Spannendverhaaltje.nl

Bartje en ik

-
04-02-2015
Bartje en ik

Ik ben een vrijgezelle sportlerares. Na de sportacademie heb ik ook nog fysiotherapie gestudeerd, maar ik werk - via uitzendbureaus - meestal op middelbare scholen als invalster wanneer een sportdocent ziek is of in verwachting. Maar ik werk ook wel als masseuse in fitnesscentra en sauna's.
Het begon eigenlijk al toen ik nog op de academie zat. Ik liep stage op een huishoudschool, waar ik gymles moest geven onder toezicht van de vaste leerkracht. Die werd plotseling ziek en toen stond ik er alleen voor. De leerlingen waren bijna allemaal meisjes, maar in sommige klassen zaten ook jongens. Er was bij de gymzaal nog geen apart kleedlokaal voor jongens, daarom mochten zij zich in de leraarskamer - mijn 'hok' - omkleden. Voor mij had dat als voordeel dat ik aardig wat lekkere jongensbillen te zien kreeg.
Ik had die dag een eerste klas waar twee knullen in zaten. Het was altijd leuk om te zien hoe de meisjes zogenaamd per ongeluk tegen ze opbotsten bij het basketballen. Na de les moest er natuurlijk gedoucht worden en de jongens wachtten in mijn hok tot de meisjes klaar waren en liepen dan in hun onderbroek door een hoek van de kleedkamer van de meisjes naar de douchecabines. Ik moest in die hoek gaan staan en de jongens een seintje geven dat ze konden komen. Ik had er echter die dag geen rekening mee gehouden dat er nog twee meiden onder de douche stonden.
De twee jongens stonden te drentelen voor de deurtjes en op 'n gegeven moment kwam er een griet in haar blootje uit een cabine. Ze schrok niet eens toen ze de jongens zag staan. Die keken natuurlijk hun ogen uit. De grootste van de twee - een zittenblijver - schoot in het vrijgekomen hokje en riep: 'hé Monique, ga je me straks aftrekken?' Ik deed maar alsof ik 't niet gehoord had.
Monique draaide zich pseudo-verontwaardigd om en bekeek de jongste - Bartje - van top tot teen, terwijl ze geen enkele poging deed haar weelderige tieten te verbergen. Ze deed wel de handdoek om haar heupen.
'Wat sta je te loeren Bart?' vroeg ze, haar bolle tieten nog brutaler naar voren stekend. Bartje stond z'n ogen uit te kijken en kreeg een kop als een biet. Ik zag dat hij een opkomende erectie probeerde weg te duwen, maar ineens hield hij het niet meer en rende terug naar mijn hok.

Ik ging gauw mee naar binnen en sloot de deur. Terwijl de meiden zich gillend aankleedden, zat Bart op een houten bank tegen de muur, uit het zicht van de grieten.
'Is er iets mis Bartje,' vroeg ik, terwijl ik deed of ik gek was. 'Voel je je niet goed?' Hij kreeg een nog rodere kop en stamelde 'ja juffrouw ... of nee ... ik bedoel, nee juffrouw ... ik weet niet wat het is.'
'Heb je je soms bezeerd met basketballen?' vroeg ik quasi-geïnteresseerd. Maar dat was het dus niet. Met horten en stoten kwam het eruit. 'Hij is helemaal hard geworden,' snotterde het ventje, terwijl hij schuldbewust naar zijn kruis keek en achterover leunde om het te laten zien.
Door het besef dat hier kennelijk een maagdelijk ventje zat, met een overigens - zo te zien - niet zo heel klein probleempje, werd ik opeens bloedgeil. Ik kon er niks aan doen. Ik voelde het bloed naar mijn liezen stuwen, mijn hersens schakelden een versnelling hoger. Dit ventje moest kennelijk nog op het meest elementaire niveau worden voorgelicht! Ik kon deze geile gelegenheid onmogelijk voorbij laten gaan. Het had trouwens geen zin me ertegen te verzetten, mijn kutje begon al nat te worden.
Het was het laatste lesuur van de dag en de conciërge zou pas over drie kwartier komen. Bartje leunde ontdaan achterover en ik zag een stevige erectie door zijn klamme onderbroek schijnen. Het was zaak snel te handelen, voordat hij slap zou worden en 'het probleem' zich vanzelf zou oplossen.
'Blijf maar even zitten,' zei ik vriendelijk, maar met een zekere haast nu, 'dan zal ik er dadelijk even naar kijken.' Resoluut pakte ik de kleren van de andere jongen en bracht die naar de doucheruimte. Duidelijk verstaanbaar - ook voor de meiden die nog in de kleedkamer waren - riep ik: 'Jos, ik leg je kleren hier even neer. Bart heeft een spiertje verrekt en daar moet ik even naar kijken.' En terwijl ik terugliep naar mijn hok, maande ik de meiden tot spoed.
Bart zat met een van angst en pijn vertrokken gezicht tegen me op te kijken, terwijl hij op zijn stijve lul aan het duwen was, die daardoor lekker hard bleef. Ik ging voor hem staan en trok mijn trainingsjack uit. Daaronder had ik alleen een wijdvallend T-shirt aan. Ik probeerde zo luchtig mogelijk te doen. 'Je hebt dus, eh ... daar pijn?' vroeg ik, terwijl ik een knikje gaf naar zijn kruis. Schokschouderend beaamde hij dat.
