Spannendverhaaltje.nl

Bianca verwend

-
16-08-2010
Het was vrijdagmiddag, herfst, en het regende dat het goot. Ik, Jacob, stapte uit de auto en rende naar de voordeur. Gehaast deed ik huiverend de deur van het slot en stapte binnen. Tegen het loeien van de wind in drukte ik met mijn schouder de deur in het slot en sloot op het nachtslot af. Ik zag een briefje op de tafel liggen en pakte het op en las het, het was van moeder. Mijn ouders waren een weekeindje weg, of ik op mijn broer Johan kon letten. Ik belde Johan en zei: “Ik ben thuis, als er wat is. Als ik wegga neem ik mijn GSM mee, je kan me dus altijd bereiken.” Johan was inmiddels al 18, maar je weet maar nooit. Ik hing mijn jas op de CV in de badkamer om hem te laten drogen. Ik droogde mijn haar af en zette de computer aan.
Op de taakbalk knipperde een lampje ten teken dat er mail was. Ik startte Netscape op, en las het bericht. Het was van een van de lezeressen van mijn verhalen en ging over mijn oproep voor een onderwerp van een nieuw verhaal. Ik las. Hoi, hier een berichtje van HeteBianca: Ik ben 19 jaar,1,68 lang en 55 kg. roodblond haar, lekkere stevige niet zo grote borsten en een geschoren kutje. Ik zie er wat ondeugend uit en dat ben ik ook. En een lekker kleurtje van de zon(nebank) en ik ben wel een beetje pervers. En ik laat graag zien wat ik allemaal heb, een beetje exhibitionistisch dus. Ik fantaseer wel eens dat ik mij klaar maak voor de ogen van een of meer mensen. Is dit genoeg info voor een lekker verhaal? Je krijgt zeker een reactie. Zoen, Bianca Potverdikke, dacht ik, wat een lekker berichtje! Ik werd nieuwsgierig naar haar, ik voelde in mijn maagstreek dat bekende gevoel van opwinding, dat ik krijg als er een vrouw in het spel is, en besloot speciaal voor haar exhibitionistische trekjes een extra opwindend verhaal te schrijven. Op de achtergrond was ik me vaag bewust, dat het ook wel eens een man zou kunnen zijn, maar haalde mijn schouders op, who cares, startte Winword en begon te schrijven.
Het was lekker weer, zondagochtend, en Bianca besloot een eindje te gaan fietsen. Bianca hield van fietsen, de lichaamsbeweging is gezond, goed voor haar conditie en de natuur is mooi. Ze bond een mandje met een jasje, een flesje water en een plaid onder haar snelbinder, stopte haar GSM in haar rokzak en vertrok. Ze genoot graag van de blikken van jonge mannen en jongens die ze haar toewierpen, als ze voorbij fietste in haar wapperende wijde rok en sexy korte blauwe Tshirt. Na een stukje door het bos te hebben gefietst, kwam ze bij een driesprong en hield even stil om een slokje water te drinken. Achter haar hoorde ze remmen piepen en er stopte een lange jongeman naast haar met donker haar. “Kunt U mij zeggen of ik zo goed rij naar Baarle Nassau?” Vroeg hij. Ze keek hem aan, en zag dat het best een knappe vent was met een lang en sportief lichaam en een rode racefiets. Ze schatte hem een jaar of 20, hij was zeker een kop groter dan zij. “Ja, rechtdoor, maar het is zeker nog wel 20 kilometer”, zei ze. “Mooi, zei hij, want ik moet trainen, en mijn vader komt me met de auto weer ophalen bij het station. We wonen namelijk niet hier in de buurt.” Zo raakten ze wat aan de praat, en het bleek dat hij Mitchell heette en uit Breda kwam.
