Spannendverhaaltje.nl

Barcelona reis - dag 2

-
25-10-2010
Ik werd wakker van de telefoon die overging. Ik was hartstikke moe en ik was erg duf, dus ik had geen zin om op te nemen. Ik dacht bij mezelf dat het toch wel snel zou ophouden, maar daar vergiste ik me in. Naast me voelde ik Marianne ook bewegen, ze werd ook wakker. Ik keek haar aan en zei "Goeiemorgen, lekker geslapen?" Ze rekte zich uit en gaf me een kus. "Ja hoor, maar wel veel te kort... neem jij die telefoon nog op?" Ik stond op en liep naar de telefoon en nam op. In het Spaans werd er wat gezegd maar ik begreep er geen hout van. Op een gegeven moment zei een dame in het Engels dat dit mijn "wake up call" was. Ik legde de hoorn er weer op en liep terug naar het bed. Het idee dat Marianne daar naakt onder het dunne laken lag wond me een beetje op en ik voelde mijn pik weer een beetje stijf worden. Marianne merkte dat en lachend vroeg ze of ik weer geil was. "Wat denk je zelf" vroeg ik haar, en kroop weer onder het laken. Met mijn handen gleed ik over haar zachte lichaam terwijl we lekker aan het zoenen waren. Wat een prachtige reis is dit toch bedacht ik bij mezelf. Tot nu toe was het me nog geen seconde tegen gevallen. Ik streelde Marianne over haar hele lichaam en begon haar mooie borsten te masseren. Ik voelde haar tepels verstijven en ze drukte zich nog steviger tegen me aan. Langzaam liet ik mijn handen dalen en kwam weer aan bij haar lekkere kutje. Een korte aanraking leerde me al dat zij ook weer erg geil was. Dat beloofde weer wat leuks. Net toen ik een beetje rechtop ging zitten en tussen haar benen kroop om haar nu eens tot een hoogtepunt te likken hoorde ik een klop op de deur. Ik ging rechtop zitten en riep hallo. "Goedemorgen heren, zijn we wakker?" hoorde ik de stem van een van de begeleiders terug roepen. Ik keek Marianne aan en riep dat we al wakker waren. "Ok kunnen jullie even open maken, ik wil zeker weten dat jullie opstaan." Shit wat nu, dacht ik. Ook Marianne keek een beetje verschrikt. Als ze zouden merken dat niet Erik maar zij hier in bed had gelegen dan waren we nog niet jarig. Ik gebaarde Marianne op te staan en duwde haar richting de badkamer. Ik draaide de douchkraan open en duwde haar eronder. Snel schoot ik in een boxershort en ik opende de deur een beetje. Meneer Storm stond voor de deur en hij keek langs me heen de kamer in. "Goeiemorgen jongen, is Erik ook al wakker?" Ik antwoordde dat hij onder de douche stond. Storm hoorde de douche lopen en knikte. "Ok, over een half uur verwacht ik jullie aan het ontbijt." Ik knikte en deed de deur dicht.

Ik opende de badkamerdeur en zag Marianne onder de douche staan. "Dat scheelde niet veel, ik dacht eventjes dat hij ook nog daadwerkelijk onder de douche wilde gaan kijken of Erik er wel onder stond" zei ik. "Ja, ik was ook wel geschrokken. Ik hoop maar dat Erik en Ellen het niet verpesten als er bij hun gecontroleerd wordt..." Daar had ik nog niet over nagedacht, en ik kreeg een grijns op mijn gezicht. "Ja, die Erik.. ik vraag me af wat er op jullie kamer allemaal is gebeurd!" Ellen lachte en wenkte me onder de douche. Ze begon mijn hele lichaam in te zepen. Ik genoot van haar vederlichte aanraking en keek haar geil aan. "Nee, misschien kunnen we beter wachten tot vanavond, ik wil de tijd hebben," zei ze. Een beetje teleurgesteld was ik wel, maar ze had wel gelijk.

