wandelde goed gemutst binnen. Daar zag ik de verkoopster, Jacqueline, achter de balie staan. Deze verkoopster ziet er altijd erg goed uit. Een mooi hoofd op een rank nekje. Cup c en slanke taille er onder. Brede heupen en lange benen maakte het tot een mooi geheel. Het shirtje zat strak om haar tieten en haar spijker rokje kwam halverwege haar dijen en lieten dus haar mooie kuiten bloot. In mijn fantasieën had ik haar al een paar keer flink geneukt. Saskia en haar zus Bo, zo heten de eigenaressen van deze winkel, nemen alleen maar mooie dames aan. De blauwe ogen van Jacqueline staarden mij aan en vertelde me dat de eigenaressen er niet zijn. Ik baalde heftig, want ik had een afspraak. Ik baalde iets te snel, want Jacqueline vertelde me dat ik naar het huis van Saskia moest gaan. Er was iets fout gegaan met de verbouwing van haar huis en ze moest daar direct naar toe om het probleem op te lossen. Ik kreeg het adres waar ik naar toe moest en stapte fluitend naar buiten het zonnetje in. Prachtig weer, 27 graden en stralend blauwe lucht. Ik deed mijn jasje uit, hing hem in de auto, rolde mijn mouwen op en maakte het knoopje van mijn boord los. De strop ging iets losser. Zo kon ik wel bij ze aan bellen bedacht ik me.
Met de zonnebril op reed ik het Brabantse platte land op. Vlak bij het plaatsje Someren ligt een gehucht waar mijn klant Saskia woont. Ik stopte om 13.30 uur voor een vrij staand huisje. Geen busjes van de bouwvakkers te bekennen. In het gras lagen wel verschillende bouw materialen. De auto van Saskia en de auto van Bo stonden op de oprit. Coniferen omheinen de kavel, waardoor je het huis alleen kan zien als je voor het hekje staat. Ik deed mijn zonnebril af, stapte uit, pakte mijn spullen, sloot de auto, opende het hekje en liep een kronkelend paadje af richting de voordeur. Deze deur zit aan de zijkant van het huis, waardoor ik niet meer vanaf de straat te zien was. Naast de voordeur zit een raam die open stond. Ik hoorde een licht gekreun uit het geopende raam komen. Het klonk als of er iemand veel plezier heeft. Ik keek door het raam en zag totaal niets. Het gekreun klonk steeds luider. Ik zette mijn spullen op de grond en kroop onder het raam door om vanaf de andere kant van het raam naar binnen te kijken. Toen zag ik hoe Saskia en Bo elkaar aan het bevredigen waren. Saskia lag op de grond en Bo lag in standje 69 boven op haar.
In mijn gedachte haal ik het beeld voor me hoe ze met kleren er uit zien.
Saskia is een ongeveer 1.70 meter lang, heeft blond lang haar en grote blauwe ogen. Haar borsten, zeker een D cup, drukken zich altijd heel prettig tegen haar shirt aan. Een platte buik, slanke taille en smalle heupen vormen bij haar het midden gedeelte. Haar onderstel is lang. Als ze loopt dan heeft ze haar schouders altijd iets naar achteren en haar tepels drukken dan altijd door haar BH en shirt heen. Haar heupen bewegen bij het lopen sensueel.
Bo is iets kleiner en heeft ook blauwe ogen. Haar haren zijn donker. De borsten van Bo zijn mogelijke nog groter. Haar buik is iets minder plat dan die van Saskia en haar heupen zijn breed. De benen van Bo zijn gemiddeld qua lengte. Zij loopt precies het zelfde als Saskia. De leeftijden van de twee vrouwen weet ik niet maar ik schat ze zo’n jaar of dertig.
