Spannendverhaaltje.nl

Barbecue met Jos en Ingrid

-
21-10-2010
Tijdens een avondje dansen, hebben Jos en Ingrid Hans leren kennen. Hans heeft die avond toenadering gezocht naar Ingrid. Zonder dat Jos dit had gemerkt heeft Hans, onder tafel, aan Ingrid haar kutje gezeten en haar zo geil als boter gemaakt. Na afloop van de avond is Hans door Jos en Ingrid uitgenodigd om zaterdagavond te komen barbecueën.
Dit voorgaande verhaal is te lezen onder de titel “Jos en Ingrid gaan dansen” en staat onder de categorie “Overspel”. Het is niet nodig om dat eerst te lezen om dit verhaal te kunnen volgen.

Zaterdag rond een uur of vijf staat Hans bij het afgegeven adres en belt aan. Na korte tijd wordt de deur open gemaakt en staat Ingrid in de deuropening. Enigszins hakkelend, omdat hij niet zo goed weet hoe te beginnen na afgelopen week, begroet Hans Ingrid en geeft haar een fles goede wijn en een bos bloemen in de hand. Tegelijk geeft hij haar drie kusjes, waarvan de derde op haar zachte lippen, met de woorden “wat zie je er mooi uit…”.
Ingrid krijgt een lichte kleur op haar wangen en zegt “je had toch niets mee hoeven te brengen”, en gaat hem voor naar de achtertuin. Op het overdekte terras staat een leuk modern tuinstel, zo’n hoekbank met twee losse stoelen. Jos is op de TV naar het voetballen aan het kijken, maar staat op en geeft Hans een hand. Voor Jos had Hans een fles whisky meegebracht, die dankbaar in ontvangst wordt genomen.

Hans neemt plaats op de bank en vraagt belangstellend naar de stand van de wedstrijd. Ingrid wil voor Jos en Hans iets te drinken halen en vraagt wat het zal zijn. Beide geven de voorkeur aan een biertje, dat door Ingrid wordt gebracht. Ik ga nog even door in de keuken en kom zo snel ik met de saté-spiesen klaar ben, zegt zij en verdwijnt naar binnen.
Hans kijkt haar nog even na. Ingrid heeft een dun, kort zomerjurkje aan met waarschijnlijk haar bikini daaronder, want de touwtjes van het hesje zie je van achter geknoopt zitten in haar nek. Het is overigens heerlijk zonnig weer, zo’n 25 graden en windstil.
Tijdens de wedstrijd wordt er niet zo veel gezegd door de mannen, alleen als het spannend wordt hoor je af en toe een krijs of een zucht, maar verder krijgt de tv alle aandacht.

Tijdens de rust gaat Jos naar binnen om nog wat te drinken te halen en vraagt in de keuken aan Ingrid of hij haar moet helpen. Nee zegt Ingrid, terwijl zij hem een kus geeft, die meteen wordt beantwoord door een echte tongzoen en een streel over haar billen. Jos pakt haar nog even stevig vast en vraagt of hij voor haar ook wat te drinken mee kan nemen, waarop Ingrid aangeeft wel trek te hebben in een glaasje wijn en wijst op de fles die ze van Hans heeft gekregen. Daarna gaat Jos, met de drankjes, weer naar buiten en praat met Hans over de eerste helft van de wedstrijd. Als de reclame begint en daarmee de tweede helft wordt aangekondigd geeft Hans aan even naar de wc te moeten en gaat naar binnen. Als hij terugkomt uit de gang gaat hij naar Ingrid en vraagt of hij iets voor haar kan doen. Ik ben net klaar zegt zij, en vraagt of hij wel een zwembroek heeft meegebracht, zodat ze nog even kunnen zwemmen. Jos en Ingrid hebben een eigen zwembad in de tuin, zo’n 8 meter lang, en dat is best lekker met dit weer. Hans zegt zijn zwembroek onder zijn short aan te hebben en wil graag straks een duik nemen in het verkoelende water. Samen gaan ze naar buiten, waar de wedstrijd alweer is begonnen. Nadat Ingrid van haar wijn heeft gedronken geeft ze aan nog even te willen zonnen, terwijl de mannen aandachtig de wedstrijd volgen. Ze trekt haar dunne jurkje uit en gaat in haar witte bikini naar het strandbed dat drie meter verder langs het zwembad staat. Ze gaat op haar buik liggen en neemt het boekje dat op de grond ligt om te lezen.

