Spannendverhaaltje.nl

Bezoek Van Jos

-
19-03-2012
Ik hoorde de sleutel in het slot van de voordeur, mijn man kwam binnen en ik wierp me direct in zijn armen. Karel beantwoordde mijn welkomstkus en zuchtte: “Hallo lieverd, wat ben ik blij dat ik eindelijk thuis ben. Ik heb knallende hoofdpijn.” Zijn woorden troffen mij als een ijskoude douche. Ik had zo één van die hete dagen en had al de hele tijd zin in een lekkere vrijpartij, ik maakte me los uit zijn armen en vroeg, “Oh lieverd, wat erg, wanneer is het begonnen?”
Hij keek mij aan met vermoeide ogen. “Het begon al deze middag”.
“Misschien dat je je over een uurtje wel beter zult voelen,” zei ik hoopvol. “Zal ik je nek masseren?”
“Dat is heel lief, maar ik denk dat ik maar beter vroeg naar bed ga. Als ik eens goed door slaap dan ben ik morgen misschien vanaf.”

Trouwens voor ik het vergeet, Cindy & Jos komen straks langs om wat tomaten uit hun tuin te brengen, ik ben ze onderweg tegen gekomen. Laat ze maar binnen om iets te drinken en vergeet hem geen blik op je borsten te gunnen en probeer deze keer te zien of hij kijkt hé. Vertel het me morgen maar zei hij met een ondeugende lach, hij ging naar boven slapen en liet mij met mijn hongerige poesje achter.
Iets laten zien aan anderen is een spannend spelletje dat mijn man en ik soms spelen. Zo ook als Cindy & Jos bij ons op bezoek komen, dan zorg ik voor een diepe decolleté waardoor ik Jos per ongeluk een blik op mijn borsten kan gunnen bij het inschenken of het nemen van een hapje. Als we bij hen op bezoek zijn gaan we zelfs nog wat verder, dan doe ik een kort rokje aan en als Cindy even weg is open ik subtiel mijn benen een beetje zodat Jos mijn slipje kan zien. Van dit spelletje worden mijn man en ik super geil en daarna vrijen we lekker thuis.

Ik at een snelle diepvriesmaaltijd en deed de afwas. Om mezelf af te leiden surfde ik naar het spelletje Farmville, maar ik kon mijn gedachten er niet bij houden. Dus ging ik even naar Karel kijken op onze kamer. Hij lag lekker te slapen zoals gewoonlijk alleen met een pyjama vestje aan en het deken naast hem voor de warmte, ik zag zijn mooi geschoren lul en dat deed me weer extra zin krijgen. Misschien moest ik mij gewoon uitkleden, naakt naast hem gaan liggen, en hem zachtjes verleiden voor een vluggertje? Ik voelde al een gloed tussen mijn benen opkomen en ik wilde beginnen met mij uit te kleden, toen ik mij realiseerde, dat Cindy & Jos nog kwamen. Ik besloot om maar te wachten tot na het bezoek. Hoe later hoe meer kans dat zijn hoofdpijn over zou zijn en als ik hem dan vertel dat Jos naar mijn borsten gegluurd had, dan was het zeker “BINGO”.

Ik ging terug naar de woonkamer en installeerde mezelf comfortabel op de bank. Ik voelde nog steeds die warme gloed tussen mijn dijen. Mijn hand gleed in mijn schoot en mijn vingers begonnen door mijn slipje heen aan mijn poesje te voelen. Terwijl ik met mezelf speelde, kreeg ik het warmer en warmer, en met mijn andere hand begon ik over mijn borsten te strelen. Mijn vingers gleden over mijn lichaam, van mijn harde tepels tot aan mijn vochtige vagina, totdat ik het niet langer uithield. Ik schoof mijn slipje naar beneden, spreidde mijn benen en begon met mijn clitoris te spelen, fantaserend over Karel zijn penis die ik juist gezien had. Terwijl ik twee vingers in mijn warme poesje schoof, stelde ik mij voor dat Karel mij grommend en kreunend penetreerde. Ik voelde net een orgasme op komen, toen plotseling de deurbel ging.
Ik schrok zo, dat ik bijna uit de zetel viel. Snel trok ik mijn slipje weer omhoog en fatsoeneerde ik mijn kleren. Terwijl ik naar de deur ging wreef ik nog eens door mijn verwarde haren om deze weer wat in de plooi te krijgen. Ik deed de deur open en daar stond Jos alleen, Cindy was er niet bij want één van hun kinderen was onverwacht thuis gekomen.



