Spannendverhaaltje.nl

Babysitten met bloedgeile beloning

-
20-02-2015
Het was weer zo ver. Ik moest weer eens op Jeroen passen. De 12 jarige zoon van de kennissen van mijn ouders. Ik was een jongen van net 19 jaar. Onze beide ouders zouden uit eten gaan. Ik kwam om 19:00 uur aan de deur en werd binnengelaten door Marion, de moeder van Jeroen. Ze zag er vandaag weer mooi uit. Helemaal opgetut voor het etentje. Ze was begin 40, blond, slank en had mooie niet te grote tieten denk ik, daar ik ze nog nooit gezien had. Eenmaal binnen kreeg ik het tientje vooruit betaald. Haar man Henk zei nog gedag en Marion en hij gingen weg. Jeroen zat alleen in de woonkamer TV te kijken. Eindelijk waren we alleen. Jeroen en ik waren nogal aan het experimenteren op seksueel gebied. Het was Zaterdag avond en op die avond kwam er altijd een softseks film op. Deze gingen we kijken en werden al snel geil. Ik hielp Jeroen zijn broek uit te trekken. Al snel flopte de al flink stijve pik uit zijn onderbroek die dit gevaarte niet meer kon bevatten. Deze lekkere pik was al vrij groot voor iemand van zijn leeftijd en lag lekker in de hand. Zijn gladde voorhuid schoof ik heen en weer over zijn paarse eikel. Ondertussen had Jeroen zijn weg gevonden naar mijn genotsknuppel en begon deze te masseren. Zo zaten we een tijdje elkaar af te trekken. Na een tijdje pakte ik hem beet en zette hem op mijn schoot. Voorzichtig kwamen onze lippen bij elkaar. Met mijn tong begon ik met zijn tong te spelen en zo zaten we te zoenen en tegelijkertijd elkaar af te trekken. Na tijdje pakte ik een condoom uit mijn broekzak en vroeg hem deze over mijn lul te trekken. Als een volleerd lul verpakker kreeg hij hem in een keer erover. Ik vroeg hem of hij het zou willen dat ik hem van achteren nam. Daar hij geen bezwaar nog interesse vertoonde, vroeg ik hem op handen en knieën te gaan zitten. Dit deed hij dan ook. Ik spuugde een beetje op mijn handen en smeerde daarmee zijn poepgat in. Zijn gaatje zat lekker strak en het zou een hele klus worden om daar mijn dikke lul in te krijgen.



Ik positioneerde mijn wapen voor zijn kont en geleide het met mijn handen naar het doel. Met behulp van het tuf en het condoom ging mijn lul met veel pijn en moeite erin. Eerste een klein beetje. Dan de hele eikel, welk een sensationeel gevoel was. Dit nauwe poepgat over mijn paarse eikel te laten glijden. Jeroen begon zelf al neuk bewegingen te maken en riep kreten zoals: “ga door, ja lekker”. Na een aantal pogingen zat hij er helemaal in. Tijdens het berijden van mijn neukslaaf masseerde ik zijn knots. Naarmate ik sneller ik beukte trok ik hem sneller af. Door de sensationele gevoelens hem neuken en hem tegelijkertijd af te trekken en zijn kreten kwam ik al snel klaar. Kort daarna voelde ik een warme stroom over mijn handen. Dit betekende dat Jeroen ook klaar was gekomen. Jeroen ging van mij af en begon weer eens vervelend te doen. Hij ging voor mij staan en liet een scheet. Daar ik dit niet op prijs stelde trok ik het condoom eraf en mijn kleren aan en waste mijn handen. Ik beval Jeroen hetzelfde te doen. Dit lukte na enige tijd, daarna stuurde ik hem naar bed. Het was inmiddels al 23:00 uur. Een half uur daarna was ik zijn kamer nog niet uit. Ik moest allemaal dingen voor hem doen, voordat hij eindelijk tevreden was en me met rust liet. Eerst moest ik hem het verhaal voorlezen van een seksboekje en hem daarna aftrekken. Zijn lul was al snel stijf en het aftrekken duurde niet lang. Deze jongen was zo geil als boter. Eindelijk liet hij me met rust na een nachtzoen en ging slapen.

Eenmaal uit zijn kamer ging ik weer naar beneden. Ik keek in het programmablad, maar er was niets meer op TV. Niet wetend wat te doen kwam ik op het idee om eens in de kasten van Marion te snuffelen. Ik ging weer naar boven en liep haar slaapkamer binnen. De linkse kast was haar gedeelte. In de kast lag de lingerie van Marion. Al gelijk had ik een mooie witte slip en BH te pakken. Deze pakte ik en rook eraan. Dit hele gebeuren en de gedachte dat Marion deze werkelijk eens aangehad had maakte me zeer geil. Langzaam maakte ik mijn broek los en trok broek + slip in een ruk tot op mijn knieën. Ik begon me af te trekken, terwijl ik haar lingerie in mijn handen had.