Vanuit de hoekbank heeft Hans een prachtig uitzicht op Ingrid. Zijn blik wisselt dan ook steeds van de wedstrijd naar het strandbed. Na een paar minuten maakt Ingrid de touwtjes van haar bikini-hesje op haar rug los en laat deze naast haar neer vallen. Zo krijgt ze geen strepen op haar rug denkt Hans en het ziet er veel mooier uit vind hij. Hij volgt al haar contouren, zonder dat zij iets in de gaten heeft, maar zijn blik blijft steeds hangen op het witte broekje dat strak om haar billen gespannen zit. Haar benen heeft ze iets uit elkaar liggen, om ook de binnenkant van haar benen te laten bruinen.

Na een poosje staat Jos op en brengt het glas wijn naar zijn vrouwtje en vraagt of hij haar even moet insmeren, tegen het verbranden. Hier maakt ze gretig gebruik van, laat het boek vallen en gaat volledig ontspannen weer platliggen. Jos pakt de zonnebrandcrème en laat kleine klodders op haar rug en op haar benen vallen. Daarna begint hij haar vanaf haar schouders zachtjes en heel langzaam in te smeren. Hans heeft een prachtig uitzicht en volgt alle bewegingen van Jos, die overigens denkt dat Hans naar de TV aan het kijken is. Als hij haar rug heeft ingesmeerd, gaat hij met beide handen langs haar zijkanten en streelt daarbij tevens de zijkanten van haar borsten, die nog steeds los op het hesje liggen. Daarna vervolgt hij zijn bewegingen vanaf haar voeten smeert hij de benen langzaam in naar boven. Eerst de achterkant met één hand, maar daarna pakt hij met beide handen haar linkerbeen en masseert de crème ook aan de buiten en binnenkant. Als hij iets hoger komt, duwt hij met een natuurlijke beweging haar rechterbeen iets verder naar buiten en masseert voorzichtig haar bovenbeen totdat hij met zijn vingers haar broekje aanraakt. Na wat speels plagen, gaat hij met zijn wijsvinger een klein stukje onder het randje van haar broekje en volgt de contouren langs haar billen naar haar kruis. Als hij haar weke vlees tussen haar benen beroert, gaat er een rilling door haar heen. Daarna herhaalt hij dit spelletje met haar rechterbeen. Hans heeft inmiddels een flinke bobbel in zijn broek gekregen van dit schouwspel.
Daarna zegt Jos dat Ingrid zich moet omdraaien, zodat hij ook haar voorkant kan insmeren.
Als zij haar bovenstukje weer vast wil maken, geeft Jos aan dat dit niet nodig is en dat Hans echt wel meer borsten op het strand heeft gezien. Daarna doet ze het bovenstukje helemaal uit en gaat zoals gevraagd op haar rug liggen. Zoals verwacht krijgen haar borsten een uitgebreide massage. Ze heeft mooie stevige borsten, niet al te groot maar een mooie B-cup.
Jos heeft inmiddels in de gaten dat Hans aan het kijken is en zegt tegen hem dat hij even dit klusje moet afmaken, en daarna weer wat te drinken zal halen. Doe maar rustig aan zegt Hans, de wedstrijd is toch al afgelopen en ik mag dit graag zien. Nu pas heeft Ingrid in de gaten dat Hans haar aan het bekijken is en gaat er een siddering door haar heen. Haar benen legt Jos weer iets verder uit elkaar, waardoor het broekje nog iets strakker gespannen wordt en haar heuveltje en contouren van haar spleetje nog iets beter zichtbaar worden. Als Jos speels een keer met zijn vinger over haar spleetje streelt, voelt Ingrid dat zij kriebels krijgt en dat haar kutje daarop reageert. Dan laat Jos zijn wijsvinger langs het randje in haar broekje gaan. Hij streelt over de zachte schaamlipjes, die zorgzaam zijn geschoren en laat zijn vinger door haar kale kutje glijden, waardoor hij voelt dat zij al aardig nat begint te worden. Dan stopt hij plots zijn spelletje en laat haar, zo geil als ze is, alleen achter in de zon en gaat naar binnen wat drinken halen.

