Spannendverhaaltje.nl

Barcelona reis - dag 3

-
25-10-2010
Marianne en Ellen zagen ons zitten en kwamen naar ons toe lopen. Ze namen plaats aan de andere zijde van het gangpad. Ik zag dat Marianne iets anders had aangetrokken, een redelijk kort blauw rokje en een wit topje. Ik keek nog eens goed, maar ik kon niet zien dat ze een bh had aangetrokken. Ook Ellen had iets anders aan dan tijdens het eten. Ze droeg een strakke witte broek met daarop een rood shirtje. Dit leek echter wel een paar maten te klein, want haar dikke tieten knapten er haast uit. Het zag er wel heel erg geil uit. Ik merkte dat ik zat te fantaseren over hoe Ellen er naakt uit zou zien toen Erik me aanstootte en zei: “Jongen, we vragen je wat, weet jij wat we vandaag gaan doen” Ik antwoordde dat we vandaag naar Barcelona zouden gaan om wat museums te bezoeken en Nou Camp, het stadion van FC Barcelona. Het bleek dat we alle vier niet echt zin hadden om die museums te bezoeken. Erik leek het wel indrukwekkend om dat stadion te gaan bekijken, maar eerlijk gezegd kon ik daar ook niet warm of koud van worden. Al snel was het gesprek verdeeld en zat ik met Erik te discussiëren hoeveel mensen er in dat stadion konden, terwijl Ellen en Marianne hun eigen gesprekje opstarten. Met een half oor luisterde ik mee wat de meiden te vertellen hadden, ik zat namelijk aan het gangpad en kon het dus goed horen. Op een gegeven moment begon Ellen zachter te praten en Marianne schoot in de lach. Dit trok ook de aandacht van Erik die midden in zijn zin ophield met vertellen en langs me heen tuurde. Marianne keek verschrikt op en zei: “Oh ik wist niet dat ik zo hard lachte.” Ik was eigenlijk wel benieuwd wat Ellen had gezegd waarom Marianne zo hard moest lachen, en vroeg dus waar ze het over hadden.

Ellen keek me aan en zei: “Wat denk je zelf?” “Weet ik veel,” antwoordde ik. Over het formaat van Erik zijn lul misschien.” Ellen bloosde en zei: “Ik hoor dus dat Erik je al een leuk verhaaltje heeft verteld.” Ik zei haar dat Erik me inderdaad even op de hoogte had gebracht van hun avontuurtje. Marianne werd nu beniewd en vertelde ons dat ze nu ook wel wilde weten wat er precies was gebeurd. Ellen wilde het wel vertellen maar ze eiste dan ook dat ik zou vertellen wat Marianne en ik allemaal hadden meegemaakt. Ik stemde toe en Ellen begon te vertellen. Voor de tweede keer hoorde ik het verhaal, alleen dan wat meer van de andere kant en ik vond het niet echt interessant. Al snel dwaalden mijn gedachten weer af en ik stelde me Ellen weer eens voor zonder kleren. Het maakte me geil en ik voelde dat ik een stijve lul kreeg. Echter ik was niet de enige die dit merkte, ook Marianne zag het en ze pakte me ineens vol bij mijn lul, waar Erik en Ellen bij waren. Dit zorgde er natuurlijk voor dat Ellen stokte in haar verhaal. “Zozo, word je een beetje geil als mijn vriendin over haar seksuele avontuurtjes verteld, of word je geil van Erik..?” Ik stamelde wat over dat ik wat aan het fantaseren was. Dat maakte haar alleen maar meer benieuwd en ze wilde dus weten waarover ik aan het fantaseren was. Ellen keek me ondeugend aan en zei dat zij dat ook wel eens wilde weten. Naar alle eerlijkheid vertelde ik dat na al die verhaaltjes wel eens benieuwd was naar hoe ze er in haar blootje uit zou zien. Het schoot me ineen te binnen dat zij mij al naakt had gezien, dus dat voegde ik ook even toe om mijn punt wat te versterken.