Hij moet mijn verwarde blik en blozende kaakjes opgemerkt hebben, maar tot mijn opluchting zei hij er niets van. Ik vroeg hem of hij even binnen kwam, en hij knikte van ja, maar niet te lang hé want hij had beloofd snel thuis te zijn.

We gingen in de zetel zitten recht over elkaar en vertelde hem dat Karel al in bed lag en in dromenland was. Ik leunde wat voorover om iets te verzetten op de salontafel en zag hoe hij gretig in mijn decolleté gluurde nu Cindy er niet bij was.
Als ik weer neer zat zag ik hoe hij naar mijn borsten bleef staren, het was hem blijkbaar opgevallen dat mijn tepels opgezwollen waren en dat duidelijk te zien was door mijn BH en het dunne zomerjurkje.
Aangezien Cindy er niet bij was kan ik hem deze keer ook “per ongeluk” een glimp van mijn slipje laten zien? Mijn zomerjurkje was in alle geval kort genoeg hiervoor. Mijn man was toch thuis, er kon mij dus niet echt iets gebeuren wat ik niet wou! Ik waagde de gok, leunde achterover en opende mijn benen om met mijn hand de andere kant van de zetel een kussentje te fatsoeneren wat ik daarjuist volledig verkraakt had voor de bel ging.
In mijn ooghoeken zag ik dat hij recht onder mijn rokje keek en zag ik daar ook wat bewegen in zijn dunne zomerbroek? Ja hoor, hij verzette zich wat om de erectie te verdoezelen. Ik werd hier als het kon, nog geiler van en vroeg hem of hij iets wou drinken, zo kon ik even ontsnappen. Hij vroeg een glaasje water met dit warme weer.
Op weg naar de keuken moest ik denken “lekker gelukt”, dit ging ik straks aan mijn ventje vertellen, dit haalde hem zeker over de drempel om vanavond toch nog een nummertje te maken. Indien hij toch zou blijven slapen zou het morgenvroeg prijs zijn nu ik zeker ben dat Jos mijn borsten en kanten slipje heeft gezien! Toen ik weer uit de keuken kwam met twee glazen en een fles water bleef hij naar me staren, ja, waar was ik toch aan begonnen………
“Hier ben ik al met het water” zei ik op een zo neutraal mogelijke toon, “Want het lijkt alsof je wel wat afkoeling kunt gebruiken.”

Ik had hem beter niet kunnen plagen, onbewust naar zijn broek kijkend opende ik de fles iets te onhandig en het water liep over hem heen. Hij sprong meteen overeind. Ik ging een handdoek halen en wreef over zijn hemd om het wat droog te wrijven.

Eventjes dacht ik dat ik het mij verbeeldde, maar toen voelde ik zijn handen zacht over mijn huid gaan en begon hij mijn nek te strelen. Ik keek hem verbaasd aan en voordat ik wist wat er gebeurde, kuste hij mij op mijn lippen. Even later pakte hij mijn beide schouders vast en kuste mij opnieuw, deze keer voor een langere tijd. Ik probeerde hem te stoppen, maar zijn warme lippen op de mijne brachten mijn bloed aan het koken, en ik kon geen weerstand bieden. Zonder na te denken bij wat ik deed, liet ik mij door Jos kussen. Zijn handen gleden over mijn schouders en een heerlijke rilling ging door mij lijf toen hij mijn borsten streelde door mijn kleding heen. Zo stonden wij dus te zoenen in onze woonkamer, terwijl hij voorzichtig mijn borsten betastte, ik had nooit gedacht dat het zo ver had kunnen komen. Het was allemaal heel onschuldig, totdat hij ineens mijn dunne jurkje omhoog trok en over mijn blote billen begon te strelen.

