Spannendverhaaltje.nl

Beste Vriendin

-
25-10-2010
Ik heb 17 jaar, ik heb half lang donker haar en ben aardig gespierd. Mijn beste vriendin is Anouk, bijna 16, niet al te groot, lang blond haar, slank en een mooie C-cup. Ik ken haar al een hele tijd en ik heb haar ontmoet toen ik een keer bleef zitten. Al snel werden we goeie vrienden en we hebben korte tijd iets met elkaar gehad. Anouk dacht dat het beter was als we weer vrienden zouden worden want ze dacht dat als we ooit ruzie zouden krijgen we uit elkaar zouden gaan, maar ook geen vrienden zouden blijven. Ze had gelijk, we werden beste vrienden. Ik vertelde haar altijd alles en zij mij. We konden elkaar echt vertrouwen. Ze bleef ook altijd zeggen dat ze me een hele leuke jongen vond. In een dronken bui had ze een keer gezegd dat ze met mij wilde trouwen later, ik denk voor de grap.

We zitten vaak tot diep in de nacht op msn gezellig te praten. Het gaat over van alles, vriendjes/vriendinnetjes het vaakst. In de vakantie gaan we altijd het langst door, meestal tot 6 uur 's ochtends. Zo ook deze keer. We kregen het over sex. Anouk vroeg of ik mijn schaamhaar scheerde, ik zei nee. Ik vroeg de zelfde vraag, ze antwoordde met ja. Ze zei dat ze het helemaal schoor, dus geen streepje liet staan. Ze vond ook dat meisjes dat wel moesten scheren maar jongens was niet van belang. Ze vertelde dat ze zich af en toe klaar vingert en vroeg of ik me wel eens aftrok, natuurlijk, iedere gezonde jongen van mijn leeftijd doet dat. Ik vroeg of ze dacht dat ze klaar was om met een jongen naar bed te gaan en daarop antwoordde ze dat het haar wel lekker leek en dat ze er wel eens over fantaseerd, vooral als ze zich aan het vingeren is. Ze zei ook dat ze wel bang was dat als ze met een jongen naar bed zou gaan hij haar daarna zou dumpen en dat ze dacht dat het dan beter was om met iemand die ze echt vertrouwt dit voor de eerste keer te doen. Tussen haakjes zei ze (jou eigenlijk). Ik zei dat ik er ook wel klaar voor was en dat ik er precies het zelfde over dacht. Toen kwam voor mij de klapper op de vuurpijl, ze zei ineens, zomaar uit het niets, waarom doen we dat dan niet gewoon, dan zijn we er van af, dan is de eerste keer voorbij. Ik had al wel een paar keer gefantaseerd over haar en hoe het zou zijn als ik het met haar deed, maar ik had eigenlijk nooit gedacht dat dit zou gebeuren. Ze zei dat ze het eigenlijk best leuk leek en dat ze er zin in had. Ze zei dat ze zich aan het vingeren was bij het idee. Hierdoor werd ik ook zo opgewonden dat ik m'n lul uit m'n boxer haalde en er aan begon te trekken. Anouk schreef dat ze klaargekomen was en op dat moment kwam ik ook klaar. Wat een geile gedachte. Ze was een week op vakantie geweest met haar ouders en daarna zouden haar ouders nog een week alleen weg gaan. Ze vertelde dat ze dus een week alleen thuis was en dat we dus genoeg mogenlijkheden hadden. Haar twee zussen waren op kamers en de andere met vrienden op vakantie. We sproken af dat ik de volgende dag zou komen slapen bij haar en dat we het niet zouden plannen. We namen afscheid en Anouk zei dat ze zich nog een keer ging vingeren bij de gedachte dat ze morgen waarschijnlijk ontmaagd ging worden. Ik wist dat ze geil was, maar zo geil! Wow.



De volgende dag na het eten ging ik even naar de winkel om een fles Smirnoff Vodka en een fles Martini te halen. Daarna fietste ik naar het huis van Anouk. Het is een groot huis, ze heeft hele rijke ouders. Ik ben al zo vaak in het huis geweest dat ik het huis op m'n duimpje ken. Het was half zeven toen ik aanbelde en na een tijdje gaat de deur open, daar staat Anouk, in een heel kort spijker broekje en een heel laag t-shirt zodat je bijna haar borsten ziet. Ik zie meteen dat ze stijve tepels heeft en dus geen BH draagt. Het is een behoorlijk strak t-shirt, ik kan haar navel-piercing er doorheen zien. Ik zwaai met de flessen en ze zegt kom binnen. Als ik binnen kom geeft ze me een korte zoen op m'n mond. We lopen via de hal naar de keuken waar ze twee shot-glaasjes pakt. We gaan in de woonkamer zitten en we spreken af dat we eerst gezellig wat gaan praten en ondertussen wat drinken en dat we daarna naar boven gaan.