'Je weet dat ik fysiotherapie heb gestudeerd hè' vroeg ik. 'Wil je dat ik je even onderzoek? Misschien heb je een spiertje verrekt, daar zijn we zo achter.' Hij wist niet waar hij moest kijken. Ik wist dat ik me op glad ijs bevond. Was hij echt zo dom of hield hij zich alleen maar zo?
'Luister Bart, als je pijn aan je plasser hebt' - bij het woord 'plasser' ging er een schok door hem heen - 'als je soms pijn aan je plasser hebt, dan zullen we er even naar moeten kijken, of niet?'
Dit bracht hem in verwarring. 'Ja ... juffrouw, het doet erge pijn ... na 'n tijdje ... hij is helemaal hard en stijf en hij klopt, en ik kan bijna niet lopen als hij zo hard is,' snotterde hij, terwijl hij heel onschuldig, om niet te zeggen dom uit zijn ogen keek. Inmiddels hadden de laatste meiden zich aangekleed.
'Nou, ik denk dat ik je wel kan helpen. Heb je soms ook 'n beetje pijn in je onderbuik?'
'Ja,' knikte hij heel zielig, terwijl hij zijn benen weer uit elkaar deed en zijn kruis liet zien. Tjee, wat een prachtige erectie had die jongen.
'Nou, dan zou het best een spieraangelegenheid kunnen zijn. Misschien is je houding verkeerd, dat zal ik ook bekijken. Maar ik zal eerst de deur dicht doen.' Ik liep de kleedkamer van de meiden binnen, waar inmiddels ook die andere jongen zich had aangekleed.
'Allez, opschieten Marlies,' zei ik tegen de laatste griet die haar spullen in haar sporttas stond te doen. Ik wachtte tot ze klaar was, deed de deur achter haar dicht en draaide de sleutel om. Mijn hart bonsde, ik kreeg een waas van geilheid voor mijn ogen.



Ik ging voor het ventje staan en zei 'Bart, luister goed, je hoeft je nergens voor te schamen. Je weet dat je in goede handen bent, want ik heb ook fysiotherapie gestudeerd. We zullen eerst naar je houding kijken. Daarvoor moet je op deze kruk gaan staan, zodat ik je rug goed kan bekijken.' Het ventje legde zijn handdoek weg en stond op. Zijn pik was nog steeds knoerhard en dat kon inderdaad pijn doen, de arme schat. Mijn kutlipjes waren drijfnat. Ik nam hem bij een hand, pakte een tamelijk hoge, houten kruk en hielp hem erop. Hij stond met zijn gezicht naar het raam dat mijn hok scheidde van de kleedkamer. Ik zag zijn spiegelbeeld. Hijzelf kon dat niet zien, doordat hij te hoog stond.
'Zo,' zei ik, terwijl ik hem met twee handen aan zijn heupen beetpakte, 'ga eens mooi recht staan, probeer je hoofd zo hoog mogelijk te houden en strek je armen opzij.' Hij stond als een vlaggemast op de kruk, terwijl ik quasi-professioneel naar zijn rug keek. Hij had een kaarsrecht jongensruggetje. Weinig spieren maar ook weinig vet. Een gaaf velletje. Ik liet mijn vingers zachtjes, prikkelend, over zijn rug lopen. Bartje kreunde van genot.
'Nee,' zei ik, 'zo te zien zijn er geen problemen met je houding, je rug is in orde.' Hij had heerlijke jongensbilletjes, waar ik graag mijn tanden in had gezet. Ik rook zijn zweet. 'Doe je hoofd maar omlaag, kin op de borst, armen langs je lichaam.' Ik liep naar mijn bureau om de bureaulamp aan te doen die ik op Bartje's stijve pik richtte. Ik zag hem even zijn onderbroek oprekken om zijn pik lucht te geven. Het moest daar erg knellen.
'Ik ga nu je rug bevoelen,' zei ik overdreven theatraal toen ik weer achter hem stond. Ik drukte met beide duimen op zijn nekwervels en ging vanaf zijn nek naar beneden. Zonder iets te vragen, pakte ik de band van zijn onderbroek en trok die een stukje naar beneden. Omdat ik immers ook de lendewervels moest bevoelen. Bartje kreunde weer.
'O sorry,' zei ik, 'zo knelt het nog meer hè?'
'Ja,' steunde hij en trok zijn onderbroek weer op.
'Doe het broekje maar even helemaal naar beneden,' zei ik neutraal, 'zolang ik achter je sta, kan ik toch niks zien hè?' Hij aarzelde, maar deed toen inderdaad zijn onderbroek naar beneden. Hij trok 't over zijn bolle jongensbillen, meteen tot op zijn knieën, terwijl hij zich voorover boog. Hij was duidelijk opgelucht, hij zuchtte ervan. Hij stapte van zijn ene been op 't andere om zijn wiebelende stijve pik te laten genieten van de frisse vrijheid.
Terwijl ik zachtjes met mijn duimen in zijn onderste wervels drukte, keek ik nieuwsgierig langs hem heen in het raam, dat als een spiegel werkte. Er schoot een vlam tussen mijn benen. Bartje had een jeugdig jongenslijfje, maar inderdaad een schitterende, volwassen erectie die knalhard overeind stond en waar de wollige ballen tegenaan gepropt zaten als harde, harige walnoten. Ik werd verschrikkelijk geil, ik schraapte mijn keel.