Bo zat in middels recht op met haar kut op de mond van Saskia. Haar grote tieten hingen flink naar beneden. Twee enorme tepels keken mij aan. Met haar ogen dicht schuurde ze met haar roompotje over de mond Saskia. Ze heeft haar schaamhaar getrimd en in de vorm van een driehoekje geschoren. De borsten van Saskia stonden, ondanks dat ze lag, mooi omhoog. Haar tepels zijn ook enorm groot en priemden net als die van Bo hard naar voren. Haar kutje was naar mij gericht en ik zag haar kale poes glimmend openstaan. Ik schrok van het harde gekreun van Bo. Ze kromde haar rug en trillend kwam ze klaar. Haar sappen vloeiden in de mond en over de kin van Saskia. Bo dook weer tussen de benen van haar zus en likte haar ook naar een hoogtepunt. Saskia kwam jammerend klaar. Haar heupen bewogen schokkend. Toen Bo haar hoofd tussen de benen van Saskia vandaan haalde zag ik dat haar mond en kin onder het geil van Saskia zaten.
Terwijl ik dit alles zo bekeek had ik mijn lul uit mijn broek gehaald en hem lekker stijf staan rukken. (lang leve de coniferen) Het voorvocht kwam uit mijn eikel en het rukken maakte een daarom een soppend geluidje. Toen de dames klaar waren gekomen duwde ik hem weer in mijn broek, kroop weer onder het raam langs, pakte mijn spullen en sloop weer terug naar het hekje. Ik nam me zelf voor om na het zaken doen hier eens flink van bil te gaan. Het hekje deed ik zachtjes open, daarna duwde ik hem weer hard dicht. Vervolgens liep ik fluitend richting de voordeur. Ik belde aan en het duurde even voordat er open werd gedaan. Waarom zou dat nou zijn?!?!? Saskia deed open en begroette me met 3 kussen op mijn wangen. Bo begroette me op de zelfde wijze. Ik rook de geur van hun kutten. Het was een zoetige geile lucht die mijn lul weer liet groeien. De dames hadden allebei nog harde tepels. Allebei hadden hun kleren snel aan gedaan en dat kon je vooral bij Bo goed zien. De knoopjes van haar blouse zaten scheef dicht en ik zag een stukje van haar borsten. Ik was blijkbaar te snel terug gekomen en Bo had daardoor geen tijd om haar BH aan te doen. Bij Saskia zat haar rok nog gedraaid. Ik vroeg me af of Saskia ook geen BH aan had. Toen Saskia met de koffie aan kwam lopen zag ik haar borsten flink heen en weer schommelen. Zo kreeg ik dus antwoord op mijn vraag: geen BH dus!
De vraag, van mij over de problemen met de verbouwing had een verkoelde werking. De harde tepels verdwenen en mijn lul werd weer slap. Toen ik het hele verhaal had gehoord, gingen we zaken doen. Na het zaken doen vroeg ik of er op het tapijt geknoeid was en wees naar de natte plek op de vloer waar de dames hadden liggen beffen. Ze verschoten ze van kleur en Saskia mompelde iets wat ik niet verstond. Zij keken elkaar aan en begonnen te lachen. “Sorry hoor” zeiden ze, “we hebben een binnenpretje”. Door deze opmerking gingen ze nog harder lachen. Ik begreep ze maar al te goed. Daarna attendeerde ik Bo op haar knoopjes van haar shirt. Weer verschoot ze van kleur. Ze stond op en wenkte Saskia dat ze mee moest komen. Ik hoorde wat gesmoes, maar ik kon niet horen waar ze het over hadden. Toen ze terug kwamen zat de blouse van Bo nog steeds scheef. Het verschil met toen ze weg liep waren haar tepels. Die staken hard door haar blouse. Ze zei tegen mij dat ik de knoopjes wel goed mocht doen. Ik was overrompeld maar ik had het wel gehoopt natuurlijk, na alles wat ik gezien had. Ik knoopte langzaam haar knoopjes los. Trok haar blouse uit haar broek en knoopte de laatste knoopjes los. Ik opende haar blouse en keek begerig naar haar enorme tieten met enorme tepels. “Maatje F” vroeg ik? Ze antwoordde:”een cup G”. Daarna zuchtte ze. Haar tepels staken ver uit haar tepelhoven. Ik blies tegen haar tepels en het kippenvel en nog hardere tepels waren het resultaat. Ik drukte mijn hoofd tussen haar lekkere dikke tieten. Mmmmmm.
