Spannendverhaaltje.nl

Bij De Kapper

-
21-10-2010
In de wijk hebben wij een prima kapper. Niks bijzonders, gewoon goed knippen voor een redelijke prijs. De eigenaar is een man maar voor de rest heeft hij alleen maar vrouwvolk in dienst. De opvallendste is Kimberly. Lekker jong, lekker figuur, lief gezichtje en een gezellige kletskous terwijl ze haar vak behoorlijk verstaat.

Ik wordt graag geknipt door Kim en de reden hiervoor gaat verder dan haar uiterlijk. O.K., ze heeft het licht niet uitgevonden en haar kletspraat gaat niet veel dieper dan de hits van het moment en wat er zoal in de Lidl in de aanbieding is. Toch kreeg ik het laatste voor elkaar het gespreksonderwerp een linke wending te geven.

Echt reserveren hoeft meestal niet maar het is wel handig om de bezoektijd af te stemmen met de agenda om echte opstoppingen te voorkomen. Ik meld me altijd met mijn voornaam en dat was in het begin wel wennen voor ze. Ze hebben veel oudere klanten, vandaar. Zelf ben ik niet de jongste meer, Kimberly zou eventueel mijn dochter kunnen zijn maar ze is oud en zelfstandig genoeg om voor zichzelf te beslissen.Kimberly heeft een opvallende gewoonte als ze aan het knippen is. Ik weet niet goed of ze het bij anderen ook doet maar als ze mij knipt, staat ze altijd een beetje tegen me op te rijen… ze leunt met licht ritmische beweging met haar buik tegen de stoel, mijn schouder, mijn arm. Eerst had ik het niet echt door maar na de tweede knipbeurt van haar werd haar leunen steeds opvallender. Ik begon ernaar uit te zien door haar geknipt te worden.

Laatst was het weer zo ver en vanwege mijn werk had ik gevraagd laat in de middag langs te komen. Ik vroeg of Kim werkte en of ik door haar geknipt mocht worden. Toen ik in de stoel plaats nam was ze gevleid dat ik naar haar gevraagd had. Ik smoesde met een grapje dat ze mijn piekhaar inmiddels beter moest kennen dan de rest en dat ik dat wel handig vond. Ze straalde en nadat ik mijn wensen nog weer even had verteld ging ze van start.

En ja hoor, ze ging weer lekker tegen me aan staan. Het gesprek begon over het weer. Ze praat redelijk luid en dat wilde ik wat dempen met het snode plannetje dat ik wilde proberen dus antwoordde ik met ene gedempte stem. Het werkte want ze begon ook wat zachter te praten, soms boog ze wat naar me toe om me te horen.

Ik zal ff beschrijven wat z die dag aan had. Ze hebben van de zaak allemaal een zwart poloshirt met de naam van de kapperszaak op de borst geborduurd. Kim droeg een zwarte legging waarin haar jonge slanke maar zeker niet dunne benen goed uit kwamen. Het was wel duidelijk dat ze een string droeg en ik kan niet anders zeggen dat ze het goed kan hebben (in tegenstelling tot veel anderen). Ze heeft lekkere stevige billen, niet zo groot, iets meer zou mogen, maar bilspieren zijn zichtbaar door de legging heen dus daar is niks mis mee. Het poloshirt staat op borsthoogte duidelijk naar voren dus een redelijke borstmaat moet er in zitten. Toen ze dan ook naar voren bukte om mij beter te horen kon ik via de spiegel naar binnen gluren. Mijn ogen konden uitzicht op zwart kant dat prettige rondingen in bedwang hield uitgebreid opzuigen en omzetten in een feest van neurologische impulsen die door mijn lijf stromen, bepaalde delen van mijn lichaam bijna willekeurig tot actie aansporen terwijl mijn fantasie ongebreideld op de loop ging met de werkelijkheid die mij werd aangeboden. Ik weet niet zeker of Kim mijn schalkse blikken opmerkte maar ze leek zich vaker dan nodig in mijn richting te buigen om daarmee telkens opnieuw een vuurwerk van genot door mijn lichaam te sturen met een zinderend genot in mijn onderbuik als exponent.

Tijd om mijn plan in gang te zetten. Ze leunde weer lekker tegen mijn schouder en haast ongemerkt zette ik hem wat uit, gaf een beetje meer tegendruk. Kim verschoof wat naar voren terwijl ze zich met mijn haren bezig hield, nog voordat ze naar voren schoof stak ik mijn elleboog wat uit. Ze schoof gewoon verder en leunde zachtjes tegen mijn elleboog aan. De spiegel bevestigende mijn gevoel (het gevoel in mijn elleboog is nou eenmaal niet vergelijkbaar met dat van mijn vingertoppen), ze stond met haar kruisje tegen mijn elleboog aan te rijen. Heel voorzichtig ging ik wat verzitten en stak daarbij mijn elleboog wat verder uit. Ze verplaatste zich niet maar drukte haar onderbuik iets harder tegen mijn uitstekende arm. Nou moet je wel begrijpen dat dit voor die andere laatst overgebleven klant en haar baas niet zichtbaar was. Om te beginnen had ik zo’n cape om die mijn bovenlijf netjes afdekt tegen haren en die tegelijkertijd alles wat onder die cape zit verbergt voor de kijkers. Mijn uitstekende elleboog valt helemaal niet op. Daarnaast zat die andere klant precies aan de andere kant van de zuil in het midden van de zaak waardoor er geen direct zicht op ons mogelijk was. Spiegels genoeg maar niet zodanig dat een ongehinderde blik op Kim en mij mogelijk was.Kim liep naar de andere kant en ging ook daar tegen me aan staan. Ik stak ook daar mijn elleboog uit en het leek wel of ze daar gretig gebruik van maakte. We kletsen ondertussen overigens gewoon verder over koetjes en kalfjes waarbij ze zich regelmatig naar me toe boog waarbij mij meestal een heerlijke blik werd gegund. Ik besloot mijn plan naar de volgende fase te brengen en veranderde het onderwerp van gesprek…

“Had je al geraden dat er nog een reden is dat ik het prettig vind als jij me knipt?” Kim stopte even met knippen en keek me in de spiegel aan, verrast maar niet verbaasd. “Nou?” vroeg ze bijdehand. – “Nou ja, ik vind het natuurlijk veel leuker om door jou te worden geknipt dan door Fatima… niets te nadele van haar hoor maar jij ziet er gewoon lekker uit (opzettelijke woordkeuze die ik er per ongeluk terloops uit liet komen), in ieder geval leuker om naar te kijken dan zij. (Fatima is een vrouw van Turkse afkomst die wel heel goed kan knippen maar waarvan je qua uiterlijk alleen maar kan vaststellen dat ze niet afzichtelijk is.) Kim keek me een beetje schalks aan en ging verder met knippen. Ze stond achter me en leunde wel tegen de stoel aan maar hoe ze nu zou reageren wist ik nog niet, dit werd een beslissend moment…

Kim draaide weer verder om me heen en belandde weer tegen mijn arm. En gelukkig drukte ze haar onderbuik weer tegen mijn elleboog. Omdat ik haar in de spiegel en profiel zag, vielen me ineens twee puntjes op die door de stof van haar polo heen staken… >kreun in gedachtentot zohijgkreun
Aantal keer gelezen:
465
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)