Na drie uur zijn we allebei nog net niet aangeschoten en zegt Anouk: "Ik heb geen BH aan.". Daarop antwoord ik dat ik dat al had gezien door haar shirtje heen. Ze zegt dat ze nou wel graag zou willen beginnen omdat ze heel geil is. Ze vraagd of ik haar tieten wil masseren en daar zeg natuurlijk geen nee tegen. Ik ga iets dichter bij haar zitten en begin haar te zoenen. Met twee handen pak ik haar tieten vast door de stof van haar shirt heen. Ik voel de harde tepels. Na een halve minuut zo gemasseerd te hebben stoppen we met zoenen en ik pak haar hand. Samen lopen we de trap op. Boven aan de trap links is haar kamer, daar gaan we op het bed zitten. Ze steekt een paar kaarsjes aan en we beginnen weer te zoenn. Door de diepe hals van haar shirt kan ik meteen haar tieten pakken. Ik haal ze uit het shirt en begin ze te masseren. Niet lang daarna laat ik één borst los en begin ik op die tepel te likken en te zuigen. Ze kreunt een klein beetje en ze zegt dat ze van me houdt. Ze trekt mijn shirt uit en begint mijn hele bovenlijf aan te raken met haar zachte handen. Na nog een tijdje gezoend te hebben doe ik haar shirt uit en dan pas zie ik dat ze voor haar leeftijd toch eigenlijk hele grote borsten heeft.

Na nog een tijdje aan haar tieten gevoeld te hebben begin ik over de stof van haar korte broekje te vrijven. Ze stopt met zoenen en fluistert: "Doe maar". Ik maak de bovenste knoop van het broekje los en laat mijn hand er in glijden en vrijf wat over haar kutje. Na een minuut maakt ze zelf de andere knopen los en trekt het broekje helemaal uit. Nu begint ze mijn riem los te maken en daarna de knopen van mij broek. Hierna trekt ze mijn broek naar beneden en ik stap er uit. Ik sta in mijn boxer en zij in een onderbroek die net niet alles verhult. We gaan weer naast elkaar op bed liggen en ik laat mijn hand in haar onderbroek glijden. Na een paar keer over haar kutje gevreven te hebben ga ik met mijn middelvinger in haar kutje. Dit is voor ons allebei best spannend want verder zijn we nog nooit gegaan. Ze kreunt weer heel zachtjes en begint me te zoenen. Ik ga een paar keer op en neer met m'n vinger en haal mn hand daarna weg. Ik trek haar broekje uit en begin haar nu iets heftiger te vinderen. Na een paar minuten gevingerd en gezoend te hebben gaat ze met haar hand in mijn boxer en pakt mijn stijve lul vast. Ze begint langzaam te trekken. Ze trekt dan mijn boxer uit en begint iets sneller te trekken. We zijn ondertussen gestopt met zoenen. Na een paar minuten mij afgetrokken te hebben buigt ze haar hoofd over mijn lul en trekt mijn voorhuid naar achter. Ze begint rondjes om mijn eikel te likken en na een paar rondjes begint ze echt te pijpen. Haar mond is warm en dat geeft een fijn gevoel. Zo gaat ze een tijdje door, ze doet het echt lekker. Ze haalt haar hoofd weg en ik pak haar op en leg haar met haar hoofd op haar kussen en begeef me naar haar kutje. Daar aangekomen ga ik met mijn hoofd tussen haar benen liggen en steek weer mijn middelvinger in haar kutje. Na een paar keer op en neer gegaan te zijn steek ik er mijn wijsvinger bij. Ze kreunt weer een klein beetje. Dan begin ik haar te beffen. Ze gaat nu iets harder kreunen. Dan zegt ze dat ik me om moet draaien en onderop moet gaan liggen zodat we standje 69 kunnen doen. Dit is heerlijk en we doen dit een tijdje.



