Spannendverhaaltje.nl

Barcelona reis - dag 1

-
25-10-2010
Het was eindelijk zover, ik zat eindelijk op 5 atheneum. Dat hield in dat ik dit jaar op Barcelonareis kon, vanuit school georganiseerd. Al een hele tijd keken mijn vrienden en ik hier naar uit, want we hadden wel vaker de grote verhalen gehoord waarmee de ouderejaars naar huis kwamen. Als je die verhalen hoorde was het een week in het paradijs, een studiereis waar de cultuur officieel hoog in het vaandel staat maar uiteindelijk alleen het uitgaan werkelijk telde. Halverwege februari dat jaar konden we ons eindelijk opgeven. We zouden overnachten in het kustplaatsje Malgrat de Mar, naast Lloret en Salou een bekende vakantiebestemming van door het lint gaande jongeren. Aldaar zouden we verblijven in een van de vele hotels. Overdag zouden we op excursie gaan naar onder andere Barcelona en Girona. Ook de botanische tuinen in Blanes zouden we met een bezoekje vereren. Iedereen waar ik mee omging schreef zich masaal in voor deze reis, waardoor de reis naar Praag geen doorgang kon vinden omdat er veel te weinig mensen zich daarvoor in hadden geschreven. Ook voor de jaarlijks terugkerende Rome reis was niet genoeg animo. Resultaat was dat er in april met 4 volle touringcars de Route du Soleil zouden afzakken.

De weken voor de reis was het natuurlijk een hot topic. Wat we allemaal mee moesten nemen en hoe we ons helemaal zouden laten gaan daar. We kregen steeds meer zin en uiteindelijk was dan toch de dag aangebroken dat we zouden vertrekken. We stouwden onze overvolle tassen in de bus en zochten een leuke plaats uit. In het begin waren we allemaal nog wel een beetje actief, maar al snel gingen de eerste ogen dicht en lag iedereen te slapen. De volgende morgen kwamen we aan in Malgrat. De buschauffeur moest even zoeken, maar uiteindelijk had hij het juiste hotel gevonden. We zaten namelijk niet allemaal in het zelfde hotel om de andere gasten een beetje te ontzien. We mochten onze tassen uit de bus halen en op zoek gaan naar de kamers. Al vantevoren hadden we moeten noteren met wie iedereen op een kamer wilde. Ik zou samen met Erik op een kamer liggen, Sven en Matthijs zouden de kamer naast ons hebben en Jos en Paul de kamer daarnaast. Gemengde kamersamenstellingen waren uiteraard uit den boze. Enige tijd later hadden we de meeste spullen uitgepakt en even verkend wie er verder nog in onze gang lagen. We kwamen tot e ontdekking dat we op een gang lagen waar behalve ons nog één kamer met jongens was en verder waren en 7 kamers gevuld met meisjes. De rest van de groep lag een verdieping hoger. Na hier en daar een praatje te hebben gemaakt gingen we het plaatsje verkennen.

Tijdens het eten werd ons door de begeleider medegedeeld dat we die avond nog zouden gaan stappen in de QK, een disco vlak bij het hotel. Na het eten gingen we naar onze kamers om daar ons voor te bereiden op de avond. Bij die voorbereiding hoorde natuurlijk de nodige alcohol, die we eigenlijk niet op onze kamer mochten hebben maar die we uiteraard die middag nog hadden ingeslagen. Na even van de drie balkons de stoelen te hebben verzameld en die op een kamer te hebben gezet gingen we een potje hartenjagen. Na een half uurtje werd er aangeklopt. Marianne, een meisje uit mijn klas stond aan de deur. Ze kwam kijken wat wij waren aan het doen, haar vriendin lag in bad en ze had geen zin om alleen op haar kamer te zitten. We zeiden dat het goed was en ze kwam binnen en ging op het bed zitten. We boden haar een passao-jus aan en Erik en ik stopten met kaarten, de rest ging verder. We gingen naast haar op het bed zitten en begonnen met haar te praten. We hadden het over hoe zij het vond hier en wat zij zich van deze week voorstelde. Opeens zei ze dat ze wel nog wilde gaan nachtzwemmen. Na het uitgaan een frisse duik nemen in de zee. En die was rond deze tijd van het jaar behoorlijk fris. Al snel zei ik dat ik wel mee zou gaan, en ook Erik liet zich niet onbetuigd toen hij hoorde dat Ellen, de vriendin van Marianne ook mee wilde gaan. Na nog een paar drankjes te hebben genomen werd het tijd om naar de hal te gaan, vanwaaruit we met zijn allen naar de disco zouden gaan. Marianne ging nog even naar haar kamer om iets anders aan te trekken en Ellen mee te nemen.

