Spannendverhaaltje.nl

Bianca het buurmeisje

-
21-08-2010
Het is nieuwjaarsdag 2009 ik was samen met mijn vriendin samen in de plaatselijke kroeg. Zoals gebruikelijk wordt er volop gelukkig nieuwjaar gekust. Maar een van de personen een meisje (Bianca) bij mij in de straat kuste me wel erg graag. En terwijl ze me kuste kneep ze in mijn kont. Ik schrok ervan en had dan ook gelijk een rood hoofd stel je voor dat mijn vriendin dit zag. Maar gelukkig niemand had wat gezien. Gedurende de rest van de avond was ik Bianca aan het bestuderen. Ze zag er eigenlijk zeer goed uit donker haar, een lekker natuurlijk gebruind gezicht ongeveer 56kg, sportief figuur, ik schatte ze in op een Cup C en een lekker strak kontje. Tjonge wat wil je eigenlijk nog meer!! Op een gegeven moment moest ik naar het toilet en terwijl ik daar naar toe liep kwam zij snel achter mij aan. Ik draaide me om en ik keek haar aan en zei keek mij aan. De spanning groeide tussen ons.
Ze liep dichter naar mij toe en kuste me weer maar dit keer vol op de mond. Ik schrok dit keer niet maar kuste haar terug. Voor ik het in de gaten had waren we al met onze tongen aan het spelen. Ze smaakte een beetje zoetig en zacht maar wel uitdagend. Even was ik in de zevende hemel maar al snel kwam ik weer bij positieve. Sorry zei ik maar ik woon samen dus dit kan echt niet en snel liep ik door naar de heren w.c.
De avond werd al snel laat en mijn vriendin wou al naar huis en ze zeiik wil eigenlijk naar huis ga je mee of blijf je nog even hier. Ga maar al vast, ik drink er nog een paar en dan kom ook naar huis. Ik kuste haar en fluisterde nog tot zo. Na een paar minuten stond Bianca al bij mij, was ze moe vroeg ze met een zachte hese stem? Een beetje zei ik en dacht bij mezelf volgens mij ben jij nog helemaal niet moe. Dan zal er vanavond wel niet veel gebeuren zei Bianca of wel? Ik weet niet, zei ik ondeugend en keek haar recht in de ogen aan. Met twinkelende ogen keek zij mij aan en ik voelde mijn pik al groeien.Ga je wel eens ooit vreemd vroeg ze, nee zei ik, ik doe het altijd met bekende en lachend kneep ik haar in haar hand. Ze had van die kleine warme handjes die er netjes verzorgd uitzagen. Ze kneep zachtjes terug en liet mijn hand niet meer los. Zullen we naar buiten gaan vroeg ze plotseling, want hier lopen te veel bekende en voordat ze er wat van gaan denken . Is goed zei ik en binnen een paar minuten stonden we buiten op de stoep. We liepen hand in hand richting onze straat en op een gegeven moment draaide ze zich om en kuste ze me vol enthousiasme en drukte haar tong zo diep mogelijk in mijn mond. Tjonge wat werd ik opgewonden.
Ik drukte haar lichaam tegen mijn lichaam en met mijn hand kneep ik zachtjes in haar strakke kontje.En terwijl we zo hartstochtelijk aan het kussen waren, kneedde ik haar kontje. Ik wil je ik wil je fluisterde ze me in het oor. Dat had ik al begrepen dacht ik bij mijn eigen en ik werkte mijn hand achter in haar broekje. Ze had een string aan en de billen waren lekker warm , zacht maar toch strak. Precies zoals een kontje moest zijn. Af en toe haalde ik mijn vinger door haar bilspleet. OOh wat ben ik geil hijgde ze in mijn oor. Ik verplaats mijn hand meer naar voren en druk mijn hand door haar slipje tegen haar kutje aan. Het slipje was al behoorlijk vochtig. En toen ik met mijn hand over het slipje begon te wrijven was het al snel door en door nat. Zullen we naar mijn huis gaan zei ze terwijl ze bij mij in mijn pik kneep. Nou dan wordt toch echt moeilijk om nee te zeggen. Bij haar huis aangekomen trekken we snel onze jas uit en vervolgens drukt ze haar lichaam stevig tegen het mijne. Ik begin haar langzaam uit te kleden; de knoopjes van haar blouse worden een voor een los gemaakt en de blouse trek ik sensueel over haar schouders. En daar staat ze dan een mooi gebruind bovenlichaam met een mooie helder witte bh. Ik krijg er gewoon de rillingen van. Met mijn handen wrijf ik over haar bh en ik zie haar tepels door het stof hard worden. Mijn handen verplaats ik naar achter een laat deze met mijn nagels voorzichtig over haar rug glijden richting de sluiting van de bh. Klik de bh is los en de borsten springen naar voren. Tjonge wat zijn dat mooie borsten fluister ik. Stevig niet te groot niet te klein en lekkere harde tepels. Ik moet oppassen dat ik er niet van ga stotteren. Ik druk haar lichaam tegen mij aan en sabbel aan haar oorlelletje vervolgens gaat mijn weg naar haar nek. Ze kreunt van genot en ze gaat op haar rug op de bank in de woonkamer liggen. Op mijn knieën ga ik naast haar zitten en ik neem haar borsten in mijn handen en met mijn puntje van de tong ga ik over haar tepels. Eventjes ga ik hier mee door maar al snel zuig ik haar tepels volledig in mijn mond. Ga verder ga verder roept ze vol verlangen. Mijn handen vinden al de weg naar haar broek. Het knoopje en de ritssluiting zijn zo open ik trek haar broek over haar mooie heupen en daar ligt ze dan in haar slipje naakt op de bank. Het slipje heeft een grote natte plek. Met mijn hand ga ik naar haar slipje, maar ik trek het nog niet uit, ik wrijf eerst met mijn hand door het slipje over haar kutje. Kreunend en draaiend ligt ze op de bank. Ik druk met mijn arm haar benen iets uit elkaar en ik ga met mijn gezicht tussen haar benen. Ik laat mijn vingers langs de rand van haar slipje gaan en masseer haar schaamlippen voorzichtig. ‘Uuhh, Oohh’ kreunde ze. Tussen de schaamlippen liep al wat kutvocht.
