Spannendverhaaltje.nl

Barcelona reis - dag 4

-
25-10-2010
Die nacht werd ik een paar keer wakker met een enorme droge keel. Enkele uitstapjes naar de badkamer om mijn dorst te lessen had ik al gemaakt toen ik voor de derde keer wakker werd en zag dat het buiten licht begon te worden. Ik voelde een lichte weerzin opsteken bij het idee dat we weer bijna op moesten staan, maar op de badkamer bedacht ik me ineens dat we vanochtend vrij zouden hebben. Dat was al een betere gedachte. Alhoewel vrij, ik meende me te herinneren dat we wel voor elf uur moesten ontbijten. Maar het was in elk geval stukken beter dan de voorgaande twee dagen. Toen ik terugliep de kamer in zag ik in het ochtendlicht Ellen in mijn bed liggen, deels onder het laken, en deels erboven. Ze lag op haar zij, met een been iets omhooggetrokken op het laken. Hierdoor werd haar lekkere kontje half ontbloot. Ik voelde mijn lul alweer een beetje kloppen, ik werd nogal geil van deze aanblik. In het bed ernaast lagen Marianne en Erik in elkaars armen te slapen, beide onder het laken, maar de borsten van Marianne kwamen boven het laken uit. Aangezien ze op haar rug lag zakten ze een beetje naar de zijkant uit, en dit zag er enorm geil uit.

Inmiddels was ik al redelijk wakker geworden door de aanblik van twee zulke mooie meiden. Ik besloot eens een aangename verrassing voor Ellen te regelen. Ik ging naast het bed staan en ik rolde haar voorzichtig op haar rug. Hierdoor klapte het been dat ze eerst langs zich opgetrokken had de andere zijde uit. Dit zorgde er ook voor dat het laken nu met het been mee helemaal van haar af werd getrokken. Ze lag nu wijdbeens op het bed, haar kale poesje uitnodigend op nog geen meter afstand van mij. Ze slikte een paar keer, de alcohol had blijkbaar ook bij haar voor een droge mond gezorgd, en wreef met een hand wat haar uit haar gezicht. Even dacht ik dat ze wakker was geworden, maar haar hoofd ging weer plat op het kussen en ze sliep gewoon verder. Ik nam plaats aan het voeteneinde van het bed, mijn hoofd tussen haar benen. Zachtjes begon ik haar kusjes te geven. Vanaf haar enkels ging ik langzaam dichter naar haar poesje toe. Toen ik in haar dijbeen was aangekomen hoorde ik haar al iets heviger ademen. Nadat ik ook mijn vingers gebruikte om haar een beetje te kriebelen begon ze ook iets meer te bewegen. Ik stopte even met alle aanrakingen en ze kwam weer tot rust. Hierna maakte ik met mijn tong mijn lippen nat en gaf haar onverwachts een lekker natte zoen recht op haar kutje. Dit ontlokte een hevige zucht aan haar. Ik deed dit een paar keer. Ik kon nu ook aan haar tepels zien dat ze geil was. Ze staken scherp af tegen de mooie rondingen van haar heerlijke grote borsten.

Langzaam begon ik nu aan haar kutje te likken. Ik maakte lange bewegingen, van onder naar boven, bijna vanaf haar kontje tot bovenin haar poesje, op het einde iets harder mijn tong tegen haar aan drukkend, waardoor haar clitje extra gestimuleerd werd. Ik kan haar lekkere sappen al proeven, en ik voelde deze ook langs mijn kin de lakens in lopen. Nu werden haar bewegingen al langzaam wat feller, en ook haar ademhaling werd zwaar. Ik keek op en ik zag haar gezicht ook een beetje plooien. Ze genoot duidelijk van mijn bezigheden. Ik vroeg me af of ze nog steeds sliep. Na dit enkele minuten voortgezet te hebben besloot ik dat het tijd werd voor wat meer actie. Ik liet mijn vingers in haar lies kriebelen en bewoog ze daarna net als mijn tong van beneden naar boven aan haar kutje. Ze was zo nat de mijn vinger bijna vanzelf naar binnen gleed. Na een paar keer zo gestreeld te hebben liet ik eindelijk toe dat mijn vinger in haar natte spleetje gleed. Zachtjes masseerde ik het bovenste randje van de binnenkant van haar poesje, een beetje draaiende bewegingen makend. Ze slaakte een zacht gilletje en ik voelde haar kutje strak om mijn vinger trekken. Ik bleef nog een beetje doorlikken en aaien totdat ik haar spieren voelde ontspannen en haar diep hoorde zuchten.

Ik opende mijn ogen en ging rechtop zitten. Toen pas viel het me op dat Marianne op het andere bed ook wakker was. Ze had het laken helemaal van haar af geslagen en ik zag haar hand tussen haar benen rustig op en neer glijden. Ik kon een glimlach niet onderdrukken en ik wenkte haar. Ja, je kunt het altijd proberen natuurlijk, maar ik rekende er niet echt op. Toch stond ze rustig op uit het bed, en kwam naar ons bed toe. Ellen zag haar ook al aankomen en ze schoof een beetje op. Marianne kwam naast haar liggen. Nu lagen er twee hete meiden helemaal naakt voor me op bed. Ik wilde al tussen de benen van Marianne plaats gaan nemen toen ik de handen van Ellen aan mijn schouders voelde trekken. Ik keek even raar op, maar ze zei ďwe gaan eens even wat anders doen!Ē. De duwde me op mijn rug naast Marianne op bed en ze gebaarde Marianne om me te pijpen. Mijn lul was op dat moment al harstikke stijf en stak recht de lucht in. Ik voelde de lippen van Marianne om mijn eikel sluiten en ik sloot mijn ogen om eens lekker te genieten. Op de een of andere manier is het toch altijd het lekkerst om ís ochtends gepijpt te worden. Toen ik mijn ogen weer opende en naar beneden keek zag ik dat Ellen plaats had genomen op de grond, achter Marianne. Ik kon het niet goed zien, maar het leek erop alsof ze Marianne aan het beffen was! Tjee, dat had ik nou niet gedacht van die twee meiden. Dat het geile duivels waren wist ik inmiddels al, maar dan ook nog biseksueelÖ Heerlijk. Ik sloot mijn ogen weer om verder te genieten.