Een half uurtje later waren we in de disco aangekomen, die op dat moment al redelijk druk was. Daar zagen we ook Marianne en Ellen weer, ze zagen er allebei heel opwinden uit, twee blonde meiden met allebei een kort rokje met daarop een strak topje. Vooral bij Ellen zag dat niet verkeerd uit, zij had hele mooie en ook redelijk grote borsten. De voorgevel van Marianne zag er minder indrukwekkend uit, maar het was ook een mooi handjevol. Erik liep al naar ze toe en ik ging naar de bar om iets te drinken te halen voor ons vieren. Daarna liep ik op ze af en gaf hun de drankjes. We liepen de dansvloer op en begonnen een beetje te dansen. Zo ging er een hele tijd voorbij waarin we alleen korte uitstapjes maakten naar de bar en naar de wc. Hoe later het werd, hoe meer we dronken raakten en toen het tijd werd om te gaan waren we toch flink aangeschoten.

Buiten aangekomen bedacht ik me ineens het voorstel van Marianne en maakte de drie er even attent op dat we nog moesten gaan zwemmen. Met mijn meest heldere blik vroeg ik even aan de leraar of het goed was als we even een duik namen, en hij vond ok als we een half uur later terug zouden zijn in het hotel. We renden naar het strand en daar begonnen we ons uit te kleden. Erik en ik stonden al snel in onze boxershorts en ook Ellen had alleen nog haar string en haar bh aan. Ellen rende al gillend het water in en Erik rende er achteraam. Toen pas merkte ik dat Marianne nog niets had uitgtrokken. Ik vroeg haar wat er was en ze zei dat ze geen slipje aan had onder haar rokje. Alleen de gedachte daaraan zorgde ervoor dat mijn lul aardig begon te groeien in mijn boxer, maar ik kon hem nog redelijk onder bedwang houden. "Nou dan moet je maar bloot gaan zwemmen" zei ik. "Afspraak is afspraak, we zouden vannacht nog gaan zwemmen." Opeens kreeg ze een rare blik in haar ogen en zei dat ze alleen naakt zou gaan zwemmen als ik ook naakt zou gaan. Ik had niet lang de tijd nodig om na te denken, ik wilde maar al te graag Marianne naakt zien. Ik stemde toe en trok mijn boxer uit toen ook zij zich begon uit te kleden. Met ieder kledingstuk dat ze uittrok werd ik geiler, en toen ze uiteindelijk haar rokje liet zakken stond mijn lul recht overeind. Ik zag haar ernaar kijken en ik zei "ja, dat is jouw schuld.. als je een slipje had aangetrokken vanavond dan was dit niet gebeurd." Ze lachte een beetje dom en zei "Kom we gaan het water in." Ze rende de branding in, en ik rende achter haar aan.

Het water was echt koud, en al snel was mijn lul weer gekrompen tot normale proporties, of zelfs iets daaronder. Na een tijdje te hebben rondgesparteld zwommen we wat verder het water in. Ik kon er nog net staan, maar ik zag dat Marianne moest trappelen om boven water te blijven. "Even over daarstraks, was je echt zo opgewonden van mij?" vroeg ze me. Ik keek haar aan en zei "Ja. Je vindt het toch niet erg hoop ik." Hierop antwoorde ze dat ze eigenlijk ook wel een beetje geil was geworden toen, alleen al van het idee om naakt met mij samen te zwemmen. Opeens kwam er een golf aan die ze niet had zien aankomen en ze kreeg een hele slok water in haar mond. Ze moest erg hoesten en ik zag dat ze het moeilijk had om boven water te blijven, dus ik pakte haar bij haar middel en hield haar een beetje omhoog. Toen ze eindelijk uitgehoest was keek ze me aan en bedankte me. Ze sloeg haar armen om mijn nek en we begonnen te zoenen. Ze smaakte erg zout door het zeewater en dat zei ik haar ook. Ze moest erom lachen en vroeg of ik het erg vond. Met een zoen beantwoorde ik haar vraag en voelde dat ondanks de temperatuur mijn lul weer begon te groeien en al snel stond hij weer stijf. Marianne voelde dit ook en ze pakte met een hand mijn lul vast. Ook ik liet me niet onbetuigd en verkende haar lichaam met mijn handen. Ik liet ze op haar billen rusten, heerlijke zachte ronde billen. Net toen ik haar billen zacht aan het masseren was hoorde ik Erik vanaf de kant roepen of we ook kwamen, het werd tijd om terug te gaan. Ik liet Marianne los en begon naar het strand te lopen. Ik liep al de branding uit naar Erik en Ellen toe. Ik zag ze een beetje raar kijken en vroeg wat er was. Ellen stak een vinger in haar mond en likte deze af, en toen realiseerde ik me pas dat ik in mijn blote kont daar stond, met een halfslappe lul nog wel. Ik vertelde ze dat Marianne niets aan had onder haar rokje en alleen wilde gaan zwemmen als ik ook naakt zou gaan. De twee moesten lachen en bekenen Marianne ook goed toen die kwam aanlopen. Na wat te hebben aangetrokken liepen we terug naar het hotel.

