Spannendverhaaltje.nl

Beste Fran

-
21-10-2010
Fran (fictieve naam voor een bestaand persoon) is een leuke meid, die ik al zo'n 20 jaar ken. Tot 2x maal toe hebben we voor dezelfde werkgever gewerkt en hoewel we elkaar een tijdje uit het oog zijn verloren hebben we sinds enige tijd weer contact. Zo hebben we een aantal keren samen geluncht. Tijdens onze laatste lunch kwam het onderwerp via onze relaties op sex. Openhartig vertelde ze me dat ze regelmatig met andere mensen over sex chat en regelmatig verhalen sites bezoekt. Ze wist van mij dat ik niet zo'n beste relatie heb, en vertelde me over deze sites. Hoe het met haar relatie zit weet ik niet omdat ze daar niet veel over los laat. Hoewel ze niet iets zei dat daarop wees, kreeg ik tijdens het gesprek de indruk dat ze mij zat uit te dagen. Toen ze mij aan het einde van het gesprek uitnodigde om de volgende keer bij haar thuis te lunchen zei ik daarom voor de gein of ik dan iets van de bakker of de drogist mee moest nemen. Dat ligt eraan hoe je mij ervan weet te overtuigen of we iets van de drogist nodig hebben, zei ze toen veelbetekenend. Ze vroeg me uitdagend om haar te beschrijven hoe ik het zou aanpakken en dat op deze site te plaatsen...



Wanneer je open doet draag je hetzelfde als de laatste keer dat ik je zag. Net als toen, zie je er toen fantastisch uit in je truitje met v-hals met prachtig decollettè, een pantalon strak om je billen waardoor een gezonde vent bijna niet van die billen af kan blijven en daaronder zwarte laarzen. Tijdens het eten van de broodjes die ik heb meegenomen hebben we het over ons werk. Jij hebt het al een hele tijd erg druk op het werk en in het weekend ben je druk bij je ouders die momenteel jouw hulp goed kunnen gebruiken. Je zou best wel eens een weekendje lekker willen ontspannen maar daar komt het gewoon niet van. Ik stel daarom voor om jou te masseren. Je doet wat lacherig, maar ik zeg dat ik serieus ben en baat het niet dan schaad het niet toch. Zoals door mij voorgesteld, ga je op de grond met je rug tegen de bank tussen mijn benen zitten.

Ik schuif je truitje bij de schouders opzij. Natuurlijk zitten de bandje van je bh in de weg, deze duw ik dus ook over je schouders. Vervolgens warm ik mijn handen op, en aai je licht in de nek en achter je oren. Het begint goed want ik bezorg je kippenvel. Daarna begin ik met een zachte massage van je nek en schouders. Ondertussen houd ik je borsten goed in de gaten. Mocht door je truitje zichtbaar worden dat je tepels zich verharden dan is de kans groot dat ik dat als een aanmoediging zie om iets vrij postiger te worden. Niet direct maar na een paar minuten stel ik voor dat je je truitje uittrekt zodat ik de rest van je rug onder handen kan nemen. Jij zit nu met een op je bh na ontbloot bovenlijf en ik stel voor dat je op je buik op de bank gaat liggen. Dit voorstel volg jij op en je gaat op je buik liggen. Ik sta op van de bank en ga op mijn knieën naast de bank zitten. Met het loshaken van je bh heb je geen moeite en ik zie nu aan je linkerzij de aanzet van je borst. Ook nu weer begin ik heel subtiel met het masseren van je rug. Rustig ga ik al masserend en knedend via je rug naar beneden tot aan je broekband. Vandaar uit weer langs je zij naar boven.



