Spannendverhaaltje.nl

Bali

-
02-11-2010
'Mendoza, je moet me helpen', zei Gustav, de manager. Ik had daar weinig zin in, want meestal waren dit vreselijke verzoeken. Ik was verantwoordelijk voor de duik- en surfschool bij het hotel hier op Bali, maar Gustav vroeg me soms voor de meest belachelijke klussen. Staan naast het springkussen in een clownspak, als de reguliere clown ziek was. Met het telefoonbord langs het zwembad lopen als de bellboy niet te vinden was, dat soort klusjes. 'Wat kan ik voor je doen?', vroeg ik niet echt enthousiast. 'Mijn nichtje is vanochtend aangekomen en ik had haar beloofd vanavond naar wat uitgaansgelegenheden met haar te gaan, maar ik zit tot hier in het werk, wil jij haar alsjeblieft meenemen. Ik betaal alles! ' Dit was een betere opdracht dan verwacht en ik vroeg of Angelique ook op zijn kosten mee mocht, want die zou niet zo blij zijn, ik had haar beloofd thuis te blijven loog ik. 'Ja ja, neem Angelique ook maar mee!

Zolang je Lucy maar een onvergetelijke avond bezorgd! ' Ik had Gustav verteld dat Angelique en ik om 8 uur in de lobby van het hotel op Lucy zouden wachten en dat we dan wandelende naar het centrum van Kuta zouden wandelen om daar eerst wat te eten, dan ergens wat te gaan drinken om daarna te eindigen in een leuke discotheek. Klokslag 8 uur kwam een meisje naar ons toe lopen. Wat ik verwacht had weet ik niet, maar dit meisje deed me ter plekke watertanden. Ze was 18 jaar, ze had een goed lichaam, lange benen die maar iets korter waren dan die van Angelique, strak kontje, grote borsten en een lach die mij nu, maanden later, nog soms spontaan laat grinneken van bezetenheid! Ze droeg een kort rokje, een topje wat met moeite haar borsten binnenboord hield en eenvoudige instappers. Ze had blond halflang haar, felblauwe ogen, maar had op wat lippengloss geen make-up op/nodig. Angelique kneep me hard in mijn hand en fluisterde dat als dit Lucy was ze wist wat ze vanavond als toetje wilde. Het bleek Lucy te zijn en ze bleek ook erg open te zijn: 'Wow, wat zijn jullie een leuk stel! Gustav had me gezegd dat hij niet kon, maar dat hij een bevriend stel had gevraagd hem mee te nemen en ik verwachtte al dat het een vreselijke avond zou worden, maar ik zie dat dit een goede ruil is! ' Terwijl we naar het restaurant wandelde liepen de dames naast elkaar achter mij.


Lucy was vrij direct en zelfs Angelique, normaal toch erg open over sex, wist soms niet wat te antwoorden op de vragen die het meisje dat we net vijf minuten eerder ontmoet hadden, aan haar vroeg. 'Neukt Mendoza goed? Heb je wel eens een meisje gelikt? Hou jij ook zo van anale sex?' Angelique antwoordde naar waarheid maar keek mij aan met een verbaasde blik. Onder het eten bleef Lucy doorgaan. 'Mendoza, kijk eens onder de tafel! ' Ik keek en schrok me rot. Lucy zat wijdbeens, ze droeg geen slipje en met haar ene hand vingerde ze haar kutje. 'Ehhh, mooi ja. . Lucy. ' Dit meisje was zo direct, zo overdreven direct, zonder enige vorm van flirten, spanning opbouwen dat bij Angelique en mij alle lust verdween. Hoe lekker ze ook was, dit was niets meer aan.

Tien minuten kenden we haar nu en ze had ons al laten zien hoe ze zichzelf vingerde. De rest van de avond bleef het zo doorgaan. Zag ze een leuke jongen dan zei ze: 'Zo, die mag mij hard in mijn reet neuken! ' en zag ze een leuk meisje dan was het: 'Mmm, die zou ik wel eens geil in haar mond pissen! ' Angelique en ik waren lamgeslagen en toen we een uurtje in een discotheek aan onze verplichting richting Gustav hadden voldaan, stelden we voor om terug te gaan naar ons hotel, waar de medewerkers-villa's bij waren. Lucy vond het best, maar ze had eigenlijk nog wel 'iets lekkers te neuken mee willen nemen! ' Angelique en ik lagen in bed en wat ons niet vaak overkwam gebeurde die nacht, we gingen zonder sex slapen. De volgende ochtend was ik aan het werk op het strand toen Angelique naar me toe kwam. 'Ik weet het! ' Ik vroeg wat Angelique wist, maar die was alweer doorgelopen. Na werktijd kwam ik thuis en zei Angelique dat ik me moest aankleden, we zouden vanavond weer met Lucy op stap gaan.

