Spannendverhaaltje.nl

Bezoek aanmijn vriendin na lang wachten

-
26-10-2010
Ik zit in de trein naar Utrecht. Negen weken na onze vakantie heb ik eindelijk weer een afspraak met Angelina. Ze woont in een klein dorpje in de buurt van Utrecht. Ze zou mij om 11.00 uur op het station afhalen.Mijn vrouw is dit weekend met haar zussen weg, dus kan ik het hele weekend bij Angelina blijven. Ik verheug mij er erg op.Als ik op het station aankom is het er erg druk maar Angelina zie ik al gauw staan en we vliegen elkaar in de armen. We staan daar enkele minuten elkaar te zoenen waarbij onze tongen in de knoop raken. Ik voel direct dat ik hoogspanning in mijn broek krijg. Wat een lekkere meid is het toch.

Angelina moet eerst de stad in want ze heeft nieuwe kleding nodig.We gaan naar een dure kleding winkel. Ze koopt daar een heel kort zwart leren rokje met een mooi topje wat haar borsten goed laat uitkomen. Verder een broek met een t shirt. Ik wil haar een kadootje geven en neem haar mee naar een lingerie winkel en laat haar daar een mooi sexie setje uitzoeken. Het wordt een mooie doorzichtige rode string meteen bijpassende b.h. En een broekje waar een gat in het kruis zit. Zodat je haar kan neuken zonder het broekje uit te doen.Als we bij haar huis komen pakt ze voor mij ook een kadootje. Het is een string maar een waar mijn lul net inpast, als hij iets van spanning krijgt komt de eikel eruit groeien.



Angelina gaat zich nu eerst even omkleden en na een paar minuten komt zij de kamer in. Zij draagt nu dat korte leren rokje met dat topje wat weinig verbergt.Ze gaat nu eerst koffie zetten en loopt heupwiegend de keuken in. Ik loop achter haar aan en sta haar te bekijken wat is ze toch verschrikkelijk mooi. Als ze bukt zie ik dat ze het nieuwe setje draagt. Dat windt mij wel op zij draagt het van mij gekregen setje, en ik sta hier in de string die ik van haar heb gekregen.Mijn lul groeit direct uit mijn string vandaan. Ik loop naar haar toe en pak haar vanachter om haar middel en druk mijn lul tegen haar kont aan. Ze druk haar kont naar achter en kijk met geile oogjes achterom. Schat wat heb ik jouw gemist ben blij dat ik weerzie zegt ze draait zich on en we beginnen heftig te zoenen. Ze druk mij achteruit op de keuken tafel en begint me hele lijf af te zoenen. Ze bijt zachtjes in mijn tepels en gaat verder naar beneden. Als ze bij mijn lul is aangekomen begint zij hem door mijn string heen te likken. Snel groeit mijn lul uit de string vandaan en komt mijn eikel boven de rand uit. Ze begint er heftig aan te likken.

Na enkele minuten trek ze mijn string helemaal uit en begint mij te pijpen. O heerlijk zoals zij dat kan. ze likt hem helemaal van mijn ballen totaan mijn eikel helemaal rondom. Dan neemt ze hem helemaal in haar mond en begint met haar tong rondje om de rand van mijn eikel te draaien,wat is dit lekker zeg.Nu gaat zij neuk bewegingen maken ze pomp mijn lul in en uit haar mond. Ik kan het heel goed bekijken en zie mijn lul helemaal in en uit haar mond schuiven. Ze perst haar lippen stevig op elkaar zodat ik haar goed voel. Dit kan ik niet lang volhouden en na enkele minuten spuit ik een hele lading sperma achter in haar keel. Ze begint te grommen en probeert alles in te slikken wat niet helemaal lukt. Een gedeelte loopt weer uit haar mond terug langs mijn lul. Als mijn lul helemaal is leeg gezogen laat ze hem pas los en begint hem helemaal schoon te likken.Dan geeft ze mijn een dikke tongzoen waardoor ik mijn eigen sperma proef.Ik ben lekker klaar gekomen en de koffie is ondertussen ook klaar maar dat intereseert mij nu niet. Nu wil ik Angelina ook bevredigen.

Ik begin haar hele lichaam te kussen. Besteed extra aandacht aan haar borsten cup 80 c zoen ze helemaal af. En zak dan verder af tussen haar benen. Doe haar rode stringetje uit en begin haar klitje te zoenen. Angelina begint zachtje te grommen. En ik zet mijn zoektocht voort tussen haar schaamlippen.Ze wil mijn pik weer in haar mond hebben dus draai ik mij zo dat zij kan pijpen ik haar beffen.



