Spannendverhaaltje.nl

Bahnhof Zoo Berlijn

-
10-02-2014
Uit de oude doos bekeek ik op mijn zeventiende de film " Wir kinder von Bahnhof Zoo". Later toen ik negentienjaar was " Die Jungs von Bahnhof Zoo ". Een aantal kunstenaar hebben inspiratie opgedaan uit het leven van jongens of meiden die daar geld voor drugs verdienden. Ik heb er zelf enige tijd gewerkt, maar prefereerde toch Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam. Een saai leventje rondhangen op Zoo. De eentonigheid maakt je agressief. Mijn moeder komt uit Duitsland. Mijn vader uit Polen. Beide werken in Nederland als gastarbeiders. Slaven het het kapitalistische tuig.

Zelf ben ik in Nederland geboren in Haarlem. Blijkbaar een olijk kind. Met mijn helblonde haren blauwe ogen leek ik op de familie van mijn moeder al heb ik het figuur van mijn vader krachtig gebouwd. Ik kon eten wat ik wilde werd daar niet dik van als jochie. Op mijn veertiende had ik een voorkeur voor jongens maar niet voor mietjes. Ik hield van spanning avontuur uitdaging en dus op mijn veertiende kwam ik ook in aanraking met de politie, de eerste keer voor het jatten van een scooter waarmee ik rondreed.

Ik moet eerlijk zeggen ik kickte op de aanhouding. Ik werd gepakt klemgereden na een lange achtervolging door twee politieauto's. Op het politiebureau moest ik me helemaal uitkleden. Drie agenten bekeken me. Ik vond dat geil helemaal naakt voor hun te staan. Ik kreeg mijn hemd en onderbroek terug moest in een cel gaan zitten. In die cel zat een camera. Ik bevredigde me liggende op het cellenbed zonder lakens of dekens alleen een rubberen matras. Ik trok mijn hemd uit daarna mijn onderbroek begon rustig te spelen met mijn penis, vingerde mijn aars, net als ik thuis in bed met mezelf speelde deed ik dat nu hier, in de wetenschap dat ik beloerd werd. Na een geweldige preek of een hoge politieman werd ik enige uren later de straat op geschopt. Ze hebben nooit verteld dat ze hadden zitten kijken, tenminste ik wist het dat ze dat wel hadden gedaan. Ik slenterde naar huis, mijn vader was aan het werk en mijn moeder werkte bij een schoonmaakbedrijf. Ik hoorde er niks meer van. Die kick uitdaging daar bleef ik naar hunkeren. Mijn Poolse neven waren uitdagend als er ik er was op vakantie met mijn ouders. Maar ook bij familie in Duitsland voelde ik dat het anders was harder meer realistischer. Ik slenterde nadat ik van school kwam woonde toen in Utrecht door het station. De priemende ogen van kerels. Hij zat helemaal onder de tatoeages spierballen als een kleine voetbal het was mijn eerste klant vijftien euro voor aftrekken. Hij voelde gelijk zijn belangstelling voor me. In de toiletruimte vroeg hij of ik poen wilde verdienen gelijk vroeg ik hoeveel. Ik slenterde hem achterna via het taxi standplaatsen hij kende de plaatsen op zijn duimpje. Uit zijn bovenzakje van zijn shirt haalde hij vijftien euro, gaf me die, duwde me tegen de muur van de verlaten ruimte, maakte mijn jeans los, schoof de rits van mijn broek naar beneden, trok met twee vingers mijn onderbroek iets naar beneden, wurmde mijn al stijve piemel uit mijn onderbroek, nam die in zijn warme mond begon met bevredigen.