'Eh ... Bart ... steek je armen eens omhoog.' Terwijl ik nogmaals met mijn handen aan zijn halswervels wriemelde, wreef ik mijn tieten tegen zijn dijen aan en verlustigde me aan zijn spiegelbeeld. 'Doet dit pijn?' vroeg ik zinloos, terwijl ik met één hand zijn nek beetpakte, met de andere hand zijn been vastpakte en mijn stijve tepels tegen de achterkant van zijn knieën drukte. Mijn slipje was nat geworden, ik ging 'n beetje wijdbeens staan.
'Nee,' antwoordde hij schor. 'Nee juffrouw.' Hij moest mijn tieten voelen.
Ik ging over mijn toeren van wellust. Ik bleef 'm met één hand over z'n rug strijken terwijl mijn andere hand in mijn eigen broek schoot, waar ik snel een paar vingers door mijn kletsnatte kut haalde.
'Doe je onderbroek maar weer naar boven. Ik moet nu je voorkant bekijken.'
Hij boog plechtstatig naar voren, in het besef dat ik pal achter hem stond, en trok zijn broekje op. Toen onze ogen elkaar ontmoetten, keek hij snel weg. Hij stond kaarsrecht op het krukje, met zijn kruis ter hoogte van mijn tieten.
'Echt Bart, je hoeft je helemaal niet te schamen voor je erectie,' zei ik, terwijl ik mijn ogen niet van zijn onderbroekje kon afhouden. 'Je weet toch wel wat een erectie is?'
'Eh ... nou nee, juffrouw, eigenlijk niet. Ik weet wel dat meisjes geen plasser hebben maar soms wordt hij helemaal stijf en gloeiend zoals nu, en dan slaat mijn moeder me als ze het ziet, omdat het slecht is, zegt mijn moeder.'
O jee, dacht ik. 'Nou,' zei ik, 'dan wordt dit ons kleine geheimpje. Je mag er niets van tegen andere mensen zeggen en zeker niet tegen je moeder. Beloof je dat?'
'Ja juffrouw.'
'Je weet dus niet hoe het komt dat je plasser pijn gaat doen en je weet ook niet wat je eraan moet doen?'
'Nee juffrouw.'
'En wil je dat ik het uitleg?'
'Ja juffrouw, heel graag.' Hij keek naar zijn stijve. 'Het doet hele erge pijn,' kreunde hij met een vertrokken, verwachtingsvol gezicht. Nu overdreef hij 'n beetje, ik hoorde het. Stond hij een toneelstukje op te voeren, net als ik?
'Nou,' zei ik, een enorme onzelfzuchtigheid voorwendend, 'dan wil ik het wel uitleggen. Ik zie dat er al een nat plekje in je onderbroek komt.' Ter hoogte van de monding van zijn eikel was de stof glimmend nat geworden van het voorvocht, ik drukte er even met mijn vinger tegen. Ik had natuurlijk het liefst meteen heel die onderbroek naar beneden gesjord en zijn verrukkelijke jongenslolly in mijn mond gestopt. 'Maar dan moeten we je broekje naar beneden doen, anders kan ik het niet uitleggen natuurlijk. Als je het vervelend vindt, moet je maar naar boven kijken of je ogen dichtdoen.'
'Ja juffrouw,' sprak hij, met een zekere haast nu. De jongen was bloedgeil, zonder het te weten. Hier stond een jongen die nog nooit met zijn pik had gespeeld, nog nooit was klaargekomen, behalve misschien in een natte droom. Ik pakte hem bij zijn heupen. Vol verwachting keek hij op me neer. Toen ik hem aankeek, kneep hij snel - alsof hij zich betrapt voelde - zijn ogen dicht en gooide zijn hoofd in zijn nek.
'Nou, daar gaan we dan,' zei ik plechtig. Ik pakte de band van zijn onderbroek tussen duim en wijsvinger en rekte het elastiek over zijn pik heen, het bleef even aan zijn eikel plakken. Bartje stond te happen naar adem, zijn onderbuik stulpte in en uit. Mijn mond was op luttele centimeters verwijderd van een stijve pik die uit zijn voegen barstte en waar de hitte vanaf sloeg. Toen ik het broekje naar beneden schoof, ging ik met mijn haren langs zijn geslacht en snoof de wilde geuren van zijn kruis op. Ik tikte hem beurtelings tegen een voet om te zeggen dat hij die op moest tillen. Ik wierp het broekje sierlijk op de bank.
Bartje stond nu naakt, spiernaakt. Hij had zijn ogen dichtgeknepen en ademde zwaar. Hij had zijn billen bij elkaar geknepen zodat zijn pik nog fierder vooruit stak, en die stond dan ook kwijlend van verlangen te kloppen, een schitterend gezicht. Hij had het moeilijk, ik zag het, maar ik had het ook moeilijk. Omdat er nu geen enkel gevaar meer bestond dat hij zou terugkrabbelen, of dat zijn pik weer slap zou worden, kon ik mezelf gerust wat langer laten genieten van die harde, verlangende, kwijlende jongenspik.
'Ik zal eerst nog je buik bevoelen,' zei ik, als om hem te waarschuwen dat ik hem ging aanraken. Ik drukte zacht met mijn vingers in zijn buik, gleed via de zijkant van zijn strakke ballen naar zijn liezen, zijn benen. Toen ik met mijn duimen in het jeugdig, kroezend schaamhaar drukte, vroeg ik 'doet dit soms ook 'n beetje pijn?'