Ter hoogte van je borsten aangekomen glijden mijn vingertoppen even in je bh en raken ze de zijkant van je borsten. Een lichte zucht ontsnapt aan je mond en ik ga verder met mijn handen naar boven, via je schouders terug naar je nek. Dit doen we nogmaals en bij steeds meer aanrakingen kun je een lichte kreun of zucht niet onderdrukken. Dit keer gaan niet alleen mijn vingertoppen, maar beide handen in je bh. Licht masserend ga ik op zoek naar je tepels. Nadat ik deze tussen duim en wijsvinger heb vastgepakt, slaak je een wat ingetogen kreun. Ondertussen met de rest van mijn vingers je borsten strelend vraag ik je na een tijdje overeind te komen. Terwijl je overeind komt laat je je bh langs je armen glijden, waarna deze op de grond valt. Ik zit nu met mijn gezicht vlak voor je borsten en lik eerst vluchtig langs je tepels waarna ik beide even wat langer in mijn mond neem en ze met mijn tong streel. Vervolgens kijk ik je aan. Op je wangen zie ik rode koontjes, in je ogen een geile blik. In die ogen kan ik zien dat je bereid bent tot meer, dat je naar meer verlangd. Zelfs wanneer je dit eigenlijk niet had gewild, wil je nu niet meer terug. Ik sta nu op en kom naast je op de bank zitten en draai je rug naar me toe. Terwijl mijn lippen je nek, hals en schouders kussen, masseer ik met beide handen je heerlijke borsten. Af en toe maakt een van mijn handen een uitstapje door je buik vanaf je borsten tot aan je broekband licht te strelen.



Je raakt steeds meer de controle over je ademhaling kwijt. Hitsig vraag je me je 'daar' aan te raken, terwijl je met je hoofd een lichte knik richting je kruis wijst. Bij de volgende streling voldoe ik aan dat verzoek. Ik neem mijn hand weer van je borst en laat deze onder lichte aanraking over je buik richting je broek glijden. Om het mij makkelijker te maken laat jij je op je rug glijden. Even kijken we elkaar aan, waarna ik met mijn lippen de jouwe zoek en we elkaar vervolgens met onze tongen laten voelen hoe geil we zijn. Slechts een keer laat ik lichtjes mijn hand over je kruis glijden. Subtiel probeer je je kutje tegen mijn hand te drukken, een beetje plagerig verlicht ik de druk. Wanneer ik, nadat ik je broek heb open geknoopt, mijn hand in je broek laat glijden ontsnapt er een diepe zucht aan je mond en laat je het tongen even voor wat het is. Wanneer ik mijn vingers onder de rand van je slipje laat glijden volgt er wederom een zucht en lijkt je tong verlamd. Je benen gaan als vanzelf uit elkaar wanneer ik met mijn vingers in je slip op ontdekking ga. Ik voel dat je op een streepje haar na kaal bent en aangekomen bij je spleetje spreid ik mijn vingers om je klitje te omzeilen. Zoals ik al had verwacht is je kutje al lekker nat. Met jouw vocht bewerk ik nu de nog droge plekjes. Je klitje is het laatste droge plekje dat aan de beurt is. Een beetje plagend raak ik je klit licht en soms net niet aan. Dit gaat zo even door totdat jij je hand op de mijne legt en mijn vingers tegen je klit aan drukt. Je knijpt je benen bij elkaar en je tong die al een tijdje niet bewogen had glijd nu weer langs en om de mijne. Ik verbreek deze kus en zeg dat ik je broek ga uittrekken. Op zoek naar lucht probeer je hiermee in te stemmen. Nadat ik me op de grond heb laten zakken ga ik op mijn knieën voor je zitten. Jij kijkt me geil aan en wrijft uitdagend over je kruis, terwijl ik je laarzen uittrek. Na je laarzen volgt je broek.



Gewillig til je je billen op terwijl ik deze uittrek, je slipje (een mooi lila kanten stringetje) laat ik nog even waar het is. Deze past mooi bij je getinte huid en ik vind het geil om naar de natte plek die mijn handelingen in dit broekje hebben veroorzaakt te kijken. Wanneer ik je benen uit elkaar duw spreid je deze zo ver mogelijk. Ik zet mijn handen op je knieën en laat deze langs de binnenkant van je dijen richting je slipje glijden. Aangekomen bij je liezen laat ik mijn vingertoppen rustig op en neer langs de rand van je slipje glijden. Een goeie tease merk ik, want je maakt bewegingen met je billen in een poging mijn vingers in aanraking met je lipjes te laten komen. Weer kijk je me aan. In je blik zie ik voornamelijk geiligheid maar ook iets van hulpeloosheid, je hebt de situatie niet meer onder controle, je wilt alleen nog maar meer. Er ontsnapt een ingehouden kreun wanneer ik de randen van je slipje licht en met de mijn vingertoppen de buitenkant van je lippen streel. Je nattigheid is flink toegenomen want zelfs aan de buitenkant van je lippen is je opwinding te voelen. Nadat ik mijn vingers heb omgedraaid, glijden de wijs- en middelvinger van mijn rechterhand als vanzelf in je opening. Je houdt het niet meer en er ontsnapt een luide kreun aan je keel. Terwijl ik met mijn linkerhand je slipje opzij trek, plaats ik de duim van mijn rechterhand lichtjes op je klit en wrijf deze zachtjes in het rond, terwijl de vingers van dezelfde hand rustig op en neer gaan langs je g-spot. Ondertussen masseer jij je borsten.