Je hebt een mooi vrouwtje geeft Hans als compliment aan Jos, waardoor het gesprek langzaam op gang komt. Ik mag haar graag even plagen zegt Jos als excuus voor het schouwspel van daarnet. En zo te zien laat zij zich ook graag plagen voegt Hans daar aan toe. Als Ingrid na een poosje aangeeft te willen zwemmen, vraagt ze of Jos en Hans ook in het water komen. Een paar tellen later zijn ze in het water en na de eerste afkoeling pakt Jos een bal en gooit deze naar Hans. Ingrid probeert hem te onderscheppen wat niet lukt, zodat de mannen een leuk spel hebben bedacht. Zij gooien over en Ingrid moet alle moeite doen om de bal te pakken. Tijdens het omhoog springen gaan haar borsten heerlijk op en neer en dit heeft tot gevolg dat de mannen steeds hoger gooien. Dan zwemt Ingrid naar Jos en pakt hem om de nek vast en probeert hem onder te duwen. Ze vraagt aan Hans om haar te komen helpen en al snel is er een worsteling in het water aan de gang. Hans maakt gebruik van de situatie om ”per ongeluk” haar borsten te raken, waar overigens al aardig harde puntjes op staan door het frisse water. Dat het niet helemaal per ongeluk gaat merkt Ingrid, doordat hij soms haar tepeltjes tussen zijn duim en wijsvinger neemt en daar zachtjes in knijpt. Ingrid krijgt daarvan de vlinders in haar buik en de kriebels gaan over haar hele lijf. Als zij haar armen en benen weer om Jos heeft vastgeklemd, streelt Hans haar stiekem, onder water, van achter langs haar broekje. Jos heeft hiervan niets in de gaten. Zijn vingers gaan over haar broekje langs haar bilnaad naar beneden. Pas als hij haar kutje raakt schrikt Ingrid en laat zij Jos ineens los, die van de situatie gebruik maakt om haar even goed te soppen.

Daarna probeert Ingrid om Hans onder te duwen, wat niet zomaar vanzelf gaat. Jos bekijkt hoe het tweetal in een worsteling komen. Dat Hans haar daarbij af en toe bij de borsten raakt valt hem niet eens op. Als zij zich als een aapje aan Hans vastklemt, laat Hans zijn rechterhand onder water achterlangs over haar broekje glijden en pakt haar onder de billen eens stevig vast. Jos staat ernaast, maar heeft niet in de gaten waar Hans mee bezig is. Boven water spartelt Ingrid nog steeds heen en weer, terwijl Hans, onder water, met zijn vinger langs de rand van haar broekje gaat en dit een beetje aan de kant trekt, zodat haar kutje ontbloot wordt. Snel gaat hij enkele keren met zijn vinger door haar kale spleetje en voelt hoe glibberig zij is. Dan steekt hij zijn vinger een keer diep in haar kutje, waarna zij opspringt en zich daarmee losmaakt uit zijn armen. Snel doet zij, zonder dat dit opvalt, haar broekje weer goed en zwemt richting Jos en geeft hem een kus op de mond. Daarna gaan ze uit het water en drogen zich af.