Mijn woorden zorgden er voor dat er eventjes een stilte heerste. Uiteindelijk verbrak Marianne de stilte door te zeggen: “Hij heeft wel gelijk. Jullie hebben ons twee naakt gezien, en wij jullie niet. Eerlijk is eerlijk, dus ik stel voor dat jullie ons straks ook eens wat laten zien.” Erik en Ellen keken elkaar aan, en al snel zei Ellen dat het goed was. Ze vond ook voor wat hoort wat. Na deze toezegging vertelde ze haar verhaaltje af, en nu was het mijn beurt. Ik begon dus te vertellen wat Marianne en ik allemaal hadden gedaan gisteren. Tegen de tijd dat ik mijn verhaal af had zat de bus eindelijk vol en ik hoorde de stem van Storm door de microfoon vragen of er nog iemand miste. Dat leverde geen reactie op en ik voelde de moter van de bus starten. Al snel reden we de parkeerplaats op en iets verderop zag ik de andere drie bussen ook al klaar staan. Binnen een uurtje zouden we in Barcelona zijn.

Sinds ons gesprekje in de bus heerste er een apart sfeertje. Het was wel spannend. Hoe verder de dag vorderde, hoe meer ik me aan het verheugen was op die avond, dat ik die Ellen eens naakt kon zien. Ik had ook het idee dat Marianne een beetje geil was, want af en toe zag ik onder haar topje haar tepels verstijven. Toen we in het Picasso museum kwam besloot ik eens te ontdekken of ze echt geil was. Toen Marianne daar voor een van de werken van die gast stond te kijken keek ik om me heen en zag ik dat er niemand anders in deze ruimte was. Snel liet ik mijn handen over haar billen glijden tot aan haar bovenbenen en vandaar uit weer omhoog,maar dit keer onder haar rokje. Meteen had ik weer een stijve lul, want ik merkte dat ze alweer geen slipje aan had. Verdomme wat een geil wijf. Haar kutje was lekker warm en vochtig. Ze schrok op en keek haastig rond, maar ze zag dat er niemand in de buurt was. Ze draaide zich om en gaf me een kusje. “Wacht maar tot vanavond, geile beer.”

Nu kon ik al helemaal niet wachten tot het zover was. Maar we werden nog even afgemat voordat het zo ver zou zijn. Na het Picasso museum brachten we een bezoek aan het museum van Miró, wat niet veel interessanter was. Op de terugweg reden we nog langs Nou Camp, maar ook dat kon me niet echt boeien. Naarmate de dag vorderde werd ik steeds geiler en ging ik steeds meer fantaseren wat er allemaal kon gebeuren. Die Ellen en Marianne die waren een plannetje uit aan het broeden, dat merkte ik gewoon aan hun gedrag en hun opmerkingen die altijd net iets te goed op elkaar afgestemd waren. Bij zo’n opmerking keek ik Erik soms eens aan en ik zag ook in zijn ogen een vragende blik. We konden niets anders dan afwachten, dus daar legden we ons maar bij neer.

Rond een uur of zeven arriveerden we weer in Malgrat konden we vrijwel meteen aan het diner aanschuiven. We hadden even de tijd om ons te verfrissen voordat we onze borden weer eens op konden tassen met lekker eten. Erik en ik waren weer eens een van de eerste die in de eetzaal zaten en we namen weer plaats aan het zelfde tafeltje als die ochtend. Niet lang na ons kwamen ook Marianne en Ellen binnen en ze hadden ons snel gevonden. Na wat te drinken te hebben besteld gingen we naar het buffet om een voorgerechtje te nemen. Toen we terug bij de tafel waren stonden onze drankjes, voor Erik en mij een biertje en voor de dames een fles witte wijn, al uitnodigend klaar. We proostten gelijk en begonnen van het eten te genieten.