Ik hijgde toen zijn hand onder mijn jurk gleed en ik probeerde die hand tegen te houden, maar zijn opdringende vingers vonden mijn slipje. Ongeduldig schoof hij zijn hand onder de dunne stof en ik hield mijn adem in. Die intieme aanraking daar tussen mijn benen wond mij ongelofelijk op en aangemoedigd door mijn zwijgen gleed zijn hand verder onder het elastiekje en hij begon mijn venusheuvel te verkennen. Nu begon ik toch wel een beetje in paniek te raken en ik protesteerde, maar hij stopte niet, voordat zijn vingers mijn intiemere delen raakten.

“Jos, dat niet, dat kan niet, dat mag niet”! Cindy gaat dit nooit goedvinden!
Ah, Cindy gaat dit niet goed vinden, en Karel dan? Schoorvoetend gaf ik toe dat Karel en ik er al geruime tijd over fantaseerden dat ik mij eens aan een onbekende man zou laten zien of zelfs een onbekende man eens aan mijn lichaam zou laten komen, maar jij bent geen onbekende hé lachte ik nerveus! Dit kan en mag dus niet! Bovendien is dit altijd bij een fantasie in bed gebleven en dat is heel belangrijk voor mij.
Ah, lachte Jos, is het in kader van die fantasie dat je mij de laatste tijd regelmatig een blik in je decolleté gunde en me zelfs je slipje liet zien als Cindy er niet was…….
Ik moest bekennen dat ik het er voor gedaan had en dat ik het best leuk vond. Ook hij bekende dat het hem niet ongemoeid liet en dat hij van mij zo te zien ook best opgewonden werd.
Ondertussen probeerde ik nog vruchteloze om zijn hand uit mijn slipje te halen maar slaagde er niet in. Onze bekentenissen werkten zelfs als olie op het vuur en maakte plaats voor een wellustig gekreun en mijn benen spreidden zich iets verder onder zijn verkennende hand. Eén vinger gleed voorzichtig omlaag en daar vond hij mijn kletsnat poesje dat bij elke streling verder open ging.
Hij lachte, jij kan ook wel wat afkoeling gebruiken, zo aan je natte poesje te voelen.

Zijn wijsvinger gleed verder tussen mijn vochtige lippen en voordat ik het besefte gingen mijn benen nog verder uit elkaar om hem beter toegang te geven. Hij wreef het nat van mijn poesje over mijn clitoris en ik kronkelde gewoon van genot terwijl zijn vinger cirkeltjes maakte rond het gevoelige knopje.

Hij ging maar verder met mijn klitje te stimuleren en ik genoot enorm. “Oh ja, Ja daar! Oh ja!” kreunde ik. Mijn bekken naar voren duwend, probeerde ik de prikkeling aan mijn klitje te verhogen. Zijn vinger gleed langzaam omhoog en omlaag tussen mijn lippen, van mijn clitoris tot aan de ingang van mijn vagina en dan weer terug.

“Oh God, oh ja, ga door!, doe het langzaam, Jos! Oh ja, Goed!”

Zijn middelvinger duwde plagend tegen de ingang van mijn vagina en het gevoel was zo intens dat ik hem niet kon stoppen. Plotseling gleed die vinger in mij en ik slaakte een kreetje. Ik beet op mijn lippen om niet nog meer ongewilde geluiden te maken, maar in mij schreeuwde ik: “Lekker, niet stoppen, ga door!” En Jos vingerde mijn kutje zo lekker klaar dat ik ter plekke bijna flauw viel.