'He nee zeg, moet dat nou, vond je één avondje niet welletjes?', vroeg ik Angelique. 'Nee, kom op, we gaan gezellig met Lucy eten. ' Om acht uur precies kwam Lucy weer naar ons toegelopen in de lobby en het hele ritueel begon opnieuw. 'Neuk jij wel eens met komkommers? Doen jullie aan poepsex? Heb je het wel eens met een hond gedaan?' Kortom, ze was nog erger dan de avond ervoor. Onder het eten liet ze natuurlijk ook weer haar gevinger zien, het was een ramp. 'Lucy', zei Angelique plotseling, 'volgens mij ben jij nog zo maagd als maar kan en heb jij nog nooit een lul van dichtbij gezien! ' Lucy was eventjes perplex, maar begon toen zenuwachtig te lachen. 'Hahaha, ik nog maagd?, riep ze uit, 'haha, dan heeft Michael Jackson geen neusoperatie gehad! ' Angelique bleef haar ankijken en herhaalde haar conclusie van daarnet. Lucy keek haar indringend aan en begon toen luid te schelden en te tieren! 'Vies gemeen wijf dat je bent, wat denk je nu wel? Nee, alsof jij zo fantastisch in bed bent!


' Lucy stond kwaad op en liep scheldend het restaurant uit. Bij thuiskomst klopte we op Lucy's raam maar er werd niet gereageerd. We wilden Gustav niet vertellen dat we Lucy kwijt waren geraakt, maar we wisten dat ze terug in het hotel was. De waker bij het hek had haar zelf nog naar binnen gelaten en ze was boos langs hem gerend richting het zwembad. Angelique en ik liepen naar de grote tuin van het hotel en zagen in de uiterste hoek van de tuin, aan de rand met het strand, in een zo typisch balinees bouwwerk op palen, Lucy op wat kussens liggen. Ze had de gordijnen van het bouwsel dichtgetrokken. We liepen naar haar toe maar toen we dichtbij kwamen siste ze dat we op moesten rotten. 'Maar Lucy, vertel dan eens waarom je zo boos bent?' vroeg Angelique. Na lang aandringen mochten we bij Lucy in het bouwwerk plaatsnemen en na nog langer aandringen vertelde ze dat ze één vriendje had gehad, maar die had het uitgemaakt omdat Lucy niet meteen met hem naar bed wilde. Hij had alle jongens op school gezegd dat Lucy niets voorstelde in bed, dat ze frigide was. 'Maar ik ben niet frigide, ik ben alleen bang omdat ze zeggen dat het pijn doet!

' Angelique sloeg haar arm om Lucy heen en zijn sussend dat het wel mee viel, dat het in het begin eventjes pijn kon doen maar dat een goede minnaar haar pijn meteen zou doen vergeten. Angelique keek naar mij en allebei glimlachten we. 'Wat jij nodig hebt lieverd, is een goeie leermeester! ' Lucy keek Angelique aan. 'Maar waar kan ik die nou vinden?', vroeg Lucy en Angelique glimlachte. 'Ik denk dat je die net gevonden hebt', en ze knikte richting mij. Lucy lag op het grote bed in onze slaapkamer. Eigenlijk meteen nadat Angelique richting mij had geknikt was Lucy opgestaan en had ze gevraagd of het nu meteen kon gebeuren. Zoveel enthousiasme! Maar nu lag ze toch wat nerveus naar ons te kijken. Angelique lag aan de ene kant, ik aan de andere kant en we streelden haar naakte lichaam.