Anouk stopt met mij te pijpen en ik met haar te beffen en we gaan naast elkaar op bed zitten. Ik pak een condoom uit m'n broek en dan zegt Anouk: "Ik ben aan de pil dus we hoeven geen condoom te gebruiken". Toen herinnerde ik me weer dat ze dat ooit had vertelt en tegelijker tijd denk ik: whoehoe, ik hoor altijd dat met condoom minder lekker is. Anouk gaat weer met haar hoofd op haar kussen liggen en zegt dat ze eerst het missionaris standje wil proberen. Ze sprijdt haar benen iets meer en ik ga daartussen met mijn benen liggen. Ik zet mijn eikel tegen haar kutje aan en ze zegt weer dat ze zo veel van me houdt. Ik zeg het weer terug en dan duw ik mijn lul voorzichtig naar binnen. Ze kreunt weer ietsjes en ik vraag of het pijn doet. Ze zegt dat ze geen pijn voelt maar alleen verliefdheid. Dan begin ik langzaam op en neer te gaan. Na een minuut begin ik iets sneller op en neer te gaan. Na vijf minuten zegt Anouk dat ze boven op wil en ik trek mijn lul uit haar. We wisselen om en ze gaat op haar hurken boven mij hangen en pakt mijn lul vast. Langzaam zet ze die tegen haar kutje en ze laat hem er in glijden. Ze gaat behoorlijk snel op en neer en ik pak met één hand een borst van haar vast en ga die masseren. Anouk begint steeds harder te kreunen en zegt dat ze gaat klaarkomen. Ik kan ook ieder moment klaarkomen. Ze begint dan heel hard op en neer te gaan en op dat moment komen we allebei klaar. Ik spuit haar hele kutje vol. Ze gaat met haar buik op mijn buik liggen en ik voel haar stijve tepels in m'n buik prikken. Ze zoend me en zegt dat ze het heerlijk vond. Ze blijft zo even op me liggen en zegt dat ze het fijn vind om geen maagd meer te zijn. We gaan naast elkaar liggen en vallen in slaap, het is dan al half 12.

De volgende dag worden we wakker en vraagd Anouk of ik mee ga douche. Ze heeft een eigen badkamer bij haar slaapkamer met een grote douche, dus genoeg plaats voor twee. Onder de douch staan we te zoenen en ik vinger haar en zij trekt mij af. Daarna pak ik één been van haar vast en til die omhoog. Nu is haar kutje mooi gespreid en ik steen m'n lul naar binnen. Al snel komen we klaar en vinger ik haar nog een beetje. Dan gaan we uit de douch en drogen we ons af. Ik doe een boxer aan en Anouk alleen een slipje en we gaan naar beneden om te ontbijten.

We eten wat en praten over hoe het was, we spreken af dat we dit nog heel vaak gaan doen. Als we de borden hebben opgeruimd pakt Anouk een glas waten en drinkt die terwijl ze met haar hoofd naar het aanrecht staat. Ik ga achter haar staan en begin haar in haar nek te zoenen en streel haar tieten. Dan glij ik langzaam met één hand naar haar slipje af en steek die er in. Ik laat weer mijn middelvinger in haar kutje gaan en begin haar te vingeren. Ze buigt langzaam steeds iets verder over het aanrecht. Dan trek ik haar slipje uit en steek mijn lul van achteren in haar kutje en begin haar te neuken. Na een paar minuten haal ik mijn lul er uit en lopen we naar de bank in de woonkamer. Daar zegt ze dat ik moet gaan liggen en gaat ze weer zo boven me gehurkt zitten als de avond er voor. Dit keer kom ik iets eerder klaar dan Anouk en ze zegt dat ze het in het zwembad wil doen. In het huis zit dus ook een inpadig zwembad. We lopen er naar toe en springen er in. Het water is lekker warm en we beginnen te zoenen. Onder water pakt Anouk mijn lul vast en begint te trekken, na een paar keer op en neer zet ze zich zelf als het waren op m'n lul en begint op en neer te gaan. Dit was zo geil dat we binnen twee minuten klaar kwamen. We zwommen nog lekker wat en voelden overal aan elkaar en we droogden ons af. We spraken af dat ik de volgende dag weer zou komen slapen.

Die nacht hebben we weer de hele nacht gepraat op msn, dit keer ging het alleen maar over sex. De volgende dag ben ik weer naar Anouk toe gegaan en hebben we het de hele nacht lang gedaan. We doen het nou iedere dag en als we een dag niet kunnen halen we dat dubbel in de volgende dag.
Aantal keer gelezen:
1283
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)