Spannendverhaaltje.nl

Bezoekje aan de dokter

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door trudy meer verhalen van trudy Wat ik nu toch vanmorgen weer beleefd heb. Ik had een afspraak voor een bezoek aan mijn huisarts gemaakt. Aangekomen vertelde de assistente dat er tijdelijk een arts in opleiding, stage liep en of ik er bezwaar tegen had om bij hem op consult te gaan. Ik werd dan snel geholpen maar het kon wel iets langer duren. Ik zou niet weten waarom ik bezwaar moest hebben en stemde toe. De assistente bracht me naar de betreffende behandelruimte, klopte aan en bracht mij naar binnen. Wauw, een knappe blonde dokter in witte jas kwam me tegemoet en schudde me de hand. Ik keek mijn ogen uit, wat een stuk. Na het normale consult vroeg hij of er verder nog iets was. Ik aarzelde nog even maar stuurde aan op een vage pijn in mijn buik en hoog in mijn vagina. Hij keek mij eens aan en antwoordde: ‘Ik zal je moeten onderzoeken en ook inwendig. Als je daar bezwaar tegen hebt dan kan je beter bij je eigen huisarts terecht’. ‘Dokter, ik heb er geen bezwaar tegen als U mij onderzoekt, anders moet ik toch ook maar weer wachten. “Kom dan maar mee’ Hij nam mij mee naar de onderzoeksruimte. “Trek je broek en slipje maar uit en ga dan op de bank liggen. Met je benen in de beugels graag’ Voor vrouwen is dit een routine behandeling. Zeker als je al eens zwanger bent geweest. Dus trok ik mijn broek en slipje uit, ging op mijn rug liggen en haakte mijn benen in de beugels. De beugels zijn aan het einde van de bank zodat je billen aan de rand van de bank liggen en je benen in de beugels een eind uitsteken. De beugels zijn draaibaar en de dokter kan dus tussen je benen komen, zitten op een stoel of staan. De knappe jonge bink trok een plastic handschoen aan zijn rechterhand en legde zijn linkerhand op mijn buik. ‘Ik moet je inwendig onderzoeken en dat zal je wel even voelen, maar hoeft niet vervelend te zijn’ Hij moest eens weten, het leek me eerder heerlijk dan vervelend. Hij pakte een ijzeren instrument, een eendebek die in je vagina past.
Ik voelde hoe zijn vingers mijn schaamlippen uit elkaar deden en het koude staal van de eendebek tussen mijn lipjes kwam. Heel langzaam schoof hij het ding naar binnen. De kou is niet prettig maar het idee dat iemand kijkt hoe hij iets in je kutje steekt is wel geil. ‘Ik moet de tang nu iets wijder maken en kan dan door de buis naar binnen kijken’ De tang werd wijder en dreef mijn kutje uit elkaar. Onwillekeurig drukte ik mijn benen naar buiten en maakte mijn kutje wijder. De dokter ging zitten en keek door de tang naar binnen. Hij drukte met zijn hand hier en daar wat op mijn buik. ‘Niets te zien, ik zal je inwendig moeten onderzoeken’. Lekker dacht ik bij mezelf. De tang verdween uit mijn kutje. Ik hoorde geritsel en zag dat hij een handschoen aan zijn rechterhand deed. Zijn linkerhand legde hij op mijn buik en op zijn rechterhand deed hij iets uit een busje, een glijmiddel denk ik. Hij drukte van zijn rechterhand twee vingers naar binnen. Ik voelde de vingers zo lekker tussen mijn lipjes door naar binnen gaan. Elke millimeter voelde ik en voelde me heerlijk vol worden van binnen. ‘Ik moet nu de vaginawand, zeg maar je kutje, van binnen aftasten. Dat kan een minuutje duren.’ Neem je tijd dacht ik nog. Hij legde zijn linkerhand weer op mijn buik, iets boven mijn schaamhaar, zijn duim tussen mijn schaamhaar en met de vingers van zijn rechterhand draaide hij in mijn kutje. De witte jas gaf het een heel geil effect op mij. Hij kwam nu met zijn twee vingers bij mijn G spot, die goed is ontwikkeld en zijn vingers bleven daar rusten. Ik voelde zijn vingers heen en weer gaan over mijn G spot en kon me niet inhouden en kreunde zachtjes. ‘Oooh, oohh’. ‘Doet het pijn?’ vroeg mijn witte held. ‘Nee hoor dokter helemaal niet maar het is zo gevoelig daar’ antwoordde ik terug. ‘Oh het duurt nog eventjes hoor’. Wat deed hij nu?. Ik voelde dat de linkerhand op mijn buik draaide, met duim en wijsvinger naar mijn kutje en hij trok de huid rond mijn kutje en klitje strak. Zijn rechtervingers zetten hun ‘onderzoek’ weer verder en weer ging hij langs mijn G spot. Weer kreunde ik maar nu harder ‘Oooh, ooh’. Deze keer zei hij niks maar zette de duim van zijn onderzoekshand op mijn klitje en drukte stevig op mijn klitje. Hij had nu twee vingers in mijn kutje en een duim op mijn klitje terwijl hij mijn huid boven mijn kutje strak trok. Ik keek naar hem en hij keek naar mij. Hij zag de geiligheid in mijn ogen. Ik genoot van zijn frisse kop en witte doktersjas. Ik voelde dat hij met zijn duim drukte en draaide op mijn klitje en zijn vingers begonnen een lekker spel in mijn kutje. Ik kreunde weer ‘Oooh, oooh’ heerlijk voelde het nu.