Ik voelde hoe ik bijna door mijn benen zakte, en ik hijgde: “Jos, wacht even! Ik val bijna flauw, ik wil even gaan zitten!” Met tegenzin haalde hij zijn hand uit mijn slipje en we gingen samen in de zetel zitten. Ik ging met mijn handen onder mijn jurk, hief mijn poep omhoog en trok mijn slipje naar beneden. Terwijl het op mijn enkels lag zei ik zenuwachtig: “Dit ding zit toch maar in de weg hé!” Ik schopte het slipje weg en hij keek direct naar de rok mijn kleedje wat op dat moment de laatste hindernis was om mijn poesje te kunnen zien.

Wij begonnen weer te zoenen en al snel zat zijn hand weer tussen mijn benen. Ik voelde me net alsof ik een schoolmeisje was, vrijend met haar eerste vriendje. Het was zo spannend dat ik besloot om zelf ook een beetje initiatief te nemen. Ik ging met mijn hand naar zijn broek en wreef zo met mijn hand zacht over de hele lengte van zijn penis. Jos gaf een verbaasde kreun, en ik genoot intens van de spanning. Daarna opende ik zijn rits en zijn broeksknoop. Ik wist wel dat het fout was maar na de heerlijke manier waarop hij mij met zijn vingers had bewerkt, kon ik hem toch zo niet naar huis laten gaan. Ik kon mijn ogen niet geloven als ik zijn zijn penis zag, hij was redelijk groter en dikker als die van mijn man, maar spijtig genoeg wel flink behaard! Karel had nl al jaren een geschoren piemel en hij was de enige die ik ooit in het echt gezien had. Met een vreemd gevoel van opwinding deed ik zijn broek nog verder open en sloeg mijn vingers rondom zijn stijve piemel. Ik trok zijn voorhuid achteruit en zag het voorvocht aan zijn eikel, hij kreunde zachtjes. Ik speelde zacht met zijn piemel en begon hem als een specialiste af te trekken, ik had dit al vaak genoeg bij mijn man geoefend. Ik ging met mijn hand op en neer in draaiende bewegingen en genoot er enorm van en haalde zelfs de truk met mijn 2 handen boven om hem nog meer te laten genieten.

Eventjes droomde ik verder weg en stelde ik mij voor dat ik deze piemel zou neuken. Geschokt vanwege deze gedachte liet ik hem weer los. Meteen toen ik hem los liet ging Jos op zijn knieën voor de sofa zitten, en sloeg mijn jurk omhoog. Hij zag nu voor de eerste keer mijn kale poesje met alleen een streepje haar er boven. Hij keek even op en lachte, hier heb ik zo dikwijls over gefantaseerd als ik dat slipje van jou mocht zien.
Hij ging met zijn hoofd tussen mijn dijen, ik kon niet geloven dat hij mij ging likken. Zijn hoofd daalde neer en ik voelde zijn handen op mijn billen. Toen raakte zijn tong mijn spleetje en met mijn handen greep ik zijn hoofd vast om hem er lekker bij te houden. Zijn behendige tong ging tussen mijn lippen en likte aan mijn klitje. Telkens als hij aan mijn knopje likte, bewoog hij daarna zijn tong steeds iets verder in de richting van mijn vagina. Hij had dit kennelijk al veel gedaan. Toen stak hij plotseling zijn tong diep in mijn poesje en ik kwam weer bijna klaar. “O God, Jos, wat kun je dat lekker, alsjeblieft, niet stoppen, Ohhh!” Ik snakte naar adem. Zijn tong draaide in het rond en bracht mij weer op de rand van een orgasme. Toen stopte hij plots met likken en ik wist met mezelf geen blijf.

