Spannendverhaaltje.nl

Bedrijfsfeest

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door flevoman1962 meer verhalen van flevoman1962 We leerden elkaar kennen op een bedrijfsfeestje. Ik had hem wel eens zien rondlopen door het bedrijf, maar wie en wat hij nu was..?
Toen ik hem leerde kennen wilde ik nog maar een ding, zijn harde, hete paal in mijn kutje. Nu ben ik een net opgevoed meisje van 29 jaar tegen wie altijd is gezegd dat heren moeite voor je moeten doen en geen sex op de eerste date.
Elkaar tegen komen op een bedrijfsfeest is geen date, en dat hij me naar huis bracht is gewoon ridderlijk van hem geweest. Hij hielp een angstige jonge vrouw die anders helemaal alleen door het donker naar huis moest fietsen, logisch toch dat ik hem binnen vroeg voor een kopje koffie.
De waarheid beste lezer. Hij is een stuk. Gespierd, bruine huid, bruine ogen, donker haar. Toen hij me zag puilde zijn ogen uit zijn kassen. Dat kwam waarschijnlijk door mijn rok, dat is een strakke rok waar je geen ondergoed onder kan dragen. Dat zie je
Winston had metteen door dat ik niks onder mijn rok droeg. En ik, ik kon alleen maar denken aan zijn harde paal in mijn hete kutje.
Dus zo lagen de zaken toen we om ca 02.30 uur op de bank in mijn woonkamer aan de koffie zaten., nee dat lieg ik. We zaten aan elkaar! We waren al kussend over de drempel naar binnen gestruikeld, elkaar de kleren van het lijf gerukt en belanden naakt in elkaars armen op de bank.
Ik durfde niet naar beneden te kijken, zo te voelen porde een kinderarmpje tegen mijn kutje aan. Stiekem keek ik toch naar beneden, oke geen kinderarmpje maar echt klein, nee dat ook weer niet.
Naar schatting 22 hele centimeters black cock wilde mijn blanke roze kutje penetreren. Dat apparaat wilde ik van dichterbij bekijken. Ik duwde Winston naast me op de bank en knielde tussen zijn benen.
Joeppie een kale, zwarte pik en geschoren ballen. Dus ik pakte zijn speeltje vast en gaf een likje over de eikel. Geen slechte smaak. Voorzichtig nam ik zijn eikel in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Boven me klonkken tevreden kreuntjes. Langzaam likte ik zijn schacht naar beneden, mijn lippen strelend langs zijn pik. Ik maakte mijn lippen goed nat en zoog zijn ballen een voor een in mijn mond. Een duidelijk "ooohhh", was mijn beloning.
Ik liet een dikke klodder speeksel op zijn eikel vallen en zoog zijn paal naar binnen. Als een ja knikker bewoog mijn hoofd op en neer. Zo nu en dan keek ik omhoog en zag meneer tevreden genieten met de ogen dicht. Zijn handen woelden door mijn blonde, lange haar.
Als ik hem niet in mijn mond had, trok ik hem af. Zijn pik glansde van mijn speeksel. Ik zag de dikke aderen op zijn gezwollen paal. Hij schokte even en het voorvocht kwam er uit. Ik smeerde het uit over zijn paal en streelde hem vlugger.
Zijn buikspieren trokken samen, ik kuste zijn buik en ging omhoog. Mijn stevige tieten omvatten zijn harde paal. Hij neukte mijn tieten en sloeg dirty talk uit. Ik werdt geiler en geiler van dit alles.
Plotseling stond hij op en begon zich zelf af te trekken. Hij hield zijn paal tegen mijn gezicht. "hee, mijn befbeurt dan", informeerde ik bij hem.
De man stond op klappen. Dat kwam waarschijnlijk omdat ik zijn ballen streelde en een vinger in zijn kontje duwde. Vloekend hield hij op met trekken. Helaas hij had iets te lang gerukt. We zagen samen hoe zijn pik opzwol ondanks dat hij het probeerde tegen te houden.
Ik deed mijn mond op en lege mijn tong tegen zijn eikel. Langzaam trok ik hem verder af. Trillend op zijn benen spoot hij mijn mond vol zaad.
Daarna moetst hij even bijkomen. Nu de druk er af was bij hem befte hij me de hemel in. minuten lang liet hij me balanceren op het randje en elke keer als ik er over heen dreigde te gaan stopte hij.
Zijn tong gleed traag, gekmakend, over mijn lipjes en draaide om mijn klitje. Ik werd natter en natter. Toen hij twee vingers er bij deed en ook nog mijn klitje befte wist ik dat ik ging squirten.
"lekker geil teefje", zei hij tegen me. Ik kon het niet meer tegen houden, mijn orgasme. Daar dacht winston anders over. Hij stopte! Ik smeekte hem om door te gaan, nee, schudde zijn hoofd.
Hij zoog aan een tepel. Het orgasme kwam weer opzetten. Even raakte hij mijn klit aan. Ik lag te schokken op de bank van geilheid. Klaarkomen, dat wilde ik. Ik droop van geilheid en zweet. Als ik nu zou spuiten zou alles op het parket komen en niet op de bank. Ik drukte zijn hoofd tussen mijn benen. "Lik me" , commandeerde ik.
Hij deed het, lang had hij niet nodig. Toen ik weer een vinger naar binnen voelde gaan was het voor mij het einde gekomen. Gillend kwam ik klaar. Een straal vocht uit mijn kut spoot omhoog om in een boogje op de vloer terecht te komen.
Nu had ik minuten nodig om bij te komen. Uit mijn tasje pakte ik een condoom, maakte de verpakking op en rolde het rubber uit over die grote, zwarte paal. Ik kroop op hem. Gelukkig was ik goed nat en gleed die grote paal gemakkelijk mijn kut in.
We zoenden elkaar harstochtelijk en hij stoote hard in me. In eens pakte hij me vast, stond op, draaide zicht om en legde me op mijn rug op de bank neer. HIj legde mijn benen op zijn schouders. Ik voelde hem dieper in me stoten.
Hij pomte harder in me en ik molk hem met mijn kut spieren. Het orgamse kwam van uit me tenen, mijn gezicht werd rood en heet. Alles plakte aan me. schreeuwend kwam ik weer klaar. Winston zat er tegen aan.
Ik kruiste mijn enkels om zijn rug. Streelde zijn borst en rug. Kuste hem diep. Geile hem op met vieze praatjes. "Geef me alles, over me heen. Ik ben je geile neuk sletje" . Zijn bewegingen werder onregelmatiger, net als zijn admehaling. Hij haalde zijn paal uit mijn kutje, rukte het condoom er van af en trok zich af op mijn buik.
Nadat we samen waren bijgekomen, namen we nog een snelle douche. We sliepen een gat in de dag en bleven daarna de hele dag in bed. We bleken onverzadigbaar te zijn. Niet alleen sexueel klikte het tussen ons, maar ook op het menselijke vlak. We wonen nu al weer een tijdje samen. Elke dag hebben we sex.
De ene keer stevig de andere keer zacht.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar flevoman62@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
927
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)