Tegen de tijd dat we het ijs achter de kiezen hadden had de drank alweer rijkelijk gevloeid. Erik en ik hadden al de nodige biertjes op en onze meiden waren al aan hun derde fles bezig. Dat was ook wel te merken want ze waren behoorlijk giechelig. Ik was net bezig met het vertellen van een van mijn sterke verhalen toen Storm de aandacht vroeg. Hij begon ons uit te leggen wat het plan van vanavond was. We zouden eerst een wandeling maken over de boulevard, en dan in een of ander straatje een bezoekje brengen aan een Nederlands café. Vorig jaar scheen dat nogal in de smaak te zijn gevallen, maar aan de gezichten om ons heen was af te lezen dat de QK, de discotheek van de vorige avond, waarschijnlijk beter was ontvangen. Maar we kregen weer eens te horen dat we over een uurtje klaar moesten staan bij het zwembad voor het hotel. We stonden gelijk op en liepen richting de liften om naar onze kamers te gaan.

Wij jongens waren natuurlijk al na een paar minuten klaar met omkleden, of ja, wat heet omkleden. Een ander t-shirt aan en klaar is Kees. We namen de sterke drank van de plafondplaten af, goede verstopplaats trouwens, en besloten om eens bij de meiden te gaan kijken. We keken even of er geen leraren in de gang waren en liepen naar hun kamer. De deur was niet afgesloten dus we liepen zo naar binnen. En dat was het juiste moment. Toen we kwamen binnenvallen stond Marianne net haar topje uit te trekken en stond daar dus in haar blote bovenlichaam. Ze schrok op, maar toen ze zag dat wij het waren lachte ze en zei: “Dat is dan al twee-nul Erik.” We schoten in de lach en namen plaats op het bed. Voor de dames schonken we een passoa-jus in en wij namen een baco. Ellen was blijkbaar als eerste onder de douche gegaan, want we hoorden de kraan lopen. Marianne bevestigde mijn vermoeden toen ik ernaar vroeg.

Marianne kwam naast ons zitten, nog steeds met onbloot bovenlijf, en begon aan haar passoa te drinken, en niet met kleine slokken. Als ze zo de hele avond door zou gaan dan zouden we haar straks echt van de straat moeten krabben, maar hoe meer ze dronk, hoe geiler ze werd, dus ik maakte geen aanstalten om haar even te attenderen op haar alcoholgebruik. We vroegen ons af hoe dat café zou zijn, en we waren het er alledrie wel over eens dat het waarschijnlijk niet zo leuk zou zijn als een disco. Terwijl we aan het praten waren merkte ik dat Erik zijn ogen niet van de tieten van Marianne af kon houden. Ook zij merkte dat en ze begon steeds dichter naar Erik te schuiven. Niet na lang had ze haar hand op zijn dijbeen liggen en ik kon zien dat dit Erik niet in de koude kleren ging zitten.

Toen hoorden we de badkamerdeur open gaan, en Ellen kwam nietsvermoedend de kamer inlopen. Poedelnaakt! Waar ik de hele dag over had gefantaseerd werd nu voor mijn ogen werkelijkheid. En inderdaad, ze zag er heerlijk uit, zoals ik me ook wel gedacht had. Mooie volle dikke tieten boven een plat buikje. En haar poesje was helemaal kaal. Deze aanblik wond me enorm op en in no-time stond mijn lul stijf. Ellen schrok in eerste instantie, maar ze zich herstelde al snel. Haar handoek die ze in alle haast voor haar lichaam had getrokken liet ze in een keer op de vloer vallen en ze zei: “Ach, waar maak ik me eigenlijk druk om... Nu hebben jullie me in ieder geval ook naakt gezien, en ben ik daar ook weer van af.” Ik verbaasde me enigszins over haar ongegeneerde gedrag, maar ik vond het niet erg. Ik genoot volop van het uitzicht, en ook Ellen zag dat ik haar eens goed in me opnam. Ze liep op me af en vroeg of ik ervan genoot. Ik kon alleen maar knikken. “Ja, dat zie ik, je hebt een enorm harde lul zo te zien!” En voor de tweede keer die dag werd ik onverwachts in mijn kruis gegrepen. Hierna draaide ze zich weer om, en met wiegende heupen liep ze naar de kast om zich aan te gaan kleden.