Hij zette zich weer recht kwam tussen mijn benen omhoog met zijn armen aan weerskanten van mij, begon hij me zacht te zoenen, en ik beantwoordde dit met gretige kussen. Ik proefde mijn eigen smaak op zijn tong. Al snel draaiden we ons en lagen languit op de sofa, zijn hand ging weer naar benden. Ik dacht dat hij nu verder wilde afmaken met zijn vinger wat hij daarjuist met zijn tong was begonnen en hongerig naar een orgasme spreidde ik gewillig mijn benen om lekker gevingerd te worden. Maar zijn hand ging niet naar mijn poesje, ik voelde hem frutselen en friemelen en voelde iets warm en hard tegen mijn spleetje. Plotseling realiseerde ik wat hij aan het doen was en panikeerde! Jos probeerde om zijn piemel in mijn poesje te stoppen! In stopte hierdoor met kussen maar was te geschrokken om iets te zeggen. Toen hij zijn penis tussen mijn opgezwollen schaamlippen duwde, riep ik “Jos, niet doen! Dat mag je niet doen, we zijn alle twee getrouwd!”

Ik voelde hoe zijn penis tegen mijn natte poesje duwde en kon niet meer ademen van angst. Ik dacht na bij mijn hachelijke situatie en vond dat ik nooit mijn slipje uit had mogen doen, maar daar was het nu te laat voor. Gelukkig trok hij zijn penis terug vroeg hij met hese stem: “Mag ik met mijn eikel tussen je lipjes wrijven, eventjes maar?”, “Ik ga er echt niet in, ik wil alleen maar even voelen hoe zo een kaal spleetje aanvoelt, alstublieft!” “Oh God!” dacht ik bij mezelf, “Dit gaat te ver! Straks stopt hij hem er nog in en dat wil ik echt niet!”
Ik probeerde zenuwachtig een oplossing te vinden, maar mijn lichaam begon te trillen als een rietje toen ik zijn grote paal opnieuw tussen mijn lipjes voelde. Zijn lichaam gloeide en het gevoel van zijn benen tegen de binnenkant van mijn dijen en zijn stijve penis tegen mijn natte poesje deed mij alle realiteit verliezen.
Ik keek naar beneden en zag zijn stijve penis tegen mijn wijd openstaande poesje! Ondanks mijn hachelijke situatie was dit best een opwindend gezicht, hier had ik al jaren over gefantaseerd. Zou ik hem toelaten om even tegen mijn kutje aan te wrijven? Zo lang hij niet echt naar binnen ging, was er toch niets fouts gebeurd?

Jos hield zijn kloppende paal vlak voor mijn vochtige poesje en hij keek mij vragend aan. Ik gaf toe: “Oké dan, maar een paar keer hé. Hij legde zich iets comfortabeler en wreef zijn eikel omhoog en omlaag tussen mijn kale lipjes. “Oh oh” kreunde ik terwijl hij zijn natte eikel tussen mijn schaamlippen tot aan mijn klitje door liet glijden.

Ik staarde Jos aan en trilde van genot, maar ook van de angst om echt gepenetreerd te worden. Bovendien kon Karel elk moment beneden komen en mij aantreffen met Jos die zijn stijve door mijn natte gleufje liet glijden. Ik probeerde kalm te blijven, maar mijn lichaam stond stijf van de zenuwen.

Jos duwde zijn penis stevig tegen mijn poesje waarbij hij mijn schaamlippen steeds verder uit elkaar duwde. Zijn piemel kwam tot aan mijn klitje en gleed dan weer naar beneden langs mijn hele spleetje naar de ingang van mijn kutje. Het wrijven van zijn eikel tussen mijn glibberige schaamlippen maakte dat weer bijna klaar kwam.

Ik voelde hoe mijn lichaam harder in de zetel werd geduwd zijn penis sneller en sneller door mijn spleetje gleed met meer en meer druk. Ik kreunde van genot maar toen gebeurde precies wat ik gevreesd had, zijn penis gleed plotseling naar binnen. Gelukkig kwam hij meteen tot stilstand in mijn poesje, net voorbij zijn eikel. Ik snakte naar adem en trilde van schrik. Ik hield zijn penis vast met de eikel tussen mijn lipjes en speelde er mee, zo verhinderde ik hem om verder binnen te gaan.
Ik ging maar door en hij genoot er van maar plots...“Jos, niet doen!!” riep ik met gedempte stem, je had me beloofd om er niet in te gaan! Maar hij kreunde en sloot zijn ogen van genot, terwijl hij zijn penis verder in mij duwde. Mijn natte kutje kon geen weerstand bieden aan het binnendringende gevaarte. Terwijl ik heerlijk werd opgevuld raakte ik totaal in paniek. Ik fluisterde: “Jos! Niet doen! Stop daarmee, want je bent in mijn poesje gegaan, dat mag niet!”