'Ja juffrouw ... of nee, ik weet het niet ... ik ben een beetje duizelig ... mag ik gaan zitten?'
'Nee nee,' zei ik streng. Ik wilde mijn fantastisch uitzicht natuurlijk niet verloren zien gaan. 'Ik zal er een andere kruk bij zetten, dan sta je wat steviger.'
Het was onwaarschijnlijk wat hier gebeurde. Bartje stond als een klein geil hoerenjong met zijn benen uit elkaar op twee houten krukken, poedelnaakt, een heerlijk bol jongenskontje en een dijk van een erectie tussen zijn benen. Het moest inderdaad pijnlijk zijn, zo lang zo'n harde te hebben en niet te weten wat je eraan kunt doen. Ik hoefde hem maar aan te raken of hij zou schieten, dacht ik.
'Nou,' zei ik, terwijl ik nog steeds de schijn van fysiotherapie ophield, 'ik kan niets ontdekken. Je bent niet erg gespierd, maar er is niets mis met je spieren. Dus dan komt de pijn uit je plasser zelf.' Hij hield zijn ogen stijf dicht, hij stond te snuiven door zijn neus.
'Vertel eens Bart,' vroeg ik nog, 'als je plasser zo hard wordt, wat doe je dan?'
Bartje antwoordde dromerig, op zangerige toon: 'Als ik in de klas zit, dan druk ik erop. En 's morgens als ik wakker word, dan ga ik op de grond liggen tot hij weer slap wordt.'
'Dus je hebt je nog nooit afgetrokken?' vroeg ik. Hij schrok van het woord.
'Ik weet niet wat dat is,' piepte Bartje. 'Mijn vriendjes hebben het er altijd over, maar dan doe ik net of ik het niet gehoord heb.'
'Zo zo, dus je weet niet dat het juist fijn is als je dan met je handen aan je plasser zit en eraan trekt?'
'Dat mag niet, heeft mijn moeder gezegd, want dan kom je in de hel en je kan er ook ziek van worden, zegt ze.'
'Nou,' zei ik, 'je moet niet overdrijven, maar er is niks mis mee als je af en toe je eigen plasser masseert als hij zo stijf staat als nu. Doet het nog pijn?'
'Ja juffrouw,' zuchtte hij, en keek omlaag naar zijn pik, 'het doet nu heel erg pijn, het trekt in mijn buik. Wat moet ik doen?'
'Jij hoeft niks te doen Bart, de juffrouw zal je wel helpen,' zei ik, terwijl ik zijn eikel toesprak alsof het een microfoon was. 'Ik zal je plasser masseren tot de pijn weggaat. Maar je moet proberen je ogen open te houden en goed te kijken naar hoe de juffrouw het doet. Dan weet je hoe je het zelf moet doen. Is dat duidelijk?'
'Ja juffrouw, o alstublieft, help mij!'
Ik stond te kwijlen bij die heerlijke harde jongenslolly. Niets had me op dit moment kunnen weerhouden die hete, harde jongenspik te strelen en mijn hand erom heen te sluiten.
'Dan ga ik je nu aanraken,' zei ik, om de spanning op te voeren. Ik ging wat opzij staan, pakte met mijn ene hand zijn kontje vast en met de andere hand de basis van zijn pik, vlak boven de strakgespannen zak. Onmiddellijk begon hij te steunen. Ik kneep er lichtjes in en vroeg: 'Dit doet een beetje pijn hè?'
'Ja juffrouw ... of nee, ik weet het niet.'
Ik gleed met mijn vingers langs de fluwelen schacht. 'Dit zul je wel lekker vinden, is het niet?' vroeg ik, terwijl ik hem over de hele lengte van zijn pik streelde.
Maar hij kreunde alleen maar, hij snoof door zijn neus.
Ik hoefde geen toneel meer te spelen, de jongen was te ver heen. Geil gleed ik omhoog langs de harde steel. Ik moest hem meteen steviger bij zijn billen pakken want hij hield het niet meer. Ik omvatte zijn penis met mijn volle hand, ik gleed er helemaal omheen, zijn pik was knalhard, maar toch zacht en warm. Ik kneep er zachtjes in. Ik had gedacht dat hij meteen zou spuiten, maar dat viel mee.
'Juffrouw ... o juffrouw,' smeekte hij, niet wetend waar hij precies om smeekte. Steeds als ik hem een tijdje had gestreeld en dan naar de eikel toe wat harder kneep, verscheen er een nieuwe druppel voorvocht, zo geil was deze jongen. Met mijn duim haalde ik dat kostelijk glijmiddel weg en smeerde het tegen het velletje aan de onderkant van zijn eikel. Hij was niet besneden, zijn voorhuid zat strak geklemd onder de uitpuilende purperen eikel.
'Is het fijn?' vroeg ik met schorre stem. Ik kon me nauwelijks inhouden mijn mond over zijn eikel te sluiten. Bartje stond met een van pijn vertrokken gezicht te hijgen, hij kon geen woord uitbrengen. Alleen een amechtig 'eeeh ....' ontsnapte aan zijn lippen. Van pure geilheid was ik zelf ook uit mijn mond gaan kwijlen. Ik produceerde een mondvol dik tuf en smeerde het over zijn pik. Ik omvatte hem helemaal met mijn natte, gladde hand en trok hem af.
