Spannendverhaaltje.nl

Bekentenissen 8

-
21-10-2010
Lieve lieverd,

Na m'n avontuurtje in de sauna heeft niko een beetje te veel gepraat denk ik. Er zijn verschillende mensen op de hoogte van m'n laatste uitspatting. En dat neem ik Niko een beetje kwalijk eigenlijk. Maar vandaag kreeg ik de kans om hem even op z'n plaats te zetten.

Tijdens de avonddienst vandaag hadden we een nieuwe collega. Gijs, heet die. Een lekker ding, die van mij hetzelfde vond geloof ik. En bovendien is het het zoontje van de baas. Mag jij raden hoe die aan z'n plekje komt hier. Gijs vroeg me tijdens het werk of ik na het werk even wat wilde drinken in de bar, gewoon om kenneis te maken voor de gezelligheid. Ik vond het prima zei ik hem. Of, vroeg hij, wil je liever een saunaatje pakken ? Hij glimlachte aardig naar me. Ik snapte meteen waar hij het over had en waar die dat vandaan had. Maar ik reageerde kalm, en zei dat we dat nog wel zouden zien. Eerst maar wat drinken gewoon.

We werkten verder door, maar ik was een beetje boos. Ik weet wel dat ik rondsloerie hier, maar ik wil niet de makkelijke slet van de afdeling zijn. En niko was een beetje over de schreef gegaan wat dat aangaat.

Na het werk gingen we naar de bar. Gijs en ik dus. En daar was inderdaad Niko achter de bar bezig. Hij grijsnde en schonk ons wat te drinken in. Nieuw vriendje, vroeg die grijnzend. Heel leuk, zei ik hem, ga nou maar door met je werk en wees een beetje aardig, wie weet doen we dan ook aardig tegen jou.

Gijs en ik babbelde wat, over alles en niets. Het is een aardig ventje. Niet zoals z'n vader. Hij had wel door dat ik een beetje boos was. En vroeg of ik soms liever ergens anders wat wilde gaan drinken. Ik dacht na en zei van niet. Ik zei hem dat ik misschien inderdaad een saunaatje wilde pakken om wat te ontspannen. We namen nog wat te drinken en ik vroeg hem op mijn beurt of die ook zin had in een sauna. De meeste klanten zijn nu weg of op hun kamers, dus het is lekker rustig daar, zei ik hem. Hij keek me aan met glinsteroogjes. Ja prima, zei die, goed idee. Ik glimlachte nu naar hem. Jij hebt al te veel gehoord, zei ik hem, maar je hebt niet helemaal het juiste idee over mij gekregen. Ik ga niet zomaar met iedereen naar de sauna, voegde ik er aan toe. Hij werd rood, en verontschuldigde zich. Geeft niets zei ik, het is jouw fout niet, ik zal Niko zelf wel op z'n nummer zetten. We dronken onze glazen leeg en ik zei gijs alvast te gaan, dat ik iets later zou komen. Gijs knipoogde, begrepen, zei die. Hij stond op, groete Niko en ging weg. Niko was bijna klaar met werken en maakte gebruik van de rust om een poging te wagen. Helemaal alleen ?, vroeg die, zal ik je gezelschap houden ? Ik keek hem aan en zei, goed idee. Hoe lang moet je nog, vroeg ik hem. Och een half uur, drie kwartier, zei die. Hoezo heb je een voorstel ? Ik denk dat ik even naar de sauna ga, zei ik hem. Hij grijnsde, is dat een uitnodiging ? Als je zin hebt kan je ook komen zei ik. Kijk maar. Ik stond op en ben naar de saunaruimtes gegaan.

