Spannendverhaaltje.nl

Beter een goede buur

-
16-08-2010
Ik rekte me uit en veerde op uit bed. Het was zaterdagochtend en ik had lekker uitgeslapen. Door de gordijnen zag ik de zon schijnen. Ik deed de gordijnen open en keek naar buiten. Goedemorgen! Daar stond onze overbuurvrouw op een ladder de ramen te zemen. Ik vond het altijd al een lekker ding. Ik was twintig en zij een jaar of vijfendertig, maar ze had een figuurtje! Als ze de hond uit liet moest ik altijd naar haar kont kijken in haar spijkerbroek.
Die heerlijke ronde billen, die bij elke stap heen en weer wiegde. En dan die borsten. Kogelrond waren ze en ze stonden fier vooruit. Ze was ook altijd erg aardig. Ze lachte altijd vriendelijk naar me als we elkaar gedag zeiden. En nu stond ze in een hemdje en kort broekje de ramen te lappen. Het was een setje van een soort flodderige parachutestof. Ik vond het meer iets voor in de slaapkamer, maar zij stond er gewoon ongegeneerd mee op een ladder. Als ze zich uitstrekte om bij de hoogste hoekjes van de ramen te kunnen, trok haar broekje helemaal tussen haar magnifieke kontje. Het hemdje hing aan de voorkant losjes over haar borsten.
Haar tepels trokken plooien in de soepele stof. Af en toe kon je een glimp van haar platte buikje opvangen. Ik had mijn pik nog niet aangeraakt, maar nadat ik een tijdje dromerig naar de overbuurvrouw had staan kijken, merkte ik dat ik een gigantische stijve had. Ik stond half achter het gordijn te gluren en trok mijn onderbroek omlaag. Mijn pik sprong zijn vrijheid tegemoet. Rustig begon ik mezelf af te trekken terwijl ik naar de buurvrouw keek. Wat zag ze er weer lekker uit vandaag. Lekker? Supergeil eigenlijk! Ik fantaseerde dat ik een van haar tepels in mijn mond nam. Plotseling keek de buurvrouw naar mijn slaapkamerraam.
Iets te laat realiseerde ik me dat ik te ver achter het gordijn vandaan was gekomen en in vol ornaat met mijn stijve in mijn hand voor het raam stond. De overbuurvrouw was klaar met de ramen. Stap voor stap daalde ze voorzichtig af met haar kontje naar achter gestoken. Het broekje trok weer lekker tussen haar billen. Toen ze naar binnen ging, keek ze in de deuropening nog een keer om en wenkte me met haar wijsvinger. Had ik het goed gezien? Ja, ik wist het zeker. Na een seconde van twijfel sprong ik in een trainingsbroek. Deed een t-shirt aan en liep naar de overkant van de straat. Mijn hart bonkte in mijn keel toen ik aanbelde.
Daar ging de deur open. “Kom erin”, glimlachte de overbuurvrouw naar me, “Wil je wat drinken?”. We gingen achter in de tuin onder het zonnescherm zitten en ik genoot van een koel sapje. “Ik heet Ellen”, stelde de buurvrouw zich voor “hoe heet jij?”. “Ik ben Marcel”, zei ik. “Zo, Marcel, wat was je net aan het doen?”, vroeg ze. “Ikke? Oh, ik, euh, uhmmm”, hakkelde ik. “Je stond jezelf op me af te trekken, volgens mij”, zei de buurvrouw zonder erom heen te draaien. “Hoe kwam dat zo?”. Met een rood hoofd vertelde ik dat ik haar mooi vond en dat ze me door haar kleding van vandaag opgewonden had gemaakt. “Het geeft niets hoor.
Dit is misschien ook wat te luchtig voor op straat”, gaf ze toe. Maar het zit zo lekker en het is luchtig. Het is ook zo warm! Het was inderdaad een hete dag. Het was nu half twaalf, maar het was al tegen de dertig graden. “Wil je nog wat drinken? En doe die belachelijke broek eens uit. Die is veel te heet met dit weer!” Terwijl Ellen nog wat drinken voor me haalde, deed ik mijn trainingsbroek uit. In mijn witte boxer en t-shirt zat ik op de tuinstoel. Nadat mijn drankje op tafel was gezet, pakte de overbuurvrouw de tuinslang en sproeide over zichzelf heen. “Pffff, wat is het warm hè?”, zei ze.
