Spannendverhaaltje.nl

Bertus de baas geilt op jonge stagiaire!

-
25-10-2010
Naar een idee van Travelduck!
Bertus leid een kantoor met 30 medewerkers(6 meer dan vorige maand want het gaat goed)in de verzekeringen,hij heeft een prive kantoor met uitzicht op het personeel maar die kunnen hem niet zien zitten,een speciaal raam die ze ook wel bij de politie hebben.
De meesten van zijn personeel zijn een beetje rond zijn eigen leeftijd,hij is 42 jaar en heeft een normaal postuur.
Marion een bijna 17 jarige stagiaire vormt daarop een uitzondering een leuke blondine met lange haren die ze meestal in een paardestaart draagt,een leuk C-cupje schat hij zo in,slank en de rondingen op de juiste plaats.
Hij zag haar wel zitten,geilde eigenlijk ook wel op haar, hij hield wel van die jonge strakke mokkeltjes.

Maar Bertus was netjes getrouwd met Thea,een slanke vrouw met half lang bruin haar,ze mocht er wel wezen met ook een C-cupje,maar Thea was al 40 en hun seks leven stelde eigenlijk niet zoveel voor,eens om de twee weken een normale softe wip,grijze muizen bestaan eigenlijk,hij viel nou eenmaal op die jonge dingen en het liefst zo sletterig mogelijk gekleed!
Marion liep ook in een kort jeans rokje rond en een strak bloesje,ze had wel netjes een bh aan maar ja dat moest op kantoor ook wel he,je kan er niet bij lopen als de eerste de beste hoer,vooral niet voor de klanten,Bertus persoonlijk zou er geen problemen mee hebben gehad.

Bertus liet het werk ook graag aan het personeel over,zijn deur zat op slot als ze hem nodig hadden moesten ze eerst kloppen zodat hij de deur van het slot kon halen en,nog tijd genoeg had om zijn pc op een normaal progamma te zetten.
Hij was aan het chatten,veel op chat site's met die jonge mokkeltjes die daar in grote getallen zaten.
Ook las hij verhalen op diverse site's ,vooral dat breezer sletje Angela en haar vriendinnen,die verhalen verslond hij,wat zou hij haar is graag een keer aan zijn schacht rijgen,maar ja die jonge sletjes zaten toch echt niet op hem te wachtten,ook al leek het in de verhalen wel zo,die Monni verhalen vond hij ook zo apart geil geschreven.
S'avonds bleef Bertus regelmatig zogenaamd overwerken dan zat hij te chatten met Cheetah een sletje ook bijna 17 jaar,ze hebben de msn uitgewisseld en Bertus mocht terwijl ze keek en hij dus haar mooie geile smoeltje zag zich afrukken voor de cam,zijn pik mocht er wezen had Cheetah hem al eerlijk gezegd dat streelde zijn ego enorm!

Ze zaten elkaar op te geilen,Cheetah kreunde en hijgde door de microfoon terwijl ze zich zelf klaar vingerde voor hem,Bertus zijn geil spatte dan ook explosief uit zijn pik als hij wild rukkend Cheetah haar vingers in en uit haar kaal geschoren slette kutje zag komen.
Cheetah was een echte chat slet vond hij,dat geile lichaam, dat strakke lijf.
Hij spoot ook veel krachtiger en ook veel meer geil dan wanneer hij thuis Thea een slappe beurt gaf,ze wilde hem ook niet pijpen en het neuken was alleen met zo een stom rubbertje en alleen zij op haar rug en hij er boven op,dus geen spannend standje!,niks in haar kont!

Die Marion had in zijn ogen ook van die lekkere dijen,wat zou hij die graag eens spreiden om daarna zijn schacht bij haar naar binnen te stoten,zou ze ook door een vriend of zo in haar kont geneukt worden?
Die moderne meiden van tegenwoordig lieten zich in al hun gaatjes naaien,was dus toch maar ernstig behelpen thuis.
Marion daar in tegen had nog helemaal geen vriend,ze had eigenlijk ook nog helemaal geen ervaring,ze voelde welis waar aan haar kutje vingerde zich om een orgasme op te wekken,en ze heeft een vibrator dus maagd zal ze wel niet meer zijn toen ze in een dronken bui dat ding er in ramde en het witte apperaat er rood terug uit kwam!
Ze vond het klaar komen ook wel lekker,dus werd er regelmatig wekelijks wel even gesopt.
Ze vond haar baas Bertus wel een aardige man,maar eigenlijk toch best wel alwat te oud,ook had ze het idee dat hij op zijn kantoor eigenlijk niet veel deed.

