Spannendverhaaltje.nl

Ben niet wat je denkt

-
21-10-2010
Dit verhaal is nog niet zo lang geleden gebeurd. Ik ben een jongen van 23 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Michelle. Zij is net als ik 23 jaar. Michelle heeft donkerblond haar, mooie bruine ogen en een prachtig lichaam.

Het was vrijdagavond. Ik kwam net terug uit de kroeg waar ik heb gebiljart met een paar vrienden van me. Ik stapte mijn huis binnen en merkte dat het wel erg stil was. Ik vond het wel vreemd want mijn vriendin zou nooit zo weggaan zonder een briefje achter te laten. Plots hoorde ik een geluid. Ik sloop zachtjes de trap op en bleef boven aan wachten tot ik weer dat geluid hoorde. Toen hoorde ik weer dat geluid en ik merkte dat het uit mijn slaapkamer kwam. Zachtjes deed ik de slaapkamerdeur op een kier en keek om het hoekje. Wat ik toen zag kon ik niet geloven. Mijn vriendin Michelle was bezig om haar vriendin Linda een lekker te verwennen. Linda is een goede vriendin van Michelle. Ze heeft lang blond haar, helderblauwe ogen en heeft een lief gezichtje. Alleen er is 1 ding met Linda: Ze is lesbisch. Linda lag met haar benen wijd en Michelle was op haar "hondjes" gaan zitten. Ze was druk bezig om Linda te likken en merkte niet dat ik stond te kijken. Ik kon de 2 gaatjes van Michelle goed zien en werd er eigenlijk wel geil van. Ik voelde mijn piemel in mijn broek groeien.

Toen kon ik mezelf niet meer inhouden. Ik liep naar het bed toe en ging achter Michelle staan. Ik boog voorover en begon zachtjes aan het kutje van Michelle te likken. Ik merke dat ze al lekker nat was. Michelle keek effe op. Ze keek me geil aan en vroeg toen of ik mee wou doen. Over dat antwoord heb ik niet lang na hoeven denken en ik begon mezelf uit te kleden. Nadat ik ook mijn strakke boxer uit had getrokken kon je zien dat ik ook best al geil was. Mijn piemel was al aardig hard en stond bijna rechtop. Ik keek effe naar het bed waar de meiden nog steeds bezig waren. Ik liep weer naar het bed toe en ging weer achter Michelle staan. Ik begon opnieuw aan haar kutje te likken. Met mijn vingers duwde ik zachtjes haar natte schaamlipjes opzij en zoog ijverig op haar klitje die al lekker opgezwollen was.

Na een klein tijdje klom ik ook op het bed en ging op mijn knieŽn achter Michelle zitten. Mijn eikel raakte het natte kutje van haar. Ik pakte mijn harde piemel vast en duwde deze voorzichtig in Michelle haar kutje. Ik pakte Michelle bij haar heupen beet en begon te stoten. Langzame en lange halen dat was waarvan Michelle hield.
"Ow ja Linda blijft slapen" kreunde Michelle. Ik vond het best en stootte lekker door. Michelle haar borsten dansde op de maat mee. Linda haar borsten waren iets kleiner dan die van Michelle maar ook zeker niet verkeerd. Michelle had nl 75C en Linda 75B.
Plots hoorde ik een luid gekreun en ik zag Linda schokkend klaarkomen. Ik voelde dat ik ook bijna moest komen en versnelde. Ik begon sneller te stoten. Toen haalde ik mijn piemel uit Michelle haar kutje en begon mezelf af te trekken. Na een paar halen kwam ik klaar en ik spoot mijn geil op Michelle.

Toen gingen we met zijn drieŽn naakt slapen. Ik en Linda aan de buitenkant en mijn vriendin Michelle tussen ons in.

Wat later op de avond schrok ik wakker. Ik klikte het lichtje op mijn horloge aan en zag dat het 03:30 was. Ik keek naast me en zag dat Michelle nog lekker lag te slapen. Ze had een tevreden glimlach op haar gezicht. Zachtjes begon ik haar wat te strelen.
Inmiddels was Linda uit bed gekropen en in een stoel gaan zitten die naast mijn bed staan. Ik deed mijn nachtlampje aan die aan mijn hoofdeinde zit en zag Linda zitten. Ze deed haar benen elegant wijd en begon zachtjes met haar hand over haar kutje te wrijven. Linda had wel een lekker kutje. Die was namelijk kaal. "Vanochtend geschoren" fluisterde ze zachtjes met een grijns. Linda zei tegen me dat ze nu best zin had om met me te neuken.
"Maar je bent toch lesbisch??" vroeg ik en Linda vertelde dat ze dat speelde om maar bij mij in de buurt te zijn. Ik bekeek de blonde Linda nog eens van top tot teen en begon eigenlijk wel zin in haar te krijgen. Mijn piemel begon weer wat te groeien.
"Kom mee" fluisterd Linda zachtjes en ze pakt mijn hand.