Terwijl ik strak in de ogen van Bo keek maakte ik op gevoel haar broek los. Ze keek geil terug. Ik sjorde de broek over haar brede heupen. Ze had haar slipje niet eens aan. Ik keek direct tegen haar driehoekje aan. De geur van haar kut kwam me tegemoet. Mijn lul werd onder tussen steeds harder. Haar broek duwde ik naar haar enkels en liet haar uit haar broek stappen. Ik keek haar weer aan. Terwijl ik haar aankeek liet ik mijn hand langs haar benen omhoog naar haar kutje glijden. Trillend op de benen van geilheid deed ze haar benen uit elkaar en ze liet mijn vinger tussen haar schaamlippen glijden. Ze was drijfnat!! Nog steeds keek ik haar aan en langzaam neukte ik haar met mijn vinger. Ik verving een vinger door drie vingers. Ik pompte rustig mijn vingers diep in haar. Haar ogen gingen dicht en ze kreunde zachtjes. Ik deed met een hand haar blouse uit hapte een van haar tepels in mijn mond en zoog deze zo ver mogelijk in mijn mond. Haar gekreun werd luider. Ik hoorde een ander gekreun. Ik keek naar Saskia. Saskia had zich onopgemerkt uitgekleed en zat onder uit gezakt met twee vingers in haar kut. Haar D-cup met harde tepels stond fier naar voren. Met haar ogen dicht vingerde zij zich.
Ik vingerde Bo nog steeds met 3 vingers. Haar sappen liepen langs mijn vingers naar mijn hand en pols. Ik haalde mijn vingers uit haar kut. Een sliert geil verbond mijn vingers met de kut van Bo. Ik stond op en kleedde mij uit. Mijn harde 19x5 grote pik stond fier overeind. Mijn paarse dikke eikel glom van het voorvocht. De geile vrouwen keken verlekkerd naar mijn neukstaaf. Ik legde Bo met haar rug op de tafel en duwde mijn lul in een keer diep in haar neukgrotje. Ik pompte mijn pik langzaam maar diep in haar kut. Een wit randje kutgeil vormde zich aan de wortel van pik. Saskia ging tussen mijn benen zitten en likte van onderen aan mijn zak. Ik hield mijn heupen stil zodat Saskia mijn kloten een voor een in haar mond kon zuigen. Bo gebruikte haar bekkenbodem spieren om met haar kut mij te verwennen. Een heerlijk gevoel!! Saskia ging onder me vandaan en klom op de tafel en ging met haar kut op de mond van haar zus zitten. Ik ging verder met het neuken en keek hoe de tong van Bo langs de schaamlippen van Saskia ging. Ik verhoogde het tempo, zodat haar enorme tieten heen en weer schudden. Saskia drukte haar kut op de mond van Bo en door mijn gepomp schuurde het gezicht van Bo langs de kut van Saskia. Kreunend trok Saskia hard haar tepels uit haar tepelhoven en hijgde dat ze ging komen. Ik voelde de kut van Bo nog nauwer worden. Zij kwamen tegelijk luidruchtig klaar. Het vocht van Bo droop langs mijn lul en zak en het geil van Saskia droop langs de kin en keel van Bo op de tafel. Ik hield het niet meer en haalde mijn pik uit de natte kut van Bo. Ik trok me zelf af en spoot kreunend mijn dikke stralen sperma op het lijf van Bo. Mijn eerste straal kwam op de tieten van Bo. De tweede en derde straal kwam iets minder ver en belandde op de buik. De rest van mijn sperma kwam neer op de venusheuvel.