'O juffrouw ...' gilde Bart, 'o juffrouw ... wat gebeurt er?'
'Je gaat klaarkomen Bartje,' antwoordde ik zo neutraal en professioneel mogelijk, 'en dat betekent dat de massage goed werkt. Er zal een vloeistof uit je penis spuiten, dat is het zaad, en misschien doet dat eventjes pijn omdat het de eerste keer is, maar dat is volkomen normaal. Het is ook erg lekker. Doe je benen nog maar iets uit elkaar, je hoeft niet bang te zijn.'
Met mijn linker hand streelde ik van achteren de binnenkant van zijn bovenbenen en gleed omhoog tussen zijn billen, terwijl ik met mijn rechterhand zijn op springen staande paal zacht, maar steeds steviger bewerkte.
'Toe maar Bartje, kom maar.' Ik verhoogde mijn tempo een beetje, kneep ook wat harder, mijn hand was nog steeds nat en glad. Ik trok hem nu echt af, dit was geen massage meer, dit was doelbewust aftrekken, gericht op klaarkomen.
En Bartje kwam, toen hij zelf neukbewegingen in mijn hand begon te maken. Ik had al aardig wat ervaring in het bewerken van een stijve mannenpik, dus ik wist hoe ik hem zijn eerste, laaiend felle orgasme moest bezorgen. Hij begon te maaien met zijn armen, snoof door zijn wijdopen neusgaten en kreunde zo hard dat ik bang werd voor de conciërge.
'Ja juffrouw,' riep hij, 'ja juffrouw ... o ... ja ...' Ik moest hem met mijn linker hand nog steviger bij zijn billen pakken. Hij wrong zijn pik heftig in mijn hand, en terwijl hij instinctief de harde, oeroude neukbewegingen maakte, kwam hij klaar. Hij brulde het uit. Ik vind het altijd heerlijk om het zaad eruit te zien spuiten. Het sprietste uit de gapende, wijde opening van zijn pisgaatje. Een, twee, drie explosies wierpen dikke stralen sperma door de lucht, terwijl ik hem met mijn volle hand leegmelkte.
Bartje viel bijna flauw, ik ook trouwens. Ik hielp hem van de kruk af. Hij huilde zowat, van pijn en geluk. Terwijl hij zijn zaad over de grond bleef druppelen, wankelde hij naar de bank. Hij graaide naar zijn handdoek en begon zich af te drogen. Ik pakte een handvol tissues en veegde de klodders sperma van de vloer.



Bij mij jeukte het natuurlijk enorm, ik moest snel iets verzinnen. Ik ging ervan uit dat deze gezonde jongen vast nog lust en energie genoeg had voor hoofdstuk twee van het boek Voorlichting, maar ik natuurlijk wilde geen ongenode gasten aan mijn deur.
'Bart, ik loop even naar de conciërge om te zeggen dat het wat later wordt.' Ik wachtte zijn antwoord niet af en rende door de lange, lege gangen naar de hoofdingang, waar ik de conciërge rommelend in zijn hok aantrof. Ik moet er verhit uitgezien hebben.
'Meneer de Greef, Bartje Linschoten heeft daarstraks een spiertje verrekt, ik ben hem aan het behandelen maar het ziet ernaar uit dat ik daar nog wel even mee bezig ben. Gaat u maar gerust naar huis, u hoeft de zaal niet af te sluiten, dat doe ik zelf wel, en ik heb de sleutel van de zijingang. Ik zal alles opruimen, maakt u zich geen zorgen.' Dat liet de conciërge zich geen twee keer zeggen. Ik hoorde hem al op zijn brommer wegknetteren toen ik weer de deur van de kleedkamer open deed. Ik deed 'm achter me op slot en liep naar mijn hok.
Bartje had zich aangekleed, hij was al bezig zijn schoenen aan te trekken. Dat was niet de bedoeling. Ik wilde meer.
'Nee Bart,' zei ik streng, 'dat is niet verstandig. Je moet eerst nog leren hoe je zelf de pijn in je plasser kunt wegmaken. En dan zal ik je meteen seksuele voorlichting geven.' Hij aarzelde. 'Bovendien moet je nog douchen,' voegde ik eraan toe. Hij ging weer zitten en keek me vragend aan.
'Kom maar eens hier voor me staan,' zei ik. Ik was in mijn bureaustoel gaan zitten.
'Hoe komt het, denk je, dat je plasser zo hard wordt?' vroeg ik.
'Dat weet ik niet,' zei hij.
'Is je plasser nu hard?'
'Nee juffrouw.'
'Nou,' zei ik, 'dan zal ik ervoor zorgen dat hij weer hard wordt, zodat jij er zelf voor kunt zorgen dat hij weer slap wordt. Ik zal je leren hoe je jezelf moet masseren, hoe je de pijn en de kriebel in je plasser weg kunt laten gaan, want daar gaat het om. Daarnet heb je vanwege de pijn niet goed gekeken naar hoe ik het deed, maar deze keer moet je goed opletten.' Ik wist natuurlijk dat ik onzin zat uit te kramen, maar ik was zelf zo geil als wat en wilde geneukt worden.
'Kom eens dichterbij.' Ik zat met wijd geopende benen in mijn stoel, Bartje pal voor me.
'Vond je het lekker toen het zaad uit je plasser kwam?'