Ze was schitterend. Haar volle grote borsten, haar kleine keiharde tepels, een strak buikje, lange slanke benen die elkaar ontmoette in een mooi verzorgd kutje, kortom we genoten van onze taak! Angelique begon Lucy zachtjes te zoenen. Haar nek, haar gezicht, haar mond. Haar tong likte Lucy's lippen, die langzaam uiteen gingen. Hun tongen omcirkelden elkaar, Angelique kneep zachtjes in Lucy's tieten. Ik streelde Lucy's buikje, haar dijen, haar benen en ik daalde met mijn gezicht af naar haar kutje. Ik rook haar frisse meisjeskutje en wachtte eventjes voordat ik toesloeg. Lucy voelde mijn adem op haar kutje en kippevel van genot kwam tevoorschijn. Haar benen gingen automatisch wat wijder open en ik likte zachtjes over haar gleufje. Ik proefde haar ziltige kutsap en genoot van de sensatie toen mijn tong diep in Lucy's kut drong.


Ik hoorde haar luid kreunen en haar kutsap begon te stromen in mijn mond. Met mijn vingers begon ik haar te neuken. Drie vingers in haar strakke kutje en één vinger in haar nog strakkere poeperd. Angelique zoog aan Lucy's harde tepels, terwijl Lucy Angelique's donkere langere haren streelde en kreunde dat het allemaal zo lekker was. Angelique en ik keken even glimlachend naar elkaar, wat is er lekkerder dan iemand laten genieten? En dan nog wel de eerste keer? Angelique ging op haar rug liggen en trok Lucy met zich mee. Die lag nu op haar. Ik nam wat afstand en keek naar wat Angelique van plan was. Angelique duwde Lucy naar beneden, haar hoofdje duwde ze voor haar ondertussen drijfnatte poes. 'Lik aan mijn kutje, meisje, lik maar eens en proef hoe lekker ik smaak! ', fluisterde Angelique en Lucy deed wat haar werd gevraagd. Ze stak onzeker haar tong in Angelique's kut en begon zachtjes over Angelique's stijve klitje te likken.

Ze likte met lange halen over de zalige kut van mijn vrouw. Ze zat op haar knieen tussen Angelique's wijdgespreide benen. Haar kontje geil in de lucht en ik kon me niet bedwingen. Ik pakte haar billen vast, spreidde haar kont en likte haar poepgat. Ik likte haar hele gleuf. Van anus tot klitje, ik duwde met mijn gezicht haar lichaam met stootjes naar voren, in een lekker ritme waarmee zij Angelique gezichtneukte. Angelique kreunde luid. 'Neuk haar Mendoza, neuk haar nu! ' Lucy keek even op, draaide haar gezicht om en keek me aan. 'Ja, doe het Mendoza, neuk me maar, ik wil het'. Ik ging met mijn stijve lul op mijn knieen achter haar staan en hield haar middel vast.

Ik richtte mijn pik op Lucy's kutje. 'Duw hem er langzaam in, Mendoza', regiseerde Angelique. Ik duwde mijn eikel tussen de roze strakke lipjes. Ik wachtte even en duwde mijn stam steeds ietsjes verder in Lucy's kutje. Lucy was door mijn pik vergeten waar ze mee bezig was, maar Angelique zei dat het beste middel bij ontmaagding afleiding was en duwde Lucy's hoofd weer in haar kruis. 'En blijven likken aan mijn kutje! ', zei Angelique en ze knikte naar mij. 'Nu! ' Ik stootte mijn pik zo diep mogelijk in het meisje dat hard kreunde. Mijn pik trok ik terug en ik stootte weer toe, wat bloed was zichtbaar op mijn gladde stam, maar het meest wat stroomde was het geil van Lucy dat na wat pijnlijk gekreun nu kreunde van genot. 'Mmmm, ja neuk me, neuk me harder, neuk mijn kutje Mendoza!