Zo ging het werk dag in dag uit door,was het weer weekend en Bertus was thuis en kon dus niet met Cheetah chatten.
''Thea!'',vroeg hij''kunnen we niet eens een ander standje doen doggy style?'', haar antwoord was dan weer''Nee joh ,ik ben geen hoer??'',alsof je daar perse een hoer voor moest zijn.
Dan deed Bertus maar weer braaf dat kloterige condoom om zijn harde paal,die door dat gemier er mee gedeeltelijk verslapte,het kan dan wel tussen de oren zitten,maar hij zat er toch maar mee.
Daarna ging hij op haar liggen porde zijn pik in Thea haar kut stote rustig,want met diepe halen dat mocht ook al niet,dan zei ze weer''Doe is rustig aan joh,ben geen aardappel zak!'',Bertus dacht ,nou volgens mij ben je wel een aardappel zak,want ze bleef stil liggen en stote niet met haar heupen lekker terug.
Bertus kwam dan klaar, Thea niet en dat was het dan weer voor het weekend.
Ook een porno kijken?,nee hoor dat was smerig,dat kon hij alleen doen als zij een dagje opgesodemietert was!
Hij was blij dat het eindelijk weer maandag was.
Deze week veranderde er iets,Bertus had geen idee waar dat nu aan lag,maar die Marion bekeek hem opeeens met andere ogen,of verbeelde hij zich dat nou maar?
Woensdag was hij op een vergadering bij het hoofdkantoor,hij was wat vergeten en belde naar zijn kantoor,Marion nam de telefoon op.
''Met,Marion,Beelta.bv verzekeringen!,wat kan ik voor u betekenen!'' ''Heu..Marion,kan je even op mijn kantoor de gegevens van Trago banden uit de computer halen,die heb ik hier nodig!''.
''Goed meneer Bertus,blijft u aan de lijn?'',vroeg ze.
''Ja is goed!'',was zijn antwoord.
Marion liep zijn kantoor in,starte de pc en drukte in eerste instantie op een fout mapje,daar zag ze vlot iets staan van Cheetah?,ze zocht de goede map noteerde de gegevens en liep weer terug naar haar bureau.
''Hallo meneer Bertus,hier ben ik weer!,Trago banden achterstallig met betalingen 17.000 euro!'',las ze en nog wat gegevens.
''Dank je Marion'',en hij hing weer op.
Marion bleef de twee regels die ze gelezen had op zijn pc in haar hoofd spoken(Cheetah jij laat mij zo lekker klaar rukken,wat zou ik jou jonge kutje eens graag vol sauzen) meer was er niet ,maar haar nieuwsgierigheid was gewekt!

Ze werkte normaal door ,maar nam stiekum de reserve sleutel van het bedrijf mee naar huis.
S'avonds ging ze om negen uur op de fiets weer naar kantoor in de hoop dat Bertus nog op het hoofdkantoor in Haarlem zat,ze starte de pc en drukte nu op het mapje prive, daar stond een msn adres van Cheetah-girl en ook stonden er foto's van wat duidelijk een rood harig sletje was,de foto's waren met de cam gemaakt,het wicht lag in beeld te vingeren,ook de gesprekken waren opgeslagen,kom je al klaar grote geile pik van me,en dergelijke.
Marion kreeg het warm en haar hand verdween ongemerkt onder haar rokje waar ze over haar slipje wreef en al voelde dat ze nat werd.
Naar mate ze ook beelden zag dat Bertus inderdaad aan een flinke pik aan het sjorren was,gleden haar vingers zo haar zeiknatte glibberige kutje in en ze vingerde zich naar een top orgasme.
Netjes sloot ze na het klaar komen de pc weer af en ging naar huis.