Daar aangekomen zagen we een van de leraren staan in de hal en hij vroeg of het verfrissend was. Ik antwoorde dat het best koud was, waarop hij moest lachen en zei dat we ons maar snel moesten gaan douchen. Erik en de dames liepen al naar de lift, maar ik wilde nog aan de leraar vragen wat we die dag daarna zouden doen. Hij vertelde dat we om half acht gewekt zouden worden via de hoteltelefoon en dan na het ontbijt met de bus naar Barcelona zouden gaan. Ik groette hem en liep ook naar de lift. Op mijn kamer aangekomen trok ik mijn kleren uit en wilde net onder de douche stappen toen ik een klop op de deur was. Ik dacht dat het Erik zou zijn, maar het was Marianne. Ik liet haar binnen en ze gaf me een tongzoen. Toen zag ik dat ze een handdoek en shampoo bij zich had. "Kan ik hier douchen? Het blijkt dat Erik met Ellen onder de douche staat en dus vroeg ik me af of ik me hier dan eventjes kon douchen." Ik moest lachen en zei dat ik dat zeker goed vond. We liepen de badkamer op en ik draaide de kraan open en trok mijn boxershort uit. Ook Marianne trok haar kleren uit. Pas toen zag ik echt in het licht hoe mooi ze eigenlijk was. Een kop kleiner dan ik, mooi blond haar en een perfect lichaam. Ik keek naar kutje en zag dat ze haar schaamhaar in een streepje had geschoren. "En bevalt het een beetje?" hoorde ik Marianne vragen. Ik keek haar aan en zei dat ze er geweldig uitzag. Ze bloosde een beetje en ik wenkte haar onder de douche.

Ze kwam dicht tegen me aanstaan en we begonnen intens te zoenen. Ik liet mijn handen over haar hele lichaam glijden en masseerde haar billen. Ik duwde haar een beetje van me weg en draaide haar om. Nu stond ik met mijn stijve lul in haar rug te prikken en liet mijn handen nu over haar tieten naar beneden glijden. Met een hand op haar buik daalde ik met mijn andere hand nog verder af en kwam bij haar mooi geschoren kutje aan. Ik voelde haar bij de eerste aanraking een beetje trillen en begon haar de zoenen in haar nek. Ik liet mijn vingers over haar poesje glijden en kwam met mijn wijsvinger bij haar spleetje aan. Ik gleed er eerst even langzaam een paar keer door en merkte al dat ze goed nat was. Niet alleen van de douche maar ook van geilheid. Langzaam liet ik mijn wijsvinger naar binnen glijden. Hierdoor begon Marianne nog heftiger te kreunen dan voorheen en zoende me we op mijn mond. Mijn andere hand liet ik nu ook afdalen naar haar kutje en begon daarmee over haar clitje te wrijven. Het duurde niet heel lang voordat ze klaar kwam, maar ze liet het wel weten dat ze genoot.

Ze draaide zich nu weer om en keek me met een schitterende lach aan. "En nu ben jij aan de beurt" zei ze en ze duwde me naar achteren tegen de muur. Ze hurkte voor me neer en begon met haar hand mijn stijve lul te masseren terwijl ze me hitsig aankeek. Dit wond me zo mogelijk nog meer op en ik sloot mijn ogen en legde mijn hoofd in mijn nek. Met haar andere hand begon ze nu mijn ballen te masseren. Ook dit voelde geweldig aan. Ik keek haar weer aan, en op dat moment zag ik haar heerlijke mondje open gaan en haar tong naar buiten komen. Ze begon het topje van mijn lul te likken terwijl ze me nog steeds aftrok. Niet snel daarna opende ze haar mond nog verder en begon aan mijn lul te zuigen. Steeds verder nam ze hem in haar mond en ze begon me te pijpen. Dit voelde nog beter en ik begon te kreunen. Ze opende haar ogen en ze keek me aan terwijl ze me pijpte. Ze begon met haar andere hand weer mijn ballen te masseren. Ik hield het niet meer en ik kwam schokkend klaar. In een paar flinke golven spoot ik mijn sperma in haar mondje en Marianne deed haar best om alles af te slikken. Dit lukte haar niet helemaal en ze morste nog een beetje op haar kin. Ze lachte naar me en zei "En, ben je een beetje tevreden?"
Aantal keer gelezen:
845
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)