Spannendverhaaltje.nl

Beschikbaar submeisje

-
21-08-2010
Ik heb de hele avond zitten chatten en zoek naar een onderdanige dame. Als ik het bijna op wil geven opent een 1 op 1 venster op mijn scherm. Je nick name is submeisje28 ik heb al eerder op de schatbox met haar gechat. Tot nog toe wel aardige gesprekken maar niet erg to the point. Dan zie ik een paar zinnen snel achter elkaar op het scherm verschijnen. Ik heb de moed inmiddels verzameld. Ik heb de laatste tijd vaker met u gechat en Ik sta vanavond tot u beschikking. Kom naar… Ze geeft me haar huis adres en sluit de privé chatbox. Ik sluit mijn computer af en mijn fantasie slaat al bijna op hol. Onderdanig dat is iets wat ik erg spannend vind. Ik ga snel naar de badkamer ik douche me snel scheer me. Ik ga voor de kast staan en pak de nodige spullen in een sporttas. Ik trek een strakke leren broek aan zonder een slip en trek een speciaal zwart shirt aan waar mijn toch al brede schouders zich goed aftekenen. Ik ben toch al groot 190 en door dat ik vanaf mijn 10e jaar al waterpolo zijn mijn spieren goed ontwikkeld. Ik heb grote handen waarvan ik voor ik vertrek nog even de nagels vijl.
Ik stap in mijn auto en rij richting het zuiden. Ik baal dat het zover weg is maar ik zal dat zeker uitbuiten. Met een stratengids op mijn schoot rij ik jouw straat binnen. Ik parkeer de auto op een onopvallende plaats en ik doe mijn lange en zeer oude motorjas aan. Ik loop naar de voordeur en bel aan, ik zie een schim in de gang maar er wordt niet open gedaan. Ik bel nog een keer en weer zie ik beweging. Ik vloek en denk als de trut me voor niets heeft laten komen dan hoort ze daar nog wel van. Ik besluit te zoeken naar de achterdeur en ja hoor die is niet op slot. Ik ga naar binnen en roep je, ik hoor je lopen maar je komt niet. Ik loop naar de kamer daar ben je niet ik denk wat een griet als ze het zo wil spelen dan kan dat. Ik ga naar boven ook daar zie ik je niet wel zie ik dat je de gordijnen hebt gesloten en dat een van de kamers voorzien is van een bed en zie dat er aan het bed ringen zijn gelast. Ook in het zwarte plafond zie ik zilverkleurige ringen. Ik baal zulke lange touwen heb ik niet bij me. Dan vind ik het genoeg ik trek mijn jas uit en plaats een stoel tegen het bed.
Nu kan het spel echt beginnen, boven aan de trap ontbied ik je met kom hier teefje van me. Ik hoor je plotseling uit de andere slaapkamer komen. Je bent degelijk gekleed in een zwarte broek met halflang jasje en je draagt een witte blouse met een stijf kraagje. Durf je me zo te ontvangen heb je niets mooiers in huis om aan te trekken. Ik kan niks van je reet zien en ook je tieten verstop je. Waar is je kleding kast, je toont me de kleding kast en zegt verder niets. Ik zie een stevige zwarte slip en vindt ook een mooi maar vooral zeer stevig rijgkorset in je kast. Ik snauw je af dat je je om moet kleden. Je kleed je uit en ik denk er even over je gelijk al te nemen ik hou me in want dit gun ik je niet. Als je de slip uittrekt zie ik dat je kutharen plakken en glinsteren van je kutvocht. Je wil het verhullen en draait je om met je kont naar mij toe ik laat de kans niet voorbij gaan en sla je met de vlakke hand op je blanke billen. Je bil wordt mooi rood van de doorbloeding en het lijkt of je staat te wachten op de volgende met maar ik pak je bij je arm en beveel je dat je doorgaat met aankleden.