Na het douchen namen we de lift naar beneden, naar de ontbijtzaal. We liepen naar binnen en ik zag Erik samen met Ellen aan een tafeltje zitten zwaaien. Ik zwaaide terug en we liepen naar ze toe. We wisselden een paar "goedemorgens" uit en we gingen zitten. "En, nog visite gehad?" vroeg ik. "Erik lachte en zei "Ja, en het scheelde niet veel. Storm stond aan de deur te kloppen. Ellen heeft me toen snel de badkamer opgeduwd en heeft toen de deur opengemaakt, maar hij was toch een beetje achterdochtig." Ik keek Marianne aan en we schoten allebei in de lach. Om het uit te leggen zei Marianne dat er bij ons hetzelfde was gebeurd. We liepen naar het buffet om wat te eten te halen en we bespraken het programma van die dag. Om half negen was het ontbijt afgelopen en konden we nog even naar onze kamers om spullen even tanden te poetsen en wat spulletjes te pakken. Een half uurtje later stonden we bij de bus. Ellen en Marianne waren er nog niet, dus we gingen maar in de bus zitten. We zaten bijna helemaal achteraan. Toen kon ik me niet langer bedwingen en vroeg Erik wat hij gisteravond allemaal had gedaan. Hij kreeg een grijns op zijn gezicht en begon te vertellen. "Het begon eigenlijk allemaal al in de disco. Ik bedacht me ineens dat die Ellen toch wel een lekker wijf was. Mooie lange blonde haren en lekker dikke tieten. En al helemaal in dat rokje zag ze er goed uit. Ik had het idee dat zij ook een beetje aan het flirten was, want ze raakte me vaak aan op plaatsen waarvan ik dacht dat het niet meer toevallig was. Ook ik liet tijdens het dansen af en toe mijn handen eens over haar billen of over de zijkant van haar borsten glijden. Dat ze daar niets van zei wond me eigenlijk steeds meer op. Maar het sloeg pas echt toe toen we naar buiten kwamen en jij kwam met het idee om te gaan zwemmen. Ik kon me op dat moment maar moeilijk nog bedwingen niet al haar kleren van haar lifj te scheuren en haar daar op het strand te nemen. Maar toch hield ik me in. Totdat we in het water kwamen.

We duwden en trokken een beetje aan elkaar en probeerden elkaar kopje onder te duwen. Toch waren we niet echt serieus bezig elkaar proberen te verzuipen want op een gegeven moment ging het er meer om om elkaar aan te raken. Zo kneep ik haar in haar borsten en zwom dan snel een beetje weg toen zij probeerde mij aan te raken. Hoe geil ik het ook zou hebben gevonden als ze me toen vol bij mijn lul had gepakt, ik werd zo mogelijk nog geiler van het "hit and run" spelletje. Omdat ze het toeliet dat ik haar steeds vol bij haar tieten pakte ging ik nog een stapje verder. Ineens dook ik onder water. Ik zwom een stukje van haar weg en kwam weer boven water. Ik hoorde haar mijn naam roepen en een beetje rond spetteren. Omdat ik met mijn gezicht naar de kustlijn stond kon ik haar wel zien, de maan stond namelijk in mijn rug. Ze dacht inmiddels dat ik onder water was en ik zag haar een beetje rond bewegen, mij zoeken.

Ik nam weer diep adem en zwom onder water weer haar richting op. Ik kwam bij haar aan en onverwachts trok ik haar string naar beneden. Ze schrok zich natuurlijk een hoedje, maar het was al te laat, ik hield haar stringetje in de lucht en lachte triomfantelijk. Ze keek me aan en zei "Zozo, dus daar was je op uit." Ik zag in maanlicht in haar ogen fonkelen toen ze op me af kwam. Ze sprong omhoog en probeerde haar stringetje terug te pakken. Ik was ook niet meer helemaal helder natuurlijk, en ik dacht echt dat ze probeerde om haar broekje terug te krijgen. Het kwam dan ook onverwachts toen ze naar haar derde sprong naar beneden zakte en in n ruk mijn boxer uit trok. Snel zwom ze een stukje van me weg en begin hard te lachen, mijn boxer ook in de lucht wapperend. Daar stonden we dan allebei met elkaars ondergoed te wapperen. Ondanks de temperatuur van het water stond mijn lul nu flink stijf. "En nu?" vroeg ik haar. Ze lachte en mijn boxer verdween onder water. Ik snapte het niet. Ze zag dat ik het niet begreep en lachte nog harder. Opeens draaide ze zich om en zwom richting het strand. Ze liep de branding uit en stond op het strand, in mijn boxer. Nu begon het me te dagen.