Zachtjes liepen Linda en ik naakt de trap af. Ik had nog geeneens de kamerdeur dicht gedaan of Linda zat al op haar knieŽn. Ze pakte mijn piemel vast en begon er zachtjes aan te likken. Geil likte ze aan mijn eikel. Linda begon me te pijpen. Ik streelde met mijn handen door de lange blonde haren van Linda. Het was doodstil. Het enigste geluid dat je hoorde was het geslurp van Linda. Plots begon de blondine aan mijn ballen te zuigen. Mijn god dat was lekker. Ze zoog mijn ballen een voor een in haar mondje en ondertussen trok ze zachtjes aan mijn harde piemel. Daarna pijpte ze me weer lekker verder. Iedere keer verdween mijn harde piemel helemaal in haar mondje.

Een paar minuten later pakte ik Linda haar hoofd vast en tilde haar langzaam omhoog. Ik gaf Linda een stevige tongzoen. Onze tongen speelde met elkaar. Ondertussen gleed mijn hand naar beneden en wreef ik over haar kutje. Ik voelde dat Linda weer nat was. Ik pakte Linda haar appelvormige borsten beet en begon er als een gek aan te likken.
De blonde Linda stak een vinger in haar mond en keek me ondeugend aan. Ze wist duidelijk wat ik wou. Ze pakt mijn piemel vast en wreef daarmee over haar kutje. Linda ging toen op de bank zitten. Ze zakte onderuit en deed haar benen wijd. Met haar wijsvinger maakte ze een lokkend gebaar en met haar andere hand wreef ze weer over haar kutje.
Ik ging voor Linda op mijn knieŽn zitten en boog voorover. Zachtjes begon in haar te likken. Dat voelde lekker aan een kaal kutje. Mijn tong gleed door haar natte schaamlipjes. Met mijn vingers duwde ik ze wat uit elkaar en begon toen ijverig op haar inmiddels opgezwollen klitje te zuigen. Dat vond ze waarschijnlijk lekker want Linda gooide haar heupen in de lucht. Ik stopte er toen nog een vinger bij en verwende Linda eens goed.

"Heb je condooms??" vroeg Linda toen en ik knikte ja. Ik liep naar de keukenla toe en haalde er een condoom uit. Deze haalde ik uit de verpakking en met wat moeite kreeg ik hem toch om mijn piemel. Ik liep weer naar Linda toe en wilde haar neuken maar ik moest gaan zitten van haar. Ik ging toen in de luxe leren stoel zitten en wachten op wat er ging gebeuren. De blondine liep toen naar me toe en vroeg of ik mijn piemel wou vasthouden. Toen begreep ik dat Linda mij wou berijden. Ze kwam voorzichtig op mijn piemel zitten en langzaam drong hij in haar. Linda zat met haar gezicht naar me toe dus ik kon alles goed zien. Ze begon zachtjes op en neer te bewegen. ik kon mijn ogen maar moeilijk van haar borsten afhouden die op de maat meedansde. Linda had dat waarschijnlijk door en vroeg me of ik mijn handen aan haar wou geven. Ze pakte mijn handen beet en zette ze op haar borsten. Ik begon toen zachtjes erin te knijpen en speelde met haar harde tepeltjes.
Linda leunde toen naar achteren en begon mijn ballen te masseren. Mijn god wat was dat lekker. Ze begon sneller op en neer te bewegen en ik voelde dat ik bijna moest komen. Niet lang daarna kwam ik klaar. Linda hield een hand voor mijn mond zodat ik niet luid ging kreunen omdat ik anders Michelle wakker maakte. Ik stond op en liep naar de keuken om het volle condoom weg te gooien. Wat ik niet doorhad was dat Linda achter me aan liep.

Ik gooide mijn condoom weg en draaide me om. Daar stond Linda voor me. "Het lijkt me geil als je ook eens op mij spoot" zei ze.
Ik wees naar mijn piemel die weer slap was gaan hangen. De blondine knipoogte en ging op haar knieŽn. Ze stopte mijn slappe piemel in haar mondje en begon er ijverig op te zuigen. Ik voelde mijn piemel weer groeien. Na een klein tijdje was mijn piemel weer helemaal hard en Linda kwam weer overeind. Ze draaide zich om en leunde voorover aan de keukentafel. Ik ging achter haar staan en kon toen haar 2 gaatjes zien. Ik kon het niet laten en ging door mijn knieŽn. Ik begon weer aan het kutje van de blonde te likken. Toen haalde ik mijn tong eens lekker door haar bilnaad waarna ik kleine kreetjes hoorde.
Ik kwam weer overeind en plaatste mijn piemel voor haar kutje. Voorzichtig duwde ik hem erin en begon te stoten. Langzaam en lange halen net als dat Michelle het lekker vondt. Mijn handen gleden naar voren en pakte Linda haar borsten weer beet. Ik kneep er zachtjes in en begon wat harder te stoten. Linda masseerde ondertussen haar kutje.
Niet veel langer haalde ik mijn piemel uit haar kutje en begon mezelf af te trekken. Linda was op haar knieŽn voor me gaan zitten en wachten ongeduldig. Snel spoot ik mijn geil in haar gezicht. Wow wat een avontuur met een lesbisch meisje.

Linda maakte snel haar gezicht schoon en toen zijn we weer zachtjes in bed gekropen. Michelle heeft niet gemerkt en we hebben een fantastisch weekend gehad.

Wordt verolgd...

PS: Idee zijn welkom
Aantal keer gelezen:
1137
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)