Spannendverhaaltje.nl

Beste vriend

-
14-04-2012
Dit verhaal is geschreven door Stoute meid meer verhalen van Stoute meid Afgelopen zaterdag had ik heerlijke geile sex met de beste vriend van mijn vriend. Ik zal me zelf even voorstellen. Mijn naam is Kim en ik ben 28 jaar oud. Heb lang zwart haar, slank figuur al zeg ik het zelf. Niet al te grote borsten, beginnende c cup, maar wel gelukkig mooi rond en kleine tepels. altijd een geschoren kutje welke iets dicht gevouwen zit. Heb geen grote kut lipjes. Wel altijd erg nat. Mijn kontje is stevig en niet al te groot maar groot genoeg. Helaas heb ik wel een hele witte huidskleur. Word nooit echt bruin. Ik woon leuk en heb echt een goede relatie. wonen alweer bijna 9 jaar samen. Mijn kanjer is dan wel bijna 10 jaar ouder dan ik zelf, maar dat is eigenlijk wel erg leuk en makkelijk. Hij is wat verder in het leven en heeft dan ook een goede baan. Plus op sex gebied veel verder dan mijn leeftijd genootjes. En ik val gewoon op oudere mannen. hahaha Afgelopen weekend was hij met zijn beste vriend naar een voetbal wedstrijd. Ik zat lekker thuis en dronk een wijntje, nou ja een wijntje, ik dronk een hele fles wijn leeg. Hierdoor krijg ik altijd een heerlijk geile dronk over me. aangezien we KNP tv hebben hebben we ook porno op tv. Meiden van holland. Dus al snel zat ik heerlijk met een glas wijn hier naar te kijken. Bij ons thuis en wij samen zijn heel open op het gebied sex. Veel mag en niks moet. alles is bespreekbaar.
Heb hier in het begin aan moeten wennen. Ik lag toen wel vaak met me zelf te spelen maar had nu niet echt vriendjes die sex ook zaggen als een spannend en leuk iets wat je moet delen en je grens moet opzoeken. Dat gebeurt nu wel en ik mag hierin heel ver gaan zolang het maar leuk en spannend is. Al was er nog nooit iets gebeurt op dit gebied zo het dus wel mogen. De heren kwamen rond de klok van half 1 thuis.Mijn kanjer had een flink zitten. Beter gezegd hij was aardig dronken. aangezien we onze logeer kamer aan het verbouwen waren kon er niet iemand slapen. Dus stelde ik voor dat de heren op bed kropen en ik ging wel op de bank. Grote hoek bank dus dat was geen probleem. Dekens gepakt en de heren kropen op bed. Mijn kanjer sliep snel en ik kreeg een berichtje van Michel die naast hem lag. Heb je nog een plekje op de bank. Ik lachte en tikte terug tuurlijk geen probleem. Mijn kanjer bleek flink te snurken van de drank. Michel stond beneden in zijn onderbroek en lachte en zei, shit lijkt wel of ie een bos omzaagd. Ik pakte een deken voor hem en hij plofte op de bank bij me. Ik droeg mijn pyama. Ik pakte nog wat te drinken en we zaten even te kletsen. Ik ging weer liggen en het licht was uit. Michel lachte en zei, mag ik niet bij jouw komen liggen. Ik lachte en zei hoe dan. Hij kroop achter me en we lagen zo lepeltje lepeltje. Dit was best wel grappig. Hij had een hand op mijn middel liggen en lachte ook. Ik dacht nu ook wat te voelen wat hard was wat tegen mijn billen duwde. Ik draaide me billen wat en voelde het goed. Hij lag met een stijve lul tegen me aan. Ik lachte in me zelf, vond het zelfs erg spannend. Ik was al geil door het kijken naar geile filmpjes maar nu lag de beste vriend van mijn vriend op de bank tegen me aan met een stijve lul. Shit zo te voelen nog een grote ook. Zijn hand gleed om mijn middel en kwam op mijn buikje terecht. Ik kreeg een mega geile gloed door me heen. Hij zou toch niet, ja wel hoor. Zijn hand gleed iets omhoog en kwam onder mijn borsten te recht. Ik voelde hoe zijn duim onder een borst streelde. Shit dit voelde best wel erg geil en spannend, zeker omdat ik zijn lul toch wel erg voelde tegen mijn billen. Zijn hand gleed wat omhoog en gleed nu over mijn borst.
