Spannendverhaaltje.nl

Bij de dokter

-
16-08-2010
Dokter Gerard van Veen liep richting de wachtkamer om zijn volgende patient op te halen. Er zat een meisje van ongeveer 18 jaar. ze lachte verlegen naar de dokter. Hij vertelde haar dat ze mee mocht komen naar de praktijk. De dokter bekeek haar eens goed, wat hij zag beviel hem ze leek op zijn dochter. Ze droeg een zwarte Tark broek waarin zij een lekker kontje had. Ze droeg een kort truitje waaronder haar blote navel goed zichtbaar was.
Ze liepen de praktijk binnen. Van Veen bekeek het afspraken formulier om te kijken waarom het meisje kwam. Hij liet haar tegenover hem plaatsnemen en keek haar aan. Zo jij komt voor het algehele onderzoek om te kijken of alles goed groeit en of alles in orde is met je, zei hij tegen het meisje. Het meisje knikte instemmend en keek de dokter wat verlegen aan. Hij vertelde haar dat het onderzoek bestond uit beantwoorden van een aantal vragen en een klein onderzoekje. Hij stelde de vragen en ze beantwoordde ze allen.
Het leek de dokter dat het meisje gezond was na het stellen van de vragen. Toen moest hij haar onderzoeken. Hij vroeg haar zichzelf uit te kleden en plaats te nemen op de ligbank. Achter het scherm kon ze zich uitkleden. Ze kwam binnen in haar wit string en b.h. Hij vroeg haar of ze zich geheel wilde uitkleden. In eerste instantie reageerde ze een beetje afstandelijk, maar het leek haar niet slim om tegen de wil van de dokter in te gaan en ze deed haar b.h. en stringetje uit. Van Veen wist dat dit moeilijk voor hem zou worden, een bloedmooi jong, naakt lichaam met een keurig geschoren kutje erop.
Hij vroeg haar te gaan liggen en deed zijn rubberen handschoentjes ondertussen aan. Hij keek naar haar lichaam, bijna volmaakt dacht hij. Hij vroeg haar naar de cup van haar borsten, ze antwoordde cup c75 meneer. Hij vroeg haar of ze wel eens pijn in haar rug, borsten of tepels had, ze antwoordde van niet. Hij pakte met een twee vingers haar linker tepel beet en draaide er zachtjes aan en vroeg haar of het pijn deed. Ze zei dat lekker aanvoelde. Ook haar rechter tepel moest eraan geloven. Beide tepels priemden nu voooruit, hij kneep nu een beetje in haar borsten en stelde haar een aantal vragen, een kreun kon ze niet onderdrukken.
De dokter verontschuldigde zich, maar ze zei dat het niet uitmaakte. Het meisje was inmiddels vergeten dat ze totaal naakt op een ligbank lag. De dokter duwde nu een beetje in haar buik en scheen met een rood lampje over haar huid. De dokter vroeg of ze haar bene wilde spreiden zodat in haar vagina kon kijken. Hij zei dat ze haar benen in de beugels aanweerskanten naast het bed kon leggen. Haar vagina lag nu geheel wijd open voor hem. Ze voelde zich nu weer minder prettig. De dokter vroeg of ze wel eens met een jongen gevreeen had, ze antwoordde van niet. Ze vertelde dat ze nog nooit een vriendje had gehad, omdat ze altijd te verlegen was.
De dokter betastte met zijn vingers haar clitoris, die zienderogen groter werd ze begonnen te kreunen en haar vagina werd natter en natter. De dokter vertelde haar dat dit heel normaal was. Hij vroeg of ze wel eens klaar gekomen was. Het meisje antwoordde dat ze zichzelf thuis wel eens vingerde. De dokter die zijn lust gevoelens bijna niet kon bedwingen vroeg haar voor te doen hoe ze dit deed. Ze deed twee vingers in haar spleetje en haalde in en uit, ze begon steeds luider te kreunen. De dokter vroeg haar te stoppen voordat ze klaar zou komen, dit deed ze. De dokter pakte een lampje en zette en klemmetje op haar schaamlippen zodat haar kutje helemaal open stond, dit hoorde niet meer bij het onderzoek, maar de dokter werd geil.
Hij scheen met het lampje in kleine gaatje en keek erin, hij zag haar vliesje zitten, helemaal strak getrokken omdat ze met haar benen zo wijd lag. De dokter liep naar een kastje en haalde daar een dildo uit (die hij wel vaker had gebruikt bij dit soort onderzoekjes bij meisjes). Het ding had een diameter zo groot als een bierflesje. De dokter deed er glijmiddel op en duwde hem tegen het openstaande kutje van het meisje, dat intens begon te kreunen en zich niet voor kon stellen dat dit bij het onderzoek hoorde, maar ze zei niets. De dokter duwde het ding in een keer voor de helft naar binnen en het meisje gilde het uit, van Veen vond het prachtig, het meisje was ontmaagd hij duwde de dikke dildo steeds dieper in de vagina van het verlegen meisje, bij wie de lust de pijn overwon.
De dokter trok de dildo er plotseling weer uit even plotseling als het ding erin gekomen was. De dokter deed twee vingers in haar kutje en haalde die snel in en uit. Het meisje kreude harder en harder. Plotseling kwam ze klaar en dokter stopte. Hij haalde het klemmetje van haar vagina af en zij dat ze weer gewoon mocht gaan liggen. De dokter speelde nog wat met haar borsten door er zacht in te knijpen. Toen zei hij dat ze zich mocht aankleden, maar dat ze voorlopig geen slipje mocht dragen, omdat ze daar allergisch voor was, het meisje naief als ze was geloofde hem en deed geen slipje aan.
Toen ze aangekleed was vertelde de dokter haar dat ze over twee dagen terug moest komen om te kijken of hij de allergie zou kunnen verhelpen. Het meisje bedankte de dokter en verliet de praktijk met in haar gedachte dat ze het toch wel een lekker gevoel vond zo zonder slipje onder haar broek. Over twee dagen zou ze moeten terugkomen.
Aantal keer gelezen:
1772
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)