De gladde stof van het hemdje plakte nu aan haar borsten. Het was helemaal doorschijnend geworden. Ik zag haar tepels goed door de stof heen. Het broekje was nu ook nat en plakte aan haar billen, die ik ook prima zag zitten. Mijn pik werd langzaam weer hard van dit beeld. “Jij kunt ook wel wat verkoeling gebruiken, zie ik”, zei ze en ze zetten de sproeier op mijn kruis. Mijn witte boxer begon nu ook wat door te schijnen en je zag mijn pik er duidelijk in liggen. “Oeps! Nu is je hele broek nat.”, zei ze. Trek hem binnen maar even uit. Ik heb nog wel wat anders voor je. We liepen naar binnen en ik trok mijn boxer uit. Ellen pakte ‘m aan en gooide ‘m weg. Direct zakte ze door haar knieën en nam mijn pik in haar mond.
De warmte van haar mond voelde zo mogelijk nog lekkerder na de koude sproeier. Mijn eikel zwol tot ongekende grootte in haar zuigende mond. “Hmmm, ik zag net al dat je een lekkere pik had”, zei Ellen. Ze stond op en trok haar natte hemdje en broekje uit. Wat had ze een heerlijk getraind lichaam! Haar platte gewelfde buik, haar stevige ronde borsten, licht gespierde armen en benen en een kont om in te bijten. Ze kwam achter me staan en trok ook mijn laatste kledingstuk over mijn hoofd uit. Hierna drukte ze haar lichaam tegen me aan en pakte mijn pik van achteren beet. Ik voelde haar borsten in mijn rug duwen en langzaam begon ze me af te trekken. Ze kneep lekker in mijn paal en masseerde met haar andere hand mijn gladde zak.
Mijn ballen rolde tussen haar vingers. Dit ging ik niet lang volhouden. Ik voelde achter me en wreef met mijn vingers tussen haar benen. Ik voelde haar natte kutje en wreef wat vocht door haar gleufje. “Oefff!” Met een kreun schoot ik mijn zaad de vrije ruimte in. Het spatte anderhalve meter voor me op de plavuizen. “Nou, daar zat kracht achter”, lachte de overbuurvrouw. Ik draaide me om en duwde haar zachtjes richting de eettafel. Ik duwde haar achterover en kuste haar borsten. Mijn tong likte haar tepels en ik zoog ze naar binnen en liet ze tussen mijn met mijn lippen bedekte tanden heen en weer rollen. Ze begon te kreunen en haar handen pakten mijn hoofd beet. Ze duwde me naar beneden. Mijn tong gleed over haar buik, totdat ik bij haar venusheuveltje aan kwam. Ik moest even grinniken toen ik haar schaamhaar zag.
Ze had het in een keurige pijl geschoren die naar beneden wees. “Handige aanwijzing”, zei ik en likte verder naar beneden. Ik zoende haar lipjes en zoog ze om beurten naar binnen. Hierna stak ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje en liet ‘m lekker ronddraaien. Daarna likte en zoog ik op haar clitoris die hard tussen haar lipjes stond. “Oehmmm, jaaa, ga door, lik me sneller” hijgde ze. Ik liet mijn tong over haar klitje flitsen. Ondertussen duwde ik een vinger in haar grotje en duwde van binnen tegen de voorwand, waar ik wel een gelezen had dat de G-spot ergens te vinden moest zijn. Ik haalde mijn vinger in en uit, druk houdend op de voorwand en likte stevig door. Met een langgerekte kreun kwam ze klaar. Het vocht sijpelde op de keukentafel.
Ze trok me over haar heen en begon een hete tongzoen. Mijn pik was door al dit geile geweld alweer hard geworden. Met één hand leidde ik ‘m voor haar gaatje en langzaam gleed ik naar binnen. Haar handen klauwden in mijn rug toen ik rustig in en uit begon te bewegen. “Wist je dat je een ontzettende lekkere pik hebt voor je leeftijd?”, hijgde ze. Ik ging rechtop staan en ze lag precies op de juiste hoogte op de eettafel om lekker in haar te kunnen stoten. Ik legde haar benen over mijn schouders en pompte diep in dat heerlijke zachte kutje. Ik zag mijn lul als een geoliede heipaal in en uit haar gleufje schuiven. Het pijltje schaamhaar wees precies mijn pik aan. Wat een geil gezicht! Ik voelde mijn zaad alweer opborrelen.
