Spannendverhaaltje.nl

benzinemeisje

-
26-02-2011
Ze was niet superknap maar wel gewoon en lekker wijf. Lisette is braaf getrouwd maar vind het spannend om mannen vanaf achter te balie op te geilen. Haar ogen keken altijd alsof ze constant me een nat kutje rond loopt. Ze had ook altijd net een knoopje teveel open van haar blauwe werkbloesje zodat iedereen die wou zo recht tussen haar borsten keek. Als ze zich omdraaide om iets te pakken zorgde ze ervoor dat we vanuit achter in haar broek konden kijken en zagen dan haar roomwitte billen me een moedervlekje erboven verhuld in een zwart mini stringetje. Ik werk bij een koeriersbedrijf en we tanken onze busjes da ook altijd af bij haar. Gisteravond had iedereen het weer over lisette. Hoe geil ze hun weer aan had gekeken en wat ze in haar blousje hadden kunnen zien, een collega had zelfs gezien dat ze stijve tepels had zei die. Nu was ik het zo zat dat ze et ons bleef spelen dat ik besloot om actie te ondernemen. Deze middag reed ik dus weer richting de shop van Lisette. Ik stapte uit en zag haar staan ik zwaaide even en begon te tanken. Toen ik klaar was pakte ik de 2 dozen die ik moest leveren bij Lisette en ging nar binnen.

Hoi Akilo zei ze terwijl ik voor de balie stond om te betalen. Hoi Lisette zei ik en keek weer eens vol in haar bloes. Mmmmmm wat zou ik die eens graag aanraken dacht ik bij mezelf. Koffie vroeg ze. Lekker zei ik terwijl ik haar ditmaals is aar ogen keek. Gvd ja dacht ik die ogen kijken echt alsof ze een nat kutje heeft,wat een zaadvragende ogen, heerlijk. We gingen aan het kleine tafel staan in de kleine shop. We praten wat en ze bleef me maar aankijken met die geile ogen, ik ben een stuk groter dus keek zo weer haar blousje in. Ik dacht nu toch ook te kunnen zien dat haar tepels hard waren. Steeds als er klanten binnen kwamen moest ze achter me langs om achter de balie te kunnen komen. De derde bleeff ik staan zodat ze met haar borsten langs mijn rug op moest doen, en ja hoor ik voelde har tepels in mijn rug. Ik hield het niet meer van geiligheid. Waar zijn de retouren vroeg ik haar. Ohh achter zei ze kom je even mee ze zijn zwaar. Natuurlijk zei en ik liep met een keiharde lul achter haar aan, mar eerst drukte ik achter de balie op een knop, zodat de deur sloot en alleen van binnenuit open zou gaan ( had ze ooit uitgelegd) Achter in kleine kantoortje aangekomen stond ze gebukt voor me de retouren uit een kast te pakken. Weer keek ik zo inn haar broek vanachter en kom me niet meer inhouden. Ik legde mijn handen op haar billen en begon ze te kneden. He akilo hou oop zei ze nog. Maar ik hoorde haar maar half. Al kneedend trok ik haar spijkerbroek na beneden. Ohh Lisette wat heb je toch heerlijke witte billen zei ik hijgend. Hou op zei ze nu harder. Nee riep elke man geil je op hier en niemand mag er aan je komen dar veranderd nu dus. Een hang gleed tussen haar benen en trok de string aan de kant. Ze je wel hijgde ik je bent gewoon kletsnat. Akilo ik ben getouwd en de Inkel is open probeerde ze nog eens. Nee hoor de deur is dicht hijgde ik nu zwaarder. Haar string trok ik uit enpakte haar bij haaar borsten en trok vlug haar blouse en bh uit. Mmmmm Lisette wat heb je toch een geil lijf. Ik pakte vast en legde haar op haar rug op een klein tafeltje en knielde tussen haar benen. Hhihi dacht ik bijmezelf bij de aanblik van haar natte kutje. Niet echt rood dus. Ik keek tegen een heerlijk lief kutje aan met heerlijke geile schaamlippen en een klein dun driehoekje bruin schaamhaar. Even zette ik mijn tong op haar kitje maar bedacht me. Nee dit heeft die geile slet niet verdient. Ik draaide haar om en duwde mijn keiharde lul ineens vanuit achter in haar kletsnatte kutje. Ohhhh kreunde ze uit.

Mmmmm haar kutje was nog geiler dan ik altijd had gedacht. Ik neukte haar nu in een stevig tempo. Ik hoorde dat op de deur van de shop geklopt werd maar ramde gewoon doorm et mijn pik in haar natte gleufje. Oooh Akilo hijgde ze wat ben je lekker groot , je gaat me zo klaarneuken oohhhh. Nog 2 x pompte ik in haar eb toen spoot ik mijn zaad diep in haar. Zo en nu de shop maar vlug open maken geile lisette lacht ik. Ze trok gauw haar kleren aan en rende de winkel in. Ik fatsoeneerde me rustig , rok even aan mijn vingers om haar geil te ruiken en duwde toe op de laadknop van de dvd speler en trok de dvd uit de lade. Ik wist namelijk dat haar baas hier achter alles filmde en had nu dus onze sexdvd in handen. Ik liep de shop uit knipoogde naar haar en zag dat ze nog steeds zaadvragende ogen had, haha dacht ik bijmelf die is nog steeds geil, eigen schuld. De dvd heb ik gekoppieerd en uitgedeeld op het werk. Nu neuken al mijn collegas Lisette regelmatig met als chanteer middel onze sex dvd
Aantal keer gelezen:
1112
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)