Totaal in paniek door deze situatie, probeerde ik onder hem uit te geraken maar dit had alleen maar als resultaat zijn piemel verder naar binnen gleed. “Oh, oh jij voelt zo lekker!” kreunde hij. “Jos, begrijp je het dan niet? Stop er mee, dat kunnen we toch niet maken, wat gaan Cindy & Karel zeggen als ze dit te weten komen?” Maar Jos bleef instinctief dieper duwen en zijn penis gleed zonder moeite helemaal bij mij naar binnen. Mijn protesten gingen over in een zucht van ongeloof toen ik voelde dat zijn piemel voor de volle lengte in mij zat.“Oh God, nee!!” fluisterde ik, “Niet zo diep!! Niet zo diep!!” Ik hijgde zwaar en voelde mij volledig gevuld door zijn lul die veel dikker was dan die van mijn eigen man. Bij hem had ik nooit zo een omklemmend gevoel gehad.



“Eén minuutje maar!” smeekte Jos, niemand hoeft dit toch te weten?”
Hij negeerde mijn protest en bleef maar verder neuken. Ik voelde zijn behaarde schaambeen tegen mijn venusheuvel wrijven en realiseerde me dat zijn penis telkens weer helemaal in mijn poesje verdween. Ik vroeg mij af of hij van het begin al van plan was geweest om mij te neuken. Ik had hem nooit mogen uitdagen.

Toch fluisterde ik nog één keer met stokkende adem, “Jos, je mag dit écht niet doen! Cindy gaat dit nooit goedvinden en dan is onze vriendschap voorbij”
Langzaam begon hij sneller en heviger te bewegingen en ik merkte al snel dat ik met mijn heupen tegen hem in begon te bewegen. Ik was we hele dag al geil het was al een week geleden dat ik nog eens lekker gevrijd had, ik was zo opgewonden dat ik niet meer protesteerde.
“Je voelt zo heerlijk” fluisterde Jos in mijn oor, ”Zo nauw en zo zacht!” Hij kuste me in de nek, beet in mijn oorlelletje en ging verder met zijn warme stem: “Ik kan voelen dat je het zelf ook graag wilt... want je bent zo nat!” En hij had gelijk. Ik voelde een warme vloed tussen mijn benen.
Wij keken elkaar diep in de ogen en sloeg mijn benen om zijn heupen. Hij kreunde van genot. Zijn handen zochten mijn poep en hij greep mijn billen stevig vast en indien mogelijk duwde hij zijn lul nog dieper in mij. Ik moest op mijn lippen bijten om niet te gillen van genot.

“Oh mijn God, dit gaat niet goed! Hij is mij echt aan het neuken, hij zal niet kunnen stoppen!” Opeens realiseerde ik mij dat hij met zijn blote lul in mijn poesje zat. Ik suste mijzelf nog even met de gedachte dat hij voorlopig nog niet klaar zou komen, maar daarna gingen de alarmbellen in mijn hoofd rinkelen, want hij neukte mij gewoon zonder enig voorbehoedsmiddel! Met mijn man was er afgesproken dat ik onder geen enkele voorwaarde iemand onbeschermd in mijn poesje kon laten en nu was ik zonder bescherming bezig…… Ik voelde zijn piemel tegen mijn baarmoedermond duwen bij elke stoot. Als hij nu klaar zou komen, dan zouden er miljarden van zijn spermacellen in mij terechtkomen.