Als Ingrid haar jurkje weer heeft aangetrokken en naar de keuken gaat om iets te drinken te pakken, loopt Jos achter haar aan. Bij de aanrecht gaat hij achter haar staan, slaat de armen om haar heen en streelt haar over haar borsten en buik. Zij draait haar hoofd en geeft hem een intense tongzoen. Zijn handen glijden over haar buik en dan naar onder haar jurkje en wrijven daarna lieflijk over haar natte bikinibroekje. Jos vraagt haar fluisterend in het oor of zij haar broekje niet wil uitdoen, net als afgelopen week. Ik wordt daar zo opgewonden van, als ik weet dat jij geen broekje aan hebt, zegt hij. Maar mijn jurkje is zo dun en kort zegt Ingrid, hij komt maar tot halverwege mijn bovenbenen. En wat zal Hans niet denken als hij dit toevallig zou zien vraagt zij.
Dat zal wel meevallen, zegt Jos, zeker als je naast hem gaat zitten in plaats van tegenover hem. Als hij het niet weet valt het ook niet op en dat maakt het trouwens nog spannender… Ingrid merkt dat dit gesprek zijn uitwerking niet mist, want van achter tegen haar billen voelt ze een flinke bobbel in de zwembroek van Jos. Ze knijpt even flink in de bobbel en krijgt een rilling, terwijl ze zegt, goed dan en trekt in één beweging haar bikinibroekje uit, terwijl zij Jos nog eens goed bij zijn ballen pakt.

Met de glazen in de hand komen ze samen weer naar buiten. Er wordt wat gepraat over koetjes en kalfjes en hoe leuk het afgelopen week was geweest, terwijl de glazen in een sneller tempo dan daarvoor leeg gaan (en natuurlijk weer gevuld worden). Ingrid kan niet zo goed tegen de alcohol en merkt dat ze dat ze al wat losser van tong begint te worden.
Als ze aangeeft daarom het volgende glas maar wat fris te zullen pakken, zegt Jos, niets ervan, geniet maar, we hebben nog wijn genoeg en hier thuis maakt dat niets uit.
Jos weet dat alcohol zijn uitwerking meestal niet zal missen. Ingrid wordt dan altijd wat losser en is meestal dan zo geil als boter. Hij hoopt haar straks, aan het einde van de avond, nog een beurt te kunnen geven.
Als Ingrid aan de beurt is om de glazen te vullen, valt het Hans op hoe haar jurkje haar vrouwelijke contouren volgt. Haar borsten priemen met hun harde tepeltjes bijna door het dunne stof en ook de contouren van haar billen zijn goed te volgen. Als ze weer is gaan zitten kan hij zijn ogen niet van haar afhouden. Jos speelt zijn eigen spelletje en geeft stiekeme aanwijzingen aan Ingrid, dat zij haar benen iets verder uit elkaar moet zetten, zodat hij een glimp onder haar jurkje kan opvangen. Jos zit namelijk recht tegenover Ingrid, die naast Hans op de bank zit, om zo te voorkomen dat hij per ongeluk onder haar jurkje kan kijken.
De wijn mist haar uitwerking niet en Ingrid besluit het spelletje daarom maar mee te spelen en zakt iets verder onderuit, doet haar knieën van elkaar en zet haar rechtervoet tegen de rand van de salontafel, zodat Jos een perfect beeld krijgt van haar spleetje. Ingrid merkt dat haar liefdessappen van dit alles weer op gang komen in haar kutje en voelt intense tintelingen, terwijl ze eventjes haar ogen sluit. Jos vindt het heel spannend en kijkt steeds naar Hans, om te zien of hij ook iets in de gaten heeft. Hans weet echter nog niets, maar hem was wel opgevallen dat haar jurkje door deze zithouding iets verder omhoog was geschoven. Tijdens het gesprek legt hij nonchalant, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, zijn rechterhand op het linkerbovenbeen van Ingrid en geeft Jos een compliment met zijn mooie vrouwtje.
Jos geeft aan de voorbereidingen voor de barbecue te moeten treffen en excuseert zich.
Hans vraagt of hij moet helpen, maar Jos zegt tegen hem dat hij zijn vrouw maar gezelschap moet houden. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen en wrijft haar even lieflijk over haar bovenbeen. Als Jos naar de garage loopt om houtskool te halen, trekt Hans de stoute schoenen aan en schuift zijn hand iets hoger, zodat het jurkje het uitzicht op haar kale kutje vrijmaakt en hij enigszins verrast vraagt of zij dit voor hem heeft gedaan. Ingrid die dit niet verwacht had reageert snel en zegt, ik heb thuis vaker geen broekje aan en mijn bikini was nat en dat zit niet zo lekker. Ik hoop dat het je niet stoort vraagt ze. Natuurlijk niet zegt Hans die van de situatie gebruik maakt en met zijn vingers even langs haar kale schaamlipjes kriebelt en daarna een keer snel door haar spleetje gaat, waar hij voelt hoe nat en glibberig zij is.
Je bent goed heet zegt Hans op joviale toon. Ja laten we nog even gaan zwemmen om af te koelen zegt Ingrid, terwijl Jos net uit de garage terugkomt.