Hij vertelde, “Dat doen we wel vaker. Mijn vader zet me dan met mijn fiets ergens af, en we spreken dan over zo`n 50 tot 80 kilometer ergens af om me weer op te halen. Krijg ik dan pech of een lekke band, dan kan ik bellen en komt hij mij ophalen.” Bianca bemerkte dat ze hem met zijn warme donkere stem graag hoorde praten, en werd een beetje week in haar knieën. “Nou, Dag!” riep hij, en met een vette knipoog sprintte hij met een flinke vaart weg. “Wacht!” riep ze, maar hij kon haar al niet meer horen. Ze kon zichzelf wel slaan, dat ze deze kans had laten glippen! Ze fietste mopperend op zichzelf nog een stukje verder, maar het fietszadel en haar slipje leken zich vast te zuigen aan haar ietwat vochtig geworden spleetje. Door de leuke ontmoeting met de knappe Mitchell, het hobbelen van haar fiets en het bewegen van haar zadel tegen haar poesje was ze intussen behoorlijk opgewonden geraakt.
Ze reed door een dichtbebost stukje, en opeens bemerkte ze dat haar voorband raar begon te hobbelen. Ze stapte af en keek ernaar, hij stond plat, kennelijk had ze een lekke band. Ze zou haar vader moeten bellen om hem te vragen haar op te komen halen. Ze zette haar fiets tegen een boom, deed hem wijselijk op slot, en vond iets daarachter een kleine met gras begroeide open plek tussen wat bomen, en besloot voor alles eerst de spanning in haar poesje wat te verlichten. Ze spreidde haar plaid uit op de grond, en ging er op zitten. Ze luisterde nog eens of ze niets hoorde, deed haar rok wat omhoog en wreef voorzichtig met haar wijsvinger over haar slipje. MMmmmm, ze was al behoorlijk vochtig geworden. Ze gaf zich geheel over aan haar eenzaam genot, en sloot haar ogen,. Het knappe gezicht en sportieve gestalte van Mitchell verscheen weer voor haar geestesoog, en ze begon zichzelf op haar gemak teder te strelen en verbeeldde zich dat hij het was die dat deed. Eerst over de buitenkant van haar slipje, dan over de dunne strook haartjes boven haar spleetje, dan wat naar beneden de buitenkant van haar schaamlippen, en met haar andere hand schoof ze onder haar Tshirt haar BH wat omhoog en kneedde haar borsten en tepels.
Ze liet zich langzaam achterover zakken, en voelde de sensuele spanning langzaam omhoog komen. Ze voelde aankomen dat het vandaag wel eens een eersteklas orgasme zou kunnen worden. Ongeduldig rukte ze haar slipje uit en onder haar kont vandaan, liet zich weer achterovervallen en spreidde haar benen met opgetrokken knieën iets. Ze verbeelde zich dat de knappe wielrenner haar van haar fiets had afgesjord en haar min of meer tegen haar wil tot seks aan het dwingen was. Ze verbeeldde zich dat hij haar slipje van haar kontje had gescheurd en met kracht haar knieën spreidde en haar kutje hemels aan het likken was. Ze had niet veel meer nodig, draaide met haar vingers rondjes over haar roze lipjes en gloeiende klitje, en na zo`n halve minuut tilde ze haar kontje wat van de grond en kwam binnensmonds kreunend lang en intens klaar. Bevredigd viel ze terug op haar rug, ze bleef haar klitje en lipjes zachtjes doorstrelen tot haar orgasme volledig was weggeëbd. Nagenietend wreef ze na over de haartjes van haar schaamheuvel.