Het duurde niet lang voordat ik weet het moment had bereikt waarop ik wist dat het niet al te lang meer zou uithouden. Natuurlijk wilde ik niet dat de pret al zo snel voorbij was, dus ik gebaarde Marianne dat ze moest stoppen. Ik ging recht zitten en nu kon ik eindelijk zien wat er allemaal gebeurde verder. Ellen was haar inderdaad aan het beffen.. en ik moet zeggen het zag er erg geil uit. Ik stapte uit het bed en liep naar het voeteneinde toe. Marianne volgde me met haar blik, in afwachting van wat ik ging doen. Ik vroeg haar of ze iets verder naar achteren kon komen zitten en dat deed ze. Ze zat nu op handen en knieŽn, met haar knieŽn op de rand van het bed, en Ellen die tussen haar benen aan haar kutje aan het likken was. Ik stapte naar voren, over Ellen heen en zette mijn lul tegen het kutje van Marianne aan. Langzaam liet ik hem naar binnen glijden en haalde hem er weer uit. Marianne vond het we lekker zo te merken want ze bewoog een beetje mee iedere keer dat ik mijn lul terugtrok. Langzaam voorde ik het tempo op totdat ik haar met een redelijk tempo lekker aan het neuken was. Ellen zat nog steeds tussen ons in op de grond, maar ze was nu wel met haar rug tegen de bedrand aan gaan zitten, haar hoofd in de nek, zodat ze beter bij het poesje van Marianne kwam. Met haar ene hand zag ik dat ze zichzelf aan het vingeren was, met haar andere hand streelde ze de benen van Marianne, vanaf haar knieholte tot aan haar kruis. Af en toe voelde ik een vinger van Ellen langs mijn ballen glijden. Een gevoel dat me enorm opwond.

Na enkele minuten duwde Ellen ons uit elkaar en ging rechtop staan. Ze vertelde Marianne op haar rug te gaan liggen en deze gehoorzaamde meteen. Nou als ze dit soort dingen vaker deden dan wist ik wel wie de broek aan had ik deze relatie. Maar zoals gezegd, Marianne ging op haar rug liggen, haar benen wijd uit elkaar. Ellen ging boven op haar zitten, en duwde haar kutje in het gezicht van Marianne. Als een bezetene begon Marianne te likken. Ellen gebaarde me dichter bij te komen en ik nam plaats tussen de benen van Marianne. Ellen pakte nam mijn lul in haar mond en pijpte me kort. Hierna leidde ze hem naar het kutje van Marianne en zetten hem tegen haar schaamlipjes. Ik drukte mijn lul naar binnen en begon haar te neuken. Ik richtte me een beetje op zodat ik met mijn gezicht voor het gezicht van Ellen kwam en begon haar te zoenen. Ik voelde hoe Marianne haar kontje een beetje van het bed optilde en meebewoog op mijn ritme. Ze likte nog steeds vol enthousiasme aan het poesje van Ellen.

Zo ging het enkele minuten door totdat ik zin had om Ellen te neuken. Ik trok me terug uit Marianne en vertelde wat ik van plan was. De meiden draaiden zich een beetje zodat ik plaats kon nemen achter Ellen. Ik stootte mijn lul nu bij Ellen naar binnen. Vlak onder mijn lul zag ik het hoofd van Marianne, die nog steeds als een bezetene het kutje likte dat ik aan het neuken was. Ik zag dat Ellen zich inmiddels weer voorover had gebukt en weer begonnen was haar vriendin te verwennen. Ik werd hier hartstikke geil van en ik kon het niet meer langer houden. Met schokkende bewegingen kwam ik klaar in het kutje van Ellen. Dit zorgde ervoor dat Ellen wat heftiger ging kreunen en ik voelde haar poesje verstrakken om mijn reeds verslappende lul. Toen ik mijn lul uit Ellen haalde zag ik dat mijn sperma al naar buiten droop. Marianne likte dit maar al te graag op en deed haar best om het hele kutje van van haar vriendin schoon te likken. Ik stapte van het bed af en ging even naar de badkamer om een slok water te drinken. Dit soort activiteiten waren niet goed voor mijn toch al droge keel.

Toen ik terug kwam zag ik de meiden nog steeds op elkaar liggen likken. Ik ging er eens bij zitten en genoot van het schouwspel. Ik vroeg me nog af of ik Erik nog wakker moest maken om hem ook te laten meegenieten, maar ik liet hem lekker doorslapen. Dan had ik straks tenminste weer iets om hem te vertellen. Na enkele minuten zag ik dat Marianne enkele onwillekeurige bewegingen maakte en ze kwam luid kreunend klaar. Hierna stapte Ellen van haar af en gaf haar een tongzoen. Ze ging naast Marianne op het bed liggen en de twee keken mij met een stalende lach aan. Ik gaf ze een knipoog en ik bedacht me dat dit toch de leukste manier was om je dag te beginnen, zelfs wanneer je brak bent.
Aantal keer gelezen:
892
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)