Ingrid gaat snel naar binnen en trekt haar broekje weer aan. Als ze buiten komt zit Hans al in het bad en roept hoe lekker het water is. Samen spelen ze wat met de bal in het water en zwemmen wie het hardste kan. Daarna gaat Ingrid met haar rug tegen de badwand op staan om even bij te komen. Hans gaat voor haar staan en ziet dat Jos nog steeds bezig is met de barbecue. Ingrid kan hem niet zien, omdat ze met de rug naar hem staat.
Dan trekt Hans de stoute schoenen aan en geeft Ingrid een kusje op haar mond. Ze reageert enigszins verschrikt, en zegt “straks ziet Jos dit…”. Nee zegt Hans, Jos is nog steeds bezig, ik houd hem wel in de gaten. Ingrid weet niet zo goed wat ze met deze situatie aan moet, maar denkt bij zichzelf “Jos is het ook eigenlijk zelf schuld, door mij zo op te hitsen..”
Dan beantwoord zij zijn kus en laat hij zijn tong langzaam in haar mond gaan, waarna hun speeksel zich vermengd en zij als verliefde tieners staan te zoenen. Op de achtergrond heeft Jos van dit alles niets in de gaten. Hans neemt Ingrid stevig vast en streelt haar rug en borsten. Dan laat hij zich iets in het water zakken en neemt een tepel in zijn mond en zuigt, likt en bijt zachtjes tot haar tepel keihard is geworden. Ingrid laat merken dat zij dit alles heerlijk vind en begint zachtjes te zuchten. Ze heeft haar ogen gesloten en is de wereld om haar heen volledig vergeten. Als Hans weer omhoog komt, tilt hij Ingrid iets op, door haar van achter bij de billen vast te pakken, waarna zij haar benen om zijn middel klemt. Net op dat moment kijkt Jos naar het tweetal in het zwembad. Hans slaat een keer hard op het water, zodat het omhoog spettert en Jos denkt dat zij aan het stoeien zijn. Van de handelingen in het water heeft hij absoluut geen weet. Als Jos zich weer heeft omgedraaid geeft Hans Ingrid opnieuw een kus en gaat hij geraffineerd met zijn rechterhand langs haar billen en trekt voorzichtig haar broekje opzij. Met zijn vinger tast hij haar kutje af en knijpt af en toe speels in haar weke schaamlipjes, waardoor die zich met bloed vullen en zorgen voor de tintels die Ingrid gek maken. Zij weet niet meer wat te doen en laat hem zijn gang gaan. Als hij haar klitje heeft gevonden en ook daar overheen gaat en af en toe een knijpje in geeft, volgt de ontlading en komt Ingrid zuchtend en kreunend klaar. Ze pakt Hans stevig vast om niet te veel geluid te maken en laat zich heerlijk gaan.
Hans heeft intussen zijn zwembroek iets laten zakken en zijn pik, die er best mag zijn, zeker de omvang is meer dan gemiddeld, daardoor de ruimte gegeven. Als hij Ingrid iets naar beneden laat zakken voelt hij zijn eikel tegen haar spleetje wrijft. Alvorens Ingrid kan reageren en eigenlijk wil zeggen “Nee, dit kan niet, ik ben gelukkig getrouwd..”, is het al te laat en heeft Hans zijn dikke eikel al een stukje in haar nauwe kutje geschoven. Niet normaal zo glibberig en glad dit kutje is, Ingrid is echt botergeil en kan niet meer adequaat reageren. Langzaam laat hij haar verder over zijn pik heen schuiven en duwt zijn eikel steeds dieper in haar kutje. “O, wat is hij lekker dik, fluistert Ingrid in zijn oor”, terwijl haar ademhaling steeds onregelmatiger en sneller gaat.

