Spannendverhaaltje.nl

Bekentenissen - 6

-
21-10-2010
Lieve Lieverd,

Je had moeten lachen om het bezoek van m'n chef. Je vond dat ik goed en snel gereageerd had. Maar je snapte ook m'n nieuwsgierigheid wel.



Het was erg rustig op het werk. We zette de tafels uit voor het diner. Okke flirte een beetje met me, maar nix opdringerigs. Ik ging naar de bar waar ik bij nico wat extra cognac moest halen. Daar was ook niemand en ik maakte een praatje met nico. Hij leek wat jaloersig toen hij wat flauwe grapjes maakte over laatst in de personeelsruimte. Ik deed een stap naar hem toe, en nog één. Ik stond bijna op z'n tenen en raakte z'n borst aan. Ik liet m'n hand naar beneden glijden en pakte de rand van z'n broek beet. Met m'n mond bij z'n oor fluisterde ik dat we anders maar eens na het werk een sauna moesten pakken, beneden in het hotel. Hij zei dat die dat een goed idee vond, en dat ik maar moest zeggen wanneer. Ik kuste zachtjes z'n onderlip en zei dat die dat snel zou horen. Ik liet hem los en ben terug gegaan naar de eetzaal. Zeker wetende dat nico een stijve had en dat die niet kon wachten op mijn seintje.

Het werk verliep verder gewoon en ik heb m'n dienst rustig afgedraaid. Na het wisselen van de ploeg ben ik naar boven gegaan. Direct naar het kantoortje van de chef. Hij zat achter z'n bureau en keek verrast op toen ik binnenstapte. Wat kan ik voor je doen, vroeg die. Ik wilde alleen weten of je vanavond soms wilde langskomen, zei ik hem. Hij keek me verward aan, en zei half stamelend, ja dat zou wel lukken ja. Ik zei hem niet te laat te zijn en vertrok.

Tegen achten was ik al klaar voor het bezoek. Als die zou komen opdagen natuurlijk. Maar eigenlijk twijfelde ik daar niet aan. Ik had alleen m'n badjas aan en keek wat tv op de bank, in afwachting. Tegen half negen ging de bel en ik deed open. Hij zei dat die hoopte niet te vroeg te zijn, en keek vragend naar m'n badjas. Ik zei hem binnen te komen en deed de deur achter hem dicht.



Hij wilde aanstalten maken om de woonkamer binnen te gaan, maar ik zei hem naar boven te lopen. Hij gaf geen reactie en deed wat ik zei. Op de slaapkamer zei ik hem te blijven staan en naar me te kijken. Ik maakte de band van m'n badjas los. Ik liet van m'n schouders glijden. Ik stond naakt voor hem. Ik vind het altijd heel geil als mannen m'n naakte lichaam bekijken. Stiekum voelde ik wat kriebelingen door m'n kutje gaan. Maar ik liet niets blijken. Ik zei hem zich uit te kleden. Dat deed hij meteen. Z'n pik stond maar half overeind, maar wat een ding zeg. De enorme lul die ik laatst al zag en die me zo nieuwsgierig maakte. Maar ik moest me inhouden, ook al werd ik zachtjes nat tussen m'n benen.

Ik stapte op hem af en zei hem dat die m'n borsten aan mocht raken. Hij streelde m'n borsten zachtjes. Kneedde ze heel zachtjes met z'n kantoorhandjes. M'n tepeltjes sprongen overeind. Ik keek naar beneden en zag z'n pik reageren. Ik had zin om z'n penis beet te pakken, maar hield me nog steeds in. Ik haalde z'n handen weg en draaide me om. Voel m'n billen maar eens, zei ik hem. Ook dit deed hij gehoorzaam. Hij aaide m'n kont. Ik zei hem iets harder te aaien. En hij kneedde nu m'n billen. Trok ze zachtjes uit elkaar zelfs. Ik kreeg steeds meer zin in die grote pik van hem. Ik pakte z'n handen en legde die op m'n tieten. Ik schoof naar achter en pakte z'n pik beet. Wat een ding, en hij was nog steeds niet echt helemaal stijf ook al stond die nu toch wel overeind. Ik draaide me weer om en duwde hem achteruit. Gaat liggen, zei ik hem. Hij ging liggen, op z'n rug. Ik zei hem niet te bewegen tot ik dat zou zeggen. Ik ging op m'n knieen boven z'n hoofd zitten en liet me zakken totdat m'n kutje z'n mond bijna raakte. Lik me, zei ik. Ik voelde z'n natte tong en z'n warme adem over m'n lipjes gaan. Ik werd natter en natter en keek naar die enorme pik van hem. Ik boog voorver en pakte hem beet. Heel langzaam trok ik z'n voorhuid naar achteren. Ik voelde z'n lid schokken. Ik spreidde m'n benen iets verder en voelde m'n kutje verder openen onder z'n warme natte tong. Trek m'n billen uit elkaar, zei ik hem. Ik voelde z'n handen op m'n kont en voelde me verder open gaan staan. Ik reed zachtjes over z'n tong. Nu boog ik verder voorover en likte over z'n eikel. Die was al wat nat. Hij was te groot om hem in m'n mond te nemen. Maar ik sloot m'n mond over z'n eikel en maakte z'n knop goed nat. Ik vroeg me af of ik hem wel kon hebben. In m'n kutje.