Ik pakte haar tepels tussen mijn vingers en kneep er nog eens stevig in. Nu hield ik het echt niet meer. In de verte hoorde ik Ellen luid kreunend klaarkomen toen ik vlekken voor mijn ogen zag en wild in haar pompend mijn zak in haar leeg schoot. Totaal bevredigd lagen we nog even na te zoenen. Ze kwam van de eettafel omhoog en trok me mee. Ze pakte een fles rosé uit de koelkast en duwde me toen de gang in, de trap op, naar de badkamer. Ze liet hun ruime bad vollopen en zette twee glazen naast het bad. We lieten ons in het bad glijden en namen een slok heerlijk koele wijn. Wat kon het leven toch fantastisch zijn, bedacht ik me. Haar perfecte tieten kwamen net boven het badschuim uit. Ik voelde haar voet tussen mijn benen.
Met haar tenen duwde ze mijn slappe piemel omhoog en wreef zachtjes op en neer. De bal van haar voet drukte tegen mijn ballen. “Ik ben nog steeds geil”, zei ze. “Toen ik vanmorgen opstond was ik het al en nu nog steeds. Misschien komt het door het mooie weer”. Ik lag lekker in het aangenaam warme water en goot het laatste slokje wijn in mijn keel. Weer voelde ik een erectie opkomen. Mijn pik zat nu tussen haar grote teen en de rest geklemd, net onder mijn eikel. Ze ging zachtjes met haar voet op en neer, zodat mij voorhuid steeds over de rand van mijn eikel gleed. Oei, wat werd ik hier ook weer heet van. Ik ging op de rand van het bad zitten en trok haar naar me toe en draaide haar om. Ze zat nu op haar handen en knieën in het bad.
Ik pakte wat doucheschuim en begon haar gebruinde rug in te smeren. Ik gaf haar een lekkere massage en ze draaide met haar kont. Langzaam gleden mijn handen lager en ze begon steeds meer te kreunen en met haar kont te draaien. Toen ik haar billen masseerde en regelmatig een vinger door haar bilnaad liet glijden, zei ze: “Ik wil dat je me van achteren neukt. In mijn kontje bedoel ik”. Shit! Ik zag mijn lul nog verder steigeren toen ze dit zei. Wie had dat vanmorgen gedacht, toen ik haar op de ladder zag staan. Ik liet nog wat gel in haar bilnaad glijden en zette mijn staalharde pik voor haar roze anus. Ik duwde zachtjes en ze ontspande haar kringspier. Ik duwde nog wat harder en zachtjes gleed mijn staaf haar tussen haar billen. Wat was dit strak! Ik durfde niet te bewegen, bank om meteen te gaan spuiten.
Ze begon zichzelf te vingeren. “Aahmmm, ja, mijn lekkere overbuurjochie pakt me in m’n reet. Ufff, met die dikke pik van ‘m, jaa”. Ze wreef wild over haar klit en ik schoof voorzichtig in en uit. Ik had mijn orgasme nog net in kunnen houden en nu kon ik er wel weer heel even tegen. Ik reikte naar haar borsten en terwijl ik die heerlijke tieten in mijn handen had, pompte ik in haar strakke anus. Lang kon ik dit niet volhouden. Het was teveel. Zo lekker allemaal. Ellen kwam ook alweer klaar op haar eigen vingers en ik trok mijn pik uit haar. Al rukkend kwam er nog een laatste druppel, maar ik was echt helemaal leeg.
We spoelden ons af en ik nam afscheid van haar bij de voordeur. Ze gaf me nog een natte zoen en kneep nog even in mijn ballen. “Doen we het nog eens over?”, vroeg ze. “Zeker weten”, zei ik gretig. Thuis vroeg mijn moeder waar ik geweest was. “Oh, ik heb de overbuurvrouw even geholpen met een klusje”, zei ik. “Wat voor klusje?”, vroeg mijn moeder geïnteresseerd. “Ik heb haar afvoer ontstopt”, antwoordde ik cryptisch en rende snel de trap op, voordat ik nog meer lastige vragen kreeg.
Aantal keer gelezen:
1564
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)