Marianne was ondertussen opgestaan en liet nu ook haar rokje zakken, waardoor ze helemaal bloot voor ons stond en ze liep naar de badkamer om zich te douchen. Ellen was blijkbaar iets uit aan het zoeken om vanavond aan te trekken, en na een paar kledingstukken gekeurd te hebben pakte ze uiteindelijk een wit rood jurkje uit de kast en keek tevreden. Ze liet het over haar hoofd zakken en weg was haar prachtige naakte lichaam. Alhoewel, er werd niet veel bedekt. Het jurkje was rond haar navel half open, er liepen wat bandjes in lengte over haar blote buik. Ze zag me nog steeds kijken en ze gaf me een knipoog. Vervolgens liep ze naar het dressoir voor hetbed waar ik op zat, waar haar schoenen stonden en ze bukte zich voorover. Godverdomme! Ik kon zo haar blote kont en daartussen haar prachtig prijkende kutje zien. En dat van iets meer dan een halve meter afstand. Ik werd bijna gek van geilheid. Er was nou echt niet veel meer nodig om me klaar te laten komen. Ik kon me niet beheersen en ik greep met mijn hand haar lekkere kont. Ze bleef nog even gebukt staan voordat ze weer recht kwam. Ze keek me ondeugend aan en likte haar lippen. Daarna ging ze voor de spiegel zitten om haar haren te föhnen.

Ik keek Erik toen aan en hij zei: “Echt een geil sletje he, ik zei het je toch.” Ik kon het alleen maar beamen. “Ik denk dat ik al in de gaten krijg waar ze vanavond op uit zijn, en ik moet zeggen, als het echt is wat ik denk dat het is, dan heb ik daar zeker geen problemen mee,” zei ik tegen Erik. Hij reageerde dat hij het ook niet erg zou vinden, zo lang hij niets met mij hoefde te doen. Ik lachte en zei hem dat hij zich daar niet druk om hoefde te maken. We maakten een afspraakje dat we vanavond onze energie vooral in de andere meid zouden steken dan gisteren. Ik zou dus mijn best doen om met Ellen wat te klooien, en Erik met Marianne. Hierna namen we nog een bacootje om wat af te koelen, hoewel het niet echt hielp. Na een minuutje of tien kwam Marianne ook van de badkamer af, en ze liet niet op zich zitten. In plaats van eerst wat aan te trekken kwam ze naakt op het bed naast ons zitten in kleermakerszit, terwijl Ellen haar haar deed. Toen ze hier eindelijk tevreden over was begon ze zich aan te kleden. Ze stak zichzelf in een lichtblauw rokje met een wit topje. Het was net alsof die meiden niets anders hadden om aan te trekken, maar zoals gezegd, ik had er geen problemen mee.

We waren geen minuut te vroeg toen we eindelijk ons bij de rest van de groep voegden voor het zwembad. Nadat we weer eens geteld waren, ze wilden klaarblijkelijk dat er niemand achter zou blijven, konden we gaan. Het was zo’n anderhalve kilometer lopen tot het betreffende straatje, maar we namen er de tijd voor. We liepen het eerste stukje ovr het strand, en daarna gingen we weer de boulevard op, waar wat meer te doen was. De wandeling duurde zo’n half uurtje. En toen kwamen we bij het café. Het was echt verschrikkelijk. Er zaten alleen maar Nederlanders, en er werd wat slechte Nederlandstalige muziek gedraaid. En daar moesten we dus de avond door gaan brengen, voetbal kijken. Een voordeel was dat er wel Heineken werd geschonken en niet eens zo heel duur. Maar het duurde niet zo heel lang voordat er sommige mensen hadden ontdenkt dat er op de hoek van het straatje een discotheek, of beter gezegd een dancing lag waar ze voor 800 peseta’s een liter mixdrank schonken. Dat verhaal ging de ronde, en het duurde niet lang voordat de voetbalfans zich van de rest van de groep onderscheiden. Met een kleine meerderheid van de groep mochten we naar die bar, onder de voorwaarde da we niet verder zouden afdwalen.