In de sauna zat gijs op mij te wachten. Ik kwam binnen met m'n handdoek om. Toen ik ook zat liet ik de handdoek op m'n schoot vallen. Net als hij had ik nu de handdoek alleen nog in m'n schoot. Gijs zei niet veel, maar keek wel even naar m'n tieten. Ik vroeg hem hoe die ze vond. Weer werd die rood en glimlachte alleen maar. Nee, zei ik, geef me maar eerlijk antwoord, ik zag dat je keek jochie. Hij zei dat ik mooie borsten had. Niet lekkere tieten ?, vroeg ik hem. Hij keek naar beneden en zei, ja sorry, je hebt inderdaad lekkere tieten. Ik lachte naar hem, ach hij wordt verlegen, wacht, zei ik, we zullen het ijs even breken. Ik graaide snel z'n handdoek weg en gooide die op de grond. Dat deed ik ook met mijn handdoek. Gelukkig moest die nu een beetje lachen. Ik bekeek hem en zag nu dat die toch een beetje op z'n vader leek. Een mooie grote pik die nog wat slapjes tussen z'n benen hing. En ik zei hem recht op de man af dat die een lekkere pik had. Hij glimlachte verlegen. Ja kijk, zei ik, ik ben nu ook gewoon eerlijk. Je hebt een lekkere pik en ik denk dat ik wil zien hoe die is als die overeind staat. Ik zag z'n pik reageren. Ik stond op en ging voor hem staan. ik draaide me om en vroeg hem hoe die m'n billen vond. Mooi, zei die. Wat ?, vroeg ik hem. Je hebt een lekkere kont, zei die snel. Hoe lekker, vroeg ik hem. Ik boog een klein beetje voorover en wachte af. Heel lekker, zei Gijs. Ik voel anders nog niks, zei ik. En aarzelend voelde ik nu een hand op m'n kont. Ik legde mijn hand op zijn hand en zorgde dat die me in m'n billen kneep. Nu kwam ook z'n andere hand erbij en hij masseerde zacht m'n billen.Ik wist wel dat ik een spelletje speelde, maar nu ik Gijs z'n pik had gezien had ik eigenlijk wel zin in een goeie beurt. Net zo een penis als z'n pa, maar met een lekkerder ventje er aan vast.

Ik voelde z'n duimen tegen de onderkant van m'n billen drukken. Ik werd steeds natter, maar Gijs nam weinig initiatief. Ik draaide me om. Hij keek me aan en legde z'n handen op m'n heupen. Ik spreidde m'n benen een klein beetje en pakte één van z'n handen beet. Zachtjes duwde ik die tussen m'n benen. En m'n kutje, vroeg ik hem zacht. Hij keek me aan. Je hebt een lekker kutje, zei die. Hij aaide zachtjes over m'n schaamlipjes. Ik pakte z'n hand weer en likte z'n vingers nat. Nu voelde ik z'n natte warme vingers op m'n gladde kutje. Ik spreidde m'n benen iets verder en boog naar hem toe. Ik pakte z'n pik beet die hard aan het worden was. Z'n vingers gleden over m'n spleetje. Ik duwde snel z'n hand naar m'n grotje en leidde een vinger in m'n kutje. En m'n kutje ?, vroeg ik weer toen ik z'n pik weer beetpakte. Je hebt een lekker nat kutje, zei die nu. Ik kreunde zachtjes bij z'n oor en begon in z'n oor te fluisteren. Je hebt net zo'n lekkere grote pik als je vader.. Wat ?, zei die zachtjes. Je hoorde me wel, zei ik, ik weet inderdaad wat voor pik je vader heeft. Maar nu wil ik die van jou. Ik bracht m'n mond naar zijn mond en voelde met m'n tong dat die een beetje open stond van de verbazing. Ik likte over z'n mond. Hij gaf geen kik, maar likte mee. Onze tongen streelden elkaar zachtjes. Ik trok zachtjes aan z'n pik die steeds groter werd in m'n hand. Een goede grote harde pik. Z'n hand masseerde en vingerde m'n steeds natter wordende kutje. Ik ga die lekkere pik van je pijpen, zei ik hem zachtjes in z'n oor. En je moet niet schrikken als Niko straks misschien naar binnen stapt, ik heb alles onder controle...