Enkele minuten later sta je voor me zwarte rijg korset met daaronder zwarte kousen en daartussen een inmiddels kletsnatte en zeer stak zittende slip. Ik pak je bij je arm en duw je op de stoel die aan het bed gebonden is. Ik blinddoek je en zie aan je dat je onzeker word ik laat je wijdbeens op de stoel zetten en duw je met je rug tegen de rugleuning van de stoel. Ik pak de rijgkoortjes en begin met kracht het koord te spannen ik zie dat je taille smaller wordt en dat je moeilijker gaat ademen ook zie ik dat je tieten in elkaar gedrukt worden. Ik bind je armen achter je rug stevig aan elkaar vast alleen je kont kan je nog bewegen. Ik trek mijn rits open en laat mijn zware en halfharde penis uit mijn broek glijden je ademt zwaar en door je mond. Ik pak je achter bij je haren en buig je hoofd naar beneden. Zonden een waarschuwing duw ik mijn harde lul achter in je keel. Je moet kokhalzen en hapt naar adem als ik me terug trek. Nu ben je alert en bij de volgende stoten die ik doe vang je mijn lul goed op. Je roept gesmoord spuit me vol. Ik stop abrupt en pak je in de tepel van je linker tiet. Je geeft mee en ik zeg je dat je het spel niet maakt vanavond. Je mompelt dat het je spijt en ik neem daar genoegen mee. Ik doe een stap naar achteren en pak een paar spullen uit mijn tas en leg die achter je op het bed.
Ik pak je benen en kantel je soepel met stoel en al op het bed. Ik maak je los van de stoel leg je op je buik op bed je armen nog steeds stevig vastgebonden op je rug buig je benen ver uit elkaar en maak je enkels met koorden vast aan de poten van je bed. Met een schaar knip ik je slip aan beide zijden los en trek de stof ruw door je bil en kutspleet weg. Je komt met je kont omhoog. Ik knip in je tepels om je terug te wijzen Je glanzende behaarde kut staat open en je anus ik mooi zichtbaar. Ik prop een paar kussens onder je buik. Je lekkere billen komen omhoog ik kan zo goed overal bij. Plotseling smeer ik je kruis in met scheerschuim en ik masseer het schuim goed in. Ik scheer al je haren zorgvuldig weg ik laat alleen een klein strookje aan de bovenkant ongemoeid. Ik maak mijn werk zorgvuldig af en haal de resterende haren bij je kut en anus weg. Ik beweeg mijn vingers teder en zacht over je anus en kut je geniet maar ik stop. Dan pak ik een tube en smeer je pas geschoren kruis zorgvuldig in weer laat je blijken dat het je bevalt maar dan schreeuw dat je in brand staat ik heb je ingesmeerd met tandpasta je probeert je om te draaien maar ik druk je op terug op je buik op bed en pomp mijn keiharde lul ruw in je kut je beweegt onder me als een wilde kat maar je laat je temmen en gaat ritmisch de stoten opvangen.
Ik zit op mijn knieën achter je en knijp hard in je billen en ga met je vingers langs je anus. Ik laat voorzichtig een vinger in je kontgat glijden en als je daar ook aan toe geeft stop ik een middelmaat budplug in je kontgat. Ik schuif met mijn onderbuik de budplug zodat die stevig in je aarsje gedrukt wordt en voel dat je heftig gaat schokken. Ik neuk je stevig in een langzaam tempo. Je blijft een paar minuten schudden en knijpen met je kutspieren. Ik merk aan je dat je geen controle meer heb. Ik ben nog niet zover en trek mijn lul uit je de budplug laat ik zitten Ik maak je armen en benen los en neem je blinddoek weg. Ik draai je om zodat je op je rug ligt en ga in standje 69 over j heen liggen ik dwing je mijn lul in je mond te nemen. De lul is drijfnat van jouw eigen sappen en een rand met tandpasta die op je lippen komt te zitten. Je pijpt me heerlijk waarbij je met de tanden langs mijn schacht gaat. Ik bijt zachtjes en bef je schraal geworden lippen. Als ik je klitje een tweede keer zachtjes tussen mijn tanden neem begin je heftig te schudden. Vrijwel gelijk bijt je stevig in mijn lul net onder de rand van mijn eikel ik schreeuw en trek mijn lul uit je mond en spuit je in het gezicht. Dan laat ik je los en zeg je dat je moet gaan douchen. Onder de douche kom ik bij je staan en trek de budplug langzaam uit je anus. Ik kus je op je voorhoofd en verder zeggen we niets.
Aantal keer gelezen:
697
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)