'Ja juffrouw,' antwoordde Bartje, en kreeg een kleur.
'Ik zal nu je broek uitdoen, en dan zul je merken dat je plasser weer gaat groeien. Is dat duidelijk?'
'Ja juffrouw.'
Ik boog me naar zijn broekband, gespte plechtig de ceintuur los, maakte de knoop los en trok zijn rits naar beneden. Verwachtingsvol stond hij te kijken naar wat ik deed. Ik stroopte zijn broek naar beneden, tezamen met zijn onderbroek.
'Stap er maar uit.'
Hij stond met zijn bungelende, halfharde piemel pal voor me. Het was echt een mooie, soepele jongenspik.
'Doe je hemd ook maar uit. Hij doet nog geen pijn, is het wel?'
'Nee juffrouw.' Maar ik zag dat het bloed al in zijn pik werd gestuwd, hij begon al te groeien.
Bedremmeld, met de armen achter zijn rug, stond hij voor me. Hij wist zich geen houding te geven in zijn nakie, en met zijn kloppende, rijzende pik.
'Je hoeft je nergens voor te schamen, Bart, je hebt een mooie piemel, daar is niks mis mee. Doet-ie al pijn?'
'Nee juffrouw ... maar ik denk dat-ie weer pijn gaat doen omdat u ernaar kijkt,' zei hij, zijn ogen afwendend.
'Nee Bart,' antwoordde ik op belerende toon, 'dat komt niet doordat ik naar jou kijk, maar doordat jij naar mij kijkt. Dat moet je goed weten. Het komt niet door mij, het komt door jezelf. Het komt doordat ik een meisje ben. Want als ik een jongen was, zou je plasser niet stijf worden, is het wel?'
'Nee juffrouw, ik denk het niet.'
'Nou, zie je wel! Dus het komt doordat jij naar mij kijkt. En je mag naar mij kijken, hoor. Elke jongen kijkt graag naar de borsten van een vrouw en als ik je mijn borsten laat zien, zul je merken dat je plasser automatisch hard wordt. Zo hard dat hij weer pijn gaat doen. En dan zal ik je leren hoe je er zelf voor kunt zorgen dat de pijn weggaat. Is dat duidelijk?'
'Ja juffrouw, ik denk het wel.'
'Goed zo.'
Hij stond me te verslinden met zijn ogen. Ik wilde mezelf ook een pretje gunnen en begon me 'n beetje hoerig te gedragen.
'Kijk naar mij,' zei ik, ging rechtop zitten en pakte met beide handen onder m'n tieten, 'en zie hoe je plasser hard gaat worden.'
Ik trok het T-shirt over mijn hoofd zodat ik in m'n sportbeha kwam te zitten. Ik keek hem recht aan, stak mijn tieten vooruit, deed mijn handen achter mijn rug en gespte het haakje los. 'Mijn beha is nu los,' zei ik, 'maar je kunt nog niets zien.' Hij stond zich te verbijten van geilheid. Terwijl ik met één hand de beha op één tiet vasthield, schoof ik het bandje van mijn andere schouder af. Toen nam ik de cup met een bijna ritueel gebaar van mijn tiet af. Bartje begon te hijgen, zijn pik kreeg de sporen.
Ik ben een tamelijk forse griet, 1.75 m, en ik heb flinke tieten. Ze staan peervormig naar buiten. Mijn tepels zijn relatief klein, maar ze prijken in mooie, lichtbruine tepelhoven. Ze zitten precies aan het eind van mijn tieten, waardoor het echt uiers lijken.
Verlangend keek hij naar de andere borst, die ik zonder omwegen liet zien. Ik schudde ze. Hij kon er niet genoeg van krijgen.
'Als je wilt mag je ze aanraken,' zei ik.
Gretig strekte hij zijn handen uit. Zijn handen waren natuurlijk te klein om al mijn tietvlees te kneden en omvatten, maar hij deed aardig zijn best. Hij hitste me op door met zijn vingertoppen mijn tepels te betasten en erin te knijpen.
'Zie je hoe mijn tepels stijf zijn worden,' hijgde ik, 'net als jouw plasser. Gaat hij al 'n beetje pijn doen?'
'Ja juf, het doet weer 'n beetje pijn.' Zijn pik stond inderdaad weer stijf omhoog. Ik was zelf ontzettend heet, te heet, ik moest even een pauze inlassen. Ik pakte hem bij zijn pik en deed alsof ik hem vies vond. Zijn pik zat trouwens ook werkelijk onder de opgedroogde nattigheid, sperma, spuug, geil en zweet.
'Het is beter dat je eerst even doucht,' zei ik met moeite, terwijl ik opstond, 'want je plasser is een beetje vies geworden.' Ik nam hem bij een hand en voerde hem mee naar de douchecabines. Hij stapte naast me met een hoog opgerichte paal tussen zijn benen, zo trots als een pauw, terwijl ik met mijn grote blote, schuddende tieten naast hem liep.

Terug ik mijn hok rukte ik meteen mijn trainingsbroek naar beneden. Mijn slipje plakte aan mijn natte, dikgezwollen kutlippen. Ik trok de kamerjas aan die daar hing voor het geval ik ging douchen als er nog kinderen in de kleedkamer waren. Ik ging met de kamerjas wijd open onderuit gezakt in de bureaustoel liggen en pakte een dikke reuzenviltstift uit een pot die op het bureau stond. Ik legde mijn benen op het bureau. Terwijl ik met de ene hand mijn klit stimuleerde, pompte ik de kingsize viltstift keihard in mijn kut. Ik fantaseerde dat ik met opgetrokken benen op de rand van het bureau zat, terwijl beurtelings Bartje en zijn klasgenootje Jos hun harde, stalen jongenspikken in me dreven. Binnen de kortste keren kreeg ik een zalig, fel orgasme.