Ik lik lik haar kut van klit tot haar anus toe. Mijn tong neemt bezit van haar kut en dringt zo diep mogelijk naar binnen. Ik ga haar met mijn tong neuken. Kreunend en grommend ligt zij onder mij. Dan komt zij gillend klaar en met golven spuit zij haar geile sap naar buiten. Ik probeer om alles op te drinken maar dat is onmogelijk zoveel als zij eruit spuit.Wel heerlijk sap wat zij mij geeft. Zeiknat ben ik als ze helemaal klaar is.Mijn lul staat natuurlijk recht overeind van dat heerlijke pijpen. Nu wil ik hem in mijn kut voelen zegt ze.Ze gaat op haar zij leggen en ik kruip achter haar. Ik stop mijn lul tussen haar benen en in haar kut. Eerst alleen mijn eikel en haal hem dan weer terug. Neem me ik ben zo geil roep ze uit.

Dan steek ik hem er helemaal in en begin zachtjes te neuken.Maar zij is zo geil dat ze snel het tempo opvoert en ons allebei naar een machtig hoogte punt voert.Lange halen maakt ze helemaal erin en dan totaan mijn eikel eruit en steeds sneller gaat ze. Ik kan mij niet beheersen en na enkele minuten spuit ik haar geile zeiknatte grot helemaal vol met mijn sperma. Grommend en kreunend komen we allebei gelijk klaar. Ik blijf nog een poosje heerlijk achter haar liggen en masseer met mijn ene hand haar tieten met met mijn ander hand haar klitje. Mijn lul verslapt en glijdt uit haar zeik natte kut.Ze draait zich om en likt mijn lul helemaal schoon. Daarna liggen we nog een poosje te tongen waarbij ik alle sappen uit haar kut en van mijn lul weer proef.

O schat zegt ze wat heb ik jouw gemist. Heb negen weken geen lul in mij gehad. Heb al die tijd mij zelf moeten bevredigen,daarbij denkend aan jouw. Ga dit weekend de schade inhalen.

Ondertussen ligt zij weer aan mijn lul trekken.Weet je nog hoe lekker het was om in mijn komt te neuken. Ja natuurlijk dat was fantastische zeg ik. Nu dat wil ik nu weer zegt ze en gaat op de grond op handen en knieen klaar zitten. Ze heeft mijn lul al weer aardig stijf gekregen. Maar ik weet niet of hij al hard genoeg is om in dat krappe kontje te schuiven.

Ik schuif hem eerst nog in haar natte kut. En begin daar zachtjes te neuken daardoor wordt hij weer keihard.Ze trekt hem er weer uit en zegt ik wil hem in mijn kont.Ik zet mijn zeiknatte harde lul nu voor het sterretje en begin zachtjes druk te geven. Mijn eikel gaat langzaam naar binnen als hij er in zit stop ik even. Ik zie dat het pijnlijk is bij Angelina.Wil je dat ik verder gaat vraag ik . Ze kijkt achterom en aan haar geile ogen zie ik al genoeg. Voorzichtig druk ik door als mijn lul helemaal binnen is stop ik en blijf stil zitten.Alleen het in haar kont zitten is al hartstikke lekker. Na enkele minuten begint Angelina voorzichtig neukbewegingen te maken. Ik laat haar stoppen en zeg dat ik moet pissen. O doe maar in mijn kont lekker geil en maakt mij ook goed nat. Dit had ik wel gehoopt maar niet gedacht.Ik zet mijn pisbuis open en begin te pissen. Ik doe het zo langzaam mogelijk. Voel haar kont vol lopen en daarna komt het langs mijn lul naar buiten wat een heerlijk gevoel is dit.Er vormt zich een hele plas pis op de vloer. Als ik klaar ben met pissen begint Angelina weer neukbewegingen te maken. Ze is door de pis lekker glad geworden dus voeren we het tempo snel op.Hij gaat nu er helemaal in en er weer uit o wat een geil gezicht is dat. Ik voel haar strakke kant langs mijn stam glijden.

Dit is niet vol te houden ook voor Angelina niet. En al snel gilt zij het uit dat ze gaat klaar komen. Ik voer het tempo nog meer op en snel daarna komen we allebei gillend klaar.Ik spuit haar darmen helemaal vol met mijn sperma, een gedeelte loopt er weer uit. En blijf daarna nog en poosje heerlijk in die natte kont zitten. Als ik mijn lul eruit haal wordt hij door Angelina helemaal schoongelikt.O heerlijk zeg ik wat een genot. Schat lieverd ik heb jouw ook ontzettend gemist zeg ik.We drinken nu eerst een bakje koffie.En dweilen de geiligheid van de vloer. Daarna gaan we de op gedroogde geiligheid van ons lichaam wassen. We kleden ons aan.Angelina doet die doorzichtige b.h en het broekje met dat gat in het kruis aan.Daarover dat korte rokje met dat topje.Dat belooft nog wat. Ik doet mijn nieuwe string maar weer aan.Het weekend begint pas.
Aantal keer gelezen:
1113
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)