Ik maakte, tussen de benen van Bo, plaats voor Saskia, zodat ze zich op mijn sperma dat op de buik en venusheuvel was geland kon storten. Likkend en smakkend deed ze zich tegoed aan mijn zaad. Bo smeerde mijn dikke klodders, die ik op haar borsten gespoten had, uit over haar grote G-cup. De rest van mijn neukroom die aan haar vingers bleef kleven likte ze af. Mijn lul bleef stijf door dit schouwspel. Saskia stond gebukt tussen de benen van Bo. Ik zag haar openstaande pruim en propte mijn harde lat zonder aankondiging direct diep in haar kut. Ze deed een klein gilletje van de schrik. Maar een seconde later stond ze draaiend met haar heupen voor me. Ik was zo geil dat ik haar hard neukte. Haar hoofd trok ik aan haar haren omhoog. Hierdoor kromde ze ook haar rug, waardoor ik nog dieper in haar kut kon komen. Ik beukte zo hard dat haar tieten flink heen en weer schudden. Ik pakte met twee handen haar dikke borsten vast en kneedde ze stevig. Kreunend riep Saskia dat ik haar vol moest spuiten. Dit kon ik natuurlijk niet weigeren. Ik neukte haar nog stevig door. Haar neukgrot werd nauwer en nauwer. Nog voordat zij klaar kwam spoot ik mijn lading diep in haar. Ik bleef nog wat door pompen, zodat zij ook nog kon klaar komen. Een minuutje later verkrampte ze. Ze kwam voor de derde keer klaar deze middag. Mijn half slappe lul gleed uit haar kut. Toen mijn lul uit haar kutje was bleef deze nog open staan en zo zag ik wat geil gemengd met mijn sperma uit haar kut druipen. Ik liet haar zo staan, ging op mijn knieën en likte haar heerlijke roze kut schoon.
Het was ongeveer 15.00 uur en tijd om bij te komen. Een kopje thee voor de dames en een kop koffie voor mij. Omdat het mooi weer was besloten we om dit buiten op te drinken. In de afgeschermde tuin zaten wij in ons blootje lekker in de zon. Mijn lul hing slap over mijn zak. Na het tweede kopje koffie en een klein uurtje later bekeek ik de dames nog eens goed. Twee zussen en zo verschillend van lijf. Ieder lijf had wel wat. Ik keek tussen de benen van Saskia. Haar kleine schaamlippen puilde tussen haar grote schaamlippen uit. De neukgrot van Bo kon ik niet bekijken. Bo zag me turen en zette haar voeten uit elkaar. Nu zag ik ook haar roompotje. Mijn lul begon weer wat harder te worden. Bo pakte met haar vingers haar schaamlippen vast, zuchtte en trok ze uit elkaar. Het ‘wijdbeensrose” glom me tegemoet. Voorzichtig duwde ze een vinger in haar kutje, sloot haar ogen en begon zich langzaam te vingeren. Mijn lul werd nog harder en ik voelde hem over mijn getrimde schaamhaar glijden tot dat hij kloppend richting mijn navel wees. Er verdwenen op een gegeven moment 4 vingers in haar poesje. Het soppend geluid van haar natte kut klonk duidelijk in de buitenlucht. Ik speelde met mijn stijve lul en kloten. Saskia ging op haar knieën naast Bo zitten. Ze duwde langzaam haar slanke hand in de neukgrot van Bo. Toen haar hand door de kut van haar zus was opgezogen trok ze hem er weer uit om vervolgens haar hand er weer in te proppen. Met grote ogen trok ik aan mijn pik. Bo kreunde hard met af en toe een gilletje er tussen door. “Jaaaa, mmmmm, ga door, lekkerrrrr, ik koooom….” Saskia bleef haar hand diep in neukgleuf van haar zus pompen. Weer kwam Bo heftig klaar. Haar geil stroomde haar kut uit. Uitgeput zakte ze in haar stoel onder uit.
