Spannendverhaaltje.nl

Betrapt en Genomen

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Qguy Het was een uitzonderlijk warme zomerdag en ik liep in me zwembroek over straat. Met een grote groep deden we een watergevecht. Iedereen stopte om naar het strand te gaan, maar ik had meer zin thuis te blijven en relaxen. Om naar huis te lopen moest ik door een steegje en kon het niet stoppen dat ik mijn buurvrouw zag zonnen, maar zij zag mij niet voorbij lopen. Het is een mooie vrouw met blond haar en blauwe ogen, ongeveer 1,70m en 28 jaar. Haar borsten zijn niet heel groot maar wel een mooi lustobject. Ik besloot achter een tuinhuisje te gaan staan om naar haar te kijken. Ze had niks in de gaten en aangezien de hele buurt op vakantie was of naar het strand had ze maling aan haar privileges. Ze deed haar bikinitopje uit en ging op haar rug liggen. Hierdoor had ik een nog mooier zicht. Even later ging ze naar binnen, waarom dat weet ik niet. Toen ik even niet oplette klopte er iemand op mijn schouder, het was mijn buurvrouw. Haar borsten waren nog steeds ontbloot. Ze vroeg me waarom ik daar stond en wist blijkbaar dat ik naar haar had gekeken. Ik probeerde er onderuit te komen door te zeggen dat ik mijn sleutel kwijt was. Natuurlijk geloofde ze mij niet en trok me mee de tuin in. Ze vroeg waarom ik haar had bekeken, waarop ik antwoordde dat ik haar een hele mooie vrouw vond. Ze zei met een lachende blik dat ze er wat voor terug wilde. Ik vroeg haar wat ze dan verwachtte. Haar blik was op mijn zwembroek gericht en ze zei met strenge stem “UIT”. Ik vroeg haar of ik het in de tuin moest doen. Ze antwoordde met ja. Ik wist dat er bijna niemand meer in de buurt was dus deed ik wat ze zei. Ik kreeg al gauw een dikke lul en wist niet of ik me nou moest schamen. Ze vertelde me haar te volgen en ook dat deed ik.
Ze nam me mee naar haar slaapkamer en zei dat ik op haar bed moest gaan liggen. Ze pakte mijn lul vast en begon er lichtjes aan te trekken en zuigen. Ik had zoiets nog nooit meegemaakt, maar ik vond het goddelijk. Ze stopten met pijpen en deed zelf haar bikinibroekje uit. Haar kutje was geschoren en zag er lekker uit. Ze vroeg me om haar te neuken. Zoals ik de hele tijd al had gedaan deed ik ook dit keer wat ze tegen me zei. Ik stak mijn lul tussen haar schaamlipjes en begon te pompen. Iedere keer dat ik wat dieper ging gaf ze een luide gil. Ik stond op het punt om klaar te komen toen zij ook klaarkwam. We gingen naast elkaar liggen en zei stak een sigaret op.
Toen ze haar peuk op had, kleedde ze zich aan en gaf mij mijn zwembroek. Ze zij dat ze ging eten en vroeg me om die avond om half 9 terug te komen. Ik ging naar huis en at zelf ook wat. Ik wachtte tot het half 9 was en ging naar mijn buurvrouw. Toen ik aanbelde deed ze direct open en liet me binnen. Ze schonk een pilsje in en we gingen aan een tafel zitten. Op de tafel lag eens spel kaarten.
Ze zei tegen me dat ze erg hield van het spelen van strip poker en dat was dus ook wat we gingen doen. De eerste 2 potjes won ik en zij had nog maar twee kledingstukken aan, maar op dat moment sloegen de rollen om. Nadat ze drie potjes achter elkaar van me had gewonnen, had ik alleen mijn boxer nog aan. Ik speelde nu voor uitstel van executie. Gelukkig won ik het volgende potje en dat zorgde ervoor dat ze haar topje uit moest doen. Ik zag dat haar tepels hard waren en raakte daarom opgewonden, langzaam groeide mijn lul. Ze zag de bobbel in mijn boxer en speelde me ondertussen van de tafel met het kaarten. “Uit die boxer en naar boven”, zei ze. Ik liep naar haar slaapkamer en ging liggen op het bed. Toen ze boven kwam ketende ze met handboeien vast aan het bed, de voeten en handen. Ook werd ik geblinddoekt. Ze gaf me een zoen waarop volgde dat onze tongen in elkaar verstrengelde. Na een hevige tongzoen voelde ik een zweepslag op mijn buik. Een harde klap zorgde ervoor dat ik een brandend gevoel had op mijn buik. Ze vroeg me aantal dingen en elke keer als ik fout antwoord gaf kreeg ik een klap. Voor elke goed antwoordt een beloning. De eerste paar keer deden behoorlijk pijn, maar toen ik het spel doorhad en de antwoorden ga die zij horen wilde kregen een beloning. Zo kreeg ik een zoen en later begon ze me te pijpen. Dit keer nog lekkerder dan eerst. Ze zoog erg goed en nam hem diep in haar mond, ik kreunde van genot. Ik probeerde zolang mogelijk uit te stellen om klaar te komen waardoor dat nog lekkerder was. Ze slikte alle sperma door. Ze deed mijn blinddoek af en ontketende de me. Het was nu tegen 10 uur en we besloten nog wat te drinken. Ze gaf me ochtendjas en deed er zelf ook eentje aan. We gingen naar beneden en ze schonk voor zichzelf en voor mij een biertje. Na een half uurtje hadden we er allebei 3 op. Ze pakte mijn hand en kuste hem. Via mijn hand en over mijn arm kwam ze bij mijn mond. Na een lekkere en lang tongzoen volgde ik haar naar boven, waar ze me weer begon te kussen. We vreeën een poosje, waarbij ze mijn ballen streelde. Het gevolg was een stijve waaraan ze een beetje begon te trekken. Ze ga me een bevel om haar op zijn hondjes te nemen. Ik dacht geen seconde na en stak mijn dikke lul gelijk toen ze er goed voor zat in haar nauwe kutje. Ik begon heel rustig, tot ze “Harder, Harder” riep. Ik begon nu steeds harder te duwen en steeds gemakkelijker schoof mijn lul heen en weer. Het gevolg was dat ze klaarkwam. Ik ging maar door en kwam even later zelf ook op unieke wijze klaar. Ze zei me dat ik de gemengde sappen van haar kutje af moest likken, dus dat deed ik. Ze liep naar de badkamer en deed de douche aan. Samen gingen we eronder staan en ik vond het nog geiler hoe ze er door het water uit kwam te zien. Haar glanzende borsten duwde ze tegen mijn borst en begon me te zoenen. We hebben wel een uur staan douchen waarbij ik haar lekker lang heb gebeft.
Deze dag zal ik nooit meer vergeten. We hebben het er nooit meer over gehad, omdat haar vriend terug was van een bedrijfsweekend. Maar een ding is duidelijk “Op een ouwe fiets moet je het leren”
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar ajax120886@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1135
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)