Daarom keek ze hem met andere ogen aan,maar waarom dat wist hij niet,NOG NIET!
Vrijdagavond toen iedereen alweer op huis aan was haalde Bertus de schijf uit een apperaat waar de infrarood bewakings camera's op aan gesloten waren,hij starte het schijfje ook al wist hij dat er vrijwel nooit wat opstond, meestal dat er wat mensen buiten liepen over de stoep van het gebouw,binnen gebeurde er nooit wat,hij gaapte eens toen de donkere beelden voor bij kwamen,maar OPEENS!!,floepte het licht in zijn kantoor aan op de beelden stond de tijd 21.07 uur,hij was gelijk klaar wakker toen hij duidelijk Marion zijn kantoor zag inlopen.
Wat moest die daar dan??
Hij zag dat ze zijn pc starte,was niet te zien waar zij naar keek,maar toen zag hij beelden waar hij alleen maar van kon dromen,het grietje spreidehaar benen en alhoewel hij haar kutje niet zag en ook niet haar vingers kon hij aan de bewegingen zien dat ze zich aan het vingeren was, met de andere hand kneep ze door de stof heen in haar tiener tieten,en hij hoordehaar kreunen.
Hij hoorde duidelijk''Ohh..oohh..Bertus..oohh..neuk..mme met jou grote..dikke..pik!'',zijn stamper werd daar door nu keihard.
Hoe zou hij daar nu het beste van kunnen profiteren.
BINGO!!,hij ging maandag gewoon weer naar een vergadering( maar niet echt dus).

Nu was het weekend en met een enorme op knappen staande pik reed hij huiswaarts.
Thea zat op de bank en groette hem,maar Bertus was zo enorm geil van wat hij gezien en gehoord heeft!
Hij kuste haar en greep gelijk naar haar borsten''ik..ik.. wil je.. bezitten'',kreunde hij,hij trok haar van de bank af en nam haar zo langs het randje van haar slip heen met diepe halen,terwijl hij haar voorover op de bank gedrukt heeft.
''Wat..wat..denk je dat..je..!'',verder kwam ze niet,want zijn pik beukte diep in haar en er kwamen ongekende gevoelens los bij Thea,hij raste haar G-POINT,waarvan ze het bestaan niet wist,ze kwam smekend om meer en gillend klaar,Bertus spoot zijn hete geil diep in haar en gromde er hevig bij.
Dat voorval over 9 maanden een dochtertje opleverde heeft niets met dit verhaal te maken,maar is even zijdelingse info!

Maandag was iedereen weer gewoon op tijd op zijn werk en Bertus deelde mee''Ik moet zo weer naar het hoofdkantoor, want er zijn meerdere wanbetalers,zal wel met de wereld wijde crisis inverband staan!''.
Hij verdween en Marion dacht gelijk dit is mijn kans om nog een keer...!.
Het werk vorderde gestaag en om half vijf ging iedereen weer naar huis,Marion nam wederom de reserve sleutel mee.
Om half zeven kwam Bertus schichtig om zich heen kijkend weer binnen,keek in het kastje en zag dat de reserve sleutel weg was.
Hij liep zijn eigen kantoor in opende de grote archief kast,daar had hij al een stoel in gezet en een fles whiskey,hij sloot de deur,er zaten van die kleine gleuven in de kast waardoor hij voldoende kon zien als zo dadelijk het licht aan ging.
Hij zette de fles aan zijn lippen en nam een flinke slok,ook trok hij al zijn kleding uit,zijn pik was enorm op gezwollen!
Promt om iets over negen floepte het licht aan,Bertus zag Marion naar binnen lopen,ze starte zijn pc,las duidelijk het een en ander en spreide nu haar benen,nu had hij er goed zicht op,haar rokje stroopte ze omhoog en ze duwde drie vingers langs het randje van een geel slipje wat al duidelijk natwas!
Zou dat geil zijn?,dacht Bertus.
Ze begon diep te pompen en hij hoorde het soppende geluid van haar natte kutje.
''OOOhh..Bertus..mmm..in..in..hemelsnaam..neuk..neuk.. je.. teefje..oohh.met..je..grote..pik!'',kreunde ze.
Bertus zijn lul glom er parelde al wat voorvocht op,hij nam nog een slok uit de fles en zette ,m voorzichtig neer.
Hij zou haar grijpen,deze kans liet hij zich niet ontnemen.
Hij duwde de kast open en stapte naakt met een enorme joekel van een harde pik op haar af.
Marion stopte geschrokken met vingeren.
''Bert..Bertuss?,wat..wat,,doe jij hier?''.
''Kan ik beter aan jou vragenMarion,is het niet???''.
Marion zei even niets maar keek met grote ogen naar dat dikke stuk vlees!