Ze verbeeldde zich dat zijn geslacht nu groot en hard voor haar ogen bungelde en hij van haar eiste dat ze hem zou bevredigen. Ze moest van hem… Daar hoorde ze een tak kraken en sloeg bliksemsnel haar rok naar beneden. Ze keek op, en zag Mitchell glimlachend naar haar staan kijken. Blozend en met vuurrode wangen vroeg ze verward : “Hoelang sta je daar al?” “Hmm” zei hij: “Lang genoeg om te weten dat ik toch niet van je weg had moeten fietsen. Ik was verdwaald, ik wilde je graag terugzien, ben teruggereden en zag je fiets tegen de boom staan. Je had een lekke band, dus je moest in de buurt zijn, en ja hoor, ik had je gevonden!” Bianca vermande zichzelf, en besloot de situatie uit te buiten, hij had nu al zoveel gezien. Hij leek haar wel een te vertrouwen type, met zijn vriendelijke blauwe ogen, en zei: “Kom je bij me zitten?” “Graag!”, zei hij, en plofte naast haar op het plaid. In zijn strakke wielrennersbroek kon ze duidelijk zien dat hij ook op werktemperatuur was. Ze gaf hem de fles water en gulzig dronk hij een paar teugen. “Wacht even.” zei hij, stond op en liep weg.
Even later was hij terug met de twee fietsen, en zette ze uit het zicht van het bospad. “Zo kunnen we ze beter in de gaten houden, en niemand ziet dat wij hier zijn.” Hij liet zich ruggelings in het gras vallen, en keek haar van opzij aan. “Doe je dat wel vaker, zo in het bos? Lijkt me link. Ik geniet wel van dit uitzicht, maar er zijn ook andere figuren….” “Is ook link.” zei Bianca: “Maar soms kan het niet anders, soms is de behoefte gewoon te groot.” “Dat weet ik.”, zei hij: “Of dacht je dat het bij jongens anders was?” Ze schudde haar hoofd van nee, en keek hem aan. “Het is misschien een gekke vraag,”, zei hij: “maar het is voor mij ook al wat langer geleden. Zullen we het samen doen zodat we naar elkaar kunnen kijken?” Haar hart sloeg een slag over van het opwindende genot dat dit idee bij haar opriep, en zei blozend: ”Dat kan toch niet, twee volkomen vreemde mensen?” “Wacht maar. Hallo.” zei hij: “Ik heet Mitchell van Holland, ben 20 jaar, ik ben timmerman, en ik kom uit Breda.
Zo, nu zijn we geen vreemden meer en kunnen onze gang gaan.” Ze zei gniffelend: “Ik heet Bianca Dumond , ik kom uit Baarle-Hertog, en ben 19 jaar.” “Aangenaam, Kom je bij me liggen?” vroeg hij. Ze knikte en schoof naar hem toe, en ging op zijn uitgestrekte arm liggen. Hij rook heerlijk naar aftershave en lichaamsbeweging, en ze voelde zich weer wee worden, haar hitsige bui was kennelijk nog lang niet over. Hij streelde haar haar, en hij schoof zijn hand in zijn broek. “Laat mij maar.”, zei ze zachtjes en van opwinding brutaal, en schoof met haar smalle ranke meisjeshand onder het elastiek van zijn wielrennersbroek. “Wat zit dat ding strak.”, fluisterde ze. Hij liet haar los en schoof het ding van zijn billen af. Zijn malse erectie stond recht omhoog fier naar de wolken te wijzen. Ze pakte zijn stengel vol aan de stam beet, en kreunend begroef hij zijn gelaat in haar roodblonde haar. “MMmmm, wat ruik je lekker en opwindend.”, mompelde hij. Ze zag een druppel voorvocht uit zijn eikel opwellen. Langzaam haalde ze zijn voorhuid op en neer, en hij begon ongecontroleerd te schokken met zijn heupen. “Wacht even.”, kreunde hij, en draaide zich in de lengte naar standje 69 om.