Gijs keek me aan en lachte zachtjes. Aha, de straf, zei die. Ja, zei ik hem weer in z'n oor. En later straffen we je vader misschien ook nog wel eens. Ik zakte op m'n knieen voor hem en pakte z'n pik beet. Wat een ding zeg. Ik trok hem zachtjes af en likte z'n eikel. Ik voelde hem kloppen tegen m'n tong. Ik nam z'n glimmende eikel in m'n mond en liet z'n grote pik nog harder worden in m'n warme mond. Ik voelde het verschil nu met die van z'n pa. Deze was niet alleen lang, maar ook goed dik. Ik nam hem dieper in m'n mond, zover ik kon zonder te kokken, en liet m'n lippen nu op en neer langs z'n stam glijden. Op dat moment ging de deur open. Ik hoefde niet te kijken ik weet wie het was. Zeker toen ik een hand op m'n billen voelde die naar m'n kutje gleed. Ik voelde de schok door Gijs z'n pik gaan, maar die bewoog niet en bleef even hard. Een vinger gleed in m'n kutje en ik hoorde Niko zeggen, mevrouw is gek op saunas. Ik liet de pik van Gijs even los en keek om. Niko met een stijve achter me. Ik wilde eigenlijk wel een pik in me terwijl ik gijs pijpte, ik was goed geil inmiddels, maar ik bleef helder in m'n hoofd. Lik me, zei ik alleen maar. Ik ging door met gijs pijpen. Niko ging op z'n rug liggen en begon me zo te likken. Een warme natte tong over m'n kutje. Heerlijk, stiekum gezegd. Ik werd zeiknat. ik wilde alleen nog maar meer eigenlijk.

Gijs z'n handen gleden nu over m'n rug, hoofd en borsten. Ik voelde dat die niet harder kon worden. En ik werd natter en natter. Met z'n pik in m'n hand keek ik hem aan. Ik knipoogde naar hem, kreunde zachtjes.

Ik stond op en Niko stond ook meteen op. Hij bleef staan waar die stond en ik draaide naar hem toe. Ik stapte achteruit over Gijs z'n schoot en boog iets door m'n benen. Ik hield Gijs z'n Pik vast en zei tegen Niko, zie je deze ? Zo wil ik ze... Ik zette de pik van Gijs tegen m'n natte kutje. En liet me langzaam over z'n harde lul glijden. Ik kreunde nu harder, zelfs ongewild. Djeezes wat een pik, zuchtte ik alleen nog maar. En toen ik helemaal op hem zat begon ik hem langzaam te berijden. M'n kutje spande strak om z'n pik heen en ik voelde z'n eikel diep in me kloppen. Niko stapte naar me toe, maar ik keek hem aan en zei kreunend, pak je pik beet. Niko deed dit en trok zichzelf zachtjes af in afwachting van meer. Gijs z'n handen waren nu overal, maar vooral tussen m'n benen. Hij draaide rondjes over m'n klitje terwijl ik z'n harde lul bereed. Ik deed m'n ogen dicht toen het eerste orgasme door me heen sidderde. M'n kutje spande nog strakker rond z'n pik. Ik stond op en zei tegen Niko te gaan zitten. Ik ging naast hem zitten op handen en knieen. M'n kont omhoog naar Gisj toe. Neuk me hard, zei ik tegen Gijs. Niko keek afwachtend toe hoe gijs m'n heupen beetpakte en z'n harde grote pik bij me naar binnen ramde. Hij vulde me diep en dik. En met lange harde halen begon die me achterlangs te neuken. Z'n heerlijke pik klopte diep in me en ik voelde m'n eigen vocht langs m'n been druipen. Ik keek niko even snel aan, die keek verward naar wat er gebeurde, maar bewoog niet. Gijs z'n ritme versnelde iets en hij stootte diep bij me naar binnen. Hij trok m'n billen uit elkaar en kneedde m'n kontje met beide handen. Ik voelde een spontaan orgasme voor de tweede keer opkomen. M'n kutje spande zich weer om de pik van Gijs, en die hield het nu ook niet meer in. Hij spoot een warme lading sperma bij me naar binnen en ik gilde het bijna uit door m'n eigen orgasme. Gijs neukte me nog zachtjes door totdat ik z'n pik voelde verslappen. Hij trok zich terug en ik stond op. Niko keek me vragend aan. Ik pakte Gijs bij z'n inmiddels halfslappe pik beet. Ik ga naar huis denk ik, zei ik. Niko heeft z'n beurt denk wel gehad. gijs lachte zachtjes. Niko wilde boos worden, maar ik zei, ik denk dat je weet dat je dit verdiend had. Gewoon netjes je mondje houden voortaan. Gijs en ik stapte de sauna uit en ik ben snel gaan douchen. Buiten wachte Gijs op me, maar ik zei hem simpelweg gedag. Maak je geen zorgen, zei ik hem nog snel, als je je gedraagt krijg jij geen straf.
Aantal keer gelezen:
1059
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)