Wij daar natuurlijk ook naartoe, en al snel stonden we daar met zo’n enorme beker in onze handen, waar natuurlijk het nodige ijs in zat, maar het was alsnog veel drank. Na dit opgedronken te hebbenbegaven we ons op de dansvloer, want met die grote beker was dat haast onmogelijk. De sfeer zat er goed in, en het was erg druk daar in die tent. Ik kon mijn gedachten maar niet van Ellen afhouden, maar vooral ook niet van het idee dat ze daar alleen met dat jurkje aan stond te dansen. Een zijwaartse blik leerde me dat Erik al redelijk close met Marianne te dansen, en ik ging er ook voor. Ik ging nog eens stapje dichter bij Ellen staan en we dansten een paar nummers. Haar blote navel trok de hele tijd mijn blik, en ineens viel me op dat af en toe haar jurkje redelijk ver van haar lichaam af stond, waardoor ik zo bij haar naar binnen kon kijken en haar kruis kon zien. Althans, ik kon niet haar poesje zien, maar wel waar het zat. Ik wilde nu nog maar één ding, en dat was Ellen. Ik waagde de gok en ik pakte Ellen vast en trok haar tegen me aan. Ze moest nu duidelijk de bobbel in mijn broek voelen, die nu tegen haar buikje aan drukte. Ik bewoog mijn hoofd naar het hare en keek haar diep in haar ogen voordat ik mijn lippen op de hare duwde. De tongzoen die volgde was fantastisch, alleen al omdat het Ellen was die ik stond te zoenen. Opeens verbrak ze de zoen en nam weer wat afstand en begon weer te dansen. Ze speelde gewoon met me, maar ik vond het niet erg. Ik danste weer mee. Naast ons zag ik ook Marianne en Erik intiem dansen en ook tongen. Ik kon een glimlach niet onderdrukken toen ik zag dat er een paar van onze klasgenoten iets verderop stonden te wijzen en toen ze mij zagen kijken snel een andere kant op keken. Het kon me allemaal niet meer schelen wat ze er van dachten.

Na nog een hele tijd dansen, elkaar opgeilen en nog een paar drankjes wegtikken begon de zaak een beetje leeg te lopen. Een klasgenoot, Lars tikte me op de schouder en zei me dat het tijd werd om te gaan. Ik waarschuwde de rest en we verlieten de tent. Op straat aangekomen voelde ik eigenlijk pas dat ik hard op weg was dronken te worden. Maar ik was niet de enige. Al zingend verlieten we met de hele groep deze buurt van Malgrat om terug te lopen naar het hotel. Er waren blijkbaar wat anderen die ons idee van een avondduik hadden overgenomen, eigenlijk best een aantal. Normaal gesproken zou ik het niet erg vinden om mee te gaan, maar ik had nu wel iets anders in gedachten. Omdat het zo’n grote groep was die nog wilde gaan zwemmen besloten twee van de drie begeleiders mee te gaan. Met de andere lerares, mevrouw Dinjens, liepen de niet-zwemmers terug naar het hotel. Daar aangekomen vroeg ze ons om rustig aan te doen, en te gaan slapen, dan zou zij er voor zorgen dat we met rust werden gelaten. Dat vonden we natuurlijk niet erg dat ze onze kamers niet meer zouden komen controleren dadelijk. We vertrokken naar boven en we kwamen aan bij onze kamer. De meiden gingen mee naar binnen.