Ik zuchtte. Het kriebelen in mijn onderbuik werd zo heftig. De zachte pijn van zijn binnendringende vinger in mijn anus, verlichting bracht. Zijn vinger neukte me zachtjes. Dit terwijl hij me vol overgave pijpte. Mijn jongenshand omklemde zijn keiharde paal. Ik rukte aan zijn lul. Steeds moest ik van hem even wachten. Toen ik me aan hem overgaf, echt cool heftig kreunde en kronkelde, begon te spuiten, droop ook zijn zaad over mijn hand heen. Toen ik nagenietend mijn kleren in orde maakte was hij al vertrokken. Ik nam patat, kroketten, cola zat dromerig lekker te smikkelen. Moeite ermee helemaal niet. Ik was al heel uitdagend brutaal bij het douchen trok ik vaak de boxers van Turkse Marokkaanse klasgenoten naar beneden de Hollandse jongens douchten naakt maar dat mochten ze niet zogenaamd. Ik was de kleinste van de klas maar had de grootste piemel. Als ze begonnen te knokken schopte en sloeg ik keihard van me af. Ik was nooit bang. Kreeg vaak straf omdat ik er weer bovenop had geslagen. Ik bleef soms ook gewoon kijken naar de grotere jongens bij het douchen omkleden. Dat gedonder van die Turken Marokkanen eerst douchen met onderbroek of boxershort aan, daarna handdoekje om de middel natte onderbroek uit, dan een droge weer aan. Dan trok ik als ze net zover waren de handdoek weg, slingerde die door de kleedruimte. Onnozel volk. Amir lachte er om als ik dat bij hem deed je mag hem wel even vasthouden riep hij dan.

In de vakantie in Berlijn ging ik met een kennis van mijn neefjes mee naar Zoo. Die kerels uitgezakte lijven sommigen konden hun eigen lul niet ineens zien hangen. Dat intrigeerde me. Die verschillende mannen. Hij deed dat al jaren voor vakantiegeld. Hem lieten ze links liggen als ik erbij was, maar tippelden op me. Daar waren heel veel gemakkelijke plekken om kerels af te werken. Er liepen veel Turken, Zigeuners, Polen aantal Duitse jongens te tippelen. Iedereen wist het. Ik ging nooit met iemand mee naar huis, al had ik dat wel gewild. Harold vond dat niet verstandig. Hij leerde me de prijzen wat ik er voor moest doen. Vroeg ik de morgen had ik al net zoveel als de andere jongens in de hele dag en avond verdienden. Ik vroeg gewoon altijd meer en dat betaalden ze graag. Aftrekken pijpen hun opgeilen. Aan hun trouwring of helemaal kon je gewoon merken dat ze getrouwd waren. Op mijn zestiende leerde ik Ronald kennen. Hij was tweeëntwintig wilde graag dat ik met hem mee ging naar zijn huis. Dat was de eerste waarmee ik naar huis ging. Dat ik niet thuis kwam dat was helemaal niet erg. Ik voelde me ook, net als in die politiecel, kicken naakt op bed, zijn glurende oogjes. Ik kickte erop.

Dat gluren is echt geil. Aftrekken voor mijn webcam haast elke dag voordat ik ga slapen. Die kerels die dan toekijken. Ik verdien genoeg voor schoenen kleding uitgaan thuis weten ze niet anders dan dat ik ritsel. Dan hier dan daar werk. Op school zijn er mee gozers die op plaatsen komen, maar zwijgen als het graf. Vaak Turken die zichzelf door meerdere kerels laten bevredigen in het park op pisbakken. Ook Marokkanen Arabieren omdat die gedwongen moeten trouwen vaak thuis niks te zeggen hebben bij zo'n dwangbruid er alleen op mogen als ze een kind moeten maken. Je ziet dat gelijk ze zijn hitsig geduldig en nemen meerdere kerels. Last heb ik nooit gehad ermee. In die Jungs von Bahnhof Zoo zie je ook dat jongens vaak vele jaren blijven hangen. T's de sfeer spanning uitdaging t's een kick net als rukken voor je webcam. Mijn eerste keren was extra kicken. De bijzondere ontmoetingen soms met twee kerels gelijk dan kom je vaak snel klaar. Ik ben soms een hele snelle spuiter als ik opgewonden raak van een leuke situatie. Het leukste is met twee vrienden of zo. T's altijd safe als je zelf geen gekke fratsen uithaalt. Veel zwervers, junks maar die haal je er snel uit ze beconcurreren je nooit zitten vaak ook snel vast, roven, jatten veel. Van de politie heb je nooit echt last. Ze waarschuwen je weleens of zeggen doorlopen hé. Dus t's best geil om te doen.
Aantal keer gelezen:
1021
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)