Ik fluisterde heel indringend: “Jos, wees voorzichtig, en trek je op tijd terug hé!
“Hmm!” gromde hij als bevestiging. “Je moet je echt op tijd terug trekken!” drong ik nog een keer aan, “Want ik wil geen sperma in mijn poesje!” Hij drukte zijn mond op mijn mond en bracht mij tot zwijgen met een innige kus. Ik voelde mij gerustgesteld, want ik dacht dat hij mij begrepen had en dat ik hem niet verder hoefde te waarschuwen, hij had vast wel ervaring genoeg met de methode van terugtrekken.

Maar Jos voerde het tempo steeds verder op, en plotseling drong het tot mij door: Hij was helemaal niet van plan om zich terug te trekken! Mijn gedachten tolden rond en toen begreep ik dat mijn woorden hem alleen maar meer ophitsten om zijn zaad toch in mijn kutje te spuiten nu hij er de kans voor had. Ik keek naar beneden en zag zijn piemel moeiteloos in en uit mij bewegen. Ik probeerde me weg te draaien en hem uit mijn vagina te wippen maar tevergeefs. Het was al erg genoeg dat ik op een onbewaakt moment Jos in mijn broekje had gelaten, mij laten neuken, maar ik kon me echt niet permitteren dat hij me ook nog eens in mijn poesje klaar zou komen!
“Laat hem nog maar eventjes doorgaan,” dacht ik bij mezelf. “Als het zover is, krijg ik hem er wel op tijd uit, en dan laat ik hem klaarkomen over mijn streepje haar!” Toekijkend hoe zijn onvermoeibare piemel in en uit mij gleed, kreunde ik van genot terwijl een intense golf van plezier door mijn schokkende heupen ging. Ik verwelkomde elke stoot en duwde zachtjes met mijn nagels in zijn rug. Ik greep zijn schokkende lichaam vast, trok hem tegen me aan en klemde mijn benen om zijn heupen, waardoor hij dieper en dieper in mij kwam.

Ik had helemaal niet in de gaten dat ik hem hiermee over zijn laatste grens heen haalde. Zijn stoten werden nu heel snel. Hij greep mijn heupen stevig vast en zijn lichaam verstijfde plotseling, terwijl hij met zijn onderbuik over mijn schaambeen wreef. Omdat ik toevallig precies op datzelfde moment begon klaar te komen, schudde mijn hele lichaam onder hem, en ik was al te ver heen om het pulseren van zijn mannelijkheid in mijn poesje tijdig op te merken.
Ik gaf kleine gilletjes van vreugde, toen ik zijn lul plotseling dikker voelde worden, en hij maar bleef pompen in mijn kutje. Toen gromde hij diep en ik voelde iets warms tegen mijn baarmoeder spuiten en mijn ogen sperden zich wijd open. Ik dacht: “Oh, verdorie, nu ben ik te laat! Hij is al aan het ejaculeren binnen in mij! Ik word op dit moment volgespoten!”

Ik probeerde snel om hem eruit te duwen, maar hij was vastbesloten om zijn zaad diep in mij te planten en instinctief duwde hij zijn klaarkomende piemel dieper in mij. Opnieuw voelde ik een warme straal die tegen mijn baarmoeder spoot. Terwijl mijn hulpeloos schokkende heupen hem aanmoedigden, bleef hij met korte vlugge schokjes bewegen, waarbij zijn eikel stevig tegen mijn baarmoedermond bleef drukken. Ik realiseerde me nu dat ik nu ter plekke volgespoten werd, en er kwam een geweldig orgasme over mij heen. Ik was in een blinde passie en begon terug te stoten tegen die stijve piemel die diep binnen in me zat en die golf na golf van zalig sperma in mijn kutje loosde. Ik zuchtte diep van tevredenheid toen die warme vloed zich door mijn hele vagina verspreidde. Door mijn climax was ik totaal hulpeloos, erger nog, mijn poesje begon uit zichzelf onbedaarlijk te melken, en zoog de laatste druppels uit zijn piemel.
Toen de golven van ons gezamenlijk orgasme eindelijk afnamen, lag ik naar adem te happen in een droomachtige toestand, zijn lichaam lag trillend en uitgeblust bovenop mij. Ik voelde me zo gelukkig dat ik nog steeds niet kon beseffen wat er gebeurd was, maar toen zijn erectie langzaam verslapte, kwam ik weer bij mijn positieven.