Dus dat wilde ze. Maar ik liet me niet kennen en koerste ook naar het strand. Ik liep ook gewoon het strand op, mijn stijve lul als een baken in de lucht. Ze stond met haar armen over elkaar me aan te kijken. "Zo, dat mag er wezen," zei ze. Ik bleef haar aankijken en stapte nog iets dichterbij. Ze keek me recht in mijn ogen en bewoog haar hoofd naar het mijne. Ik voelde haar warme tong mijn mond in glijden en ik zoende haar terug. Mijn handen verkenden haar lichaam nu helemaal. Eindelijk kon ik die mooie borsten eens uitgebreid bestasten. Ik liet mijn handen over haar rug naar beneden glijden en stak mijn handen in mijn boxer en voelde aan haar lekkere kontje. Oh man, ze heeft zo'n lekkere kont! Echt heerlijk om aan te voelen. Heerlijk zacht, maar toch strak. Ook zij was nu mijn lichaam aan het bevoelen. Op het moment dat ik mijn hand van haar kont naar voren bewoog om haar poesje te voelen, voelde ik haar koude handen om mijn pik sluiten. Ik stond nu al bijna op knappen, ik was echt geil. Ik liet mijn hand nu ook in een ruk naar haar kutje gaan en voelde daar iets wat zo mogelijk nog zachter was dan haar kontje. Ze was helemaal kaal, geen enkel haartje of stoppeltje kon ik voelen. Dit voelde zo geil aan dat ik het niet meer kon houden en ik voelde het sperma vanuit mijn ballen omhoog komen en ik kwam heftig klaar.

Ellen gaf me nog een tongzoen en deed mijn bover uit en gaf deze terug aan mij. "Kom, laten we naar het hotel terug gaan, dan gaan we daar verder." Ik gaf haar ook haar stringetje terug en we liepen naar onze kleren. Daar zag ik nog een hoop kleren liggen en ik bedacht me dat jij en Marianne er ook nog waren. Dus toen begon ik jullie te roepen en zag ik jou daar in je blote lul uit het water komen. En toen kwam Marianne daar ook nog in haar nakie aangezet. Ik bedacht me al dat jij ook plezier hebt gehad. Maar goed, onze trip naar het hotel is je bekend en toen jij nog met Storm ston te praten heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om de kamer van die meiden op te glippen. Ik ben toen samen met Ellen onder de douche gesprongen om de kou en het zand van ons af te spoelen. Onder de douche is toen verder niet veel gebeurd, maar toen we het bed in doken des te meer.

Ik was tegen die tijd namelijk weer aardig op temperatuur, mijn lul was een beetje half slap. Ik lag al in bed toen Ellen van de badkamer kwam, en ik vond het een schitterend gezicht om haar zo naakt te zien komen aankomen. Als ik wist dat die meid zon geil lichaam had dan had ik al lang mijn best gedaan om haar eens te versieren. Maar goed, ze kwam dus van de badkamer en ging naast me op bed liggen. We zoenden een beetje en al snel had ik mijn vingers aan haar kale spleetje. Ik ging er een beetje door op en neer en stak af en toe een vinger naar binnen. Die meid was echt kletsnat, maar ja, wat wil je, ik had haar eerst al op het strand op lopen geilen en in tegenstelling tot mij was zij nog niet klaargekomen. Daarom vond ik ook dat zij ook wat genot kon gebruiken en ik kroop iets naar beneden en nam plaats tussen haar benen. Met mijn handen tilde ik haar benen iets schuin omhoog en begon met korte halen aan haar poesje te likken. Tegen die tijd was Ellen echt natter dan nat, het droop gewoon langs mijn kin naar beneden. Ik werd er echt super geil van en ik likte haar vol enthousiasme. Ik gebruikte niet alleen mijn tong maar ik begon ook mijn handen te bewegen. Rustig masseerde ik eerst met mijn rechterhand haar dijbeen en maakte plagend een circkelende beweging naar beneden totdat ik aan kwam tussen haar kutje en haar kontje. Ook hier aaide ik haar een beetje. Dat kietelde haar blijkbaar, maar bezorgde haar ook veel genot, want ze begon steeds zwaarder te ademen. Toen ik mijn wijsvinger in haar kutje liet glijden zuchtte ze diep en trok mijn hoofd aan mijn haar tegen haar poes aan. Dit maakte me nog enthousiaster en mijn tong flitste over haar kale spleetje. In haar kutje kromde ik steeds mijn vinger en masseerde hiermee de bovenzijde van haar kutje. Dit zorgde ervoor dat ze het niet langer hield en ze gilde het bijna uit van genot toen ik haar klaar voelde komen. Haar vochtige poesje trok zich samen rond mijn vinger, die ik nu zachtjes half er uit en weer naar binnen bewoog.