Na een tijdje vervang ik mijn duim door mijn tong. Ik proef je zilte kutje en geniet van het genot dat ik jou hiermee doe. Op het moment dat je je onderlichaam naar voren beweegt voer ik het tempo met mijn vingers en de druk van mijn tong wat op. Waarschijnlijk niet genoeg want je legt een hand op mijn hoofd en duwt mijn hoofd nog steviger in je schoot. Misschien verbeeld ik het me, maar het lijkt alsof ik je nog natter voel worden. Het duurt dan niet lang meer voordat je, toch nog enigszins ingetogen, klaar komt. Zolang de pulserende bewegingen van je kutje voortduren houd ik mijn vingers op hun plek. Je klitje laat ik even met rust. Nadat je kutje tot rust gekomen is, haal ik mijn vingers uit je opening. Je ligt er heel geil, een beetje sletterig, bij zo met je benen wijd. De verleiding is groot om mijn broek van mijn billen te laten zakken en je te neuken. Niets in jou zou mij tegenhouden, maar toch wacht ik, ik wil je nog geiler hebben. Wanneer je een beetje bent bijgekomen begin ik opnieuw je liezen te strelen. Als vanzelf spreidt je direct je benen zo wijd mogelijk. Weer breng ik mijn mond naar je kutje. Met lange halen van beneden naar boven lik ik je spleetje. Steeds ga ik wat lager met mijn tong totdat ik ook je perineum in mijn halen meeneem. Telkens wanneer ik je perineum meeneem merk ik dat je je moet inhouden om niet luid te gaan kreunen. Om je te plagen sla ik steeds vaker je perineum over tijdens de langzame halen die ik met mijn tong maak. Je reageert door goedkeurent te kreunen wanneer ik je daar wel raak. Toch blijf ik je teasen. Je trekt nu je benen omhoog waardoor je kutje wat hoger komt te liggen en je perineum makkelijker te bereiken is.



Terwijl ik met mijn wijsvinger lichtelijk je klitje masseer, laat ik mijn tong rustig afdalen richting jouw perineum. Tergend langzaam, ook je liezen en buitenkant van je schaamlippen niet vergetend daalt mijn tong af naar beneden. Ik voel jouw spanning toenemen. Aangekomen bij je perineum plaats ik een paar korte plaaglikjes. Ohh jaaa, kreun je en trekt voor zover dat kan je benen verder omhoog. Deze keer neem ik ook de onderkant van je perineum mee waardoor ik af en toe ook je kontje lik. Heb je me ooit eens gezegd dat je absoluut nooit aan anale sex zou doen, nu lig je iedere keer te kreunen wanneer mijn tong langs je sterretje glijdt. Ook wanneer ik enkel je sterretje lik, blijf je kreunen en op gegeven moment vraag je om een vinger. Deze krijg je. Langzaam glijdt mijn vinger bij je naar binnen. Als glijmiddel dient je eigen vocht dat nog steeds uit je kutje vloeit en ruim voldoende aanwezig is. Wanneer ik mijn vinger even stil hou, begin jij met je kont mijn vinger te berijden. Steeds wilder je kont om mijn vinger heen en weer. Totdat je voor de 2e keer klaarkomt. Dit keer heel luidruchtig, geen remmingen meer. Je schreeuwt dat je verschrikkelijk geil bent, dat je meer wilt....

Hè Fran, mocht jij dit net zo graag als ik willen, laat het me weten en wie weet beleven we dit samen en kunnen we een vervolg schrijven op dit verhaal.
Aantal keer gelezen:
1385
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)