“Oh god, wat is er nu gebeurd,” hijgde ik, “Jos, je ben klaargekomen! Je hebt je niet teruggetrokken! Hoe ga ik dit aan Karel uitleggen als hij dit merkt?”

“Oh, ik hoop juist dat hij dit merkt!” fluisterde hij ademloos, met zijn krimpende piemel nog steeds in mijn poesje.

“Jos! Je bet gek! Je weet niet wat je zegt!” klaagde ik, maar ergens diep in mijn hersenen begon ik al te wennen aan het idee, en ik keek hem aan met een geile blik.

Eindelijk klom hij dan van me af, en zijn slappe piemel floepte eruit.
Ik slaakte een zucht. Het was voorbij. Ik voelde zijn sperma uit mij druipen en ik kwam weer bij mijn positieven.

“Jos, luister goed, Cindy mag dit nooit te weten komen!” waarschuwde ik hem. Jos knikte begrijpend. Hij leek even verward als ikzelf. Trillend stond ik op en wreef de sperma van mijn kutje met mijn slipje. Toen ik opstond drupte er een straaltje sperma uit mijn vagina, en lekte het langs mijn been naar beneden. Terwijl Jos zijn broek ophees, keek ik nog snel even naar zijn piemel. Die hing nu slap te bungelen voor zijn ballen, die heel groot waren en sterk behaard. Ik kon gewoon niet geloven wat wij hadden gedaan!

Toen Jos zijn broek weer aan had begeleidde ik hem snel naar de voordeur. Daarna ging ik de trap op. Ik voelde het sperma van mijn minnaar langs mijn benen naar benden lopen en hield mijn slipje er voor om niets op de trap te morsen. Ik ging de badkamer in, deed mijn jurk uit en nam een lekker bad. Ik kon het niet helpen, maar ik moest geweldig giechelen. Verdorie wat had ik nu allemaal weer voor geks uitgespookt! Ik kon gewoon niet geloven dat ik dit allemaal had gedaan, en ik kon al helemaal niet de consequenties overzien, toen ik terugdacht aan dit kleine avontuurtje.

Langzaam begon ik toch de ontzettende stomheid ervan in te zien. “Oh, verdorie,” piekerde ik, “Hoe kon ik dit toch laten gebeuren? Wat als Cindy dit te weten komt? Zonder enig voorbehoedsmiddel heb ik me laten neuken door een vriend des huizes en zelfs zijn sperma in mijn kutje laten spuiten! Ik heb me gewoon als een loopse teef laten dekken, gewillig, ja begerig zelfs! Wat dacht ik eigenlijk wel? En dat ik ook nog zo’n hevig orgasme erbij had gehad, dat was er toch over hé!
Ik had nog steeds niet genoeg gekregen en bedacht dat hoe eerder Karel mij nu een beurt gaf, hoe beter het zou zijn. Maar aan de andere kant zou hij dan misschien merken dat er sperma in mijn poesje was en hoe opgezwollen en open mijn geslacht was. Dus gaf ik dat idee voorlopig maar op. Morgen zou hij vroeg vertrekken, dus zou hij mijn volgespoten poesje misschien niet merken.
Ik stapte uit het bad en droogde mij rustig af. Ik deed mijn nachthemd aan en ging stilletjes naast mijn snurkende man liggen. Ik geraakte niet in slaap want: Wat ga ik Karel vertellen als hij vraagt of ik iets heb kunnen laten zien heb aan Jos? Hoe moet dit nu verder? Wat ga ik durven vertellen?
Aantal keer gelezen:
1167
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)