' 'Lucy, vergeet nooit dat je iets moet afmaken als je ermee begonnen bent, lik mijn kutje! ' Lucy gezicht werd weer hard op Angelique neukgleuf geduwd. Angelique kneep hard in de grote meisjestieten, draaide hard aan de tepels, terwijl ik hard neukte. Ik vingerde met mijn duimen Lucy's knotgat en spoog wat speeksel tussen de billen. Ik dacht dat het beter was om maar meteen allebei de gaten te ontmaagden, dus bereidde ik haar anus alvast voor op wat later zou volgen! Angelique en Lucy lagen in standje 69 op bed. Ze likten elkaar's kut, terwijl ze met hun handen elkaar's kont streelden. Ik nam plaats bij het hoofd van Angelique en dus bij de kut van Lucy. Ik duwde mijn pik weer in het nu goed aan mijn stam gewende neukgleufje en kon makkelijk mijn pik op en neer rammen. Ik vingerde nog steeds Lucy kont en op het moment dat ik bij het verwijderen van mijn vingers zag dat Lucy's anus open bleef staan wist ik dat het tijd was om mijn pik tegen haar ster te duwen. Ik trok mijn pik uit haar kutje en duwde hem tegen haar ster aan.

Zonder al te veel moeite duwde ik mijn pik langs haar sluitspier, Lucy kreunde eventjes pijnlijk maar nadat ik zachtjes op en neer begon te bewegen ontspande Lucy zich en kon ik steeds wat dieper in haar poeperd wegzakken. Angelique likte haar kutje terwijl ik haar kontneukte. Ik trok aan Lucy's lange blonde haar, ik sloeg met mijn vlakke hand op haar billen en bereed haar zo hard ik kon. Ze kon nu echt niet meer beffen en kreunde luid. 'AAaaaahhh, oh ja, neuk me, neuk me hard! ' Angelique kroop onder Lucy vandaan en pakte uit een la waar ze al haar lingerie en speeltjes bewaarde een zwarte smalle voorbinddildo. Die had ze ooit gekocht omdat ze mij eens op z'n hondjes wilde neuken. Na één keer wist ik dat het niets voor mij was en de voorbinddildo was achteloos in de la belandt. Maar nu had Angelique er een doel voor. Ze bond het zwarte geval voor en kwam naar ons toe. Deze voorbinddildo had aan de voorkant een dunne lange pik, maar aan de achterkant van deze smalle pik zat een klein klitlikkertje, die bij het neuken tegen Angelique's klitje duwde.

'Mendoza, ga op je rug liggen'. Ik keek even verstoord naar Angelique, het was net zo lekker. Maar toen ik het zwarte voorbindding daar zag glimmen kon ik niet wachten met luisteren naar Angelique's opdracht. Ik lag snel op mijn rug op het bed en Lucy moest op mijn pik gaan zitten. Ze had niet door wat haar te wachten stond en ze nam, nu dol op neuken, enthousiast plaats op mijn piemel. Ze zakte zonder moeite tot mijn buik over mijn pik. Angelique ging op haar hurken achter Lucy staan en met weinig moeite duwde ze de zwarte kunstpik hard in Lucy's anus. Die was eventjes verrast, maar het was een blijde verrassing. 'Ohhh, ja, wat zalig, ohhh wat lekker, jjaaaaa! ' Dit was me een ontmaagding zeg, Lucy kreeg meteen een sandwich te verduren. Door het geneuk met de dildo werd Angelique's klit gekieteld en het duurde niet lang voordat Angelique een smerig geil orgasme vanuit haar tenen voelde opkomen.


Trillend van genot kwam ze klaar en ze neukte spastisch Lucy's kont. Die wist niet wat haar overkwam en begon ook wild kreunend klaar te komen. Haar zuigende, trillende lichaam maakte mij gek en ik ramde mijn pik zo hoog mogelijk de lucht in, diep in haar nu niet meer zo strakke maagdelijke kutje. Mijn witte zaad spoot ik diep in haar hete gleuf en zo kwamen we alledrie zalig klaar. 'Mendoza, kan je me vanavond nog één keer helpen?' vroeg Gustav mij de volgende dag. 'Lucy wil weer uit, maar ik kan niet en dit is echt de laatste keer dat ik je dit vraag, wil je haar nog één keer mee uit nemen! ' Ik keek hem bedenkelijk aan, maar mijn pik maakte een sprongetje van blijdschap. 'Nou vooruit dan maar, omdat ik een goed medewerker ben en jij de manager die mij misschien binnenkort opslag geeft! Om acht uur nemen we haar wel weer mee uit. ' 'Ja, maar niet te wild hoor, ze heeft gisteravond volgens mij iets te wild gedanst, ze kon vanochtend de eerste tijd na wakker worden niet goed meer lopen! '
Aantal keer gelezen:
1165
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)