Ik ging speelde door met z'n pik terwijl ik boven z'n gezicht bleef zitten. Als een jong hondje likte die m'n kutje. Ik was inmiddels goed nat geworden, ik wilde die grote lul in me voelen. Ik draaide van hem af, maar hield z'n pik beet. Ik wilde hem in me voelen, althans die lekkere penis van hem, maar niet zo zeer het lijf wat er aan vast zat. Ik zei hem een kussensloop van een kussen te halen en die voor z'n ogen te binden. Weer deed hij wat ik zei. En pas op het moment dat ik z'n ogen niet meer zag werd ik echt geil. Ik keek naar de pik die ik nog in m'n hand had. De eikel glom en z'n lid klopte in m'n hand onder m'n zacht getrek. Ik stapte op m'n knieen boven z'n lul en bracht z'n knop naar m'n kutje. Voorzichtig liet ik de eikel over m'n kutje glijden. Ik speelde ermee of het een dildo was. Ik liet z'n eikel even naar binnen glijden. Het voelde meteen vol en strak. Ik spreidde met één hand m'n kutje open en wreef z'n pik over m'n klitje. Hij lag stil onder me, af en toe diep zuchtend. Maar hij zei niets. Ik zette z'n pik weer tegen m'n grotje aan en liet hem voorzichtig naar binnen glijden. M'n kutje gleed stark over z'n pik heen. M'n adem stokte, maar ik zette door. Ik ging zachtjes op en neer, voorzichtig en voelde beetje bij beetje z'n harde grote lul bij me naar binnen komen. Wat een gevoel. Bijna teveel. Maar ik ging door tot die helemaal in me zat. En pas toen begon ik hem zachtjes te berijden. Van voor naar achter, m'n billen over z'n zak schurend. Het voelde heerlijk. En ik deed m'n ogen dicht. Het maakte me even niets meer uit wie er onder me lag. Wat een heerlijke grote pik zeg. Al rijdend begon ik m'n klitje te bewerken. M'n kutsappen maakte het rijden steeds makkelijker. Ook al voelde ik mezelf nog steeds net zo strak om die pik heen gesloten. Ik begon hem sneller te berijden zonder dat ik daar erg in had. Ik masseerde m'n klitje, spuugde op m'n hand en draaide rondjes over m'n knopje.



Ik voelde z'n pik in me spannen. Ik voelde dat die zo ging komen. Ik bereed hem nog sneller en steeds wilder. Ik voelde m'n eigen orgasme opkomen. Z'n pik leek nog steeds dikker te worden in me. Hij ademde diep onder m'n bewegingen. Hij legde ineens z'n handen op m'n tieten en begon ze hard te kneden. Ik liet hem z'n gang gaan. Ik voelde namelijk een heerlijk orgasme door me heen sidderen. Ik leunde achterover, pakte z'n ballen beet en kneep er zacht in. Bijna meteen voelde ik een warme golf sperma diep in me spuiten. Ik ging nog zacht heen en weer tot ik z'n pik voelde verslappen. Pas toen stapte ik van hem af. Ik zei dat ik nu ging douchen en dat ik wilde dat die weg was als ik klaar was. Dat heeft die gedaan, en daarna ben ik gaan slapen. Vreselijk voldaan.
Aantal keer gelezen:
983
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)