Ik draaide met mijn kontje en zijn hand begon nu woest zijn werk te doen en mij langzaam naar een hoogtepunt te voeren. Geil en nog eens geil. Mijn kutje stond in brand, duizenden kleine pijltjes prikten in mijn schaamlippen en mijn klitje begon te exploderen. Hij raakte mijn klitje weer aan en de eerste golf van klaarkomen voelde ik al aankomen. Ik drukte mijn benen wijd in de beugel, hield met mijn handen de bankrand vast en ja daar kwam het al. ‘Ssst, ssst, anders horen ze je’ fluisterde de jonge dokter in zijn witte jas. Uit mijn onderlijf kwam een oergevoel omhoog, mijn hele onderlichaam trok samen, mijn hoofd begon te jubelen en tergend langzaam kwam er een zware locomotief over me heen rijden. Maar zo machtig en zo sterk dat ik langzaam begon te schreeuwen. ‘Aahh, aah’ Ik voelde nu dat hij zijn hand op mijn mond legde waardoor mijn geschreeuw werd gedempt. Ik zag uit een ooghoek dat de dokter zijn broek liet zakken en met een lekkere grote dikke lul voor mijn kutje kwam staan. Hij duwde de beugels verder uit elkaar. Ik trok mijn benen wat omhoog. Mijn kutje lag helemaal open aan de rand van de onderzoeksbank. Toen drukte hij zijn grote erectie tussen mijn schaamlippen. Eerst streelde hij met z’n lul langs m’n schaamlippen en toen langzaam tussen m’n grote schaamlippen. Mijn benen drukte hij met z’n handen uit elkaar en langzaam liet hij dat grote gevaarte van hem bij me naar binnen glijden. Langzaam stootte hij dieper en dieper. Het directe contact met hem was heerlijk. Ik keek hem aan en zag dat hij met gesloten ogen helemaal van zijn lul en mijn kutje genoot. Daarna begon hij echt lekker te bewegen in mijn kutje. Ik kon geen kant op en kreeg stoot na stoot te verwerken. Het was wel heftig. Hij schoof mijn truitje omhoog en wipte mijn beha over mijn borsten. Hij pakte mijn borsten en kneep in mijn tepels. Mijn borsten schudden nu mee met elke stoot die mijn witte dokter gaf. Het moet vast een geil gezicht zijn geweest want kreunend voelde ik hem klaar komen. Hij trok zijn apparaat uit mijn kutje en sproeide zijn zaad over mijn buik.
Mijn buik was kletsnat van zijn zaad. Ik smeerde zijn zaad over mijn buik terwijl ik op mijn rug bleef liggen met mijn benen in de beugels. ‘Dokter, is het onderzoek al afgelopen’ vroeg ik. ‘Ik moet zometeen de kindertjes van school halen’. ‘Oh natuurlijk, natuurlijk, sorry dat het zo lang duurde’. ‘Hier maak jezelf schoon’. Hij gaf mij een vochtig lapje en handdoek en ik knapte mij wat op. Hij knapte zich ook op en we gingen weer aan zijn bureau zitten. ‘Ik denk dat je niets mankeert, je lijkt me erg gezond. Dit moet alleen wel onder ons blijven hé’ zei hij nog. In zijn lange witte jas liet hij me uit. Bij de deur kreeg ik een kus op mijn wang van hem, de eerste dacht ik nog. ‘Als er nog eens iets is bel me dan. Ik rijd ook visites zodat ik je kan bezoeken’ zei hij nog. De assistente keek me heel erg onderzoekend aan en de wachtkamer zat vol met veel jonge vrouwen. Het leek net alsof ze me allemaal jaloers zaten aan te kijken.
Aantal keer gelezen:
1150
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)