Spannendverhaaltje.nl

Bekentenissen - 3

-
21-10-2010
Lieve lieverd,

Afgelopen zaterdag ben ik dus met duncan wat te gaan drinken. Jij vond dat het wel weer genoeg was deze week, en je vroeg me kalm aan te doen. Maar tegelijk heb je me wel gevraagd om het contact met duncan warm te houden. Dus zei je me m'n paarse minirokje aan te doen, zonder iets eronder. Ik vond dat eigenlijk wel een beetje ver gaan. En had stiekum toch m'n string aangedaan. Maar toen ik op het punt stond te vertrekken stond je er op om even te checken. En zo ging ik dus toch zonder onderbroekje naar de kroeg waar we hadden afgesproken.

Het was druk, normaal voor een zaterdag. En duncan was er nog niet. Ik bestelde wat te drinken en vond zowaar een kruk aan de bar. Rusig rondkijkend heb ik gewacht. Dat duurde gelukkig niet lang. Een hand in m'n nek en daar stond duncan. Hij vroeg of alles goed was en fluisterde, "nog bedankt dat was lekker laatst" in m'n oor. Ik glimlachte en bestelde wat te drinken voor hem.

Ik heb m'n best gedaan om gewoon over van alles en nog wat te praten. Maar duncan kon z'n ogen en handen maar moeilijk thuis houden. Hij aaide af en toe over m'n arm, legde soms een hand op m'n been en probeerde me zelfs te zoenen. Ik heb het afgehouden, ook al vond ik de aandacht wel leuk. In de loop van de avond wilde die met me dansen, maar ik had daar geen zin in. Ik zat best zo en was lekker ontspannen. Er kwam wel een vrindje van hem aan. Ene Jarret. Een mooie jonge, stevig en vrolijk. Die keek m'n kleren bijna uit toen duncan hem aan me voorstelde. Al z'n aandacht ging naar mij. Ik zag dat duncan dit maar half leuk vond. Een beetje jaloers was die wel. Pesterig ging ik in op de aandacht van jarret. Die werd steeds vrijpostiger. Of ik niet met hem uit wilde gaan enzo. Ik zei dat we dat nog wel zouden zien. Het was jarret die me de vloer optrok om te dansen. En ik liet me meeslepen. Sexmachine van James Brown, m'n bijna favoriet. Hoe je toch een beetje opgewonden kan worden van dansen op goede muziek. Jarret's handen zaten overal. En hij knikte lachend in de richting van duncan die achter ons aan de bar stond. Hij keek alleen maar naar ons.

Jarret legde z'n handen op m'n billen en drukte me tegen zich aan. En plots voelde ik dat hij de onderkant van m'n rokje iets omhoog trok. Ik duwde z'n hand weg en trok hem weer omlaag. Jarret zei in m'n oor, voor duncan die zo staat te kijken. Hij keek me lachend met glinsteroogjes aan. En z'n handen gingen weer naar m',n kont. Hij trok nu beetje bij beetje m'n rokje iets verder omhoog. Ik besefte me dat niet alleen duncan dit zou kunnen zien. En ik kon niet inschatten hoeveel van m'n billen zichtbaar was. Gelukkig was het nummer afgelopen en snel heb ik m'n rokje weer goed gedaan en ben ik terug naar de bar gelopen. Jarret knipoogde nog en bleef doordansen. Ik vond duncan weer aan de bar.Die gaf me m'n kruk terug maar kwam wel strak voor me staan. Mooie billen heb je, fluisterde die in m'n oor. En hij duwde tegelijk m'n benen iets uit elkaar. Hij stond nu tussen m'n knieen en legde een hand op m'n been. En terwijl die me aankeek gleed die hand omhoog. Onder m'n rokje vond die m'n kaalgeschoren poesje. Hij keek me namaak verbaasd aan en lachte. Aha, mevrouw is iets vergeten ?, zei die.

En zonder wat te zeggen begon die zachtjes en rustig met m'n kutje te spelen. Midden in de kroeg. Ik keek snel rond en voelde de anonieme drukte om ons heen. We zouden niet het eerste stel zijn die voosden in de kroeg. Maar een hand onder m'n rokje ging misschien wel ver.

Ik voelde me nat worden en schoof bijna onbewust wat naar de rand van de kruk met m'n billen. En meteen gleed er een vinger in m'n natte kutje. Hij vingerde me in de kroeg. Een duim op m'n klitje. Ik had het niet meer. Wist niet waar ik moest kijken. Ik werd steeds natter, maar dacht aan wat jij had gevraagd. Rustig aan doen. Maar met nu twee vingers in m'n kutje werd dat wel héél moeilijk.

En toen was ineens jarret daar naast ons. Duncan trok z'n hand weg, maar iets te laat. jarret lachte en bestelde wat te drinken. Mevrouw word verwend, zei die. Ik zei niets, en duncan zei dat mevrouw verwend wilde worden. Jarret keek me aan. Door hem, vroeg die. Of door mij. Ik keek hem aan en pakte z'n hande beet. Door alle twee zei ik, en bracht z'n hand naar m'n been. Nu was het jarret's hand die onder m'n rokje kroop. Ah man, zei duncan alleen maar. Maar ik keek jarret aan toen z'n vingers m'n natte kutje aanraakten. Hij lachte aangenaam verrast. Een vinger gleed in m'n natte grotje. Ik spreidde m'n benen ietsjes verder. Wij moesten zeker maar eens uitgaan, zei die. We zien wel, zei ik, half kreunend. Ik pakte nu ook duncan's hand en legde die op m'n been. Maar misschien niet alleen met jou, voegde ik er aan toe. Met duncan's hand op de binnenkant van m'n dijbeen en jarret's vingers in m'n kutje zei ik met veel moeite dat dat niet vanavond zou zijn. Ik stond op en duwde ze zacht van me af. Ik gaf ze alletwee een natte kus en zei dat ik nu eerst naar hus ging. En dat we zeker nog wel eens af zouden spreken. Ze keken teleurgesteld naar me, maar lieten me wel gaan.

Ik ben naar husi gefietst, nat en bloedgeil. Naar jou. Hopend dat je wakker zou zijn. En nu schrijf ik je dit héél snel. Want ik hou het niet meer. Ik wil naar boven. Samen in bed duiken.
Aantal keer gelezen:
1025
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)