Met mijn tong lik ik het op en begin haar voorzichtig te likken. Eerst heel rustig maar het wordt steeds heftiger. Met mijn puntje van de tong bewerk ik haar genot knobbeltje.
‘Doe mijn slipje maar uit’ fluisterde ze.
Ik pakte de boordjes van haar slip aan de zijkant, ze lichtte haar kontje iets op en ik schoof het slipje rond haar ronde billen en sterke bovenbenen naar beneden en trok het uit. Ze ging meteen weer wijdbeens liggen en schoof haar vingers naar het magische knobbeltje boven in haar spleetje, vlak onder het schaamhaar. Ze had geschoren lipjes en een mooi klein zwart krullend driehoekje.
Ook de randjes in haar liezen waren mooi bijgewerkt.
Ik wil je in me roept ze en terwijl ik me ontdeed van de kleren, speelde zij weer met haar mooie kutje, drukte een vinger in de mond en begon zich met die natte vinger wat te vingeren.
Al snel ga ik boven op haar liggen en wrijf met mijn lul over haar genot knobbeltje. Kom in me roept ze maar ik blijf plagend alleen maar wrijven met mijn lul over haar kutje ik voel de sappen met straaltjes uit haar kutje lopen en net voordat ze de eerste keer klaar komt stoot ik mijn lul diep in haar. Ik ram nu mijn lul tot de bodem van haar kutje. Haar borsten schudden nu flink heen en weer.
Ze ging klaar komen.
‘Hard, hhaaarrderrr’ kreunde ze. Om door te gaan met hoge gilletjes ‘Hard, ooooohhh, aaaahh, knijp, jaaaah, jaaaaah, oooohhhh’.
Ik keek haar aan, haar mond was wagenwijd open. Over haar hele lichaam verschenen zweetdruppeltjes evenals op haar strak buikje en voorhoofd. Dit wordt een mooie avond fluisterde ze. Ik haal mijn lul voorzichtig uit haar kutje en terwijl ik dat doe schokt ze nog wat na. Al snel is ze weer bij positieve en neemt mijn lul al in haar handen. Langzaam trekt ze mij af en met haar tong gaat ze vervolgens over mijn eikel. Ze sloot haar lippen om m’n lul. Ik voelde haar tong heerlijk met mijn lul heen spelen en voel dat ze begint te zuigen. Nu knabbelde ze wat met haar tanden om vervolgens weer lekker te zuigen.
Ze deed m’n lul weer uit haar mond. ‘Kom, ik wil je weer in mij voelen’ fluisterde ze. Ik zakte op mijn knieën tussen haar benen en schoof tussen haar benen. Nu kwam ik strak voor haar kutje en schoof mijn lul tussen haar schaamlippen.
Een heerlijke warmte omsloot mijn eikel van mijn lul. Mijn voorhuid schoof lekker naar achter waardoor ik de warmte van haar kutje, die mijn lul omsloot, heerlijk goed voelde. Langzaam begin ik haar te stoten, zelf gaat ze met haar vingers over het genot knobbeltje. Ze trok de benen nog iets omhoog zodat ik nog dieper kan penetreren. Steeds sneller ga ik met mij lul door haar kutje heen. Ze kan gewoon niet meer stil liggen en schreeuwt het uit van geiligheid. Het zweet loopt ons beide over het lichaam. Huu, hhuu, haa’ Ik pak nu haar borsten, mijn vingers glijden over haar tepels en ik knijp er stevig in. Ze gaat als een razende met een vinger over haar klitje en ik ga als een wilde tekeer met m’n lul in haar kutje heen en weer, keihard in haar tepels knijpend.
‘Jaah, ooh jaaah , ja, ja, haajjaa’ Ze gilde het uit en drukte zich achterover in de bank. Ze kwam heftig klaar en ik voelde hoe haar onderlijf samentrok. Ze kwam schreeuwend klaar.
Haar kutje spande om mijn lul die ik niet meer onder controle had. Ik voelde mijn zaad al komen, snel haal ik mijn lul uit haar kutje en met grote schokken zpuit ik mijn zaad over haar heen. Vermoeid en voldaan lagen we tegen elkaar aan.
Zo lagen we een paar minuutjes.
‘Mijn god, zuchtte ze
Aantal keer gelezen:
1182
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)