Op de achtergrond horen ze plotseling Jos roepen of hij nog wat te drinken moet in schudden.
Zij schrikken daar toch wel van, zodat Hans abrupt met zijn in- en uitgaande bewegingen van zijn pik in haar kutje is gestopt. Diep in haar kutje laat hij zijn pik stilstaan en roept alsof er niets aan de hand is, “ja graag, nog een pilsje”. En jij Ingrid vraagt Jos daarna. Ingrid kan echter nog niet normaal praten, door de opwinding is haar ademhaling volledig van streek en krijgt er geen woord uit. Plagerig zegt Hans tegen haar, zeg maar waar je zin in hebt of wil je niets meer. Dan lukt het haar met moeite te zeggen, graag een wijntje schat.. en een diepe zucht volgt daarna. Jos vraagt haar of hij het vlees al kan klaarzetten. Hans vindt het wel opwindend dat zij met Jos aan het praten is, terwijl zij haar man bedriegt en zich laat neuken door Hans, die nog steeds met zijn pik diep in haar kutje zit. Hij begint daarom langzaam weer op gang te komen en schuift zijn pik weer op en neer in haar glibberige kutje, zonder te veel te bewegen, zodat Jos het niet kan zien.
Net als zij Jos antwoord wil geven stoot Hans zijn pik diep in haar kutje en komt er een lange “Ja Jaaaa…”, gevolgd door een kreunend geluid en een diepe zucht uit haar mond.
Nu is ook Jos opgevallen dat er iets aan de hand is en hij vraagt wat er is.
Hans blijft Ingrid plagen en gaat onverstoord door en laat zijn pik rustig op en neer gaan in het kutje van Ingrid. Met moeite weet Ingrid te antwoorden dat ze nog moe is van het zwemmen van daarnet en even op adem aan het komen is. Dat laatste is zeker waar, want Ingrid is bijna geheel van de kaart en begint steeds dieper, maar ook harder te zuchten en te kreunen, al is het niet van het zwemmen…. Telkens als Hans met zijn dikke eikel tegen haar baarmoeder stoot, krijgt zij een soort elektrische ontlading in haar kutje. Zij heeft geen kracht meer in haar benen en hangt willoos om de nek van Hans. Dan ziet Hans dat Jos aanstalten maakt om naar de rand van het zwembad te komen. En direct nadat hij zachtjes tegen Ingrid zegt “Jos komt eraan”, geeft hij nog snel twee keer een stoot en merkt dat Ingrid het niet langer kan houden. Dan roept ze “Neee… Ohh.. Ah.. Ja.. ik kommmmm…. Ik kommmmm ja Hans ja komm..”.
Zij knijpt haar benen vast om zijn middel en alsof het haar eerste keer is, volgt een heerlijke ontlading en krijgt zij het ene na het andere orgasme. Ook Hans kan het niet langer houden, Ingrid knijpt met haar kutje iedere keer als zij een orgasme krijgt en dan is het zover…
Hans stoot nog een keer diep in haar kutje, net als Jos bij de rand van het zwembad verschijnt, sluit hij zijn ogen en spuit een heerlijke lading witte sperma diep in haar kutje. Het lijkt wel of hij weet ik het hoe lang niet is klaar gekomen, want ondanks dat hij zijn pik stil in haar kutje laat zitten, blijft hij vele keren spuiten. Pulserend spuit hij zijn sperma in het kutje van Ingrid, wiens man naast de rand van het zwembad staat toe te kijken, maar niet in de gaten heeft wat zich in het kutje van zijn vrouw zich afspeelt. Ingrid voelt het witte goud tegen haar baarmoeder aan spuiten en trekt telkens onwillekeurig haar spieren in haar kutje samen, strak om de dikke spuitende pik van Hans, die daardoor opnieuw gestimuleerd wordt.