Oke mijn tepel was stijf en ik deed niks, vond het wel erg spannend. Als ik dit aan mijn kanjer zou vertellen dan zou hij denk ik hard lachen. Ahhhh hij trok zachtjes aan mijn tepel. Ik liet mijn hand nu naar achteren glijden en gleed over zijn boxer en dus ook zijn lul. Waarvan de eikel al boven de boxer uit kwam en erg nat was. Wauw die was echt groot en best wel dik. Ik liet mijn hand in zijn boxer glijden en voelde zijn grote harde stijve lul goed. Shit wat een ding. Als ik die zou krijgen zou echt lekker zijn. Zijn hand gleed onder mijn pyama hemd. Hij greep mijn blote borsten en speelde met mijn stijve tepels. Hij zoende mijn nek en likte mijn oorlel. Hij begon mijn broek omlaag te doen en ik werkte me en ging op mijn rug liggen. We zeide niks, ik voelde hoe hij met zijn vingers door mijn klets natte kale kutje gleed. Twee vingers gleden lekker in mijn kutje en ik trok aan zijn grote blote lul. Hij likte mijn tepels en gaf een zoen en we tongde geil. Damm ik was mega geil en lag hier te klote met de beste vriend van mijn vriend. Hij draaide zich rond en opende mijn benen en ik voelde zijn tong door mijn kutje glijden. Wauw dat was lekker. Hij zat over me heen en ik zag nu zijn grote kwijlende lul boven mijn gezicht. Ik pakte hem vast en hij was echt keihard. Met mijn tong en tongpiercing likte ik zijn heerlijk natte eikel. Wauw wat een lul. Hij vingerde me en likte me echt heel lekker. Zo pijpte ik hem en likte hij mij. Michel draaide nadat hij mijn had laten klaar komen. Hij kwam tussen mijn benen, we keken elkaar aan maar zeide niks. Ik voelde hoe zijn eikel door mijn kutje gleed en heel langzaam mijn kutje ingleed. Wauw wat een pik was dit, heel rustig gleed hij er helemaal in. Ik werd heerlijk opgevuld en het voelde onwijs lekker en erg spannend. Hij bewoog zijn heupen en ik sloeg mijn benen om hem heen en spoorde hem aan met mijn voeten.
Wauw hij kwam diep en raakte de juiste snaar. Heerlijk begon hij in me te pompen. Al snel deden we verschillende standjes en kreeg ik zijn lul heerlijk diep. Pijpen likken beffen en vooral flink neuken. Wauw hij naaide me de hele huis kamer door. Hij zat op de bank en ik ging op zijn schoot zitten. Met mijn rug naar zijn gezicht en zakte over zijn grote lul. Hij greep mijn borsten en speelde ermee en ik gleed heen en weer op zijn lul. Hij gleed er helemaal in en raakte me heerlijk en ik kwam met een lichte gil klaar. Ik lag op mijn rug op de bank en michel pompte weer flink in me. Hij begon te grommen en spoot zijn zaad tegen mijn kutje op en over mijn buik. Wauw we hadden zo juist een kleine ander half uur heerlijk liggen neuken. Ik maakte me schoon en we vielen in slaap op de bank. De volgende ochtend schrok ik wakker. Mijn kanjer zat op de bank met een bakje koffie en lachte naar me. Mijn pyama en zijn boxer lagen nog op de grond en Michel lag nog tegen me aan. Ik kreeg een rood hoofd en mijn kanjer lachte en zei, was het lekker vanacht. Ik keek hem onschuldig aan en zei, ja erg geil. Gelukkig kon ie er omlachen en zei, wat ben je ook een heerlijk geil ding. Je laat nooit blijken dat je iets wilt maar ondertussen wel erg geil. Gelukkig wat ik al dacht, hij zou niet boos zijn. Michel zie eerst nog sorry, mijn kanjer lachte en zei, hoezo is ze niet lekker. Integendeel zei Michel. ze is onwijs geil.
Gelukkig maar, dat wist ik al. 20 minuten later stond ik met twee geile heren onder de douche en had ik twee heerlijke lullen die me lekker gingen pakken. ach soms is vreemdgaan best goed voor je relatie. hahahaha
Aantal keer gelezen:
1291
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)