Ik sloot de deur en toen barste de bom. Ik zag dat Erik al door Marianne op zijn bed was geduwd, en zij zat boven op hem en begon hem te zoenen. Ellen was op mijn bed gaan liggen, en keek me uitdagend aan. Ze lag op haar zij en leunde op haar elleboog. Ik bleef eventjes staan. Ze ging nog een stapje verder en ze zette haar bovenste been rechtop, waardoor haar jurkje iets terugviel en ik een meesterlijke uitzicht op haar kaal geschoren kutje kreeg. Ik vond het prachtig om te zien, en zij vond het blijkbaar ook opwindend, want ze ging gewoon door. Ze stak een vinger in haar mond en zoog erop. Daarna bracht ze die hand naar haar kutje en begon zich daar te strelen. Ik besloot om nu ook eens wat te gaan doen en stapte richting het bed. Ellen kwam rechtop zitten en bewoog op haar knieën naar me toe. Ze stopte haar handen onder mijn shirt en begon me te strelen over mijn buik en borst. Ik trok mijn shirt uit. Hierna maakte ze mijn broeksriem open en en daarna de knopen van mijn broek. Eindelijk werd mijn lul uit zijn benarde positie gehaald en stond recht vooruit. Ze trok de elastiek van mijn boxershort eroverheen en daar stond ik dan naakt voor haar, ik kon haar hete adem op mijn lul voelen. Haar handen gleden over mijn kont naar voren en ze pakte mijn lul vast. Er ging een aangename rilling over mijn rug en ik sloot mijn ogen, legde mijn hoofd in mijn nek en liet Ellen haar ging gaan. Al snel voelde ik in plaats van haar hand haar lekker modje om mijn pik sluiten. O wat kon ze dat lekker. Helaas kon ik haar niet al te lang haar gang laten gaan, want ik stond op knappen.

Ik pakte haar bij haar kin vast en bewoog haar hoofd iets omhoog zodat ik haar kon aankijken. Ik bukte en gaf haar een tongzoen. Ik maakte mijn veters los en trapte mijn broek en boxer uit zodat ik nu helemaal naakt was. Naast me zag ik dat Marianne nog steeds op Erik zat, maar dat Erik zijn handen nu onder haar rokje had geschoven waardoor dit omhoog was gekropen. Marianne zat nu met haar billen bloot en ik kon een glimp van haar poesje opvangen. Maar dat kon me niet lang boeien, ik richtte mijn aandacht weer op Ellen. Ik gebaarde haar iets hoger op het bed te gaan zitten en ik ging met mijn hoof tussen haar benen liggen. Ik likte eerst plagereig over haar dijbeen, steeds dichter naar haar poesje toe. Toen ik eindelijk daar aan likte voelde ik Ellen sidderen. Ik sloot mijn lippen om haar poesje en liet mijn tong door haar spleetje glijden. Ik vond het wel geil, zo’n kaal kutje, en het was ook lekker om aan te likken. Helemaal glad, het voelde echt lekker zacht aan. Ik likte verder en af en toe stak ik mijn tong een klien stukje naar binnen. Ik had van Erik al begrepen dat ze he geil vond als je heel langzaam en ondiep iets in haar poesje stopte. Ik merkte al snel wat hij bedoelde want iedere keer dat ik mijn tong langzaam naar binnen duwde kromde ze haar rug en hoorde ik haar kreunen. Het duurde niet lang voordat ik haar klaar voelde komen, en vooral ook hoorde. Ze kreunde redelijk hard, ik hoopte maar dat ze het de kamer hiernaast niet hoorden. Maar op dat moment kon het me weinig meer schelen. Ik zei haar rechtop te gaan zitten en trok haar jurkje over haar hoofd, zodat ook eindelijk haar mooie dikke tieten weer in de open lucht kwamen. Ik nam ze meteen in mijn handen en begon ze te masseren. Ellen reikte weer met haar hand naar mijn lul en begon er langzaam aan te trekken.