Jos ziet de twee innig verstrengeld in het water staan en krijgt niet echt mee wat zich onder water allemaal afspeelt. Als Hans enigszins op adem is gekomen zegt hij snel “ik wilde haar net gaan soppen” en trekt Ingrid met zich mee onder water. Omdat het allemaal nogal verrast kwam, en Ingrid hier niet op had gerekend, komt zij proestend boven. Zij heeft zeker enkele slokken water binnen gekregen. Dan zegt Hans, alsof er niets aan de hand is “Ik heb gewonnen…” ! en laat Ingrid langzaam los, terwijl hij zijn zwembroek met één hand weer omhoog trekt, om zo zijn pik, die door de schrik was gaan hangen, weer op te bergen.
Jos weet niet wat te denken en wat te zeggen, maar geeft aan dat de barbecue klaar staat en vraagt of zij komen, zodat hij het vlees kan gaan bakken. Ik heb de glazen alvast gevuld geeft hij aan.

Zij komen uit het water, waarna Hans zich afdroogt. Ingrid geeft Hans een knipoog en gaat naar binnen om zich weer aan te kleden. Hans gaat alvast zitten en geniet van zijn pilsje, terwijl Jos Ingrid achterna gaat naar de keuken.
Ingrid heeft net haar jurkje aangetrokken als zij Jos ziet. Zij weet niet zo goed hoe dit verder zal gaan. Heeft Jos echt niets gemerkt vraagt ze zich af, ik kan het me niet voorstellen mijmert ze in zichzelf. Ze is best wel bang dat er ruzie komt. Ze is immers vreemd gegaan en dat terwijl haar man daarbij aanwezig was. Ze kijkt hem vragend en enigszins schichtig aan.
Dan komt Jos naar haar toe en geeft haar een heerlijke tongzoen. Hij pakt haar borst in zijn hand en begint er zachtjes in te kneden. De tepel laat hij steeds tussen zijn vinger draaien.
Gelukkig denkt Ingrid het valt allemaal dus nog mee. Toch weet ze nog steeds niet of hij iets heeft gemerkt en wat hij er van zal denken. Dan vraagt Jos aan Ingrid wat ze toch aan het doen waren in het zwembad. Ingrid verschiet van kleur en zegt stotterend dat ze heerlijk hebben gezwommen, we hebben wat gestoeid en ook hebben we nog wat staan kletsen.
Jos luistert echter maar half naar wat voor antwoord Ingrid geeft, maar gaat verder waar hij was gebleven en gaat onder haar jurkje op verkenningstocht. Hij voelt dat zij haar broekje nog aanheeft en trekt dat geraffineerd naar beneden. Dan streelt hij haar spleetje met de woorden “ik heb toch zo’n zin, ik kan bijna niet wachten tot Hans naar Huis is en wij naar bed gaan..”.
Ik ben ook erg opgewonden zegt Ingrid, want ze kan moeilijk zeggen dat zij haar portie net al van Hans heeft gehad. Dat kan ik wel merken geeft Jos als reactie terug nadat hij met zijn vinger door haar glibberige spleetje wrijft. Ingrid schrikt ineens, omdat ze voelt hoe het sperma een beetje uit haar kutje langs haar benen loopt. Het voelt wat koud aan. Nu pas denkt ze eraan dat Hans in haar is klaargekomen en ze nog geen kans heeft gezien om haar kutje af te vegen.
Dan schuift Jos haar benen iets verder uit elkaar, door haar voet wat verder weg te schuiven. Hij geeft haar nogmaals een heerlijke zoen en steekt twee vingers tegelijk ik haar kutje.
Hij kijkt haar verliefd aan en zegt “wat ben jij een geil sletje”, als hij zijn vingers uit haar kutje haalt en deze direct in zijn mond steekt om af te likken. Jos heeft zijn blik niet van haar ogen afgeweken, maar Ingrid heeft gezien dat er een lange sliert sperma op zijn vingers zat, die hij in zijn mond heeft gestoken. Jos heeft echter nog steeds niets in de gaten en is zo opgewonden, dat hij dit niet eens heeft gemerkt.
Hij denkt dat het haar liefdessappen zijn die uit haar kutje komen, die hij proeft.