Daar kwam Bart alweer aan. Hij had zich in de haast niet goed afgedroogd, hij droeg de handdoek om zijn lendenen. 'Hij is een beetje slap geworden,' zei hij met spijt in zijn stem.
'Dat is niet erg Bartje, dat is zo verholpen,' zei ik met een rood hoofd, nahijgend van mijn orgasme. Ik draaide me in mijn bureaustoel naar hem toe en gebaarde dat hij dichterbij moest komen. Op moederlijke toon vroeg ik: 'Vertel eens Bart, waar kijk je naar, als je naar meisjes kijkt?'
'Nou ... eh ... ik weet het niet ... ik durf die dingen niet te zeggen.'
'Bart, je mag best zeggen dat je naar de borsten van meisjes kijkt, en naar hun billen en benen. Daar hoef je je helemaal niet voor te schamen.' Ik deed quasi-nonchalant mijn kamerjas van boven wat losser en ging 'n beetje naar voren hangen. Bartje keek meteen naar binnen.
'Zie je wel Bart, dat je graag naar de borsten van een vrouw kijkt. Je hebt nu geprobeerd naar binnen te kijken, naar mijn borsten, is het niet?'
Bartje sloeg beschaamd zijn ogen neer. 'Ja juffrouw.'
'Kom wat dichterbij staan.' Ik deed mijn benen uit elkaar. 'We doen je handdoek af, zodat we goed kunnen zien hoe je plasser hard wordt. Het is een mooi gezicht. Wil je graag mijn borsten zien en misschien aanraken?'
Heftig knikte hij 'Ja juffrouw.'
Ik trok zijn handdoek weg, schudde zonder verdere plichtplegingen mijn kamerjas van mijn schouders en ging rechtop zitten. Ik pakte zijn handen, die ik op mijn vooruit gestoken tieten legde. Hij kneep erin en streelde mijn tepels, terwijl ik zijn fluwelen jongenspik in mijn handen nam. Wat een genot, zo'n heerlijke, soepele jongensworst die de sporen kreeg. Schokkend kwam hij omhoog, terwijl Bartje nog steeds enthousiast mijn tieten aan het bewerken was.
Ik wilde hem pijpen.
'Bartje,' sprak ik, 'hou eens even op.' Hij sprong zowat in de houding, met zijn halfstijve pik als een vlaggenmast tussen zijn benen.
'Als je aan je plasser trekt,' zei ik, 'dus als je je 'aftrekt' is het ook fijn om aan bepaalde dingen te denken, aan 'geile dingen' zoals je dat noemt. Ook daarmee zal ik je helpen. Ik zal iets doen waar je goed naar moet kijken en waar je aan terug kunt denken als je met je piemel speelt. Dan moet je denken aan de juffrouw die dit doet.'
Ik schoof mijn stoel achteruit en ging op mijn knieën zitten. Ik pakte hem bij zijn heupen en keek naar boven. Bartje stond gespannen toe te kijken. Zijn pik stond vlak voor m'n mond. Ik stak mijn tong uit en likte hem onder zijn eikel. Bartje stond ademloos te kijken naar wat ik deed. Ik liet mijn tong tintelend langs zijn schacht gaan en prikkelde zijn pisgaatje. Toen trok ik zijn pik naar beneden en liet hem langzaam tussen mijn natte lippen glijden, terwijl mijn tong langs de onderkant van zijn stang glibberde.
Bartje begon te beven. 'O ... juffrouw.'
Ik keek naar boven, Bartje stond met zijn ogen dicht te zwijmelen. 'Blijven kijken Bart, je moet blijven kijken, en het goed onthouden. Wat ik nu doe, heet pijpen.'
Ik liet zijn stang weer tussen mijn lippen dringen. Hij keek naar beneden en kon goed zien hoe zijn pik in en uit de natte mond van de juffrouw gleed. Het gaf hem rillingen van genot. Ik streelde zijn ballen, terwijl ik met mijn mond diep over zijn pik zakte. Bartje begon al snel ook zelf neukbewegingen te maken. Hij kreunde. Zou hij zo snel alweer gaan spuiten? Voor alle zekerheid hield ik maar even op met die verwennerij en zei: 'Nu ben je goed heet Bartje, en nu moet je jezelf aftrekken, toe maar. Je bent er al bijna, is het niet?' Meteen greep hij zijn pik beet en begon eraan te trekken, recht voor m'n ogen.
'Ja, goed zo. Laat maar eens zien wat je kunt.'
Terwijl ik weer op mijn stoel ging zitten, pakte ik de dikke viltstift, schoof onderuit en duwde hem onder mijn kamerjas in m'n kut. Bartje keek zijn ogen uit, hij begreep dat ik iets aan het doen was bij mezelf. Hij keek scheel van geilheid en trok nog heviger aan zijn pik. Met mijn ene hand kneedde ik mijn tieten.
