Spannendverhaaltje.nl

Badje

-
26-10-2010
Dit verhaal is 10 jaar geleden gebeurt. Mijn therapeut raadde me aan erover te schrijven, dus dat doe ik dan nu ook maar. Ik ben nu 22 jaar oud. Toen was ik dus 12. Ik ging op vrijdagmiddag bij mijn beste vriendin spelen, zoals ik elke vrijdag deed. Het was 30 graden dus we hadden het badje opgezet en gingen er lekker inliggen in onze bikini. Ik had geen bikini bij me, dus ik leende er één van mijn vriendin. Alleen was zij 20 cm kleiner dan mij. De bikini was dus veel te klein. Het broekje was meer een string en mijn cup C viel er bijna uit. Maar aangezien dat haar grootste bikini was, deed ik het er maar mee.

We lagen lekker te zonnen, toen haar 18-jarige broer kwam kijken of het water wel warm genoeg was. Hij zag mij liggen en hij keek met zo'n blik dat niet veel goeds voorspelde. Dus toen mijn vriendin door haar moeder werd geroepen kwam hij naast me liggen. Ik voelde een lichte kriebel in mijn buik toen ik zijn six-pack zag. Ik was dan misschien 12, maar ik was al vroeg begonnen met puberen en ik kon aardig geil worden van oudere jongens. Dus toen hij naast mij kwam zitten met een ballenknijper aan begonnen mijn tepels al aardig hard te worden en dat had hij ook wel door. Dus toen mijn vriendin terug kwam en zei dat ze weg moest naar dansles vond ik dat helemaal geen probleem.

Ik begon het zelfs wel leuk te vinden. Hij was de hele tijd naar mij aan het staren en kijken en ik vond het heerlijk om in de sportlights te staan. Dus toen hij vroeg of ik topless wou gaan zonnen, vond ik dat goed. Mijn moeder en zus deden het de hele tijd, dus ik wist dat het niets raars was. Toen ik zijn verbaasde blik zag, begon ik toch te twijfelen. Maar ik deed toch mijn topje maar uit. Ik ging op mijn buik op de handoek liggen en hoopte dat zo mijn rug ook nog een beetje bruin zou worden.



Na een half uurtje vroeg de broer van mijn vriendin of ik misschien op mijn buik wou gaan liggen, dus toen deed ik dat. Ik deed lekker mijn ogen dicht en viel bijna in slaap, toen ik oppeens twee handen over mijn buik voelde gaan. Het was een heerlijk gevoel en ik kreeg er kippenvel van dus ik zei: 'ga door'. Hij luisterde en ging met zijn handen naar boven over mij keiharde tepels heen en weer terug. Toen ik mijn ogen open deed zag ik zijn heerlijke lichaam boven mij handen en hij begon aan mijn tepels te zuigen. Ik had dit nog nooit meegemaakt, maar het was heerlijk. Toen voelde ik zijn handen omlaag gaan naar mijn broekje. Van schrik pakte ik zijn handen vast. Zo ver wou ik nog niet gaan. Hij keek me aan met een dwingende blik en ik wist dat als ik het niet zou toelaten, dat hij het dan met geweld zou doen. Ik liet het dus toe en besloot er dan maar van te genieten. Hij begon mijn kale kutje te likken en een warm gevoel verspreidde zich over mijn hele lichaam. Toen ik bijna klaarkwam stopte hij ineens. Ik zei:'ga door ga door'. Hij ging op zijn rug liggen en ik snapte de hint al. Ik deed zijn zwembroek uit en begon hem te pijpen, zoals ik in de pornofilmpjes had gezien. Hij begon te kreunen en ik kon horen dat hij het lekker vond. Ik ging dus harder pijpen en voordat ik het wist had ik al zijn sperma in mijn mond. Ik slikte het door en toen was ik weer aan de beurt. Ik moest met mijn benen wijd gaan liggen en hij begon mij keihard te vingeren. Eerst met 1 vinger, toen met 2 en voordat ik het wist zat zijn hele hand in mijn kut. Toen vroeg hij:'ben je er klaar voor?'. En ik antwoorde met een heerlijke kreun. Hij stopte zijn nog steeds keiharde lul in mijn kut en begon langzaam heen en weer te gaan. Toen ging het sneller en sneller. Voordat ik besefte wat er gebeurde was het klaar en kwam hij klaar. Toen hij uitgehijgd was zei hij:'dit moeten we vaker doen!' en hij verdween naar zijn kamer.
Aantal keer gelezen:
1467
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)