''Jeetje ..nog..groter dan ik al dacht!''.
Bertus zag dat er geil uit haar kutje liep,hij had haar net gestoord vlak voor dat ze zou klaar komen.
''Vinger je klaar..SLET!'',gromde hij.
Marion hervatte het gesop in haar kut,keek Bertus geil aan en kwam spuitend klaar''hhhhhhhhhuuu....ooooooo!''.
Bertus kreeg wat stralen van haar geil over zijn knieen,zo dichtbij aanschouwde hij dit geile gedoe van zijn jonge stagiaire.
''Pijp me..Marion!!'',riep hij,en Marion ging gewillig door haar geile knieen,nu zou ze voor het eerst een lul pijpen en dan meteen al zo een beest van een kloppende schacht!
Bertus werd nu ook voor het eerst gepijpt!,maar dat wist ze niet.
Ze nam hem zo ver mogelijk in haar mond.
''Ik..ik..ga..je daar .neukennnn..!'',kreunde hij,en hij pakte haar blonde koppie en begon dieper bij haar naar binnen te dringen,hij penetreerde haar keel,Marion kreeg moeite met adem halen,maar was dapper en liet hem toe,Bertus voelde hoe zijn pik haar slokdarm in gleed en hij spoot daar zijn eerste lading heet geil in!
''AAAGGHHHUU..oogg...hheerlijk..hheerlijk.moohh!'', schreeuwde hij het uit.
Marion kreeg het moeilijk die zware schacht die tot in haar keel stote en dan ook nog die flinke lading sperma die er werd in geperst!.
Bertus had het door en trok zijn dikke lul uit haar mond,de rest van het geil kreeg ze prompt midden in haar gezicht.
Het orgasme van Bertus was zeer hevig,dus hij stond te trillen en te hijgen.
De whiskey dacht hij en pakte de fles uit de kast en nam een flinke slok,en gaf ,m aan Marion die ook een flinke teug nam.

''Je pijpte goed..zeg!'',kreunde Bertus nog wat na, ''Dank je was de eerste keer!''.
''Nog maagd?'' ''Nee denk het niet,nog nooit geneukt, maar mijn vibrator?''.
''Ik wil jou op zijn hondjes?'',zei Bertus''mag ik thuis nooit!''.
Marion ging gewillig op handen en knieen.
Ze zou nu zo voor het eerst een echte kloppende manne pik van hard vlees in haar lichaam krijgen.
Bertus schoof zijn vette lul in haar strakke kutje,ze voelde zich helemaal op gevuld worden want de vibrator was van minder kaliber!.
Hijn nam zijn stagiaire teefje gelijk met enorme diepe halen en harde stoten ze schokte steeds vooruit als de staaf in haar kutje dreunde,haar tieten wiebelde op het ritme mee.
Ze zag sterretjes voor haar ogen,dit was toch heel wat anders dan haar vibrator.
Hij staggelde dieper en dieper in haar en Marion kreeg op zijn pik twee orgasme's achter elkaar.
''Wat ..kan jij neuken zeg,wil een vaste baan op jou kantoor als jou prive secretaresse!!'',riep ze opeens.
Bertus lachte''dat komt voor elkaar!''.
''Waarom..zat je eigenlijk in de kast??'',vroeg ze nu pas.
Bertus wees haar de beveiliging camera's en vertelde dat hij haar heeft zien vingeren en zo op het idee was gekomen.
Het spreekt voor zichzelf dat ze op kantoor regelmatig gepaald wordt en zijn spema moest slikken!
Groetjes uit de mooie achterhoek,Angela.
Einde
Aantal keer gelezen:
913
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)