Hierna ging ze rechtop zitten en gebaarde me te gaan liggen op mijn rug. Ik was maar al te willig en deed wat ze van me verlangde. Toen ik lag kroop zij op haar beurt een stukje naar beneden zodat ze met haar hoofd boven mijn inmiddels weer knoerharde lul hing. Met haar hand nam ze hem vast en begon zachtjes op en neer te bewegen. Ze bewoog haar hoofd wat naar beneden en liet wat speeksel op mijn lul komen. Met haar hand wreef ze dit uit over de volle lengte en ze greep hem wat strakker beet. Nogmaals boog ze wat voorover en eindelijk nam ze dan mijn lul in haar mond. Met een heerlijke zuigende beweging bogon ze met haar mondje over mijn lul te glijden. Dat voelde echt te gek. Ik heb niet al te veel vergelijkingsmateriaal, maar dit was verreweg de beste pijpbeurt die ik had gekregen! Ik wist ook al vantevoren dat ik dit niet lang uit zou houden en eigenlijk zou ik toch nog wat anders willen doen, namelijk haar lekker pakken. Dat was waar ik al de hele avond van fantaseerde en dat moest en zou dus gebeuren.

Dus nog geen 3 minuten nadat ze haar heerlijke lippen om mijn eikel sloot tilde ik haar hoofd op en gebaarde haar op haar knien te gaan zitten. Bijna in een oogwenk zat ze op haar knien voorovergebogen op het bed en ze leunde met haar armen op het hoofdeinde van het bed. Ze keek over haar schouder en zei me Pak me maar Erik, ik wil dat je me lekker van achteren neukt! Dat liet ik me natuurlijk geen tweede keer zeggen en ik nam plaats tussen haar benen. Ik spuugde nog even op mijn hand en haalde die nog even over haar spleetje. Daarna pakte ik mijn lul en zette deze tegen haar kale gleufje. Langzaam liet ik het topje naar binnen glijden. Een klein beetje maar en toen trok ik weer terug. En weer een stukje naar binnen en weer terug. Ik had reeds met mijn vinger ontdekt dat Ellen hier harstikke geil van werd, en ook nu miste het zijn uitwerking niet. Ze haalde een van haar armen van het hoofdeinde en bracht die naar haar poesje. De andere arm haalde ze ook weg, met haar hoofd leunde ze nu op het kussen en ze zat nu helemaal voorovergebogen. Ik voelde haar hand ineens tussen haar benen door komen. Ze nam met die hand mijn zak vast en begon zachtjes mijn ballen te masseren. Dit voelde lekker, ik wilde nu niets anders meer dan mijn lul helemaal in haar stoppen en ik duwde hem dan ook in n beweging door tot hij er helemaal in zat. Met een gestaag tempo begon ik haar nu te neuken. Ik voelde haar hand niet meer aan mijn ballen, maar ik merkte dat ze zichzelf zat te verwennen. Zo, die meid was toch geil. Ze begon steeds harder te kreunen en steeds feller te bewegen, ik merkte dat ze weer op het punt stond om klaar te komen. Net als de vorige keer dat ze haar hoogtepunt bereikte trokken haar spieren nu ook weer samen, strak om mijn lul. Ik hield het nu niet meer langer en ook ik kwam voor de tweede keer die avond klaar. Ze ging recht zitten en haalde van het nachtkastje wat tissues om mijn sperma wat uit haar kutje droop op te vegen. Ik gaf haar een tongzoen en ging liggen. Ze kwam tegen me aanliggen en ik ben toen snel in slaap gevallen. Nou ja, en wat er vanochtend gebeurd was met die Storm dat weet je al.

Vol aandacht had ik geluisterd naar wat Erik allemaal te vertellen had. Het bleek dus echt dat hij zich ook niet had verveeld! Ik moet zeggen dat ik ineens een heel anderbeeld had van die Ellen. Ik had gedacht dat die nooit zomaar de eerste keer meteen met iemand naar bed zou gaan, maar eerder wachtte op de ware of zoiets. Niet dat ze preuts leek ofzo, maar ze had hiervoor pas n vriendje gehad, een jaar of twee lang. Maar blijkbaar was het toch een aardig geile stoot. En jij dan? Wat heb jij allemaal meegemaakt vannacht? Je kent nu mijn verhaal maar ik ben ook wel eens nieuwsgierig geworden. Hoe is die Marianne? Net toen ik wilde beginnen met vertellen zag ik voor in de bus onze twee meiden instappen. Ik wees ernaar en zei hem dat ik het straks wel zou vertellen.
Aantal keer gelezen:
1011
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)