Saskia stond op en hield haar hand voor mijn mond. Ik likte deze af. Wat een lekkere smaak! Saskia zakte nog een keer door haar knieën en nam mijn lul in haar mond. Ze zoog mijn pik zo diep mogelijk in haar mond. Kokhalzend liet ze mijn lat uit haar mond schieten. Een sliert van speeksel hing aan mijn pik. Weer nam ze hem diep in haar mond. Ik duwde mijn bekken omhoog om mijn neuklat zo diep mogelijk in haar pijpebekkie te krijgen. Na een poosje liet ze hem weer uit haar mond glijden. Mijn lul was kledder nat van haar speeksel. Het speeksel droop langs mijn lul naar mijn zak. Saskia stond op en ging tegen de muur aan leunen. “Stop je dikke geaderde lul in mijn kontje” zei ze dwingend. Ik stond ook op en zette mijn drijf natte lul tegen haar sterretje. Ik spuugde een klodder speeksel op haar sterretje en duwde mijn eikel langzaam naar binnen. Toen mijn dikke eikel langs haar sluitspier was liet ik haar wennen. Eerst jammerde ze, maar dat ging snel over in gekreun van genot. Dit was het sein om hem diep in haar kontje te duwen. Ik duwde hem langzaam naar binnen en begon steeds sneller en harder haar te neuken. De lekkere dikke tieten pakte ik nog eens lekker vast. Mijn ballen slingerde tussen mijn benen en kletsten af en toe tegen haar kut. Saskia kneep met haar sluitspier en riep dat ik haar darmen moest vullen met mijn sperma. Bo kwam naast me staan en pakte mijn ballen vast. Ze kneep hard in mijn kloten. Op eens voelde ik een vinger in mijn kont!! Dit had ik nog nooit meegemaakt. Terwijl Bo mij in mijn kont aan het vingeren was vond haar tong de mijne. Heerlijk tongend voelde ik dat ik zo moest komen. Mijn ballen zaten nu strak in mijn gespannen zak. Ik voelde mijn sperma omhoog borrelen. Ik duwde mijn pik tot aan mijn schaamhaar in de kont van Saskia en even later spoot ik mijn ballen leeg in de darmen van mijn heerlijke klant. Ik haalde mijn nog harde lul uit de kont van Saskia en liet haar zus bukken, pakte haar hoofd vast en duwde haar hoofd richting mijn pik. Ze hapte mijn neuklat in haar mond. Ik duwde haar hoofd hard richting mijn buik, waardoor mijn lul in een keer diep in haar mond schoot. Kokhalzend lebberde ze mijn lul schoon en melkte het laatste beetje sperma uit mijn pisbuis. Mijn lul werd steeds slapper en uiteindelijk floepte mijn slappe lul uit haar mond.
Inmiddels was het bijna vijf uur en bijna etenstijd en de dames vroegen of ik bleef eten. We besloten pizza te bestellen. Dan hoefden de dames in ieder geval niet naar buiten of te koken. We gingen ons een voor een douchen. Aangekleed en wel zaten we buiten aan een biertje toen om ongeveer zes uur de deur bel ging. De pizza werd gebracht. Niet door de pizzabezorger maar door Jacqueline, ook wel Jacq genoemd, de verkoopster. Ik kreeg de quatro formaggio en dames zaten aan de pizza hawai. Ik at mijn pizza en de restanten van de pizza’s die de dames besteld hadden op. Ik was uitgehongerd door het geneuk.