'Toe maar Bartje, ja, goed zo, spuit het maar op mijn tieten.' Ik wond mezelf gigantisch op. Ik vingerde mezelf en pompte de dikke viltstift in mijn kut, terwijl ik zat te genieten van de aanblik die Bartje me bood. Ik voelde snel een orgasme opkomen.
'Ik zal je een beetje helpen,' zei ik, en kietelde hem onder zijn ballen. Hij deed zijn benen uit elkaar zodat ik er goed bij kon.
'Ja juffrouw, ja ... ahhh,' kreunde hij, 'het komt weer!'
Hij gooide zijn hoofd in zijn nek, stak zijn pik vooruit, en terwijl ik met mijn volle hand in zijn ballen kneep, brulde hij het uit en spoot zijn eerste kwakje. Ik vind het altijd een heerlijk geil gezicht om een jongen te zien spuiten. Een jongen die zichzelf pal voor mijn ogen aftrok. Het zaad droop van mijn tieten.
Hij kon niet meer op zijn benen staan. Hij zakte op de grond en lag te kronkelen van zaligheid, terwijl hij aan zijn pik bleef wrijven en trekken. Het was de eerste keer dat hij zichzelf had afgetrokken. Hij had zijn ogen dicht, en hij lag maar te kreunen en te steunen. Tussen zijn blanke billen kreeg ik een glimp te zien van zijn aars, en tussen zijn benen zat de stevige, volle zak.
Ik zakte onderuit en klauwde mijn vingers in m'n kut. Ik was heet, heet, heet. Terwijl ik naar het lekkere kontje van de half bewusteloze Bartje lag te kijken, pompte ik een, twee vingers in mijn kut terwijl ik met de andere hand stevig mijn tieten masseerde en in mijn tepels kneep. Godverdomme, wat was ik heet.
Bartje kwam bij bewustzijn. Hij deed zijn ogen open, en toen hij zag wat ik aan het doen was, kwam hij dichterbij gekropen. Ik sloeg mijn kamerjas open en deed mijn benen uit elkaar, zodat hij recht in mijn kut kon kijken.
'Kom hier Bartje ... lik me ... kom hier en lik me.'
Ik ging nog verder onderuit liggen - ik moest me met twee armen vasthouden aan de leuningen - terwijl ik mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar deed. Bartje kwam als een hondje naar me toe kruipen. Hij rook de sekslucht, de sterke oergeur en stak zijn tong uit. Niet wetend waar hij precies moest likken, begon hij me als een hondje te likken. Ongecontroleerd, doordat hij niet wist waar 't het lekkerst was, likte hij me met heel zijn tong over mijn kleddernatte kut. Ik was zo geil dat ik bij de eerste aanraking al begon te kreunen.
'Aaaarchh ...'
Bartje werd daardoor aangespoord. Hij begon ook met zijn vingers op ontdekkingsreis te gaan in en om mijn kut terwijl hij ijverig door bleef likken.
'Ja Bartje, goed zo ... toe maar ... aaarchh ... nu gaat de juffrouw klaarkomen,' kon ik nog net uitbrengen.
En ik kwam klaar, eindelijk, zalig. Terwijl Bartje zijn tong in mijn kut stootte en met zijn ene hand - per ongeluk - aan mijn clitoris zat. Het orgasme golfde door me heen, het deed me schudden, mijn billen bonkten op de zitting. Ik moest me vasthouden aan de leuningen, anders was ik van de stoel af gegleden, zo hevig kwam ik klaar.
Terwijl ik verzaligd lag na te genieten, was Bartje rechtop op zijn knieën gaan zitten. Ik zag dat er alweer leven in zijn pik was gekomen. Wat was ik blij dat ik zo'n jonge, potente knaap in de klas had. Hij zat aan zijn pik te trekken terwijl hij naar me loerde. Hij hijgde van geilheid, het was een mooi gezicht.
Moeizaam hees ik me uit de stoel. Ik pakte Bartje bij zijn hand en nam hem mee naar het bureau. Zonder iets te zeggen, pakte ik de twee krukken en ging op het bureau zitten. Het had de perfecte hoogte. Ik zette mijn voeten op de krukken, opende mijn benen en trok Bartje naar me toe. Ik dirigeerde zijn lul naar mijn kut. Bartje wist meteen wat de bedoeling was. Ik hoefde niets uit te leggen. Ik ging achterover op het bureau liggen terwijl Bartje zijn jongenspik in mijn natte poes duwde.
'Arrrch ... ja ... Bartje, neuk me, neuk me.' Ik voelde zijn pik stijver worden, harder. Ik deed m'n benen nog wijder. Hij graaide naar mijn tieten terwijl hij zijn lul naar binnen stootte, met lange halen, als een volleerde neuker. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek. 'O godverdomme ... neuk me Bartje, neuk me.' Terwijl hij dapper door bleef bonken, graaide hij naar m'n schuddende tieten. Wat voelde ik me allejezus geil en hoerig. Ik begon weer klaar te komen. Ik duwde m'n kut tegen zijn stampende pik. Ook hij begon te beven.
'Het komt weer,' stamelde hij, 'het komt weer ... ik voel het.'
'Goed zo, ja toe maar, laat maar komen. Spuit de juffrouw vol.' En terwijl hij het uitbrulde en zijn zwellende pik nog dieper en harder in me stootte, kwam ik zelf weer daverend klaar. Bartje was grondig voorgelicht.
Aantal keer gelezen:
1134
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)