Spannendverhaaltje.nl

Bekentenis

-
26-10-2010
Hoi, mijn naam is Alison. Ik ging deze vakantie naar een camping met een naaktstrand. Ik ben achttien jaar, heb lang blond haar, felblauwe ogen en goede rondingen. Aangekomen in de camping zag ik Raf, een jongen waar ik al twee jaar stapelverliefd op ben. Hij is 19, heel gespierd, slank, kort golvend bruin haar en ook felblauwe ogen. Toen hij in mijn richting keek, wende ik snel mijn blik af. Die avond zag ik hem meermaals voor onze tent stappen.
De volgende ochtend besloot ik naar het naaktstrand te gaan. Ik rolde een handdoek om me heen omdat je in de camping niet naakt mag lopen. Aangekomen op het strand zag ik Raf liggen, helemaal naakt. Zijn naakte lichaam gaven me rare tintelingen in me lichaam. Ik wou niet door hem gezien worden en liep dus naar de duinen. Ik deed de handdoek op de grond en ging liggen op mijn buik. Niet veel later voelde ik me nogal bekeken. Ik keek rond en zag Raf verderop zitten. Ik voelde me blozen en wende me blik af. Ik voelde dat hij naast me kwam zitten en met zijn vingers gleed hij over mijn ruggengraat. Ik voelde met helemaal warm worden.
- Schat, kijk naar me. Ik weet dat je op me bent, dat zie ik in je blik. Ik wil jou.
Ik draaide me om en keek recht in zijn ogen. Hij bukte zich en streelde even met zijn lippen over de mijn. Dat was mij niet genoeg en gaf een protesterend kreuntje.
-Was dat niet genoeg: vroeg hij plagend.
Ik ging recht opstaan en was dan pas bewust dat hij mij heel hongerig aankeek. Ik schaamde me en trok de handdoek tot aan mijn schouders.
-Niet doen: kreunde hij en hij kuste me nu langer en opende mijn lippen. Ik voelde het puntje van zijn tong in mijn mond en werd hulpeloos. Ik had nooit succes bij de jongens en dit alles was allemaal nieuw.
-Wat is er: vroeg hij bezorgd.
-Dit is allemaal nieuw voor mij: zei ik blozend.
-Wat bedoel je?
-Ik heb nog nooit iets gedaan met een jongen.
-Niet bang zijn: fluisterde hij in me oor en knabbelde zachtjes aan mijn oor. Hij duwde me zachtjes op mijn schouder en ik ging liggen. Hij kwam naast me zitten en kuste me. Weer voelde ik het puntje van zijn tong en dit keer volgde ik zijn bewegingen.Hij begon mijn buik te strelen en ging steeds hoger.
-Vertrouw je me?
Ik knikte ja en hij begon aan me borsten te knabbelen. Ik voelde mijn lichaam helemaal tintelen en warm worden. Ik gaf een kreuntje en hij kijk gelukkig naar me.Ik voelde zijn hand naar beneden gaf en streelde mijn klitje. Ik kreunde luid en voelde opeens hoe opgewonden hij ook wel was. Ik liet mijn hand over zijn buik glijden, maar trok al gouw mijn hand verlegen terug. Hij nam mijn hand en leidde het naar zijn erectie. Niet wetend wat ik moest doen, leide hij mij. Hij gaf een zacht kreuntje en dat leidde me om verder te doen.
-Niet doen schat, straks kom ik al klaar en wil nog met je neuken.
- Wat: vroeg ik geschrokken.
-Wat is er mis? Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik.
Ik knikte een beetje bang en hij kuste me weer zachtjes. Hij duwde mijn benen iets uit elkaar en ging er tussen liggen.
-Onspan je schat.Anders ga ik je pijn doen.
Hij kuste me en ik voelde mezelf ontspannen. Ik voelde hoe hij in mij ging en beet even op me lip van de pijn. Hij gaf een ferme stoot en gaf een luide kreun.
-Ik heb je toch geen pijn gedaan: vroeg hij bezorgd.
-Een klein beetje maar.
Ik hefte me op mijn ellebogen en kuste hem vurig. Hij bewoog nu heel zachtjes en liet me terug vallen. Hij begon harder te stoten en het duurde niet lang of we tot onze hoogte punt kwamen.
-Heb je genoten?
-Mmm, ja.
-Wacht hier even, even iets uit de rugzak halen.
Ik deed me ogen open en verschoot, hadden we wel iets tegen zwangerschap gebruikt, ik had net de pil gestopt.
Ik zag er nergens liggen en had ook niet het idee dat hij er één had aangedaan. Hij kwam terug met een klein doosje.
-Dit schatje, hou ik al twee jaar bij me. Ik was bang het je te vragen, maar euh, wil je met me trouwen: en hij bloosde zacht. Ik weet het, het is snel, maar ik hij stapel veel van je.
-Tuurlijk wil ik, ik hou ook al zolang van je.
Hij deed het doosje open en zag een gouden ring met een diamant in het midden. Hij schoof hem om mijn vinger en hij zat als gegoten. Hij kuste me heel vurig. Die nacht neukten we wel 10 keer.

Niet veel later bleek dat ik zwanger was en daar waren we heel gelukkig mee. Een jaar later kregen we de tweeling, twee prachtige meisjes. En een jaar na de tweeling trouwden we en kregen 6 maand later nog een jongetje erbij.
We zijn echt gelukkig nu en ik hoop dat jullie hebben genoten.
Aantal keer gelezen:
978
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)