Ze kon zo prima bij zijn Jantje en hij lag oog in oog met haar malse, op een streepje haar na kale poesje. Met middel en wijsvinger begon hij haar schaamstreek en kutje zacht en liefdevol te strelen, en ze constateerde tot haar genoegen dat ze kennelijk in bekwame handen was. Toen hij haar wat gestreeld en gevingerd had, boog hij zich naar haar zachte buikje en gaf genietend een kusje op haar strookje kuthaartjes. Alsof ze een elektrische schok kreeg leek het wel, toen hij haar schaamlippen spreidde, en met zijn tong op onderzoek ging in haar spleetje, en daarbij haar lipjes en rood gezwollen klitje likte. “MMmmm.”, mompelde hij: “Wat een mooi kutje, en zo lekker vochtig.” Ze trok haar Tshirt uit, en wreef zijn harde piep lekker met zijn ontblote eikel langs haar borsten en keihard gezwollen tepeltjes. Hij begon wat te schokken en kreunde weer, Oooh, wat lekker. Bianca genoot van de macht die ze zo over hem had, en haalde langzaam zijn voorhuid op en neer. Met zijn stam tussen haar borsten streelde ze zijn kloppende eikel, en voelde aan het opbouwen van zijn spanning dat hij dicht bij spuiten was. Ze hield iets in om op zichzelf te wachten zodat ze lekker samen klaar konden komen.
Hij likte haar poesje op tedere en bloedgeile wijze, en Bianca voelde weer dat het alweer een top-orgasme zou gaan worden. Ze voelde de spanning langzaam uit haar onderlichaam omhoog komen, explodeerde toen en begon onbeheerst te schokken en ze kreunde: “Oh, god, ik kommmmmmmmmm.” Enkele slagen later mompelde hij: “Oooo, ik ook.”, en stotend met zijn heupen spoot hij met lange warme slierten zijn zaad tussen Bianca`s stevige tietjes. Naschokkend en nadruppelend viel hij terug op het gras, en kriebelde zachtjes Bianca`s zachte smal geschoren strookje schaamhaartjes. Genietend en spinnend van genoegen lag ze achterover. Bianca droogde de spermaresten af met Mitchell`s dikke katoenen halsdoek, en beiden kleedden zich weer aan. Daar begon Mitchell`s mobiel driftig te piepen. “Met Mitchell.”, zei hij in het toestel: “. Ha die pa. Ja, het is wat uitgelopen. Ja, ik vertel straks wel de details. Zet je straks koffie? Okee, tot straks.” en verbrak de verbinding. “Mijn pa,”, zei hij: “die zit in de camper bij het station op me te wachten en vroeg zich af waar ik bleef.” “Kan je dat wel maken?”, vroeg Bianca. “Haha,”, zei hij geamuseerd: “mijn vader is mijn beste vriend, we zijn thuis een zeer hecht gezin, en doen veel samen. Hij wacht wel, en zit ondertussen naar meisjes te gluren bij het station.
Bianca was gecharmeerd door zijn openheid en dit bevestigde zo haar vertrouwen in hem. “Weet je wat.”, zei hij: “Ik bel hem terug. Ik heb toch niet zoveel zin meer in trainen, en met een vette knipoog dat begrijp je wel, he? Dan komt hij ons hier in de buurt ophalen en brengt jou en je fiets keurig even thuis.” Dat leek Bianca een puik idee, en zo hadden ze nog even tijd voor elkaar. Mitchell belde zijn vader, en spraken af op het punt dat Bianca aangaf. Jacob, Mitchell`s vader, hoorde haar meisjesstem op de achtergrond aanwijzingen geven over de route, en trok gniffelend zijn conclusie. “Oh, is het zolaat! Nou, geef haar maar een kus van me, en ik ben er met een kwartiertje.” Ze lagen in elkaars armen lekker wat te zoenen en nog na te genieten in de warme namiddagzon, en Mitchell vertelde dat zijn moeder een damesmaat racefiets had die ze eigenlijk nooit meer gebruikte. Ze spraken af dat hij haar volgend weekeind op zou komen halen om eens in de omgeving van Breda wat te gaan “ fietsen”. Bianca voelde zich blij en gelukkig, en voorvoelde dat ze een heerlijke tijd tegemoet gingen.
Aantal keer gelezen:
455
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)