Op het bed naast ons zag ik Erik en Marianne in een standje 69 liggen. Het zag er wel geil uit om het zo te zien, Marianne had haar haar over haar schouder geslagen, waardoor we goed konden zien dat ze Erik aan het pijpen was. Zou ze dit met opzet hebben gedaan vroeg ik me nog af. Maar ik had niet lang de tijd om erover te denken, want Ellen gebaarde me op mijn rug te gaan liggen. Ik gaf hier natuurlijk maar al te graag gehoor aan en ging liggen. Met nog steeds haar hakkenschoenen aan kwam ze met haar kontje naar mij toe gehurkt boven me hangen. Ze pakte mijn lul vast en zette hem aan voor haar kutje. Langzaam liet ze zich verder zakken zodat mijn lul langzaam naar binnen schoof. Tergend langzaam eigenlijk, want ik wilde haar keihard naaien. Ze ging weer langzaam iets omhoog totdat hij er bijna uit floepte, en dan zakte ze weer. Ik moet toegven dat het wel lekker was. Na een paar keer dit te hebben gedaan liet ze zich eindelijk helemaal zakken en we kreunden beiden van genot. Het was ook super geil om het zo te zien, haar mooie billen naar me toe, en mijn pik in en uit haar kleddernatte poes zien glijden. We neukten zo een tijdje door en ik hoorde op het bed naast me Marianne heftig kreunen, ze kwam zo te zien klaar. Hierna namen zij ook een andere positie aan. Marianne op haar knieën voorover, en Erik ging op zijn knieën achter haar zitten, achterlangs was zeker zijn favoriete standje. Terwijl ik neukte met Ellen zag ik Marianne geneukt worden door mijn vriend.

Het leek me wel geil om hetzelfde te doen als hun, dus ik zette mijn handen onder de billen van Ellen en tilde haar wat omhoog. Ze keek me vragend aan en ik weer op Erik en Marianne. Ze begreep het en bukte ook voorover. Ik ging achter haar zitten en liet langzaam mijn lul weer in en uit glijden. Na een tijdje waren we weer heftig aan het neuken, en ik voelde de vingers van Ellen aan mijn ballen, waarna ze afzakte en ik aan haar merkte dat ze met zichzelf aan het spelen was. Ik keek naast me, en ik zag dat Marianne naar ons aan het kijken was. Ik gaf haar een knipoog en ik zag dat ze moest glimlachen. Daarna draaide ze haar hoofd terug en ik zag dat ze genoot. Ook zij begin zichzelf nu te vingeren. Ik voelde het kutje van Ellen nu om mijn lul verstrakken en haar hard kreunen. Voor de tweede keer kwam ze klaar. Ik vond het nu ook genoeg geweest. Ik moest gewoon klaar komen. Ik trok mijn lul terug en ik draaide Ellen op haar rug. Ik ging met mijn lul boven haar gezicht hangen en Ellen greep hem met een hand vast en sloot haar mond eromheen. Ze begon me snel te pijpen en ik voelde het zaad door mijn lul kruipen. Wat een genot was het, ik kwam heerlijk klaar. Ze ik hoorde Ellen wat zuchten, blijkbaar had ze wat moeite om alles af te slikken, maar toen mijn lul weer begon te verslappen ik ik naast haar ging liggen zag ik dat ze toch alles zonder te knoeien had afgslikt.

Allebei keken we nu naar het bed naast ons, waar Erik en Marianne nu nog steeds heftig bezig waren, allen lag Marianne nu op haar rug, met haar benen op de schouders van Erik leunend. Erik stootte zijn lul iedere keer diep in haar, wat ze ook liet merken, iedere keer hoorde je een zacht gilletje. Ze genoot volop zo te zien. Maar ook Erik was niet ver van zijn hoogtepunt, en op een gegeven moment trok hij zich terug uit Marianne. Hij pakte zijn lul en begon er met snelle bewegingen aan te trekken, terwijl de vingers van Marianne over haar kutje flitsten. Na enkele seconden kwam Erik met een schreeuw klaar en zijn sperme spoot over de buik en de borsten van Marianne. Ook Marianne genoot, ze kromde haar rug toen ze weer klaarkwam en ze kreunde luidruchtig. Ondertussen genoten Ellen en ik van de show en ik gaf Ellen een tongzoen. Erik en Marianne gingen nu ook uitgeput op hun bed liggen. We waren nu allemaal doodmoe, en hadden na een dag van opwinding eindelijk onze lusten kunnen bevredigen. Voldaan viel ik met Ellen in mijn armen in slaap toen ik haar ademhaling ook rustiger voelde worden.
Aantal keer gelezen:
753
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)