Dan pakt Jos Ingrid om haar middel en tilt haar op het aanrecht. Hij duwt haar iets verder naar achter, zodat zij op haar ellebogen steunt, vouwt haar benen verder van elkaar en zonder iets te zeggen duikt hij met zijn hoofd tussen haar benen en begint haar spleetje met zijn tong te verwennen. Als hij met zijn tong over haar klitje gaat begint Ingrid te kreunen en knijpt als een reflex haar benen bij elkaar. Haar klitje is zo gevoelig geworden door de beurt die zij daarvoor van Hans heeft gehad en de orgasmen die zij al achter de rug heeft. Jos duwt haar benen verder uit elkaar en gaat met zijn tong speels verder naar beneden door haar spleetje, totdat hij bij haar, nog openstaande, kutje is aangekomen. Hij steekt zijn tong nog verder uit en begint haar kutje te likken alsof hij een ijsje aan het eten is. Het sperma van Hans loopt langzaam uit haar kutje, maar Jos likt alles zorgvuldig op. Ingrid wordt opnieuw zo opgewonden, alleen al het idee dat haar man het sperma aan het oplikken is van een andere man, waarmee ze hem zojuist heeft bedrogen, zonder dat hij dit weet. Ze begint steeds harder te kreunen en te steunen, en er gaan rillingen door haar heen als ze Jos verschillende keren hoort slikken. Jos ziet dit als aanmoediging en gaat ijverig door. Met zijn tong likt hij haar hele kutje schoon. Wat ben jij geil, ik wist niet dat je zo nat kon worden van opwinding, zegt hij tussendoor, terwijl hij Ingrid opnieuw naar een orgasme toe werkt.
Als zij zuchtend, steunend en kermend, voor de zoveelste keer die dag, klaar komt, gaat Jos staan, haalt zijn pik uit zijn broek en duwt deze in een beweging in haar kutje en begint haar wild te neuken. Ik kan echt niet meer wachten steunt hij, ik ben zo geil en ik wil klaarkomen.
Al na enkele stoten merkt Ingrid dat Jos al op komen staat, Ze pakt zijn hoofd, geeft hem een kus en zegt Ik houd zo veel van jou. Meteen daarna begint Jos met zijn ogen te draaien en kreunend spuit hij zijn sperma in het kutje van zijn vrouw. Als hij weer een beetje op adem gekomen is zegt hij “dat moest ik echt even kwijt…”. Zullen we nu maar gaan eten vraagt hij, waarna hij Ingrid een lekkere tongzoen geeft, waarbij ook Ingrid nog wat resten sperma van Hans op haar tongetje voelt tintelen. Ze zuigt zijn tong eventjes naar binnen, voordat de kus wordt afgerond, likt haar lippen af, gaat met haar tong door haar eigen, inmiddels glibberige mondje en slikt een paar keer, waarna ze zegt “dat was lekker, dit moeten we vaker doen…”.

Snel gaan ze daarna weer naar buiten en beginnen alsof er niets is gebeurt met het bakken van het vlees. Daarna hebben ze gedrieën heerlijk gegeten en natuurlijk nog de nodige glaasjes gedronken. Geen van hen heeft nog iets over de uitspattingen gezegd of laten merken, maar ze hebben een leuke avond verder gehad.
Nadat Hans laat op de avond hen hartelijk heeft bedankt voor alle heerlijkheden, waarbij hij ongemerkt een knipoog richting Ingrid heeft gegeven, gaat hij zeer voldaan naar huis.
Jos en Ingrid hebben elkaar daarna in bed nog even geknuffeld, maar door de alcohol wilde het allemaal niet meer echt lukken en zijn ze toch voldaan in slaap gevallen.

- Einde-

Of er weer een vervolg komt op dit verhaal, hangt van de lezers af.
Laat me even weten wat je ervan vond, ik ben benieuwd naar de reacties...
Wellicht heb je een kleine tip voor een vervolg op dit verhaal.
Mail je reactie naar john.digibit@gmail.com
Aantal keer gelezen:
1206
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)