“Zo” zei Jacq toen we de allemaal uitgegeten waren, “en hebben jullie leuk zaken gedaan”? Daarbij keek ze me zo aan dat ik dacht:”De zussen hebben onze geilpartij door geklept aan Jacq.” Jacq bleef me indringend aankijken en ik gaf als antwoord:”Het was een vruchtbare middag”. Saskia en Bo gingen naar binnen om de borden in de vaatwasser te zetten. Jacq kwam naast me zitten en ze vroeg brutaal: “Is je lul echt zo lekker groot en dik?” Zonder op het antwoord te wachten legde ze een hand op mijn kruis en begon stevig te wrijven. “Saskia en Bo hebben mij verteld wat jullie hebben uitgespookt” zei ze en terwijl ze dit zei, deed ze de rits van mijn broek naar beneden en haalde mijn half harde lul uit mijn broek. Ze slaakte een diepe zucht bij het zien van lul. Ze trok mijn voorhuid over mijn eikel naar beneden. Mijn lul stond nu stijf en mijn eikel werd dikker en kleurde paars. Het enige wat ik deed was de rugleuning naar beneden zetten en kreunen dat ze door moest gaan. “Mmmmmm ik heb zin in een vluggertje” zei ze. Ze stond op, stroopte mijn broek en short over mijn billen naar mijn enkels. Mijn fantasie werd werkelijkheid. Jacq gaf me een kus en duwde vervolgens haar tong bij mij naar binnen. We tongden heerlijk, eerst langzaam en daarna steeds sneller. Ze ging recht opstaan, draaide haar rug naar me toe en ging met gespreide benen boven mijn lul staan. Ik trok haar rokje omhoog en het kruisje van haar string naar rechts en dirigeerde haar met haar kut richting mijn harde pik. Ik richtte mijn kloppende paarse eikel op haar poesje zei tegen haar dat ze kon zakken. Ik zag haar glimmende kut al openstaan. Mijn eikel duwde haar schaamlippen uit elkaar en ik zag hoe mijn lul in haar roompotje verdween. Luidruchtig begon ze op en neer te wippen. Weer vormde er zich een wit randje geil aan de wortel van mijn pik. Mijn lul schoof glimmend haar poesje in. Ze gilde dat ze het wel erg lekker vond. Mijn lul floepte uit haar kut en ik zorgde er voor dat mijn natte pik er weer in gleed. Ik zag hoe haar lipjes zich om mijn lul spande. Ze ging steeds sneller op en neer. “Ja, ja, ja, jaaaaaa, mmmmmmm, lekkerrrrrr, wat een lekkere dikke pik heb je, mmmmm, oh jaaaa, ik kooom zooooooo, ik voel je dikke geribbelde pik, spuit me vol” riep ze uit. Schreeuwend kwam ze na een paar minuten klaar. Ik voelde haar kut verkrampen en haar vocht werd langs mijn pik naar buiten geduwd. Ik nam het initiatief, hield haar heupen stil en begon haar snel te neuken. Ik rekte zo haar orgasme. Ze bleef jammeren en kreunen. Haar kut bleef nauw. Steeds sneller en hijgend neukte ik me zelf naar een hoogtepunt. Ik ramde mijn pik diep in haar en hield mijn lul diep in haar toen ik mijn, de 4de zaadlozing van deze dag, sperma in haar spoot. Nadat ik mijn laatste straal zaad in haar had gespoten bleven we zo even zitten. Toen mijn lul slap was stapte ze van me af, stopte ze twee vingers in haar kutje en likte deze vingers vervolgens af. Ook ik doopte twee vingers in haar kutje. Mijn vingers glibberde soepel tussen haar kleine schaamlippen naar binnen. Ik haalde mijn vingers uit haar neukgrot en likte mijn vingers af. Jummie, mmmmmm.
Ik stond op, raapte mijn broek en short op en nam Jacq mee. Samen liepen we met ontblootte onderlijf naar binnen. Saskia en Bo keken ons lachend aan. Het rokje van Jacq rustte op haar heupen en het kruisje van haar string zat nog naast haar schaamlippen. Samen gingen we naar de badkamer. Natuurlijk liet ik haar als eerste de trap op gaan, zodat ik haar pruimpje nog eens goed kon bekijken. Zij waste mijn pik en ik haar kut. Na een lange tongzoen zeiden we tegen elkaar dat we dit nog eens moesten doen. Toen we weer buiten kwamen zaten Saskia en Bo op ons te wachten. “En Jacq, hadden we te veel gezegd” zei Saskia lachend. Jacq kon alleen maar zeggen dat ze had genoten van mijn pik. Ik bedankte de dames met een tongzoen voor de order en het geneuk, pakte mijn spullen en stapte met een gevoelige pik richting de auto. De volgende afspraak zou weer bij Saskia thuis zijn…..
Aantal keer gelezen:
975
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)