Plotseling hoorde ik een stem achter me die zei:” Zal ik je daarbij helpen?”. Helemaal perplex kon ik geen woord uitbrengen en bleef daar met mijn stijve pik nu in naar haar gericht staan. Het was Marion. Blijkbaar was ze al eerder alleen terug gekomen en wou controleren of alles goed was gegaan. Ze kwam op me en zei:” laat mij dat maar doen”. Ze knielde zich en pakte mijn lul vast en begon me met langzame halen af te trekken. Na een tijdje stak ze mijn lul in haar mond en begon me te pijpen. Het was heerlijk. Het feit dat zij het werkelijk was die me nu zat te pijpen maakte me steeds geiler. Opeens stopte ze en kwam ze omhoog en begon me te zoenen. Haar tong drong in mijn mond. Dit liet ik niet onbeantwoord en kwam langzamerhand uit mijn verlamming. Terwijl we daar zo stonden zochten mijn handen naar tieten en begonnen deze te kneden. Ze voelden niet al te klein en stevig aan voor vrouw van haar leeftijd, voor zover ik dat kon beoordelen door het stof heen. Toen stopte ze met tongen en liet me daar staan. Ze liep naar het bed en begon zich langzaam uit te kleden. Eerst de schoenen uit, dan de blouse en de rok. Langzaam werd haar mooie lichaam zichtbaar. Ze stond nu nog met alleen haar BH, slip en panties aan. Een voor een verdwenen de panties van de benen. Terwijl ze dit deed begon ik mezelf weer af te trekken. De slip en BH volgden kort daarop. Ze stond daar nu helemaal naakt. Het was een schitterend gezicht. Het slanke figuur met de lange benen en de puntige tietjes. De tieten waren inderdaad zo zoals ik ze had gevoeld door het stof heen. Ze ging op het bed liggen en gebaarde naar me. Dit maakte me wakker uit mijn trance. Ik kleedde me zo snel mogelijk uit en vergezelde haar op bed. Ze lag op de rug en ik lag op mijn zij met mijn gezicht naar haar toe naast haar. Mijn handen gingen op expeditie uit. Langzaam ging mijn linkse hand via haar buik naar haar venusheuvel. Daar aangelangd verdwenen mijn vingers in haar oerwoud. Ze slaakte een zucht. Ik trok mijn hand gelijk terug. “Niet ophouden”, zei ze. Weer gingen mijn hand naar beneden. Ditmaal hield ik niet op als zij kreunde, maar ging juist fanatieker door. Met mijn wijs- en middelvinger ging ik in een ritmisch tempo over haar clitoris. Terwijl we zo lagen (zij op de rug ik rechts van haar op mijn zij naar haar toe) trok ze me met haar linker hand met langzame halen af.

Ze begon me te zoenen en zo lagen we een tijdje elkaar naar een orgasme toewerken. Dan stopte ze met trekken en zoenen en deed haar benen wijder. Ze gebaarde dat ik op haar moest gaan liggen. Dit deed ik en ze geleide mijn lul in haar kut. Ik begon met wilde halen haar te naaien en tegelijkertijd kneedde ik haar tieten. Ze zij dat ik het wat rustiger aan moest doen. Ze klemde haar beide handen om mijn reed en bepaalde zo het tempo. Op een gegeven moment ging het tempo steeds hoger en slaagde ze steeds hardere kreten. Ik zie dat ze het wat stiller aan moest doen, want Jeroen lag twee deuren verder. Maar het hoefde al niet meer ze was klaar gekomen. Ik stond ook bijna op mijn hoogtepunt. Mijn zaad spoot in haar kut en zij begon me weer hevig te zoenen. Ik ging van haar af en ging naast haar liggen. Ik vroeg Marion of haar man het niet vreemd vond dat zij zo lang weg bleef. Marion stond op en begon zich snel weer aan te kleden. En zonder antwoord te geven zoende ze me nog een keer en ging weg. Ik kleedde me ook snel aan en keek of Jeroen nog sliep. Het leek er wel op. Ik ging naar beneden en keek verder TV. Ik wachtte tot Marion en Henk terug kwamen, zodat ik weer naar huis kon.
Aantal keer gelezen:
1090
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)